Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Gljive,biljke,životinje... » Životinje i ostalo

Životinje i ostalo Pitanja, rasprave koja ne nalaze mjesto u gore navedenim kategorijama

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 07-20-2008, 14:28   #41
Ramona_Red
THC vitamin

Ramona_Red's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 11
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

Hegemone pa moga bi, od tih 800 grama kaktusa što si poija, bacit bar jedan report o tom kaksiga spremio i kako ti je bilo
Old 07-21-2008, 05:57   #42
Hegemon

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Smile

Quote:
Originally Posted by NoTrippin View Post
Ne kužim za šta ti sude,s čim si pao?Vezano uz naručivanje ili nešto treće.
Ne zbog narucivanja, kao sto rekoh tu ti ne mogu apsolutno nista, nego zbog neceg treceg.

Ramona_Red
Kaktus sam dobio u Prahu, znaci kaktus je osusen i da kazem istucan u najfiniji prah. Tako sam mogao ili da ga razmutim u neki Sok/vodu, ali posto sam probao San Pedro Cutting da jedem i da ga pijem, ovaj metod mi nije odgovarao jer od same pomisli mi je muka, i kako liznem prah povraca mi se.
Kupio sam neki najjeftiniji preparat za Body Building u Kapsulama, ispraznio, mislim, 37 Zelatinskih Kapsula i njih napunio sa 25 grama Peruwian Torch Praha.
Sto se tice samog tripa. Popio sam tih 37 kapsula za nekih 10tak minuta, sa mnom je bio ortkak koji je trebao da bude sitter. Proslo je vise od 5 sati i nista se nije desavalo, tada sam rekao ortaku da ide kuci posto izgleda da nije dobra doza, on otisao, ja legao da spavam(oko 6 ujutro) kad posle 10 minuta pocinjem da cujem neke zvuke iz Mocvare. Mnogo mi je bilo lose u Pshickom smslu , neka nelagodnost, prevrcem se po krevetu, na kraju odlucim da ustanem i odlazim u drugu sobu gde mi je TV. Sedim na ivici kreveta, okrenem glavu levo ali neki ludi osecaj kao da glavu nisam ni pomerio ved da sve vreme gledam pravo, krenem da vratim glavu da gledam pravo, kad ono osecaj kao da mi je glava i pogled uperen desno od mene, ja se okrenem desno, i opet kao da gledam pravo a ne levo. U tom trenutku keva ustaje i krece na posao, nesto mi prica, a meni ceo prostor pocinje da se izoblicuje i da se krivi percepcija. Odlazim u Moju sobu palim komp, uopste se ne osecam dobro(psihicki) mnogo los trip a non stop cujem zvuke iz "mocvare". Palim Igircu Winning Eleven(Fudbal), to igricu sam igrao prethodnih nekoliko dana, i stalno sam gubio od kompa, na Hard nivou sam gubio po 10:0. Ukljucujem na Hard nivo, i neverovatno, posle 2 minuta provaljujem semu igrice, kako su igraci napravljeni da se krecu, svaki individualno, semu kako treba da igraju, kako da se dobacuju, i slicno, i pocinjem da odvaljujem komp sa 10:0, e toliko me ta igrica obuzela i da kazem smirila, izbacila iz loseg tripa, da sam narednih 5 sati igrao samo nju. Delom Zbog toga sto nisam zeleo da prestanem jer sam se istripovao da cu se osecati lose, a delom i zbog fascinacije da sam provalio semu igrice. To je ukratko to, znaci ako stavljate prah u Kapsule, bice potrebno duze vreme dok ne rastope sve, eto u mom slucaju 5 sati. Prvi deo tripa mi je bio bas nelagodan, a drugi deo tripa je nekako vise zelja da se ne vratim u prvi deo, i zato posle toga nikad nisam imao zelju da probam Mescalin.
Inace zanimljivo kad su panduri dosli da mi pretresaju kucu, vadi Pandur tih 800 grama Praha iz fioke moje, pita on mene onako preteci sta ti je to, ja mu kazem Peruwian Torch, a on AHA, i spusti i krene da trazi dalje :-).
Hegemon is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 14:54   #43
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

znam da je okus većine stvari poprilično loš...al vjerujete da se isplati pretrpit dizanje želuca i skora riganja...jer kad prođu salta mortale po stomaku, osjeti se onaj prijelaz između fizičkog probavljanja i početka samog tripa di biljka i čovjek počinju ulazit u simbiozu. Baš nakon tog prelaska lošeg stanja, osjeti se najfinije i preciznije kad biljka počne i djelovat... da nešto lupi baš ono da ne skužiš, nije to to...taj "uvod u" je podjednako lijep dio same priče...i podjednako nužan
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules