sve se to odvilo na ovogodišnjem seasplashu
nas 12 odlucilo je da bi se moglo pocastiti sa nekim trip reportom
nakon sat vremena svi smo se kotrljali po podu od smijeha
smjesno je bilo to sto smo ostali bez vode i svi su jako dehidrirali no nitko nije htjeo da ode po vodu
onda smo se dogovorili da svi u isti glas kazemo "nisam" i tko zadnji kaze taj ide po vodu
tri catiri sad: i svi sute.
onda nakon par sekundi netko kaze nisam
??????
odjednom cijela ekipa: sta nisam????
svi zbunjeni jer nitko nema pojma sta treba i odjednom svi se pocnemo derati nisam nisam nisam i ja se izderem jesam
nakon toga svi se nalazimo dole na podu i suzimo od smijeha
kako smo se nekontrolirano smijali jako dosta vremena a i ekipa pokraj nas je skuzila da je tu sve sumnjivo ja odlucim unatoc protivljenju cijele ekipe da odem roniti u more
i ovako mi se cijela realnost mijenjala jer nisam mogao u glavi da se dogovorim da li je ovo sto sam pojao zabranjeno zakonom ili nije
kako sam shvatio da to nije zabranjeno (???) poceo sam lagano da se probijam kroz gusti sloj zraka
dosta dugo mi je trebalo da napravim nekoh cca 200 metara
dosao sam napokon do mora
polako sam se skinuo u bokserice (to je jaaaaaaaako dugo trajalo) jer sam i zaboravljao sta radim na tom mjestu
kako sam zagazio polako u vodu poceo sam se cudno osjecati
cijelo vrijeme iz mene cu izlazili neki psihodelicni zvukovi kreveljenja
u vodi sam do vrata. i dalje se smijem ko budala. ljudi kako prolaze samo gledaju u mene
i tako nekako se uspijem dogovorit sam sa sobom da trebam udahnit zrak i zaronit
bljuch. zaronim taman do dubine 1 metar i tada vrijeme stane.
imao sam osjecaj kao da me netko dira po cijelom tijelu odjednom
kao da sam upao u onaj zele od kolaca a ne u vodu
tih sekundu realnog vremena je meni bilo minutu pod vodom
odjednom poceo sam da cujem vodu
ne mogu da vam opisem sve tocno no ko da je sve pocelo da ulazi u mene
izletjeo sam iz vode
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
derao sam se ko budala i pobjegao van
kako je bilo dosta stakla razbijenog na toj kamenoj plaži isjekao sam i noge i ruke
od tada preporucujem svakom tko experimentira da ne ulazi u vodu jer vjerujte bolje je vani na zraku
a i irelor zna o cemu pricam ;)
kasnije otisa sam na psihodeliju i strikao od 6 navecer do sutra u po 9 ujutro, na spici sam osjetio da diram boga i da sam upravo sad dozivjeo najveci vrhunac i mentalni i fizicki koji covjek moze dozivjeti
dosta sam imao vizualnih halucinacija upravo zahvaljujuci ovim slikama na zidu
ljudi su napravili od nekog materijala slike gljiva mjeseca sunca i boga pitaj ceg sve ne
kako su svi bili okrenuti prema dj-u ja sam jedini strikao okrenut prema zidu
i odjednom krenem trcat prema slici
naravno svi se okrenu i gledaju u mene
a ja stavio ruke ispod slike i skupljam boju koja je pocela da curi iz tih slika (???)
kako mi se ruka napunila boje okrenem se prema svima u nadi da potrazim neciju pomoc, i odjednom ekipa se odvali smijat
ja narvno neznam nikoga i odvalim se i ja smijat
nakon nekog vremena cijela ekipa koja mi se smijala strika okrenuta tim slikama (bilo je tamo bar stotinjak ljudi psihoaktivnih kao i ja)
malo kasnije ja i frend odlucimo po pivo
hodamo i hodamo... i hodamo mi tako nekih pola sata (a presli smo zapravo nekih 100 metara) i napokon dodjemo do piva i ja sad jedva slozim recenicu i narucim 4 piva
kad odjednom obadvojica se zapitamo sta mi ovdje radimo
onda skuzimo da smo kod pivskog standa i da na kraju nemam kune za pivo (konobar zbunjeno gleda u nas i lagano se smije koliko smo razvaljeni)
taman kad smo se odlucili da cemo se pokupiti kao da nista nije bilo ja se sjetim da nas je moja seka poslala da odemo da kupimo 4 piva za nas cetvero
onda se odvlimo toliko smijat da se standardno okrene i stotinjak ljudi i svi gledaju u nas
jedva sam se vratio nazad s polupraznom casom piva jer kako sam nosio casu ona se jednostavno pocela savijati kao da ju je netko upaljacem zagrijao i istopio
kasnije sve je vise manje bio urnebes jer mi se pocelo da dogadja da dozivim stvari krivim vremenskim kronosljedom
neznam kako da opisem ali stvari nisu isle kao ince: 1 pa 2 pa 3 pa 4 ...
nego sam ja dozivljao 56 pa 3 pa 41 pa 1 pa boga pitaj kako
to je dan koji nikad necu zaboravit