| Životinje i ostalo Pitanja, rasprave koja ne nalaze mjesto u gore navedenim kategorijama |
10-29-2007, 20:59
|
|
Registrovan: Oct 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Pampers
Jedini halovi od trave koje sam dozivio u svom radnom stazu su paranoje koje zavrse s uvjeravanjem da je nesto iza ugla i promatra me, trci mi po rubu obzora, nesto ispod kreveta... Ako se to moze racunat u neke lakse halucinacije... Od amsterdamskog dima mi je nekad znala pocet bljestat i treperit malo slika...
|
To je najgore.Zbog toga mrzim ići doma naduvan
|
|
|
11-01-2007, 10:01
|
|
Registrovan: Oct 2007
|
jucer.
ja i prijateljica, prvo totalna euforija dok ne dodemo do mjesta di cemo vani zapaliti jer nabavile neku nice domachicu :), onda zapalimo...lalala i krece neko lagano zabrijvanje, sto je najgore ja bi se totalno mogla ufurati u neki film, ali me koci ta prijateljica koja samo suti, niti se smije ni nista i imam osjecaj da me ignorira i to me tako jaaaako smeta.prije toga mi je pricala kakva su bila prije neka njena iskustva, i mislila sam si da ne moze bit tako lose, da nam skupa nece bit dosadno. naravno ja pricam, pricam, pricam, i onda se opet uhvatim kako ona samo suti... postane mi fuuuuul neugodno i cisto mi unistava onaj dobri feeling. kao da mi ta prijateljica nest glumi kao da ju nije nista puklo, i onda odjednom kaze; ah mene sad tek pocinje lagano pucati i onda si zabrije neku paranoju i pocne trcati kao da je rat i da ce netko doc po nas... ah  ... bas uvijek kad duvamo vani nju tako puca paranoja i naravno prenese ju na mene i postane mi ful bezze.
e sad sam se sjetila, papa je u big brotheru, to je otkrice od jucer...
poslije sretnem dva frenda pa sam s njima nest zabrijavala i samo se kidala od smjeha, i onda naravno idem doma i puca me paranoja(tad je za mene najgora paranoja) ali bila sam hrabra nisam se nijednom okrenula 
|
11-01-2007, 10:39
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
nemoj pusiti... jednostavno. drugo prijateljica ne bi trebala pusiti pogotovo ako je svjesna svojih bedova. trece nemoj pusiti sa njom ako tako utjece na tebe.
svatko reagira drugacije na travu, netko suti netko se smije a ti trebas sva ta stanja necija prihvatiti i ne se fatat za njih ko da su tvoji bedovi.
Last edited by RedSh : 11-01-2007 at 10:42.
|
|
|
11-23-2007, 20:19
|
|
Registrovan: Jul 2007
|
uff,jedva čekam svoje gljivice na narastu pa da se i ja aktivno uključim u ovu temu... 
|
12-27-2007, 20:58
|
|
|
pred ban
Registrovan: Dec 2007
|
ja nisam uopće vjerovao da se od trave mogu doživjet halucinacije, no jednom sam sâm pušio na terasi i počeo sam se fiksirat na okolno drveće, jedno je poplavilo i počelo se razlijevat, kao akvarel. to je bilo prilično ugodno, sve dok se grane drugog nisu počele spajati u majmune sa očnjacima koji hopsaju gore dolje po krošnji. freaky shit.
|
|
|
12-27-2007, 23:08
|
|
|
kapetan od belu lađu
Tournaments Won: 1
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
|
pao ti je pritisak
|
|
|
12-29-2007, 02:13
|
|
Registrovan: Dec 2007
|
ja sam pre godinu ipo da vario sa drugaricom tako mali fus i radio me je oko osam sati, napocetku sam bio prebijen i bas sam se zajebavao , a, kada sam izasao napolje svako mesto na koje je padao suncev zrak mi je bljeshtalo kao da se gamma povecala jedno pedes puta, plus i sada mi je bio dobar trip na svirci ...Hitmani su preterani uzivo jos ako si navaren aajaaaaaoooo tripa :) Gaaarii
Last edited by wrbi : 12-29-2007 at 02:24.
|
|
|
02-08-2008, 14:37
|
|
Registrovan: Jun 2006
|
e ljudi necete mi vjerovat sad hehehheheheh ..... jedan dan u skoli mi je prisao prijatelj i reko mi da ima dobre dobre vuve jedva sam cekao da zapalimo!!!!! i da neduzim pricu zapalili smo ljudi cuo sam boje a vidio sam zvuk hehehhehehe majke mi ovaj mi prijatelj odlezi se uzvratio se sav..... ja sam se nekako skonto opet i poceo se nabrijavat na cartoon scene .... sve sto sam vidio bilo je u cartoon izdanju ,,,,,,,, osjecaj koji sam imao je neopisiv ti trnci kroz nege pa do mozga su me izludjivali nenormalno hehehhe........... doduse to mi je bio prvi put !!!!!!!!!! sutradan sam odma uzeo pola kile :P:P:P:P
|
|
|
02-08-2008, 15:24
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
A sad ne znam kake vi guddrovine pušite ali ovako nešto intenzivno nisam nikad doživio od dima čak ni nakon gomile dobrog dima
02-09-2008, 15:13
|
|
Registrovan: May 2007
Pohvalio Puta:: 4
|
Quote:
Originally Posted by nelle_vutra
e ljudi necete mi vjerovat sad hehehheheheh ..... jedan dan u skoli mi je prisao prijatelj i reko mi da ima dobre dobre vuve jedva sam cekao da zapalimo!!!!! i da neduzim pricu zapalili smo ljudi cuo sam boje a vidio sam zvuk hehehhehehe majke mi ovaj mi prijatelj odlezi se uzvratio se sav..... ja sam se nekako skonto opet i poceo se nabrijavat na cartoon scene .... sve sto sam vidio bilo je u cartoon izdanju ,,,,,,,, osjecaj koji sam imao je neopisiv ti trnci kroz nege pa do mozga su me izludjivali nenormalno hehehhe........... doduse to mi je bio prvi put !!!!!!!!!! sutradan sam odma uzeo pola kile :P:P:P:P
|
nema ničeg boljeg od privremene psihoze 
|
|
|
02-09-2008, 15:45
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
zadnjih mjesec dana kod nas je bio u opticaju neki heben hibrid, tzv HH (nije heavenly haze) :D
trava je tolko bila jaka da su mi ljudi pričali da su im se opake pizdarije događale (pr. intenzivne paranoje, nemogućnost spavanja, halucinacije zatvorenih očiju itd.)...
ja osobno, jedne večeri nakon 5 popušenih ždointova :D sam zalego na krevet i nalazio sam se u nekom stanju.. ne znam kako da opišem al bilo je nešt polusan, tj. cijelo vrijeme sam tonuo u san pa se onda probudim al u stvarnosti proživljavam taj san tj. nekako uklopim stvarnost u san... da ne spominjem da mi je slina curila iz usta i još kojekakve pizdarije. doslovno mi se dogodio ZGAZ.
par dana kasnije ista stvar mi se dogodila
velike količine dobre trave mogu imati halucinogeni učinak i dovesti do kratkotrajne psihoze (čitao u jednom znanstvenom radu nekidan), a i mislim da to piše u knjizi sudske medicine.
|
|
|
02-10-2008, 18:17
|
|
Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 5 Puta u 5 Tema
|
02-10-2008, 20:51
|
|
|
Pa čuj ako je toliko dobar dim nema neke potrebe za pet džoinata osim ako ne želiš na putovanje u glavi skroz otić(to meni najbolje nema šta)
02-10-2008, 21:36
|
|
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
znam da nema potrebe. al šta ćeš, stoka pohlepna... nemoš izdržat a da ne zapališ još jedan. pa onda nakon pol sata, ajd još samo jedan i to se otegne.
to onaj zli 3ananasa2 uvijek ima neke teorije. uvijek želi provjeriti onaj istinski rad trave i ko zaqurac ja se uvijek nađem u blizini i pomognem mu u tom.
a još jedna fora je da se to većinom događa na mjestu u kojem bi se istripo da sjediš pol sata normalan.

|
|
|
02-11-2008, 09:14
|
|
|
he i ja kad zapalim jedan imam potrebu za još jedan i onda za još pa onda zalit s još jednim i onda da budem dobar još jedan
02-12-2008, 00:54
|
|
Pohvalio Puta:: 15
|
to je to da , kad mi neko kaže da stavljam previše i da netreba tolko stavljat propizdim i najradje bi mu dao da zapali koju sjemenku i šutu bez duvana i još ga pritom šutnit u dupence !
|
|
|
03-18-2008, 16:56
|
|
Registrovan: Mar 2008
|
Bio jednom jedan lijep dan i ja ovo ono i dogodilo se to...
TRIP: Sjedili smo u stanu sve je bilo izrazeno jakim bojama i cudno sam cuo nekako preguseno... ja sam pogledao svoju curu ona je takodje jako tripovala valjala gluposti bez ikakvog smisla... pricao sam s frendovima po 15 -20 minuta i kada se trgnem njih uopce nema tu bili su od mene nekih 60 kilometara.... No ni danas dan mi nije jasno sto mi se dogodilo dok sam vozio nazad doma, negdje na pola puta uhvatio me trip tako da sam ja sjedio na vozacevom mjestu okrenut ledjima volanu i da su nazad sjedila 2 frenda suvozacevo mjesto je bilo prazno (tu mi je sjedila djevojka u realnom vremenu) i tako sam ja nesto tripovao i pricao s njima kad u jednom trenutku kao da sam se probudio iz sna i rekao samo "nisam nista vukao, samo sam jeo bombone". Tada se moja djevojka opalila smijat kaze da sam samo sutio nekih 15 minuta i to rekao, dok sam ja cijelo to vrijeme tripovao... Neznam da li sam bio vozio otvorenih ili zatvorenih ociju jer mi se cinilo kao da sam ustao iza sna...
Last edited by SeeNoEvil : 03-18-2008 at 18:17.
Reason: Nisam Postovao Pravila s Zabunom Srry
|
|
|
03-18-2008, 17:26
|
|
|
Ma bravo samo vozi nadrogiran ko tele, joj kak me nerviraju ljudi koji rade takve stvari ugrožavate druge ljude jer to ne možete shvatit
Uglavnom briši ovaj post što prije jer se kosi na veliko s pravilnikom(nema kemijskih droga), bit će kaznenih bodova ako admini vide
03-18-2008, 18:16
|
|
Registrovan: Mar 2008
|
e srry ali vidio sam da tu tip pise trip na acid-u pa sam konto da mogu i ja ovo koliko znam da je i acid hemija jbga brate nije ni meni bilo drago voziti uslagiran ko tele ali sam morao na moju nesrecu
|
03-18-2008, 18:43
|
|
|
A čudim se da i to nisu obrisali mislim meni osobno ne smeta ali tih se pravila svi trudimo držati radi reputacije sajta kojemu je ipak primarna svrha borba za legalizaciju marihuane tak da nije dobro da netko nabasa na tekstove o bilo kakvoj kemiji ovdje
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|