| Životinje i ostalo Pitanja, rasprave koja ne nalaze mjesto u gore navedenim kategorijama |
03-18-2008, 20:55
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
|
Ma nece ni obrisat,smije pisat u trip reportu kakav je trip doživio na bilo cemu.
Samo napiši ko i sad piši šta želiš samo ipak bolje ne spominji kemiju.
|
|
|
03-18-2008, 21:31
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
nema brige, postovi su editirani, SeeNoEvil je obavjesten o pravilima foruma i sve ok..nema potrebe za brisanjem ili bananjem...sve ok ljudi igrajmo se dalje 
|
|
03-30-2008, 19:17
|
|
Registrovan: Mar 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
hehehe
Pozzz svima!!! Citam ovaj forum oko godinu dana pa sam se i sam ukljucio...
Evo mog tripa:
Pre neki dan sam imao bas dobar trip na vutri... Okupila se standardna ekipa sa dzokom i par limenki piva... Prvo smo udarili po pivu, tako da sam tu popio oko 1,3l piva i tu me je vec alkohol malo uhvatio... Onda smo krenuli sa vutrom 1 podebeo dzok na nas trojicu bio nam je sasvim dovoljan... I onda pocinje da bude do jaja... Besumucno smejanje bez prestanka, trcali smo na sve strane ni sami neznajuci gde cemo... Onda neko dolazi na ideju da se igra zmurke, nenadjebivo iskustvo... Vutra nas je pustila posle jedno 3 sata i za to vreme niko nije zabadao vec smo se svi konstantno zajebavali, smejali itd. Jedno vreme smo bacali neke nebulozne rime i umirali od smeha...
Rado bih vam bolje opisao kada bih se i sam secao (  ), ali uglavnom ovo mi je jedno od najboljih iskustava sa vutrom do sada...
|
|
|
04-08-2008, 18:17
|
|
Registrovan: Apr 2008
|
ovo bih zeljela podjeliti s vama...mada mi je na neki nacin neugodno no dobro..
ugl. frnd i ja smo bili na kekavom rancu, zalazak sunca..malo prohladno ali ugodno... i sjedimo pusikamo..brbljamo i aj sam pozeljela da mi ubere kupine...za to vrijeme dok je on brao poceo je valajt nekenebuloze i smijali smo se (ja vrlo riejtko se smijem dok sam stoned) i te sam primjetila da bere krive kupine ali od smijeha mu nisma mogla objasnit niti sam vise pokusavala jer se nisam mogla skulirat...smijala se, smijala i smijala i u jednom trenu...sam vrisla i dozivila orgazam.
matere mi
|
|
|
04-08-2008, 18:59
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 15
|
uuuuuuuu kako si ti nedojebana :))))
|
|
|
04-08-2008, 20:04
|
|
|
er...je li to sarkazam ili?
|
|
|
04-08-2008, 23:03
|
|
|
General vojske ashishara
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Quote:
Originally Posted by THC mind
i te sam primjetila da bere krive kupine ali od smijeha mu nisma mogla objasnit niti sam vise pokusavala jer se nisam mogla skulirat...smijala se, smijala i smijala i u jednom trenu...sam vrisla i dozivila orgazam.
matere mi
|
A jeste jili te "kupine"? Da niste na Belladonu naletili? Ako jeste, dobro ste živi ostali 
Inaće, dobar neki trip 
|
|
|
04-09-2008, 06:21
|
|
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
ehheeh kul
04-09-2008, 07:49
|
|
Registrovan: Jan 2007
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Evo i moj report....od prije godinu dana...660 sjemenki slaka i oko 50 pljugi ganje/shisha/skunka...sve u jednoj noci....i to za Uskrs :)
Dakle....
Pojeo sjemenke oko 9-10...trebalo mi je 45 min da ih prozvacem...uglavnom...nisam se obaziro kad ce pocet trip jer sam se iovak ionak previse zabavljo...dosta smo pusili tak da me nije ni bilo briga..ali oko 12-1 sam poceo osjecati jako cudan osjecaj u kraljeznici..kao da...hmm tesko za opisat..ali reko bi kao da mi nekakva hladna tekucina ide gore dole...cudan osjecaj full al mi se svidio :)
s tim da sam se morao prilagoditi tom osjecaju pa sam zavrsio sjedeci naopacke na kaucu...^^
i od tad je krenuo moj napad smijalice...
uglavnom...nije bilo nista posebno jos neko vrijeme...osim tog osjecaja...no nakon tipa 20 min...bio je jedan tip na tulumu s nekom guba majcom u rasta bojama onak crveno zuto zeleno...i kak u toj sobi u kojoj smo bili ima balkon i jedini prozor gleda na taj balkon a ja sam sjedio na kaucu tocno koji gleda ravno prema tom prozoru...i nista zujim gledam kroz prozor kad odjednom vidim crveno zuto zelenu zraku koja prolazi kroz prozor da bi sekundu dvije kasnije ona postala taj decko s tom majcom...eee tu je pocelo biti bolesno vec..^^
Naime ta ekipa sto je dosla do tog frenda su dofurali hrpu instrumenata..svakakvih bubnjeva,luli(ne za pusit xD),i nekih udaraljki cudnih...uglavnom ekipa ima Reggae bend pa sviraju pa su to dofurali...i frend je pusto mjuzu na kompu i ekipa je krenula svirat u ritmu te muzike...ISUSE BOZE!!!koji feeeling..nisam vjerovao...svaki put kad je tip udario u jedan MASSIVE bubanj..fakat je ogroman bio...cijela soba se ispunila vibracijama...a moje tijelo...uff..ta tekucina koju sam osjeco kao da mi se rasprsavala po tijelu svakim udarcem i tijelo mi se totalno nekontrolirano micalo u ritmu muzike...cudan full osjecaj ali jeben ni manje ni vise....
uglavnom kroz cuku dvije-tri nije bilo nista bolje...nastavili smo pusit i tako to...nikakve posebne vizualke nit ista..i ispraznio se tulum...ostali samo ja,2 starija tipa,frend kod kojeg smo bili i 2ije cure koje su spavale.svi ostali su bili doma....
i ova dva starija tipa su bili na kompu mjuzu stavljali i motali i samo slali meni..jer ovaj frend je isto bio polu pospan....i odjednom..oko pol 4-4 koliko se ja sjecam..ZANG....
takvo nesto nikad nisam iskusio u zivotu...nit ikad cuo za takvo nesto...majke mi..ja to nemogu opisat svojim rijecima sto se meni u glavi dogodilo....
ali sam naso citat na jednom trip reportu(sto je najbolje DMT trip reportu...)koji totalno opisuje to sto se meni dogodilo:
"The entire universe imploded through my consciousness. It's as if the mind is capable of experiencing a very large number of objects, situations and feelings, but normally perceives them only one at a time. I felt that my mind was perceiving them all at once. There was no distance, no possibility of examining the experience. This was simply the most intense experience possible; a singularity, a white-out (as opposed to a black out)."
ovo se tocno meni dogodilo.od rijeci do rijeci.Um mi je letio kroz univerzum,kolektivnu svijest,materijalni svijet...druge dimenzije.No ono sto je mene fasciniralo...iako sam znao da mi je to sve u umu,moje TIJELO se ponasalo kao da sam TAMO.osjecaj je pretezak za opisat...i mozda je tako i bolje jer to je nesto sto osobno mislim da svatko treba iskusiti.
I uglavnom...ta "spica" je trajala tipa 2 sata po mom misljenju iako mi se cinilo kao godina dana...i onda su i ova dva tipa otisla doma a kasnije i ja...cijeli dan mi je bio popracen
"feel good" feelingom...cijelo vrijeme sam imo smjesak na licu a u tijelu mi je takva harmonija bila s umom da se to nemoze opisat...osjecao sam se kao beba cijeli sljedeci dan...
Nego sto se tice one smijalice...smijao sam se sveukupno 25 sati...s mozda miniornim razmacima xDD
ni sam neznam kak no znam da me dan nakon nista nije boljelo...pre cudno je bilo...
Od tad nisam nista psihodelicno konzumiro (dapace...to mi je bio drugi psihodelicni expirience...prvi je isto bio s slakom)no i nije mi problem..jer znam kad dodje vrijeme budem opet um i tjelo odveo na putovanje preko univerzuma :)
Till then :)
"And most importantly,It empowers those who know the truth,but use the myth to manipulate and control societies.The myth,is the most powerful device ever created,and serves as a psychological soil,upon other myths....can flourish."
|
|
|
04-09-2008, 10:38
|
|
|
hao..jebeno...ne znam zasto, ali od svega toga najvise mi se svidio to sto si drugi dan imao harmoniju u tijelu i mislila...to je po meni jedan vrlo osoban i spokojan osjecaj..predoro ;:)
hehe, mogli smo jest jer znam koja je zrela kupina ali koja nije, ali nisam mogla zbog smijanja..
inace taj vrisak, bio je poprilicno glasan i na par sekudni nisam znala sta se dogodilo jer je na par sekundi imala sam isto osjecaj da mi je nest proslo kroz tijelo...
no da...SLAK RULA!
|
|
|
04-09-2008, 10:57
|
|
Registrovan: Jan 2007
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Quote:
Originally Posted by THC mind
hao..jebeno...ne znam zasto, ali od svega toga najvise mi se svidio to sto si drugi dan imao harmoniju u tijelu i mislila...to je po meni jedan vrlo osoban i spokojan osjecaj..predoro ;:)
hehe, mogli smo jest jer znam koja je zrela kupina ali koja nije, ali nisam mogla zbog smijanja..
inace taj vrisak, bio je poprilicno glasan i na par sekudni nisam znala sta se dogodilo jer je na par sekundi imala sam isto osjecaj da mi je nest proslo kroz tijelo...
no da...SLAK RULA!
|
da full je jeben osjecaj...kao da pozitivan chi ispunjuje cijelo tijelo...mislim ono..nema sanse da mi je itko mogao utuviti ikakvu negativnu misao u tijelo ili um...sve mi je bilo pozitivino... :)
da...jeben je slak :)
"And most importantly,It empowers those who know the truth,but use the myth to manipulate and control societies.The myth,is the most powerful device ever created,and serves as a psychological soil,upon other myths....can flourish."
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|