| Životinje i ostalo Pitanja, rasprave koja ne nalaze mjesto u gore navedenim kategorijama |
09-25-2006, 07:35
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
e da...
i ja kazem..pustite zivotinje na miru. ovdje gdje ja zivim ima zaba pun k"#%$, i sad si ja mislim...zamisli hrpu budala koje dolaze na baru i love te jadne zabe, pa ih onda kasnije nakon sto ih pomuzu samo onako bace, gdje god?!
treba znati granicu do koje treba ici, a ovo je upravo previse... zar radi tripa??? zivot je trip...sto netko nije malo na njemu???? to je valjda prejednostavno i dosadno... :lol:
|
|
11-10-2006, 09:32
|
|
|
Usisivač postova
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema
|
lizanje žaba krastača
Nedeljni Telegraf: Nova droga u Srbiji - lizanje žaba!
Sreda, 16. avgust 2006. 11:42
Srbiju je zahvatilo novo ludilo, nova droga - lizanje žaba krastača!!! "Nedeljni telegraf" piše da su u Srbiji sada na ceni halucinogene supstance koje se dobijaju od žaba krastača.
Na narko-tržištu u Srbiji sve su popularniji kristali žabljeg mleka, koji se ušmrkavaju, puše i utrljavaju u kožu...
Žabe krastače vekovni su izvor halucinogenih supstanci i još je Leonardo da Vinči u svojim spisima razmišljao o efektima žabljeg otrova.
Vizuelne halucinacije se smenjuju kao na filmu, čak i ako ste zagledani u zid, a glava buči od filozofskih pitanja tipa "zašto postojim" i "šta je cilj života". Trip traje otprilike jedan sat. Postiže se drogom koju prirodno poseduju neke vrste žaba, rekao je za "Nedeljni telegraf" jedan nezaposleni poljoprivredni tehničar iz Negotina.
"Znam da babe u mom kraju koriste žabe za pravljenje različitih masti od kojih imaš osećaj lebdenja i druge halucinacije. Ja sam ušmrkavao bufotenin iz žabljih ledja koji mi je prijatelj doneo iz Amsterdama. Uopšte nije loše", dodaje on.
Halucinogene žabe poznate su od davnina, a plenetom skakuće više od 200 vrsta koje u svojoj koži sadrže supstancu bufotenin, čija su psihodelična svojstva bila poznata starim narodima svih kontinenata, ali i modernim fanovima prirodnih narkotika.
Muženje žaba, iako neupućenima zvuči kao vic, nova je moda prikupljanja narkotičkih supstanci u Srbiji gde živi Bufo viridis ili žaba krastača, kao i Bufo bufo, odnosno obična žaba. Obe u žlezdima imaju bufotenin, psihodeličnu supstancu koju dosetljivi ljubitelji halucinogenih droga koriste na razne načine.
Jedna sagovornica "Nedeljnog telegrafa" iz Beograda rekla je da "peruanski Indijanci ližu žabe i tako se drogiraju, što govori o njihovoj ekološkoj svesti".
"Ja sam suviše gadljiva da bih uradila tako nešto. Ubedjena sam da ona priča o princezi koja je poljubila žabu, pa se ova pretvorila u prelepog princa, nije ništa drugo do mit izazvan bufoteninom, koji svakog baca u psihodelični trip. Ne mogu ni da muzem žabe, iako iz literature a i priča ljudi znam da je to jednostavno - pristima joj se prosto trljaju žlezde na vratu, pa ispušta mlečnu tečnost koju skupiš na komad stakla i pustiš da se osuši. Tada se kristalizuje i može da se puši. U Belgiji sam imala iskustvo pušenja žabe, ali su kristali iz njenih žlezda bili pomešani sa marihuanom", ispričala je sagovornica lista.
Korisnici halucinogenih kristala iz žaba kažu da se taj narkotik čuva u frižideru i da je to jedini način da stalno održi svežinu. Žaba, inače, može da se "muze" dva puta dnevno.
Svako ko popuši žablje mleko oseti da mu se svest menja, doživljava vizuelne i zvučne halucinacije, priliv energije, eksploziju boja i svetlosti, koje traju oko jedan sat.
Obične žabe i žabe krastače po Srbiji skakuću baš svuda, s tim što prva isključivo živi u šumi, a druga u gradskim barama. Obe vrste spadaju u zaštićene i kažnjivo je loviti ih.
Bufo žabe luče otrovnu tečnost na vratu kad su u opasnosti, ali kad se ta tečnost osuši gubi toksična svojstva i može da se puši. Supstanca bufotenin, koja ima narkotičko dejstvo, nalazi u se krastama, a pogotovo u naduvanim žlezdama iza vrata. Bufotenin je čak pet puta jači od LSD.
(MONDO)
Od gospodina Zeke
|
11-10-2006, 22:31
|
|
Registrovan: May 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
jednom sam napusena vidila zabu, pa sam pitala ekipu ocemo je uhvatit pa lizat :banana_skakutje:
...eto sta vutra radi.. :P :D
|
11-18-2006, 20:03
|
|
Registrovan: Sep 2006
|
booolesno...prvi put cujem..=)))
|
|
|
11-18-2006, 20:51
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
BUFO VIRIDIS zelena zaba krastaca
|
|
|
11-29-2006, 18:13
|
|
Registrovan: Nov 2005
|
ova slika gore, to ta zaba?? :shock: ta o kojoj se prica... Da se ne bacam po blatu bezveze. :?
|
|
|
11-29-2006, 21:10
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
da, jedna od njih ima ih nekoliko ... ovo je samo jedna od njih..
ma sta ti fali lizi koju stignes ..ako nevalja spremaj tiganj i zovi me na veceru :D

BUFO BUFO
|
|
|
08-19-2007, 15:11
|
|
Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
Kak su gadne 
|
08-19-2007, 17:51
|
|
Registrovan: Mar 2007
|
jel se zaba osjeca silovano kad je polizes i bacis?
Kad dojde kuci prebije punoglavce da iskali bjes, ne moze spavat, osjeca se prljavo...
Svake subote stane pred ogledalo i namjerno pretjera s sminkom, pa si s suzavim ocima govori da je kurva...
vi ste monstrumi!
Last edited by Pampers; 08-19-2007 at 17:57.
|
|
|
08-19-2007, 18:19
|
|
Registrovan: Nov 2006
|
Mit svih mitova. Mozes ju lizat kolko hoces al neces nis osjetit. Rijec je o 5-MeO-DMT koji je oralno neaktivan. Moze se samo pusit.
|
|
|
08-19-2007, 18:53
|
|
Registrovan: Mar 2007
|
Znaci treba ufatit zabu, skalpirat je i osusit sklap. Ili zivu zabu u rizlu i na to sve benzin pljus pa upaljacem?
|
|
08-19-2007, 19:16
|
|
|
Ej ma ljudi, Telegraf je poznat po takvim izvalama  , zato je propao i vise se ne prodaje, ali ima naslednika Kurir na kojem cete stalno na naslovnoj naci nesto paranormalno kao sto je skorije "Spajderman se rodio u Kostolcu" ili takvog nekog sela u kom su nasli kriptonit koji pripada njemu!?-----------
|
|
|
08-19-2007, 20:10
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pampers
Znaci treba ufatit zabu, skalpirat je i osusit sklap. Ili zivu zabu u rizlu i na to sve benzin pljus pa upaljacem?
|
Inace se nadraze zabe da to puste iz koze pa se to sakupi sa stapicem za usi ili necim slicnim, pa cekat kolko vec treba da se zaba opet napuni. Mogo bi joj i kozu pusit al onda bi je trebo ubit sto je losa igra. Nije vrijedno truda, a i 5-MeO nije ni blizu N,N DMT-u
|
|
|
08-21-2007, 18:10
|
|
Registrovan: May 2007
Pohvalio Puta:: 4
|
Quote:
Originally Posted by ROX
Mit svih mitova. Mozes ju lizat kolko hoces al neces nis osjetit. Rijec je o 5-MeO-DMT koji je oralno neaktivan. Moze se samo pusit.
|
ja sam prilično siguran da od bufeina dobiješ halove...
s obzirom da je prilično jak otrov
a i vodio sam diskusiju sa nastavnicom biologije kad je ova tema bila još nova
|
|
|
08-22-2007, 12:56
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
|
ROX kaze da je mit lizanje,makar sam puno puta cito o tome da postoji samo 1 vrsta žabe koju kad ližeš imaš halove.Od ovih se valjda ima halove samo ako pušiš to što izmuzeš.
Nemojte gnjavit žabe!Ako baš morate kad ih izmuzete ili poližete dajte im nešto za nagradu.
|
|
|
08-22-2007, 15:28
|
|
|
Rumours, dating from the 1970s, claimed that groups of hippies or "teenagers" were licking the psychoactive toads to get high.........................While it certainly cannot be proven that no one has ever licked a toad in California, there is no documented evidence for toad-licking as a regular practice of any group at any time, nor is there any documented evidence that hallucinatory effects can be achieved in this way.
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychoactive_toad
|
|
|
08-22-2007, 20:54
|
|
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
Psychoactive toad lolololol  baked  
|
09-17-2007, 20:12
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
Quote:
Originally Posted by Pampers
jel se zaba osjeca silovano kad je polizes i bacis?
Kad dojde kuci prebije punoglavce da iskali bjes, ne moze spavat, osjeca se prljavo...
Svake subote stane pred ogledalo i namjerno pretjera s sminkom, pa si s suzavim ocima govori da je kurva...
|
HAHAHAHAHAHAHAHA ti si moj idol! :D
ZABA RULES!!!
|
09-17-2007, 20:15
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
Quote:
Originally Posted by Marsbre
kao sto je skorije "Spajderman se rodio u Kostolcu" ili takvog nekog sela u kom su nasli kriptonit koji pripada njemu!?-----------
|
e to jeste, ali ne Kostolac nego Loznica, to znam iz prve ruke, jer sam odatle :P . Nije kriptonit ali ima sve minerale i supstance kao kriptonit SEM jednog sicusnog minerala, sto znaci da nije potpuni kriptonit i SUPERMEN nije iz Loznice, nije tolika budala :)
|
09-18-2007, 00:28
|
|
|
Spirit of Air
Registrovan: Dec 2006
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Quote:
Originally Posted by wannabeshaman1
ja sam prilično siguran da od bufeina dobiješ halove...
s obzirom da je prilično jak otrov
a i vodio sam diskusiju sa nastavnicom biologije kad je ova tema bila još nova
|
Bufotenin nije otrov. Bufotenin je izuzetno jak entheogen. Jači i močnioji i od "cara" DMT-a. Bufoteninu su dali ime "bufotenin" jer je to jedino misto di je bija otkriven. Dok nije otkriven u višem bilju, npr. Anaedantheri spp.
Bufotenin, ovisno u kojem je kemiojskom izdanju, može biti jako neugodan pa do efekta moćnijeg i dubljeg od DMT-a.
Snuffovi u J. Americi su stariji od Ayahuasce. A svi se, osim Virole, temelje na Bufoteninu. Ali da bi bufotenin bio takav kako ga opisah, treba ga znat pripremit...a to je shamanska tajna koja je, ipak, nedavno izašla u javnost.
Fasciniralo me kako su ti indijanci (ili TKO im je) otkrili mehanizam Ayahuasce; al OK, sinjali su jaguara da papa Banisteriju vidili efekte, pa mačlo pomalo dodali P. viridis i ostale dodatke. OK, iako je i ovo malko "fantastično".
Ali kako su indiosi "otkrili" da stanovite sjemenke kad se pomišaju sa TOČNO određenom tvari, samo s njom i nijednom drugom!!!-stvore jedan izvrstan entheogen, uklone mu sve one neugoden efekte (a bome su dosta neugodene, osobito neiskusnima) tipa stezanje u mišićima, neka vrsta pritiska u glavi, "prebrijanost" energijom i halovima, i da to pretvore u snuff za šmrkanje-e to mi nije jasno! Nisu imali nikakv primjer u životinjskom sviojetu koji bi se bavija, doslovno, kemijom.
Bufotenin iznimno poštujem. Poštujem ga do te mjere da ga nebi tek tako "unija" u sebe. Premočna i "preentheogena" je to supstanca.
I stvara cjelovečernji program: 1 sat IZNIMNIH vizija, sličnih DMT-u i psilocinu al na drugi način i intezinijih. Sat vremena rekapitulacije doživljaja i onda 2 - 3 sata izvrsnog raspoloženja i kozmičke povezanosti. San je izvrstan nakon Bufotenina a buđenje sveže i energično. Al netreba zato lizat žabe ;)
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita
Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules