Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Vutra filmovi,linkovi...

Vutra filmovi,linkovi... Filmovi,knjige,crtaci,korisni linkovi,tekstovi za prevodjenje...

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 09-06-2007, 02:11   #1
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Novi dokumentarac o medicinskoj vutri , medicinski korisnici Dr.Lester Grinspoon i poneki normalni politačar ZA ,a federalci,murijaši i idiotski političari i ostala gamad PROTIV ,evo im za PROTIV.

Link za direktan download maksimalnom brzinom koju imate:
Code:
http://www.phillynorml.org/videos/aaf-ipwt.avi

klik na link pa na save,bez zajebancije s arhivama i djelovima.

edit by weedran:

Dokumentarac prikazuje apsurdnost zakona o marihuani. Osvrnut je na dobrobiti medicinske marihuane i pokušaj prolaska zakona u SAD-u koji bi dozvolio korištenje marihuane bolesnicima. Kroz dokumentarac prikazan je napor aktivista Aaron Houston-a u provođenju tog projekta o medicinskoj marihuani. Sudjeluju dr. Lester Grinspoon - profesor psihijatrije sa Harvarda (link za više o njemu), zatim najpoznatiji ljudi koji koriste marihuanu kao lijek - Irvin Rosenfeld i Robert Randall, još su tu Rhonda O'Donnell, Jacqueline Patterson i Tom McMullen koji također koriste marihuanu kao lijek. Izjeve glavnih ljudi koji podupiru potpunu ilegalnost marihuane i kontra izjave ljudi koji pobijaju izjave prvih.
Sve u svemu must see dokumentarac profesionalne produkcije. Zaključak je da čelni ljudi koji zagovaraju ilegalnost marihuane šire dezinformacije, zakon je licemjeran, nemoralan i treba ga mjenjati.

RS download linkovi i google stream video

(radi se na prijevodu koji možete uskoro očekivati)
(uskoro stižu i inserti)

Last edited by Weedran; 03-14-2008 at 13:21.
cannebosanac is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 08:42   #2
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Evo skidam sa osmjehom na licu... Nije bas najbrze sto kazes, ali ide...

EDIT: korisnicima brze veze preporucam koristenje nekog 'download managera' sa podrskom za paralelne konekcije (recimo DAP) pa se dobije odlicna brzina inace ide do nekih 70 - 80 kb/s max

Respect the PRAVILNIK

Last edited by b r a i n c h i p; 09-06-2007 at 08:47.
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 10:38   #3
Bugi

Bugi's Avatar

Registrovan: Nov 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema

i onima tko voli torrente:

http://www.isohunt.com/download/2381...n+Pot+we+Trust

indentican file..

Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sijeti da si nekad bio najbrži spermatozoid u svojoj grupi!
Bugi is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 11:06   #4
Makaveli OS Jug 2

Makaveli OS Jug 2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

ajde pa da i to skinemo skodit nemoze...kad toliko toga vec gledamo gledajmo nesta pametno...mozda da poneki nas pametni politicar pogleda tako sto mozda bi mu nesta i doslo u glavu...:)
Old 09-06-2007, 16:26   #5
Silent Bob

Silent Bob's Avatar

Registrovan: Jun 2005
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Skinuo sam ga prije 2 nedjelje, film je odlican i jako poucan...
Silent Bob is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 20:16   #6
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Quote:
Originally Posted by b r a i n c h i p View Post
Evo skidam sa osmjehom na licu... Nije bas najbrze sto kazes, ali ide...

EDIT: korisnicima brze veze preporucam koristenje nekog 'download managera' sa podrskom za paralelne konekcije (recimo DAP) pa se dobije odlicna brzina inace ide do nekih 70 - 80 kb/s max
Ne znam ,nemam pojma zašto je tebi tako , meni je inače kao zvanično brzina 1024 kbps ili ti ga 128 KB/sec iako nikad mi ne prelazi prosjek od nekih 106 - 110 KB/sec i tom brzinom mi ga je i skinulo zato sam rekao da skida maksimalnom brzinom koju inače imate možda je to zbog doba dana kad skidaš ,a ja sam skidao noćas u neka doba ko vampir oko 2ipo 3 sata ujutro .Kad god sam pogledao na brzinu pisalo je 106,109,nekad 100 ali nikad ispod 100 KB/s .

Rjetki su kod nas u politici koje bi ovo zanimalo ,a mediji bi ih odmah naravno proglasili kontroverznim budalama ,a narod i ostale budale koje imaju pravo glasa bi se krstili i govorili bože sačuvaj ili među muslimanima bi govorili vela havle,tobe jarabi . Kakva je ovo budala bi rekli ,kontaš ,kad bi se pojavio neko popout onog mladića Aarona Houstona koji se zalaže za legalizaciju barem ovima u medicinske svrhe. Mali je faca samo ne sviđa mi se to što kaže da "više može napraviti jedan kratko ošišani u odjelu i kravati nego 1000,i li 10000 hipija i ostalih hašomana."*
*"slobodan prijevod"
Upravu je donekle ,ali što se tiče posla u vladi i administraciji i zagovaranju legalizacije kod političara koji izglasavaju zakone u kongresu.Ali ipak oni su u Americi i ono kad izađe 10000 ljudi na ulicu i mašu onim transparentima i galame legalize legalize ,ipak nešto znači za njihovu javnost ,nije to kod nas pa kad su ono Zagrebu napravili onaj marš jedne godine javnost je većinom to shvatila kao gomilu narkomana koji su tamo izašli protestirati da im se dozvoli upotreba droge ,u Americi su obični ljudi mnogo svjesniji nego kod nas mada nažalost ne u velikoj većini ,ali puno veći ih je broj nego kod nas,a o političarima kod nas da i ne pričamo ,nema nijedan ,aj dobra ima ona debela mala crvena u SDP u Hrvatskoj samo nemaje ni na mapi ima već nekoliko godina,nema osim nje dakle nijedan koji je nalik ovome malome Aaronu Houstonu u SAD-u ,i zato svaka čast dečku iako je malo pretjarao kad je rekao šta ko može učiniti ,jer da nije onih na ulici ni on ni bilo tko od tih političara tamo ne bi ni razmišljao o predlaganju bilo kakvih promjena u zakonu.

Old 09-06-2007, 23:49   #7
Weed Killah

Weed Killah's Avatar

Registrovan: Jan 2006

e jebo me pas, na kraju sam zaplakao... ona zenska sto uzasno muca me bas pogodila u zivac..

a najnevjerojatniji mi je bio onaj kongresmen koji je kao lutka samo ponavljao "medicinska marihuana ne postoji, medicinska marihuana ne postoji".. koji kreten...

a ovi murijaci zapljenili 20000 stabljika i tako se ponose a vjerojatno se u blizini nalazi i neki labos di se kuha kemija koja ce potrovati stotinu ljudi.. al jebes labos, marihuana je ultimativno zlo.. ma.. neznam sto da kazem.. zaista zalosno.. ali barem se pocelo o tome govoriti ako nista drugo
Old 09-07-2007, 02:24   #8
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

I mene isto jebo mater samo što nisam plako kad sam vidio tu žensku a nisam uopće takav da me mogu nečim rasplakati ko neki ono rasplaču se zbog nekih srceparajućih scena u filmovima ,čak šta više riga mi se na to bljak,ali ovdje se radi o stvarnosti i ova ženska ,vutra joj pravo pomaže protiv onog mucanja,i to ono nije obično mucanje ono je pravo trokiranje u mozgu ,a ženska mora da ide da sređuje vutru po kojekakvim parkinzima. Mislim da joj nakon što je prikazan ovaj film ne preostaje ništa nego da šiba za Kanadu ili neku normalniju državu u SAD,jer tamo gdje živi ne priznaju takvu upotrebu kao u Kaliforniji i lako bi joj idioti mogli oduzeti djecu iako je 10 puta sposobnija da za majčinske dužnosti kad je naduvana nego onako cjela desan strana joj napola oduzeta i muca svako drugu riječ razvlači po 10 sekundi,mogu mislit šta joj djeca misle pogotovo ono dvoje mlađih možda misle da ih mater straši.Još će đubrad federalna reći da je lagala ono kad muca da je odglumila i da je obična narkomanka i srat će kako postoje propisani lijekovi,i džaba idiotima pričat kako su ljudi probali sa svime i ne pomaže ništa ni približno ko dobra vutra .

Last edited by cannebosanac; 09-07-2007 at 02:27.
Old 09-08-2007, 16:09   #9
Weedran
d-_-b

Weedran's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema

Još jedan dobar dokumetarac. Stvarno je dobar. Vidi se kakva su zapravo neobrazovana govna oni kongresmani, ali da nisu nebi bili na takvim položajima. Znate onog kongresmana koji je hladno ko iz topa ispalio da nepostoji "medicinska marihuana" kada ga je onaj mladić pitao što misli o njoj. Baš je lijepo prikazano kako ljudima njihovi političari (amerika) lažu u facu s takvom strašću da bi čovjek pomislio da su domoljubni heroji. ma...

Imam dojam da tu ima nešto puno veće nego sama prohibicija, kao da bi propao cijeli svijet da se odobri makar za medicinsku.
Imam osjećaj kao da bi prije odobrili nuklearni otpad kao lijek za prehladu ako bi se ustanovilo da je nekomu pomoglo, nego marihuanu da se ustanovi da je lijek za rak i sidu... čekaj malo... pa marihuana se i koristi kao lijek za rak i sidu... wtf?

Last edited by Weedran; 09-08-2007 at 17:22.
Weedran is online now   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 01:10   #10
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Nije da liječi rak i sidu ali umanjuje bolove i razne simptome mnogo bolje nego mnogi sintetički lijekovi.Kod ovih što idu na kemoterapije nema bolje stvari od vutre za vraćanje apetita inače nakon kemoterapije ljudima nije ni do čega a kamoli do jela .Kemoterapija sa radi unošenjem teških otrova u organizam koji ubijaju stanice raka ali time se ubija i zdrave stanice i ljudi onda i povraćaju i trpe teške muke zbog toga a vutra se pokazala kao dobra protiv tih mučnina jo u 60-tim ,kao što si mogao u filmu vidjeti i ovome ovdje i onome Penn i Teller ,Dr.Grinspoon je govorio o slučaju njegovog sina koji umro od leukemije ali je barem onih godinu i nešto otkako je prije kemoterapije duvao vutru proživio kolko toliko normalno ,mogao je jesti bez problema u biti prvi puta kad je zapalio,koliko sam sad iz ovog filma razumio mater mu je dala da zapali bez znanja Dr.Grinspoona i mali je onda nakon kemoterapije po prvi put poželio nešto da pojede ko normalan čovjek,onda mu je žena rekla šta je uradila.U onome filmu Penn & Teller ,Dr.Grinspoon je ispričao kako su čuli za nekog lika da koristi vutru protiv mučnine i da su nakon toga dali i malome da duva,eto sad se ispostavilo da mu je u stvari mater prva dala ,ali nije ni bitno bitno je da je mali poduvao vutru i bilo mu dobro,barem tih godinu i nešto života što mu je ostalo.je mogao da jede nakon terapija.

A pokazalo se u istraživanjima da THC usporava razvoj raka.Samo nije to sve još ispitano kako treba ...baš me zanima zašto...

Među onih 30-ak legalnih pacijenata koji su dobivali vutru sasvim legalno od federalaca u onim kantama sa po 300 jointa čistaka bez filtera,bilo je oboljelih od raka i side naravno bolest ih je sve pobila ,osim nekoliko njih koji i dan danas žive ,2004 ih je bilo još 7 njih koji nisu bolovali od tako kobnih bolesti kao što su rak i sida ,nego od nekih drugih vrsta manje opasnih ali isto opasnih vrsta rakova ,npr. kao Irv Rosenfeld onaj što mu na kostima rastu izrasline nekakve koje mu lako mogu poderati tkivo ili vene ,a onda nakon unutrašnjeg krvarenja može vrlo lako umrjeti .Lik je živ već preko 30 godina puši tu legalnu vutru,jedan od najgorih mogućih načina konzumiranja je pušenje ,a lik je još uvijek živ i danas moglo se vidjeti u ovome filmu izdan je tek nedavno ,on još uvijek radi kao trgovac dionicama , i ponosno duva vutru ispred Bijele kuće i u autu i gdje god stigne jer mu čini dobro ,opušta mu mišiće na taj način mu pomaže.Od 1992. štakor George Bush stariji i njegova vlada ukinili su taj program medicinske vutre ,jer im se valjda tako digo k***c pa onda odjednom nešto što se pokazalo kao djelotvorno nije više odgovaralo jer bi se proširilo na sve one koji boluju od raznih bolesti kojima vutra može pomoći i onda bi se ovi morali prestati trovati sintetičkim govnima i biti pokusni kunići za farmaceutsku industriju.Oni koji su dobili dozvole prije 1992.godine i dan danas dobivaju kante sa po 300 jointa jednom mjesečno ih podignu u apotekama.Pa to ima samo u Americi !
I baš me zanima zašto ljudima jednostavno ne daju vutru pripremljenu za pušenje pa da onda mogu da je koriste na vaporizer sigurnije je i bolje djeluje nema propadanja ,potrebne su manje količine za isti efekt,...stvarno mi nije jasno...baš...mo`š mislit.

Last edited by cannebosanac; 09-11-2007 at 01:19.
Old 09-13-2007, 21:25   #11
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Meni ni jedan od ponudjenih linkova ne radi.... mislim torrent stoji, onaj direkt link zabranio mi KasperSky IS 7.0 otvaranje stranice, pa sad ne znam jel bas pametno da na svoj rizik otvorim???? :(

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2007, 00:39   #12
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Ma kakav rizik, avi file

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2007, 01:26   #13
kotva

kotva's Avatar

Registrovan: Jul 2007

čini mi se da je to iduće kaj bum skidao za vikenda, hvala na preporuci
Old 09-14-2007, 18:34   #14
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Ja sam skinuo sa ovog direkta i nema problema komp radi normalno nema nikakvih beštija da mi se uvalilo,a i skeniro sam komp već 2 puta od onda ,iz čista mira skeniram jer sam žešći paranoik što se tiče tih spyware i ostalog .A imam NOD32 2.7 onaj trial na +16000000 dana crackirano ali radi i update definicija i sve mu opcije rade kao full verzija,znači radi non stop u pozadini sve promatra, onda imam Uniblue Pwer suite to su microsoftovi partneri i u tome imam jedan od boljih antispyware Uniblue erasre onda imam AVG ono varam ga za licence kod od nedavno kad je izašla nova verzija ali radi svaki put iza update samo ponovo kod mu upišeš i radi sve i resident shield .Onda imam Spybot onaj freeware radi m update svako par dana čima izađe ,taj moram ručno,i Lavasoft Adware SE pro isto ručno i imam još i Windowss defender ,mislim onoako ovi ne skontaju da nešto ima onda jebat i kopmjuter i ove sve programe ,normalno ništa od ovih nije 100% uvijek ima nekih tih živina .Uglavnom komp radi ,a taj Kaspersky znam isto da je pravo dobar program kao i NOD ,kod njega je ono sve u kompletu i antivirus i spyware i šta ja znam šta sve još nema samo vjerojatno da si ga natjero da radi punim pa onda neda na određene sajtove da se spojiš,a bez razloga .Ustvari razlog je neki ali ko zna šta najvjerojatnije da nije ozbiljno nešto nego možda program jednostavno ima rigorozne mjere pa neda da uđeš.

Old 09-14-2007, 20:00   #15
Stoner
daje banove sakom i kapom

Stoner's Avatar

Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

ja sam ga skinuo isto jako brzo sa prvog linka nekih 110 kb/s , što se tiče filma vrlo dobro odrađen i mislim da je istina da jedino ovskvim lobiranjem se nešto može promjeniti no ono što sam htio reći je da film nije završen barem meni prekine na zadnjem iskazu žene što muca kad je u potrazi za canabisom kako ona kaže ...
PROČITAJTE
PROČITAJTE
Stoner is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2007, 21:48   #16
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Zadnje riječi kod mene ova što muca kaže So I feel aaaa very blessed,malo skroz zamuca kad je izliječena inače trokira ko nedaj bože pokvarena ploča. i onda crno i kraj ide kao kod svakog filma ono ko je šta radio kamera redatelj ***** palac profesionalac i ostalo.
Ko zna šta se tebi desilo kod downloada .

Evo splitat ću zadnjih par minuta od ovog djela sa ženskom pa ti spremim link pa ti onda nađi gdje tebi prekine i spoji onda sa svojim .avi .U stvari dotjeraj do ovog djela koji ti ja spremim to izreži i spoji s mojim djelom.
Ja koristim ovaj nekakav Allok splitter i joiner jednostavno za koristiti a možeš u desetinku odabrat odakle ćeš da izrežeš djelove koje kasnije opet možeš spajat kako hoćeš .Evo samo malo da odradim pa će da ti stigne šta ti fali i linkovi za ovaj Allok joiner i spliter ako nemaš odakle ćeš skinuti .

Evo ga link za skinuti zadnjih 1min:56 sec ili ako ti počinje s istog mjesta kao i u mene a trebalo bi nije se valjda toliko sranje moglo desiti kod downloada, ovo ti onda ide od 01h:25min:40.5sec .
Ovdje su ti ovaj joiner i splitter:
Code:
http://rapidshare.com/files/55763904/All_AVI_joiner_spliter.rar
Starije su verzije ima i novijih dosta samo ja nisam skužio bio kad sam tražio ovo ali rade odlično i bolje možda radi nekih gluposti da skineš ove da en bi nešto zajebavalo što se tiče verzija npr. onaj HJ split za splitat fajlove neće da spoji verzijom 2.3 što je splitano s 2.2 nigdje veze novija verzija nije kompatibilna nešto sa starom.

Najbolje uzmeš taj svoj avi kakav jest otvoriš ga splitterom i natjeraš do 01:25:40.5 s onim slajderom prvo pa u desetinku ga natjeraš s onim strelicama ,odabereš znači od početka do 01:25:40.5 da ti splita i baci u neki folder onda uzmeš onda taj komad veliki što dobiješ s joinerom on ide sve do ovih posljednjih 1:56 filma koje sam ti gore uploado na onaj link i njih isto staviš u joiner kao drugi dio i onda to spojiš sve u jedan i eto ponovno imaš jedan avi ,gledaj gdje ga sprema da ne budeš tražio po disku i imaš cjeli film , i saksofon sviri fino dok ide kraj i ona slova.

Last edited by cannebosanac; 09-14-2007 at 22:50.
Old 09-19-2007, 11:44   #17
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Ama mogu ja otvoriti taj link, nije meni to problem, ali kad otvara se stranica (prije nego sto "pozove" AVI fajl (znam da AVI fajl nije problem), ali stranica SAMA po SEBI, (ne znam kontate li... webdizajneri znaju sta pricam). Čim meni počne otvarati stranicu, digne se KasperSKY Internet Sec. v.7.00.125 i kaze da je "blokirao" otvaranje stranice, jer je kao na njegovoj listi nepozeljnih stranica, tj. "problematicnih" (Naravno, mogu ja isključiti njega i otvoriti stranicu i link, ali nije mi nešto sad da se zezam sa tim.... Jer ako sjebe mi se nesto, necu imati vremena 10-tak dana da sredim osnovno da bih se konektovao ponovo regulara (kazem ako bi nesto se pojebalo...)

Old 09-20-2007, 23:41   #18
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

A možeš li jednostavno samo reći Kaspreskom,bez da ga gasiš, da ti pusti tu stranicu na miru da je ne blokira?

Old 09-21-2007, 07:20   #19
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Ma mogu nije to problem, stavim je u "Trusted Sites", ali caka je sto po UPDATE-u koji radi svakodnevno, skine pored virii def. i listu tih "nepozeljnih, tj. opasnih (po njemu) web adresa. Ne vjerujem da se ona tamo našla onako bezze.... A baš sam miran ono što se kaže sad sa njim... iako je ovo kod mene na 3 kompa (kućna WiFI)... Zbog toga mi je najgore, jednom haveru skid'o neke spyware i viruse, i njemu skinuo, a ja ih fasov'o na drugom kompu, koji je u mrezi bio!!!! Provukli se nekako, doduše ovaj direkt ide na net, ostali preko njega....
Mislim nije problem skinuti to, ali ne znam kasnije hocel se isplatiti??? hehehhehe, da ne bude dvije-tri noci bez spavanja dok sve postavim ponovo...A dva su mi kompa ovdje na IV spratu, u stanu, a treci je u prizemlju....

Old 09-21-2007, 15:25   #20
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Et' ga.... skinuo sam gaaaa :) hehehe, ... isključio fino Kaspersky i poreknuo download... sad još na miru da pogledam i ja konačno, a u pozadini nek odradi kompletan scan :) hehehehe