ja sam stavio u zemlju sjemenku koja je proklijala i sada cekam ako ce uspjet usput ste probali vasu uzgojenu travu?moj frend meni donio svoju drzala je pola sata slabo ju je uzgojio :)
E pravo da kazem neznam ni sam stavio sam biljku pre tri dana da se susi tako da jos nije suva.
Sto se tice nje ima jak i lep miris,nisam bas dobio puno prinosa mozda nekih 50 grama hedovi su jako mali
e sad sto je interesantno danas sam otisao na tavan i otkinuo jedan hedic i smotao zatim popusio kad ono nista malo me je nesto kao radilo a ustvari me glava bolela kasnije.
Sad neznam jel moguce da se iz korena jos nije iscedio sav THC i da li postoji mogucnost da biljka u sebi nesadrzi THC,glupo mi je sto me je bolela glava to mi jako cudno!!
:D nesto mi je to malo cudno...jesi li sigurqan sta si sadio
ako je dobra ne moze glava da te boli,mozda ti se desi da je ne osecas ali da te boli ne bi trebalo :wink:
Ma brate, tebi je to neko uvalio seme od industrijske, tako da ce samo moci glava da te boli i nishta vishe od drugih radova necesh osetiti... :D
Shto se tiche moje berbe, danas sam bash skinuo jednu stabljiku da se sushi i procenjujem da ce na njoj biti nekih 150-200 grama, a kakav ce rad imati-to cemo tek da vidimo :D
mozda je retardirano pitanje, al` boli me ***** :)