| Vanjsko Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za vanjsko uzgajanje. |
03-29-2008, 02:38
|
|
Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
Oh shit, koji se vrag palis, drugo tipkovnica mi je u banani, tj. sve su mi tipke zaljepljene pa sorry sta im error u gramatici. Ja se ne zelim prepucavat, samo sam pokazao da LST radi. Ovo nije sa youtuba, hoce PM doci pa poseti me pa ti pokazem... ovo me ljti i to na sveliko, stari zarolaj i ohladi se.. mislim ono samo sam decku pokazao da LST radi bush a ne shit... cemu frka kod tebe... mislim da sam commerciala...ako me ne volis ipak ja tebe volim i saljem zdrave pozdrave...a znas sta mislim..
|
|
|
03-29-2008, 02:42
|
|
|
|
Kompa, karajack pa nisam ja tebi nikaj govorio, nego ovome gore, extract...
Tvoj post je uletio izmedju dok sam ja piso :D
Hahahahah
NEma hejta buraz sve 5. Krivo si skuzio.
Ajoj al ce modovi brisat sutra ovdje po forumu ;D
|
03-29-2008, 02:48
|
|
|
Ajooj sry, my foul, ovaj drum me ubija mora da je drum plus ova posrana tipkovnica od kakaoa.. :D
|
|
|
03-29-2008, 03:40
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Ahahah.. aj bar ste me nasmijali do placa
jer nezna se ko pije a ko placa
ko da setam se preko gradskoga placa
:]
|
|
|
03-29-2008, 03:41
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Stavrno mislis da to nisu moje slike i da ispadam smesan ?Stavrno mislis da nemam kontakta sa covekom koga zovem prijateljem ?
Nisam zeleo da te vredjam niti sam to uradio.Jednostavno mislim da nisi dorastao da uporedjujes jedno i drugo.
Sto se mene tice vezi je za kola pa je rastezi , radi sta god hoces.
LST ne funkcionise bolje od orezivanja kao sto sam i pokazao.
ajde smiri se i ne shvataj mene previse ozbiljno , ja sam samo neznalica ;)
|
|
|
03-29-2008, 13:01
|
|
|
pred ban
Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 12 Puta u 11 Tema
|
bas je bila dobra diskusija ..... ali jednu stvar nisam razumio .
neznalica i ( ili ) extract ?! dva nicka ista osoba ili koji fuck ? ?
|
|
|
03-29-2008, 13:09
|
|
|
LOL, double nick white kick LOL,
|
|
|
03-29-2008, 19:07
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
|
Zar je bitno dal' je EXtract ili neznalica ? Pokusano je da se pise sa cinjenicama ali naravno da mora biti i malo subjektivnosti.
Po ovom pisanju mislim da je objektivnos preovladala.
Mislim da ne treba da vam bude bitno jel to SLO-Era,GreenMan,neznalica itd itd ili je to neko ko je tek registrovan ako je rasprava konstruktivna.
Neznalica se pojavio jer se neveruje EXtractu.
Definitivno svako treba da odluci sta ce da radi i na koji nacin ali prevashodno treba da na savete gleda sa distance.
ma ... odose obojica u aut na neko vreme ;)
CheerS
|
|
|
04-01-2008, 02:46
|
|
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
hehe....rezults.iz makedonije ...2dana klijanje...2dana rast do 1 sm......taka..natamu pitajte me ..mozda je neki rekord...:)
|
04-02-2008, 00:17
|
|
|
??? šta je to, neke tvari po tome iz rusije? :D)
|
|
|
04-10-2008, 22:15
|
|
Registrovan: Apr 2008
|
Prvo pozdrav svima imam jedno pitanje pa mislim da je ovde naljbolje za post. Posto nemam direktne sunceve svjetlosti za rast u casi resio sam da ih stavim pod sijalicu nekih 10 dana pa da ih izbacim napolje e sad me zanima koliko sati da budu pod sijalicom nesto mislim da je 24 sata mnogo da mi kada ih stavim odmah napolje ne procvetaju.Koliko je najbolje vremena da budu pod svetlom za jedan dan,u kom rezimu svetlo-mrak i kolika je sijalica dovoljna za sam pocetak. U napred hvala! samo opusteno
|
|
|
04-10-2008, 23:45
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
16/8 bi ja stavio.. 18/6 je isto velika razlika kad ih izbacis vani
I sinkrozniziraj svjetlo da ga dobivaju kad je vani dan.. tako da im ne zamjenis dan/noc kasnije
|
|
|
04-10-2008, 23:49
|
|
Registrovan: Feb 2007
|
najbolje bi ti bilo da reguliraš tako da je držiš na sijalici odkad se probudiš do pola sata-sat prije nego što će past mrak.. e sad kolko ti je sijalica jaka?
A dok nije na sijalici drži na prozoru!!
|
04-11-2008, 00:55
|
|
|
Hvala braco na brzom odgovoru cjenim to,ma je... mu mater nezgodno mi zbog matoraca ina ce sijdza neka stedljiva pilipsova nije nesto jaka ali racunam za pocetak je dovoljno imam neki malu pregrdu ormaric probo sam svetlo izmerio teperaturu ono oko 25 step.taman.A to sam planiro naravno od jutra rano da palim ali koliko sad da drzim ***** li ga ili da je drzim na prozoru u pocetku na sredini dana ubacim pod svetlo ali i to je stres a cito sam ovde da bijki najbitniji sam pocetak jer od toga zavisi najvise kakva ce da bude kasnije ma najverovatnije cu da je ubacim ono 18/6,pluca organizacije deluju mi da znaju o cemu pricaju ,nema veze imam jos malo vremena,pa cu videti sacekacu jos koji post mozda je neko imao iskustva pozdravljam vas i uzdravlje! laganica
|
|
|
04-11-2008, 00:57
|
|
|
Hvala braco na brzom odgovoru cjenim to,ma je... mu mater nezgodno mi zbog matoraca ina ce sijdza neka stedljiva pilipsova nije nesto jaka ali racunam za pocetak je dovoljno imam neki malu pregrdu ormaric probo sam svetlo izmerio teperaturu ono oko 25 step.taman.A to sam planiro naravno od jutra rano da palim ali koliko sad da drzim ***** li ga ili da je drzim na prozoru u pocetku na sredini dana ubacim pod svetlo ali i to je stres a cito sam ovde da bijki najbitniji sam pocetak jer od toga zavisi najvise kakva ce da bude kasnije ma najverovatnije cu da je ubacim ono 18/6,pluca organizacije deluju mi da znaju o cemu pricaju ,nema veze imam jos malo vremena,pa cu videti sacekacu jos koji post mozda je neko imao iskustva pozdravljam vas i uzdravlje!laganica
|
|
|
04-11-2008, 01:21
|
|
|
from in to out..
imam biljke od mjesec ipo dana i do sad su bile u boxu,i danas sam ih presadio u prirodu tik uz potok..dobra je zemlja i imaju vlage,a imaju i dosta sunca...ima li nade iako su se pocele susit zbog kisele zemlje u casici??
|
|
|
04-11-2008, 02:59
|
|
Registrovan: Feb 2007
|
ta jedna štedna žarulja ti je pre malo!! trebaš imat 3-4 za minimalne uslove..
za nitro.screw naravno da ima nade samo ako si to primjetio odmah... imaš onih preprarata za podizanje i spuštanje ph zemlje.. malo pogledaj po pretragi... pozz
|
04-11-2008, 09:42
|
|
Asteroids Champion!
Registrovan: Nov 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
za tri cetri case i to na tjedan dana je dosta. samo
koje je boje? zarulja ti treba sto blize 6000K nadjes.
(860, 865)
|
|
|
04-12-2008, 15:11
|
|
|
buntovnik bez razloga ;)
|
Quote:
Originally Posted by nitro.screw
imam biljke od mjesec ipo dana i do sad su bile u boxu,i danas sam ih presadio u prirodu tik uz potok..dobra je zemlja i imaju vlage,a imaju i dosta sunca...ima li nade iako su se pocele susit zbog kisele zemlje u casici??
ako zemlja nevalja suse se odmah a ne posle mesec dana ... vise ce biti da je vlaznost velika a slaba ventilacija...
ako si ih drzao na 16/8 ili 18/6 24/0 nemoj da ih iznosis jer ce ti odmah procvetati,bolje ih gaji unutra...
Last edited by balcan_smoke : 07-04-2008 at 05:22.
|
|
|
04-12-2008, 22:52
|
|
Registrovan: Mar 2008
|
Neznam majkemi uzgoj u casi nisam nikad pokusao. Neznam zasto ? Nekako mi je naj draze kad pomjesam domacu zemlju iz baste sa domacim dubretom. Ubacis sjemenke za dvije sedmice izlaze iz zemlje.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|