Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Uzgajanje » Vanjsko Uzgajanje

Vanjsko Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za vanjsko uzgajanje.

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 05-07-2008, 22:08   #841
EXtract

Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

ccc. a lepo sam zamolio , jesam li?

dete meni je tebe zao , ti stavno nemas pojma oko uzgajanja ali tu nisam ja kriv vec ti i tvoja tolerancija da naucis nesto pa tek onda da kazes....

bice one i vece on 1m do kraja maja a ako neverujes mogu opet da pustim vreme da radi za mene pa da proverimo ... ?

nije istina sve ono sto citas na stranim forumima gde izmisljaju toplu vodu u gajenju ...
razloga na mene nemas da se ljutis jer te ja nisam vukao za jezik da pricas "da nema sanse " ... da znas o cemu pricas ne bi tako govorio i ne bi se na mene sada ljutio,sam si sebi u stomak uskocio.

opusti se i citaj forume i knjige koje nemaju veze sa cannom ali imaju sa biljkama ,genetikom,zemljom,hidrometeoroloske sajtove itd itd canna je prvenstveno jos samo jedna biljka u ovom bozijem nizu biljaka i ni pocemu se ne razlikuje od ostalih.... vreme ce raditi za tebe veruj mi ...

CheerS
EXtract is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2008, 15:34   #842
Narquila

Narquila's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Dobro u pravu si ti egoisticni gospodine(nemoj mi zamjeriti al po tvojim postovima se previse uzdizez u uzgoju i oko toga al kao sto si rekao dete sam pa pogresno opet mislim)
ok citat cu ja i dalje i obrazovat se jbg ja kako uzgajam izgleda da u svemu grijesim.
OK izvini na svemu i u pravu si u svemu.....
Pa nisam ja ljut na tebe
p.s.zbog mog podneblja sam rekao da nebi biljka bila 1m u maju al opet se ja izvinjavam zbog dezinformacije. Nisam to trebao rec jer sam mislio po svom iskustvu a vidim da moze biti 1m u maju cak i veca eto kod tebe
Old 05-08-2008, 21:56   #843
EXtract

Registrovan: Apr 2007

hehe ,jĂłs si ljut iz nekog razloga ali to nisam ja,razmisli. Nisam egocentrican ali da umem da budem naporan kad neko nije upravu to priznajem,ponekad cekam i po godinu dana da uradim quote i pokazem da to nije istina. Samo napred sa citanjem i pokusaj da ponekad pitas sta neznas,nije sramota,ja to jos uvek radim. . . aj opusti se i uzivaj,balkan je stvoren za gajenje.
EXtract is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008, 16:49   #844
BipiTripi

BipiTripi's Avatar

Registrovan: Apr 2008
Question susenje

pozz

htio sam otvorit novi thread al iz nekog razloga nemogu (admin help needed), upisem ja lijepo naslov i odaberem smajlija i sve to al neda mi kursor u prozoru za glavni text (??)

ako se tema prihvati volio bi da se prebaci u novi thread

ovako...

imam frenda koji se odlucio na outdoor ove godine, sve momak lijepo pripremio, i zemlju i grane suvisne skinuo da bude vise sunca itd...

ono sta ga brine (a paranoican je da sam pita) jeste di ce to sve osusit

nekog indoor rjesenja bas i nema pa rekoh ja cu da se raspitam medju znalcima :kissassmodeon:

ako netko ima iskustva/ideja sa susenjem vuve na otvorenom molim da se javi i odgovori mi

ocito je da vremenske prilike najvise utjecu na ovu opciju ali ako pretpostavimo da ce bit ok...

do sad momak ima par rjesenja, prvo maxi water curing, di bi se biljcice nakon manicuringa otezale kakvim kamenom i potopile u tekucu vodu, kad bi se nakon tjedan dana izvadile mirisa vise ne bi bilo i mogle bi se osusit bilo di (po uvjetom da ih ribe ne smazu hihihi)

opcija dva je konstruiranje nekakvog kartonskog drying boxa, uz pomoc puno silica gelova i dva ventilatora spojenih na baterije (jos treba obavit pokuse koliko bi jedna baterija izdrzala...)

malo nekonvencionalna tema al vjerujem da bi efikasna rjesenja bila od velike pomoci za vise nas

a sad... brainstorming please!!!

pozz

edit: ujedno se izvinjavam sto nisam vidio (gledao) da ima thread na ovu temu, mada siromasan informacijama

Last edited by BipiTripi; 05-09-2008 at 16:57.
BipiTripi is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2008, 19:11   #845
UNDERCOVER

UNDERCOVER's Avatar

BipiTripi.. ovako... ja bi našo nekakvu napuštenu kuču ili nešto do ćega nije lako doć a da nema direktnog sunca... npr.. tavan neke kuće koja nije useljena ili tako nešto a woter curing može napraviti i doma ispod kreveta, u ormaru... i onda kasnije ja bi npr. si napravio da sa curingom budem gotov u subotu i povješo to navećer kod sebe na tavan i ukljućio ventilator. sutra dolazi nedjelja i starci neće ništa radit tako da bi to moglo ostat na tavanu..to bi trebalo bit suho u nedjelju navećer ili u ponedjeljak u jutro tako da bi se probudio prije staraca i ošo to skinut.. e sad ak živi u stanu tu dolazi do problema..i za to nemam riješenja osim negdje vanka...nek ti kolega malo razmisli i saćekaj još... možda neko ima bolju ideju..

Last edited by balcan_smoke; 05-09-2008 at 22:15. Reason: izbrisan odgovor na obrisan post
UNDERCOVER is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 17:58   #846
UNDERCOVER

UNDERCOVER's Avatar

imam ja jedno malo bezvezno pitanje... ak ima neko odgovor onda super... kolko osušena trava ima rok trajanja? i gdje i kako je skladištit kako bi se on produljio?
Old 05-10-2008, 18:32   #847
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema

U staklenke, pa u mrak ti je najbolje hedove stavit. U mrak zato jer svjetlost razlaze THC..
Evo ja kraj sebe imam pola tegle vutre stare 18 godina i jos se osjeti rad..

Taman pokusavam proklijati to sjeme da vidim sta se onda duvalo.. Samo tko zna.. nakon tako dugo vremena jel jos viabilno uopce..
elephant0r is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2008, 19:32   #848
UNDERCOVER

UNDERCOVER's Avatar

a zamrzavanje? jel to isto u redu?
Old 05-10-2008, 20:22   #849
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

U redu je, al je potpuno nepotrebno.. osim ako ti treba duze od 3 godine da poduvas vutru. :)
Old 05-11-2008, 02:12   #850
balcan_smoke
gumigilinder

balcan_smoke's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
Thumbs up

ako možeš u friz odma nakon sušenja bilo bi najbolje
i imaćeš frešku travu uvjek
Old 05-12-2008, 17:20   #851
kingpin

kingpin's Avatar

Registrovan: Mar 2008

posadia sam tri biljke prije nekih par dana na jednom otoku u dalmaciji, dobia sam sjemenke od neke trave koju zovu super grass, prodaje se po cijeni skunka (100kn za 1g), vrh joj izgleda kao od obicne trave ali je jacine skunka, e sad, mene zanima da li ona moze narasti do pune zrelosti za 2 mjeseca outdoor kao sto skunk moze u indoor-u?
...a ako ne moze, je li mi sad kasno posaditi jos takvog sjemenja da dodju u punu zrelost?
kingpin is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2008, 17:41   #852
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Da.. ovo sa 3 godine je blagi sarkazam.. neznam kome to traje i godinu dana.. kud li duze :))
Old 05-12-2008, 18:28   #853
wu-tra

wu-tra's Avatar

Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
Smile

Quote:
Originally Posted by kingpin View Post
posadia sam tri biljke prije nekih par dana na jednom otoku u dalmaciji, dobia sam sjemenke od neke trave koju zovu super grass, prodaje se po cijeni skunka (100kn za 1g), vrh joj izgleda kao od obicne trave ali je jacine skunka, e sad, mene zanima da li ona moze narasti do pune zrelosti za 2 mjeseca outdoor kao sto skunk moze u indoor-u?
...a ako ne moze, je li mi sad kasno posaditi jos takvog sjemenja da dodju u punu zrelost?
sve zavisi kad ih zasadis...na ovo tvoje pitanje odgovor je ne ako si ih sad zasadio....a indoor i outdoor nemoras ni spominjat jer je razlika jako jako velika....
inace malo procitaj po forumu sve ti pise ;)
Old 05-12-2008, 18:39   #854
kingpin

kingpin's Avatar

ma procita sam sve to, posadia bi ih ja i prije ali nisam ima vrimena ici na otok, ali sam dobia te sjemenke i receno mi je da mogu za 2 miseca izrasti vani?
...znaci nije bas nikako moguce da bude nesto od njih ako su sada zasadjene?
Old 05-12-2008, 18:42   #855
gargamel

gargamel's Avatar

Asteroids Champion!
Registrovan: Nov 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

ma samo ti ubodi sjemenke u zemlju. jos nije prekasno. i tak
ce ti pocet cvjetat u isto vrijeme ko da si ju ubo u 4. mjesecu,
samo ce biti manja biljka, i manji urod.
gargamel is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2008, 18:56   #856
kingpin

kingpin's Avatar

mozda mogu nadoknaditi nekim preparatima za pospjesivanje cvatnje, ili rezidbom, kada bi otprilike mogla biti berba, jel mogu jos kako ubrzati cvatnju..?
Old 05-12-2008, 20:46   #857
ZOKI

ZOKI's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 1

KINGPIN. jel mogu jos kako ubrzati cvatnju..?

ma sta razmisljas bodi u zemlji i priroda ce sve odraditi sto pre ubodes pre ce izrasti...

mozes ubrzati klijanje da sadis u casu neku i na toplo mesto naprimer ima sunca puno pa kod prozora sa unutrasne strane ...
i ja cu saditi sad idem kuci na par dana pa cu ubosti ....
tako da nebrines...
"ajd na posao"
ZOKI is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2008, 21:20   #858
kingpin

kingpin's Avatar

stavia sam ih u one kante od vode od 6l sto ima za kupiti u ducanu i odriza sam im vrh, napunia zemljom, probusia 2-3 rupe na dnu, zabia sjemenke i zalia sa 2 litre vode sve tri...
...necu ih moci cesto posjecivati jer je bolesno nedostupan sajt, probat cu napraviti kakvu sliku sajta i nadam se biljaka kad sljedeci put odem tamo, te posaditi jos par u 6om mjesecu...
Old 05-12-2008, 21:23   #859
kingpin

kingpin's Avatar

ma tamo ima sad sunca kolko oces, stavia sam ih u obicnu zemlju, ali za ove druge cu probati nabaviti domaceg gnojiva..
Old 05-13-2008, 10:54   #860
bluewall

Registrovan: Apr 2008
Default ulicna rasvjeta

pozdrav... ovo mi je prvi post i imam jedno pitanje...

dobio sam prosli tjedan sjemenke od "super grassa". Do jucer ih je jedno 6 proklijalo te sam ih presadio sve u jednu povecu teglu i kako bas i nemam mnogo opcija za sajt ja sam ih stavio na drvo .. Do gore treba jedno pol sata da se uspis popesti (nije visoko al je nezgodno) i nema sanse da teglu skuzis ni iz jednog kuta osim s neba al ko ce to gledat... a i to drvo mi je na vidiku pa mogu uvijek paziti...

Ima dovoljno dnevno, ali mi je po noci taman do tog drva svijetlo ulicne rasvjete, tak da je po danu sunce pa po noci to svijetlo...
Dal je to dobro ili dali ce skoditi biljci ili svejedno ?

Hvala...
bluewall is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules