Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Uzgajanje » Vanjsko Uzgajanje

Vanjsko Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za vanjsko uzgajanje.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 02-25-2007, 19:24   #21
outdor@c

outdor@c's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

.............i tebi je neko uvalio konoplju.............ja sam imo konoplju..........imala je miris,vrhove,boju.................ma sve...........ali od nje je samo glava boljela.............iako me buni ovo sto si reko:sjemenka je uzeta od dobre robe...........pa mi nije jasno zasto ne puca................mislim da berba nema veze s tim..........
outdor@c is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2007, 22:52   #22
ljubisha_samardzic

ljubisha_samardzic's Avatar

Quote:
Originally Posted by outdor@c View Post
sjemenka je uzeta od dobre robe...........pa mi nije jasno zasto ne puca................mislim da berba nema veze s tim..........
dobra roba ili shiptar neki prskani?
ljubisha_samardzic is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2007, 23:28   #23
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Molim vas nemojte spominjati vise te ''shiptare'' a pogotovo ne ''prskanje'' jer ce me proljev uhvatit. On je izvadio sjeme iz ''dobre vutre'' recimo da je bila dobra. Ali, to ne znaci da je ce njezino sjeme dati dobre biljke, jer ne znaci da ju je oprasio ''dobar muzjak'' iste vrste. Njegovim sjemenkama ''otac'' je vjerovatno neka industijska vrsta. Naucite neke osnove, prije nego pocnete objasnjavati svaku misteriju: '' PRSKANOOOO... ACIDD!!!!''

Zasto moj post sadrzi dozu bezobrazluka i bahatosti? Jer sam nadrkan, kad vidim da izvlacite teme iz dubokog naftalina, i spamate po njima. Alo prika cetiri dana, cetrdeset postova, pomalo, ne moras bas na svaki topic opalit reply.

Za kraj: .................................................. ....................................
.................................................. .................................................
.................................................. .................................................

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2007, 02:14   #24
BossGrow
pred ban

BossGrow's Avatar

Registrovan: Dec 2006

Zasto moj post sadrzi dozu bezobrazluka i bahatosti? Jer sam nadrkan, kad vidim da izvlacite teme iz dubokog naftalina, i spamate po njima. Alo prika cetiri dana, cetrdeset postova, pomalo, ne moras bas na svaki topic opalit reply.

Za kraj: .................................................. ....................................
.................................................. .................................................[/quote]

a ma kralj je ovaj outdorac :))))
BossGrow is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2007, 21:03   #25
outdor@c

outdor@c's Avatar

.......nemam šta radit i sajt mi se sviđa.......a ako kome smetam neka me se administratori riješe.........ako vam idem na živce ignorirajte me....sta da vam drugo kažem...
outdor@c is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules