Imam jedan veliki problem i neznam kako ga rješiti.imam veliku žensku biljku staru skoro 2 mjeseca.prije tjedan dana napao ju je valjda neki pauk i na dolnjim listovima pojavile su se neke čudne mrlje i počeli su se sušiti.biljka je stvarno lijepa i molim da mi neko kaže kako se riješiti tog nametnika i kako da biljku vratim opet u formu....Green man pomozi molim te!!
Kazes napao ju je valjda pauk,prvo budi siguran da je pauk.Ja sam imao slucaj s paucima prosle godine,pa sam detaljno pregledao biljku,uocio sam da je pauk izlegao jaja nekim od listova,te sam listove otkinuo&spalio te biljku ocitio od paucina&malo skratio okolno bilje da se teze vrati,poslije toga nije bilo problema. :twisted: :twisted:
Opet sam se zaboravio ulogirati,idi pa vidi ako je slucaj takav kao sto je bio kod mene,ako ne posalji neku sliku,pa bude ti vec netko znao reci sta da napravis.Ajd :twisted: :twisted:
Problem sa paucima je poznat kod vanjskog uzgajanja.Ali oni nece unistiti biljku.Biljku ocisti od paucine i poprskaj je nekim rastvorom insekticida i problem je resen.