| Vanjsko Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za vanjsko uzgajanje. |
04-01-2005, 17:40
|
|
Registrovan: Jan 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Koje ste sorte uspesno odgajili napolju?
Interesuje me....ovo iz naslova:)
Znaci ko je, i koju sortu, uspeo uspesno da cvetanje privede kraju, na teritoriji srbije a moze i cele bivse jugoslavije? Koliko je bio zadovoljan radom te biljke.
|
04-01-2005, 18:24
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Ove su mi uspele kako treba: Early Misty,Big Bud,Skunk #1 i prosle godine nepoznata ali prilicno (za nase uslove izuzetno)dobra.Bio sam zadovoljan i kolicinom i radom.Big Bud je bio najslabiji (najmanje THC) ali ne los.Samo je bio slabiji od EM.Skunk-a i ove nepoznate.Za ovu godinu cemo da vidimo.
|
04-01-2005, 22:47
|
|
|
Ajde ljudi neka napise jos neko, sta je uspesno odgajio i koliko je bio zadovoljan, pa da rezimiramo i ja da vidim sta da narucujem.
Pozdrav!
|
04-03-2005, 17:13
|
|
|
Bas steta sto se ne javljate.
Tebi Greenmane hvala. Ja cu jos da narucim E.M. Samo imam jedno pitanje: Kada ona pocinje kod nas (BG) da cveta? Da nije previse rano pa da ne uspe da poraste dovoljno?
Jel nije tajna sta ces ove godine da sadis?
|
04-03-2005, 20:25
|
|
|
|
U principu pocinje da cveta kad i svaka druga vrsta,manje-vise.Posto je "okidac" za cvetanje produzetak noci i skracenje dana pocinje da cveta negde u drugoj polovini Jula.Znaci ako je posadis u toku Aprila ima sasvim dovoljno vremena da naraste i ojaca.Ja sam je licno sadio u prvoj nedelji Maja posto nisam mogao pre i sasvim je bilo ok.I kolicina i kvalitet.Prednost E.M. je sto cvetanje traje nekih 7-8 nedelja tako da bude brze gotova od dosta drugih sorti pa nemas problem ni sa mrazom,ni sa kisom.Do kraja Septembra je gotova 100%.(ja sam moje "obrao" oko 20. Septembra)
A za ovu godinu cu malo da eksperimentisem.Imam nekoliko proverenih semenki ,a ostalo je iz moje "proizvodnje" pa da vidimo sta ce biti.Ako bude valjalo dobices za probu. ~)
|
04-03-2005, 21:09
|
|
|
Bas me zanima...:)
I ja mislim da radim neka ukrstanja. A bilo bi dobro da nekako osnujemo neku organizaciju za razmenu muskog polena raznih kupovnih vrsta. Jer od 10 semenki sigurno bude bar 1 muzjak, pa je glupo ne iskoristiti ga. Sta mislis?
|
04-04-2005, 00:36
|
|
|
|
Pa za sad je to daleka buducnost.I ovo moje se oprasilo slucajno.A posto je bilo muzjaka od dve vrste a zenka je od trece bas me zanima na sta ce da izadje.
|
05-19-2005, 14:44
|
|
Registrovan: May 2005
|
Ja sam odgajio EUFORIU, SHAMANA, FLO.
|
|
|
08-29-2005, 20:14
|
|
Registrovan: Jul 2005
|
rastu ko lude
ja san za sad uspio u uzgoju papaye i new purple power.i prezazovoljan san .sljedece godine planiran posadit samo hawaii*skunk.nadan se da uspit. :petak ~~
So, What makes you supreme?
Lies - Your crown is falling
I offer fantasy
And you, you creator are
Blind with envy
|
|
|
09-14-2005, 19:37
|
|
Registrovan: May 2005
|
DAJ MI, DAJ MI, DAJ MI DAJ MI, DAJ MI ~~ ~~
|
|
|
09-22-2005, 23:19
|
|
|
|
Prebaci ovo na vanjsko! ~)
|
06-07-2006, 00:31
|
|
|
pred ban
|
Ja posto nemam love,ne kupujem sjemenke,pa sadim ono sto kupujemo i pusimo,od toga izdvojim najbolje sjemenke.Sajtove dosta cesto posjecujem,obicno jednom tjedno,kao setam cucka,setam s kolegom lovcem,te zalijevam kad nije vlazno&gnojim,pa ako vrijeme&divljac ne ujebe,urod je odlican a kvaliteta je puno bolja od istog hempa koji sam kupio,jaca je vutra te masna&lupi ko sasava.Dobivao sam od nekih 100g pa cak do 400g,ovisno o sajtu. :twisted: :twisted:
|
|
|
06-07-2006, 00:36
|
|
Registrovan: Nov 2005
|
Zaboravio se ulogirat a nisam nista pusio :shock:
Kao sto napisah,ja koristim sjemenke dobre vutre koja se pusi.Probat cu nabaviti nesto sjemenja u CH,za ovu godinu sam se jedva izvukao s nekih 20-tak biljcica,stara mi je 2 put unistila nasade.Budem poslao slike kad to malo poraste,pa vidite sta je to za sorte.Ajd
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|