Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Uzgajanje » Uzgoj FAQ

Uzgoj FAQ Iliti najcesca pitanja,nedoumice,zablude u vezi sa ugojem ...

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 09-09-2006, 19:18   #41
imported_geckO

imported_geckO's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Send a message via MSN to imported_geckO

Meni sada nishta nije jasno... :shock:
Da li se isplati naruchivati preko njih ili ne?
Ako ima neko iz Srbije da je uzimao semenke preko Grow Shop Aliena neka mi otkuca kako ide ceo postupak i koje su shanse da se padne u muriju :?: :!:
Old 09-09-2006, 20:13   #42
domba

domba's Avatar

Registrovan: Jan 2006

ma vidiš da je nemoguće..murija i granica i pošta..u ***** i hrvatska.. :evil: :twisted:
Old 09-09-2006, 20:53   #43
Weedran

Weedran's Avatar

Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema

Ma moguce je itekako, GreenMan i jos neki su vam lijepo rekli da su dobili sjeme, i ja vjerujem da je sigurno 95%. Nisam jos cuo da je netko pao na muriji zbog narucivanja sjemena marihuane. Druga stvar je s gljivama i slanja u paketima. Vidite, svi paketi se na granici pregledavaju, a spore gljiva se obicno salju u spricama u paketu i zato ljudi najebu, dok se sjemenke marihuane salju u kuverti, a pisma se ne pregledavaju na granici. Uostalom ja sam bas narucio paketic sjemenki, pa cu vam reci kako je proslo.
Ako zagusti (onih 5%):
Branite se tako da recete da niste nista narucili i da neznate sto je to, a nalog za premetacinu policija nemoze dobiti na temelju toga. Ja cu sada napraviti format C: i nitko mi nista nemoze...

Weedran is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2006, 23:11   #44
imported_geckO

imported_geckO's Avatar

Send a message via MSN to imported_geckO

Ma brate, ko reskira profitira-ko shto nash voljeni Del Boy jednom prilikom reche... :D
Ja cu lepo da se prvo oslobodim svih materijalnih dokaza to jest da popushim svu vutru iz ovogodishnje berbe pa cu onda da bacim ovaj komp na smece i kupim drugi i tek cu onda da naruchim semenke...kapiram da cu to sve da uradim do januara, eventualno februara...
A shta cu, ima se mozhe se... :wink:
Old 09-10-2006, 09:37   #45
gloSS_ZelenKy
MicroStealthGrower

gloSS_ZelenKy's Avatar

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Juče mi frend rekao i pri tome me rješio dobrog dijela paranoje..momci iz Aliena mi napisali ako mi dolazi obično pismo doma Opcija:seeds-graden-zaaden(tako nešto) koja dodje 6e, moram se potpisati da sam dobio pismo kad mi dodje poštar,odnosno da će me to pismo čekati u pošti ako me nebude kući...
Frend je imao isto takvo iskustvo iliti nije bio kući pa je morao do pošte,ali je samo pokazao osobnu da je to on i preuzeo si pismo...pošto je samo pismo očito nema problema!
NAdajmo se... :)
Sad ubrzo(možda čak i sljedeći tj) mislim naručivat pa javim kako će to sve proći!
Pitanje...sadit ću tek na proljeće (3.mj.)..ima neke veze sa kvalitetom sjemena? :o
Bi ga trebao zapakirati u neke neprozirne,zrakonepropusne posude,staviti u friđz ili nesto slično? :? :? :? 8) 8) :D

Jeste li se ikada zapitali kako bi svijet izgledao da netko nije nazvao prvi stabilni kultivar marihuane SKUNK?!!!!
gloSS_ZelenKy is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2006, 13:30   #46
imported_seed maniac

Registrovan: Sep 2006

Izvještaj o kupnji sjemena:

Narućio sam 10.9., poslao poštom eure (regularno) 12.9., dobio e-mail 19.9. da su dobili pare i da isti dan šalju paket, 25.9. dobio paket. Sve prošlo bez najmanjeg beda. Radi se o seed banki Dutch Passion (direktno sam od njih naručio). Kod njih NEMA POŠTARINE!!!, cijene su prosječne, a s obzirom da se radi o vrlo poznatoj seed banki koja je proizvela mnogo poznatih sorti čija je kvaliteta sjemena na visokom nivou, cijene su povoljne. Začudilo me da nisam imao nikakvih problema s poštom budući da se radilo o paketu (dimenzija 20x12x3 cm) a ne o pismu, a poznato je da se paketi otvaraju i pregledavaju na granici (na boxu nije bilo znakova otvaranja).
imported_seed maniac is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2006, 22:35   #47
SLO-Era
Administrator

SLO-Era's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema

i sa njom se dogovarmo za direktnu saradnju i drugim bankama semena -vrlo skoro čemo jih objaviti na stranici vutra.org- ali,da bi vi dobili što jeftinije semenke,oni zadovoljni i onda može vutra.org dobiti sitnicu-od tud se crpi nnovac kasnije za razne projekte...i vase majice..

radimo mi na tome vrlo ubrzano!!!!!!! :D

malo sam zbrzo,pa se izvinjavam za greske u tekstu

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
SLO-Era is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2006, 21:46   #48
delboy

delboy's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 17
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by geckO
Ma brate, ko reskira profitira-ko shto nash voljeni Del Boy jednom prilikom reche...
Hihiihi bas sam se iznenadio da i mene netko citira...ufff uff sad sam sav vazan.
Sto se tice ,ovih seedbanki pa daj probajte nekak s njima dogovorit da stavite ovdje ponudu njihovu i onda sve koji narucuju nek se prvo jave ovdje i da vi ubirete neku proviziju...

Marilize Legajuana!
delboy is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2007, 00:11   #49
ilan

ilan's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Send a message via MSN to ilan

Quote:
Originally Posted by delboy View Post
Hihiihi bas sam se iznenadio da i mene netko citira...ufff uff sad sam sav vazan.
Sto se tice ,ovih seedbanki pa daj probajte nekak s njima dogovorit da stavite ovdje ponudu njihovu i onda sve koji narucuju nek se prvo jave ovdje i da vi ubirete neku proviziju...
interesujeme da li prilikom narucivanja kod aliena postarinu mogu njima da platim buduci da su mi poslali racun i doznaku banke koji trebam da platim cenu semenki odvojeno od cene postarine ?
unapred hvala
ilan is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2007, 15:23   #50
ja0

Registrovan: Aug 2007

imam pitanje,
ako npr tebi dojde pismo sa sjemenkama i uhvati te murja, ti mozes reci da nemas pojma nista o tome. ko meni sada zabranjuje da posaljem nekome pismo sa sjemenkama a on nema pojma o tome?? sto kazete?? malo sam ceprko ali nisam nasao slicno pitanje pa sada pitam.
ja0 is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2007, 11:19   #51
johny

Registrovan: Oct 2007

e ovako mene zanima kako ide sa karticom kad se naruchi... ono narucio sam karticom seeds sa alien-a i sad me zanima dali samo dobijam ono jedan mail na kome pishe kad sam narucio i sta sam narucio ili uz to ide posle jos jedan mail na kome treba da pishe da su mi poslali i inache postarinu sam platio 9e pa dali je to ta posiljka ili ne...aj neko neka pomogne ako je vec tako narucivao ili ako zna posto sam ja narucivao semenke sa jednog drugog saita (Rhino cannabis seeds a ne znam dali smem i da napisem sait ceo kako ide) i veoma su za pohvalu mogu vam reci...a njihova posiljka ide preko koverte koju donese postar i baci vam je u sanduce i ne boli vas glava i na njoj sve sto pishe to je Royal mail i vashe ime i adresa... koverta je braon boje onako malo poveca kao a u untra je ona kesa sa vazduhom sto kad pretisnete ona puca i unutra vam stoje kesice sa semneom...ja sam odatle narucivao i to preko kartice(visa) i nisam imao nikakvih problema
plz za pomoc
johny is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 09:49   #52
prtiBG

Registrovan: Nov 2007

Narucio sam seme i dobio narudzbenicu na mail...
Sad me interesuje na koju adresu ja da posaljem pare? (alien je u pitanju)
Samo stavim pare u kovertu i posaljem na adresu?
Kada placam postarinu (njima u koverti ili u posti kada to stigne ovamo)?
prtiBG is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 10:35   #53
hashberryboy

hashberryboy's Avatar

Registrovan: Nov 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

ispuni narudjbenicu (ako vec nije) i isprintaj ju(nista nemoj rukom pisat,ako vec moras pisi velika tiskana slova,mene su jebali da nemogu procitat sta pise lol)

presavines nekoliko puta narudjbenicu(da stane u kovertu) u narudjbenicu stavis novac(da se nevidi kroz kovertu kad stavis prema svjetlu) i napises na kovertu onu adresu sa stranice....

postarinu neces platit u posti (bar ne u HR) ako narucujes samo sjemenke,nego ces im uz novce za sjemenke poslat i 6 eura za dostavu....

jednostavno...

pozz
hashberryboy is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 16:28   #54
jox

Registrovan: Apr 2007

pozdrav svima!

zanima me da li je netko kupovao nesto preko everyonedoesit stranice?
samo neka iskustva jer mi se sve skupa čini ok, plus to da nude kupnju preko visa electron debitne (iliti cash card)
jox is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2008, 17:52   #55
M_wEeDmAn_88
pred ban

M_wEeDmAn_88's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 12 Puta u 11 Tema

hehe...bas sam pred koji tjedan napravio spisak sta imam za naruciti od njih, ali jos nisam .....eto , ulaze se na sve strane pa nema para sad za to... ako slucajno ti sta narucis, nemoj mi zaboraviti javiti na mail kako je proslo ! !
mozes mi poslat sa mog profila ! pozz
M_wEeDmAn_88 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2008, 13:01   #56
Zabljak 1992

Zabljak 1992's Avatar

Default sjeme

Ljudi pozdrav!skoro sam se registrovao,sajt je ludnica...Iz Crne Gore sam interesuje me ima li ko iz crne gore da je narucivao sjeme da me uputi!Necu da me hapse bre!
Zabljak 1992 is online now   Reply With Quote
Old 02-16-2008, 13:44   #57
veliki.B

Registrovan: Feb 2008

informacije su zlata vrjedne zato ti preporucujem prije upotrebe tipkovnice upotrjebi MOZAK čitaj samo čitaj sve ti je tu objasnjeno i neboj se !!!!
veliki.B is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2008, 18:14   #58
LucidDream

LucidDream's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema

www.growshopalien.com

http://forums.vutra.org/uzgoj-faq/48...eme-kesom.html

Zelis kesom,evo postupka iznad...

http://forums.vutra.org/uzgoj-faq/14...dabrati-2.html

Neznas koji seedbank.,evo sta su drugi izabrali...

http://forums.vutra.org/marihuana-fa...ht=narucivanje

koliko sigurno?klik na link iznad...
Old 02-16-2008, 19:51   #59
Zabljak 1992

Zabljak 1992's Avatar

Default sjeme

Hvala Lucid,prelistao sam ja postove na ovu temu ali intersovalo bas iskustvo nekog iz moje iz crne gore...
Zabljak 1992 is online now   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 09:32   #60
3LOR

3LOR's Avatar

Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 1

Quote:
Originally Posted by SLO-Era View Post
prije svega, ne otvaraju se pisma a ako narucujes direktno kod Nirvane-platiti ces nekoliko skuplje ali pošiljka stize iz Belgije :D :D smart
Nije mi jassno kak iz Belgije?!? na nirvana-shop.com treba slati lovu u nizozemsku. I dali je njihov stealth slanje pisma isto kao i na alienu. zato kaj sam na alienu htio naruciti sjeme a vidim da bi me doslo 5€ jeftinije na nirvaninoj stranici
3LOR is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules