zavisi koje planove imaš, tj. kakvi box brijanje hlađenje cool tubovi i sl. i poet sve ovisi o visini, kako se biljka ponaša i sl. ima bar 10 tema o izboru lampi, sječam se prije je bilo, ukucaj usearch lampe pa vidi šta izađe
__________________ PHP ti jedino nemože reć koliko ti je ostalo mlijeka u tetrapaku, ali to će moć u 6 izdanju :D
Brdo - dolina; tunel - mašina; za menom se diže prašina Princess Sally - be my guide!?!
pocela mi je izlazit vani iz zemlje biljka pa mi recite koliko je sad triba zalivat dnevno..i koliko cu je stavit na sunce sati a koliko u mrak??aj hitno mie ovo
Koristi pretragu i citaj po forumu.. dobio si infraction radi offtopica i nekoristenja pretrage. Toplo ti savjetujem da kliknes na pravilnik i procitas ga umjesto sto spamas po citavom forumu sa jednim te istim pitanjima.
Svi odgovori su vec napisani.. potrudi se malo.
Ako si ljen za tako nesto onda barem svoja pitanja postavljaj u "PITAJTE SVE STO VAS INTERESUJE" topiku koji je za to namjenjen.
Zadnjih par dana eksperimentiram sa sjemenom industrijalke i uvjerio sam se
u onu sliku sa početka teme. Ako pustite korjenak da krene 1-2cm vidi se kako
sa vrha koštice odakle je izašao ide u krivulju i prema dolje.
Stavio sam po 5 sjemenkica sa korjenom prema dolje i prema gore.
Naravno da su one sa korjenom prema gore izašle 3-4 dana brže :)
Ubuduće tako radim ...
jel ti stvarno bilo potrebno 5 postova jedan za drugim, inaće postoji edit, a ne spamat!
__________________ PHP ti jedino nemože reć koliko ti je ostalo mlijeka u tetrapaku, ali to će moć u 6 izdanju :D
Brdo - dolina; tunel - mašina; za menom se diže prašina Princess Sally - be my guide!?!