I ranije sam povremeno svracao na ovaj sajt,pa reko da se ukljucim u diskusiju...
Prvi put mi je bilo sa 17 godina i nisam imao pojma sta zapravo znaci promeniti stanje svesti,cak se nisam do tada nijednom posteno ni napio

I tako,na jednoj ekskurziji sam izrazio zelju da to probam i bilo mi je straaaasno....lupilo me od 5 dimova koje sam bas posteno uvukao,poceo sam nekontrolisano da se smejem i svi su se smejali meni jer mi je bio prvi put i valjda me od toga uhvatila paranoja,najstrasniji osecaj koji sam ikada doziveo....imao sam zelju da kontrolisem svoje misli i recenice i valjda mi je od te zelje bio jako los trip,potpuno se pogubio.
Pune 4 godine sam se zgrazavao same pomisli da ponovo dunem a onda na jednom beer festu sa drugom samo 2 dima koje jedva da sam uvukao

divota,potpuno fantastican osecaj koji trajao nekih sat i po....od tada sam shvatio da to treba konzumirati umereno,u pravom drustvu,uz neki minimum pocetne inspiracije,nikako biti u nekom bedu...
Najlepse uz kvalitetnu muziku,obozavam taj osecaj duzeg vremena i sirenja percepcije...