| Upotreba Kuvanje, kolaci, water pipes i ostalo. |
06-12-2006, 21:17
|
|
Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
riganje??
uboli smo 2 panja i u došli u naku buksu smotali nekih 3 i to popušuli bilo nas je 6 i onda bong je došo uzel sam kojih 3 dima onon normalno al onda sam napunikl cijeli i steplo me u mozak pocelo mi se jako vrtit nisam osjecal ruke i noge objeval me hladan i vruc znoj i pocelo mi se rigat i pobljuvalk sam se i to tak cijelu vecer.....to mi nije bil prvi put a onda za 2 tjedna smo išli i popljugali 2 panja i bilo mi je normalno i to mi se desilo jednom istzo kad sam uvuko cijla pluča jel mozda zzbog toga ili....? :?
|
|
|
06-12-2006, 21:55
|
|
|
Ljudi različito reaguju na takve stvare, ko zna zbog čega je. Možda :?
Moj ti je savet kad je muka, probivate hladan znoj... izađi na čist vazduh to zna da pomogne.
Ili još bolje nađi granicu. :wink:
|
|
|
06-12-2006, 22:02
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Preterao si pa je bilo 
|
08-16-2006, 16:51
|
|
Registrovan: Aug 2006
|
Ja sam isto u pocetku se prezapucavao od vutre ali posle nekih 10ak puta bude do jaja.
|
08-16-2006, 17:35
|
|
Registrovan: Jul 2006
|
Neznam zasto uzimas toliko vutre 8) ako ti je dovoljno 1-2 dima zasto uzimati vise ? isti je osecaj.
Pazi ova recenica gore deluje na prvi pogled naivno ali nekom moze znaciti mnogo toga pa cak u nekim slucajevima spasiti coveku zivot.
|
|
|
08-17-2006, 02:24
|
|
|
Naucio sam nekoliko stvari o Biljci,a to je:
-nemoj prvo piti,a onda pusiti.rigoleto
-ne forsiraj se i nadi si granicu do koje je ugodno
-ne balavi pljugu
-pusi u dobrome drustvu :D
|
08-17-2006, 18:03
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Voluharica Mile
|
Hehehe...meni je to opak osjecaj...zapaliti tek kad se napijes...
totalno odlijepis! :banana_jea:
|
|
|
08-18-2006, 19:21
|
|
|
Quote:
|
|
Dobro je ako si pripit, ali ako si pijan onda je pizdarija, par puta sam se zayebo i ne bi više ponovio... dosta ljudi riga u tim situacijama.
Znam nekoliko ljudi koji su zamrzili vutru zbog toga... pogotovo jer je to većinom bila ekipa koja je iz nekiih razloga bila u strahu od vutre "droge" pa su pijani bili hrabriji i išli probati... i tako se u biti zeznuli... trebali su zamrziti alkohol.
|
|
|
08-19-2006, 14:59
|
|
Registrovan: Dec 2005
Pohvalio Puta:: 1
|
neriga se od vu nego od dima...da povuces istu kolicinu duhanskog dima isto bi se izrigo' zato sto ti dim koji ne stane u pluca ide u jednjak...i normalna reakcija je riganje...
|
08-19-2006, 15:26
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
bong te sredio :lol:
|
|
|
08-20-2006, 12:00
|
|
|
Nikada nisam rigao od trave, osim kada je u prisutnosti bio alkohol tj kada sam se napusio i napio istovremeno...
|
|
|
09-02-2006, 01:02
|
|
Registrovan: Aug 2005
|
Quote:
|
-pusi u dobrome drustvu :D
|
ovo bi stavio na vrh liste kao zlatno pravilo... o tome ovisi i cijeli konacan efekt i let.
Sto se tice kolicine pak, treba mi skoro cijela dzoksa za ugodan let, bar kad je u pitanju ova nasa siptarka... mada je cesto znalo biti seansi kroz cijelu noc, i mota se od 8 navecer do 8 ujutro :D i uglavnom svi znaju motati jer kako se jedan srusi drugi preuzima 
|
|
|
09-05-2006, 19:42
|
|
Lokacija: 0 Lokacija: 1 Lokacija: 2 Lokacija: 3 Lokacija: 4 Lokacija: 5
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
:? :? :?
Lol, ja pusim svaka dva mjeseca,i to popusim samo dva dimica, toliko da niti nemam suha usta niti krvave oci nego samo da mi se osjetila poboljsaju, vid, sluh, repanje i ostala sranja :lol: :lol:
A ubio bih se da je moram pusit svaki dan, pusim dva-tri dana zaredom i uopce ne mogu skuziti koji je dan i ne mogu normalno pisati na tipkovnici, kao lik koji je ovo postao evo primjera:
popušuli :? - popušili
onon :? -ono
napunikl :? -napunio
steplo :? - ???
objeval :? -dobro da nisi napiso odjebaval oblijevao
pobljuvalk :? -pobljuvao
istzo :? -isto
cijla :? -cijela
pluča :? -pluća
...
uostalom kada se navarim kao majmun onda me hvataju paranoje, i ponasam se kao retardirani majmun kada netko ugasi svjetla a ja navaren :P :P
|
|
|
09-06-2006, 21:30
|
|
|
je istina uzel sam prevelik dim pa sam progutal malo al sad ide ko po špagici!! jebeno!! :banana_jea:
|
|
|
09-06-2006, 21:56
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by systat
steplo :? - ???
|
Steplo ili streslo... to ti je hrvatska sjeverozapadnjačka spika ;) (zagorje, podravina, međimurje...)
A ovo ostalo ne mora biti znak napušenosti... samo ljudi brzo pišu pa ima greški... jedini je problem očito što ekipa ne provjerava što su napisali...
Paranoje su česta pojava kod nekih ljudi... opet sve ovisi kakav je high... možda bi ti neka druga sorta bila bolja. Mene neke znaju "stepst" tako da sam paranoičan... i čudno nabrijan... dok druge djeluju potpuno drugačije. Ima još dadatnih čimbenika... ovisi gdje si, sa kim si....
|
|
|
10-04-2006, 21:56
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
smijeh do bola
bili jednom kod frenda, spremao se on u vojsku a istovremeno drugi frend došao iz vojske pa mi napravili tulum. kako je ovaj koji je došao cijelu večer govorio kako se on napljugavao u vojsci zapalili mi s njim jednu, drugu, treću, na čatvrtoj smo završili. trajalo je to sve skupa oko 2 sata. kartali smo cijelo vrijeme kad odjednom ovaj koji je došo iz vojske ne baca više karte več ih samo drži u rukama, mutavo se smije i ne govori ništa. bio je bljed ko krpa a pošto smo svi bili dosta sjebani, smijali se ko mutavi. digne se on sa stola i krene van iz prostorije no, kad se digao sa stolca jedino šta je uspio napravit je da se zarotira i padne ko daska na pod, mi smo krepivali a i on s nama. došo je do vratiju i sjeo na prag sobe i tražio vode. digla se frendica da mu donese vode no nije donjela vode već žlicu punu kinderlade i krene prema njegovim ustima. neznam zašto je on opće otvorio usta kad je vidio šta mu nosi, možda nije ni vidio a možda instinktivno - hranaaaa, slatko mmmmmmm. i tako on to proguta a mi gledamo i nevjerujemo. nisu prošle ni dvije sekunde i on je počeo da riga u hodnik tako sjedečki na dupetu na izlazu iz sobe. rigao je kroz nos i usta i prdio istovremeno od muke. mi smo krepavali od smjeha jedno 15min donjeli mu kantu i tako je on rigo jedno 3-4 sata. na izlazu iz sobe, ostali smo imali upalu trbušnih mišiča 3 dana kasnije.
|
|
|
10-04-2006, 23:30
|
|
Registrovan: May 2005
|
rigam samo kad se napijem pa zapalim... a pijem samo kad nemamo za pusit...
jednom nismo imali, pa smo kupili alkohola, ja sam popila svoju bocu vina, doso ovaj tip kod koga inace nabavljamo, dao za jednu dobru i jaku, zapalili mi to lijepo, uzela ja i shat od prijatelja i ostatak veceri rigala...hehhe... neka 3-4 sata sam rigala... heh...jako ljepo....
|
10-04-2006, 23:38
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
ja sam samo jednom rigao kada zapalimo.ali to je bilo totalno unistenje a moze da je bilo i od alkohola :lol: a mozda obje skupa. inace nikada me nije tjerala na riganje ili nesto.
|
|
10-05-2006, 21:22
|
|
|
meni se je samo jednom rigalo i to kad sam pojeo neki glupi sladoled od leda "irish cream"..nakon tog sam išo pušit i skoro sam rigo...al mi frend kaže da sam ja 3 osoba koja je skoro rigala
Misliš da je meni lako iz Rijeke do Zagreba. Ni meni se baš neda, ali jebiga meni trava nije samo trava, i ne pušim ja to samo da bi bio rado viđen ili zbog ekipe. Meni trava predstavlja kulturu življenja i nikako mi nije teško otići zbog toga u zg. A i ako svi budu tako razmišljali vjeruj mi ništa od legalizacije i slobode narodu....b0ddah
|
|
|
12-04-2006, 16:44
|
|
Registrovan: Dec 2006
|
Quote:
|
Originally Posted by KezmanBG
Neznam zasto uzimas toliko vutre 8) ako ti je dovoljno 1-2 dima zasto uzimati vise ? isti je osecaj.
Pazi ova recenica gore deluje na prvi pogled naivno ali nekom moze znaciti mnogo toga pa cak u nekim slucajevima spasiti coveku zivot.
|
dali si ti normalan čovjek???
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules