Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Upotreba

Upotreba Kuvanje, kolaci, water pipes i ostalo.

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 08-29-2008, 03:09   #1
Noob

Registrovan: Aug 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default omjer

Dakle, nikad prije nisam pusio travu, nabavio sam supergrass. Sad me zanima koliki bi otprilike omjer duhana i supergrassa trebao biti da me "pukne"?
hvala :)
Noob is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2008, 03:25   #2
doors_of_perception
Kolko je dvoega u jednom?

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

ako je supergrass ono šta prodaju pod tim tzv. skunkom, onda je najbolje, koliko god to teško, da se nitko ne zavarava...to je dobra trava, ponekad čak i osrednja jer ima sjemenja... E sad, ako to ima u prosjeku nekih 3% thc-a, i ako se svi sjetimo lijepih vremena kad su se sređivale kese za jeftine pare, a vu bila dobra domaća sativa (mislim dobra, fino digne u high, pucaju filmovi, dobar filing), onda se i sjećamo kako se u dobru pljugu za 2-3 ljudi stavljalo oko gram-gram ipo vutre... to bi fino okinulo...

e, onda dolazi sad ista vutra ali u drugom pakiranju i cijeni... gram trave za 100kn??? i normalno da se soli ko dobar skunk ili vutra sa visokim postotkom thc-a čisto zbog ekonomije i vremena izlaska...inače naj bi bilo to sve stavit u jednu... jebiga...

Naravno da varira od brije do brije, čovjeka do čovjeka i najbitnije genetike..ali trava sa viskom nivoom thc-a, gram fino za dooobre 3-4 pljuge da fino okinu za 2 (može i 3 ako jako dobra roba bez ikakavog problema)... e sad, po meni osobno, čak i da se soli vu od 20% dobar omjer da razvali bilo bi oko pol grama... ispada možda previše, ali to je ko da uzmeš polu dozu bilo koje droge: bit ćeš zabijen, ali sigurno nećeš letjeti:) fino 3-4 sata budeš fin, a ne pljugu za pljugom...

Ako imaš više te robe, posovi više..ako si nabavio gram-2..jebada..zbog ekonomije to rastegneš na jedno 3 "dobre"..nema, zajebi brate....bez prave genetike neka ništa ni od pravog napušavanja....a i količina je bitna za dobar high...iako vidim da neki ljudi koji već duže puše, razvale se i od 0,2-0,3g obične vuje posoljene.... to mi nije baš jasno
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;)
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2008, 06:37   #3
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema

Slusaj amo..
Prvo zahebi duhan.. nepotrebno se navikavas na nezdravo komercijalno smece + neces imat pojma sta te lupa, duhan, kemija iz duhana ili vutra.

Ako zelis osjetit vutru nabavi si neku lulicu, ili bong. Stavi unutra koliko TI mislis da je potrebno i kasnije po potrebi dodaj ako mislis da bi trebao jos da postignes zeljeni efekt.

I neboj se da ces fulat dozu.. letalna doza THCa je 750kg popusenih u periodu kracem od 15 minuta, a znajuci da 90% ljudi nece prezivjet 20L vode ispijenih u istoj toj kolicini vremena budi svoj gazda i neboj se eksperimentirat.
elephant0r is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2008, 16:32   #4
Travar 17

Travar 17's Avatar

Registrovan: Oct 2007

Quote:
Originally Posted by elephant0r View Post
Slusaj amo..
Prvo zahebi duhan.. nepotrebno se navikavas na nezdravo komercijalno smece + neces imat pojma sta te lupa, duhan, kemija iz duhana ili vutra.

Ako zelis osjetit vutru nabavi si neku lulicu, ili bong. Stavi unutra koliko TI mislis da je potrebno i kasnije po potrebi dodaj ako mislis da bi trebao jos da postignes zeljeni efekt.

I neboj se da ces fulat dozu.. letalna doza THCa je 750kg popusenih u periodu kracem od 15 minuta, a znajuci da 90% ljudi nece prezivjet 20L vode ispijenih u istoj toj kolicini vremena budi svoj gazda i neboj se eksperimentirat.
slazem se skroz
Travar 17 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2008, 18:08   #5
Jack Alias

Jack Alias's Avatar

Gle ako ti je prvi put tko zna kak će te i da li će te puknut! Ja sam prvi put stavil pola grama tog skunka i nisam mogao otvoriti oči čovječe. Drugi put je bilo ono, ko mila majka! Malo pogledaj forume, paz da zarolaš dobro inače odu pare u zrak...-(. I slažem se s Elephantom, duhan je loš, al jeftniji...
Old 08-30-2008, 10:17   #6
Astronaut

Ma nije stvar u tome dali je duhan loš ili dobar. Ne mješaš zato da bi uživao u duhanu, nego zato da ti je lakše povlačit dim i da bolje gori. Probaj sa pola-pola.
Astronaut is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2008, 10:34   #7
Yami_Raziel

Yami_Raziel's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

evo ja sam s 3 grama (prava 3 grama ne ova zajebancija s ulice...ovo je s vage :)) prezivio 5 dana..ostalo mi je za pljugu jos...

s tim da sam svaki dan po 3-4 pljuge pusio minimum...i nisam uopce stavljao puno jer je staff presick..minimalisticka pljuga=kaos :) tak da...sve to varira...

iako sto tanje i bolje motas shvatit ces da uopce nemoras stavit puno u pljugu...meni su se ljudi znali izbezumit od jacine pljuge a unutra je bilo tipa 0.2-0.3g max... sve u svoje vrijeme :)
Old 08-31-2008, 22:03   #8
cricket.

cricket.'s Avatar

po meni vazda ide pola cigara na nebitno koliko vutre, samo da gori da ne moram palit svako malo..
za one obicne rizle listice ne role, role su vec za eksperimentiranje.. :D
cricket. is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 19:08   #9
zelenikawasaki

zelenikawasaki's Avatar

Registrovan: Jun 2008

ma najbolje su role ond fino si napravim kakvu ja hocu (debelu malu, tannku dugačku) a ne da sad moras gizekice spajat.
ugl da nejdem offtop.
ma zamješaš da ti bude omjer 5o:5o. prvu tako smontiras(bar ja, ovisi kolko vutre imas i kaka je) a ak je slabo omjer povecas a ak nisi sve uspio popušt kolko si se razbijo dovršiš frulu kasnije xP
probaš pa vidiš
Old 09-02-2008, 02:57   #10
balcan_smoke
bambara

balcan_smoke's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema

ako ćeš već sa duvanom nemoj cigarete nego duvan za motanje
Old 09-02-2008, 10:18   #11
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Ma meni pošto sam nepušač najoblje motat s ronhil ultra light cgarama jer se one stvarno jako slabo osjete i ne drapaju grlo i tako, većini pušača su te cigare odvratne ali meni predobro jer se najmanje osjete od svih
Old 09-02-2008, 13:18   #12
zelenikawasaki

zelenikawasaki's Avatar

Registrovan: Jun 2008

ma ovdje bih se morao sloziti s balcanom..
zato sto u taj duvan od cigara stavljaju milijardu i jednu kemikaliju bolje ovaj za motanje... garant imas za kupit neki "soft" dugan ili "mild" koji bih tebi odgovarao.
to ce ti bit bolje od ultra lighta milijon puta. a i jeftinije.
i samo rokajjjj
Old 09-02-2008, 19:01   #13
doors_of_perception
Kolko je dvoega u jednom?

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

Kupiš samson bijeli za motanje i milina...ne osjetiš ga a pravi...ispadne ko taj light a kvalitetniji dim.
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;)
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2008, 15:13   #14
nocna_ptica

nocna_ptica's Avatar

Registrovan: Jan 2008
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

to je tocno, jedan od meni dobrih dimova za rolanje je bali shaq (bijeli/krem) ili bijeli drum

slabi i ne razjebu woo

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules