| Upotreba Kuvanje, kolaci, water pipes i ostalo. |
08-29-2008, 03:09
|
|
Registrovan: Aug 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
omjer
Dakle, nikad prije nisam pusio travu, nabavio sam supergrass. Sad me zanima koliki bi otprilike omjer duhana i supergrassa trebao biti da me "pukne"?
hvala :)
|
|
|
08-29-2008, 03:25
|
|
|
Kolko je dvoega u jednom?
Registrovan: Oct 2005
|
ako je supergrass ono šta prodaju pod tim tzv. skunkom, onda je najbolje, koliko god to teško, da se nitko ne zavarava...to je dobra trava, ponekad čak i osrednja jer ima sjemenja... E sad, ako to ima u prosjeku nekih 3% thc-a, i ako se svi sjetimo lijepih vremena kad su se sređivale kese za jeftine pare, a vu bila dobra domaća sativa (mislim dobra, fino digne u high, pucaju filmovi, dobar filing), onda se i sjećamo kako se u dobru pljugu za 2-3 ljudi stavljalo oko gram-gram ipo vutre... to bi fino okinulo...
e, onda dolazi sad ista vutra ali u drugom pakiranju i cijeni... gram trave za 100kn??? i normalno da se soli ko dobar skunk ili vutra sa visokim postotkom thc-a čisto zbog ekonomije i vremena izlaska...inače naj bi bilo to sve stavit u jednu... jebiga...
Naravno da varira od brije do brije, čovjeka do čovjeka i najbitnije genetike..ali trava sa viskom nivoom thc-a, gram fino za dooobre 3-4 pljuge da fino okinu za 2 (može i 3 ako jako dobra roba bez ikakavog problema)... e sad, po meni osobno, čak i da se soli vu od 20% dobar omjer da razvali bilo bi oko pol grama... ispada možda previše, ali to je ko da uzmeš polu dozu bilo koje droge: bit ćeš zabijen, ali sigurno nećeš letjeti:) fino 3-4 sata budeš fin, a ne pljugu za pljugom...
Ako imaš više te robe, posovi više..ako si nabavio gram-2..jebada..zbog ekonomije to rastegneš na jedno 3 "dobre"..nema, zajebi brate....bez prave genetike neka ništa ni od pravog napušavanja....a i količina je bitna za dobar high...iako vidim da neki ljudi koji već duže puše, razvale se i od 0,2-0,3g obične vuje posoljene.... to mi nije baš jasno 
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;) 
|
|
|
08-29-2008, 06:37
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Slusaj amo..
Prvo zahebi duhan.. nepotrebno se navikavas na nezdravo komercijalno smece + neces imat pojma sta te lupa, duhan, kemija iz duhana ili vutra.
Ako zelis osjetit vutru nabavi si neku lulicu, ili bong. Stavi unutra koliko TI mislis da je potrebno i kasnije po potrebi dodaj ako mislis da bi trebao jos da postignes zeljeni efekt.
I neboj se da ces fulat dozu.. letalna doza THCa je 750kg popusenih u periodu kracem od 15 minuta, a znajuci da 90% ljudi nece prezivjet 20L vode ispijenih u istoj toj kolicini vremena budi svoj gazda i neboj se eksperimentirat.
|
|
|
08-29-2008, 16:32
|
|
Registrovan: Oct 2007
|
Quote:
Originally Posted by elephant0r
Slusaj amo..
Prvo zahebi duhan.. nepotrebno se navikavas na nezdravo komercijalno smece + neces imat pojma sta te lupa, duhan, kemija iz duhana ili vutra.
Ako zelis osjetit vutru nabavi si neku lulicu, ili bong. Stavi unutra koliko TI mislis da je potrebno i kasnije po potrebi dodaj ako mislis da bi trebao jos da postignes zeljeni efekt.
I neboj se da ces fulat dozu.. letalna doza THCa je 750kg popusenih u periodu kracem od 15 minuta, a znajuci da 90% ljudi nece prezivjet 20L vode ispijenih u istoj toj kolicini vremena budi svoj gazda i neboj se eksperimentirat.
|
slazem se skroz
|
|
|
08-29-2008, 18:08
|
|
|
Gle ako ti je prvi put tko zna kak će te i da li će te puknut! Ja sam prvi put stavil pola grama tog skunka i nisam mogao otvoriti oči čovječe. Drugi put je bilo ono, ko mila majka! Malo pogledaj forume, paz da zarolaš dobro inače odu pare u zrak...-(. I slažem se s Elephantom, duhan je loš, al jeftniji...
|
08-30-2008, 10:17
|
|
|
Ma nije stvar u tome dali je duhan loš ili dobar. Ne mješaš zato da bi uživao u duhanu, nego zato da ti je lakše povlačit dim i da bolje gori. Probaj sa pola-pola.
|
|
|
08-30-2008, 10:34
|
|
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
evo ja sam s 3 grama (prava 3 grama ne ova zajebancija s ulice...ovo je s vage :)) prezivio 5 dana..ostalo mi je za pljugu jos...
s tim da sam svaki dan po 3-4 pljuge pusio minimum...i nisam uopce stavljao puno jer je staff presick..minimalisticka pljuga=kaos :) tak da...sve to varira...
iako sto tanje i bolje motas shvatit ces da uopce nemoras stavit puno u pljugu...meni su se ljudi znali izbezumit od jacine pljuge a unutra je bilo tipa 0.2-0.3g max... sve u svoje vrijeme :)
|
08-31-2008, 22:03
|
|
|
po meni vazda ide pola cigara na nebitno koliko vutre, samo da gori da ne moram palit svako malo..
za one obicne rizle listice ne role, role su vec za eksperimentiranje.. :D
|
|
|
09-01-2008, 19:08
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
ma najbolje su role ond fino si napravim kakvu ja hocu (debelu malu, tannku dugačku) a ne da sad moras gizekice spajat.
ugl da nejdem offtop.
ma zamješaš da ti bude omjer 5o:5o. prvu tako smontiras(bar ja, ovisi kolko vutre imas i kaka je) a ak je slabo omjer povecas a ak nisi sve uspio popušt kolko si se razbijo dovršiš frulu kasnije xP
probaš pa vidiš
|
09-02-2008, 02:57
|
|
|
bambara
Tournaments Won: 1
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
|
ako ćeš već sa duvanom nemoj cigarete nego duvan za motanje
|
|
|
09-02-2008, 10:18
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Ma meni pošto sam nepušač najoblje motat s ronhil ultra light cgarama jer se one stvarno jako slabo osjete i ne drapaju grlo i tako, većini pušača su te cigare odvratne ali meni predobro jer se najmanje osjete od svih
09-02-2008, 13:18
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
ma ovdje bih se morao sloziti s balcanom..
zato sto u taj duvan od cigara stavljaju milijardu i jednu kemikaliju bolje ovaj za motanje... garant imas za kupit neki "soft" dugan ili "mild" koji bih tebi odgovarao.
to ce ti bit bolje od ultra lighta milijon puta. a i jeftinije.
i samo rokajjjj
|
09-02-2008, 19:01
|
|
|
Kolko je dvoega u jednom?
Registrovan: Oct 2005
|
Kupiš samson bijeli za motanje i milina...ne osjetiš ga a pravi...ispadne ko taj light a kvalitetniji dim.
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;) 
|
|
|
09-03-2008, 15:13
|
|
Registrovan: Jan 2008
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
to je tocno, jedan od meni dobrih dimova za rolanje je bali shaq (bijeli/krem) ili bijeli drum
slabi i ne razjebu woo
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|