Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Upotreba

Upotreba Kuvanje, kolaci, water pipes i ostalo.

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 07-05-2007, 18:11   #1
Silent Bob

Silent Bob's Avatar

Registrovan: Jun 2005
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
Default Kakav je ovo shit? :D

Posto nisam u mogucnosti da cesto naidjem na hash ili shit moram da vas priupitam ovo. Citav protekli mjesec je obiljezen nestasicom kanabisa u Crnoj Gori, a vjerovatno i sire. Sasvim slucajno naletio sam na lika koji je nudio shit i naravno zbog nestasice trave morao sam ga pazariti. Recite mi o cemu se radi, da li je dobar, koje je moguce porijeklo itd.

Silent Bob is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2007, 18:34   #2
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Izgleda dobar

Izgleda dosta dobar,mada izgled zna lako prevariti pogotovo kod shita ,jer oni stručnjaci koji proizvode lažnjak shit zvani soap u Engleskoj npr. ,su dosta usavršili proizvodnju iz raznih govana i najčešće nema u sebi 10% iz kanabisa ,bez prave analize teško je znati ,ali npr možeš zapalit jednu mrvicu u pincetu uzeti ili npr. na pepeljaru pa vidi pušta li crni dim ako pušta crni dim onda ne valja , što je dim više bijel to je bolji,čistiji bez zajeba i plastike , ljepila i ko zna šta sve ne guraju u shit , kremu za cipele itd.

Teško je znati kod nas , u tome i jest sranje ilegalnog tržišta pogotovo kod shita, kod trave je lako ako znaš kako dobra izgleda onda vidiš to je to ,a kod šita nije lako reći zbog ovog soapa kojeg ima svuda po tržištu ,mogu ti ga podvalit i u Nizozemskoj ako ne kupuješ u shopovima gdje je 100 % provjerena kvaliteta , e sad imaš onaj Ice-olator koji je najbolji pa do onih slabijih koji se dobijaju prosijavanjem cvjetova i masnijih listova,ima i ulje( ali ne coffee shopovima ) za koje ja mislim da i nije baš najpametnije pušit jer često sadrži određeni procent plina uz pomoću kojeg se dobija ulje npr. kod proizvodnje s butanom dogodi se da ostane i do 5 % plina zarobljenog u smoli ,mada nije to neki veliki otrov jbg. kad butan gori nema monoksida ali ima dioksida koji isto nije dobar u većim količinama zato najbolje ne pušitit ulje .
Šit je dobar bez obzira kojom metodom je dobijen preko leda ili prosijavanjem samo neki je bolji neki malo manje dobar ,u svakom slučaju čistiji je od same vutre od koje se napravi.

cannebosanac is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2007, 19:43   #3
Silent Bob

Silent Bob's Avatar

Registrovan: Jun 2005
Pohvalio Puta:: 5

Hvala na info-u! :D
Silent Bob is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2007, 20:05   #4
SLO-Era

SLO-Era's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema

uzmi parče zapali upaljačem-gledaj koje boje je dim i ima li dosta gareži-crnog dima.
ako je dobar hashis nema toliko one crne gareži-guma,starog ulja,plastike-sve to nam nude u kompletu ponekad :))))))

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
SLO-Era is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2007, 20:52   #5
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

I kod Mene u selu neka nestašica vutre nisam već dugo vremena baš platio za dim nego sam ono znalo je bit da se naleti pa zapalim
A kak sam čuo može se nabavit hašiša i skanka ali to je skupo ko suvo zlato a taj skank najvjerojatnije nije skank nego jednostavno dobra trava uzgojena kak valja a oni too prodaju ko skank i zarađuju ko krmače
Ako s sređuje dim kak sam čuo za 100 kn se dobije za 2-3 frule dobrog dima i uz to još vrpa prašine
Old 07-06-2007, 18:03   #6
Makaveli OS Jug 2

Makaveli OS Jug 2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

a ja mislio da je jedino u os tako da je odjednom nestasica pa onda odjednom svi imaju to u zadnje vrijeme nije normalno sada ni kad imas para nemozes nabavit sto trebas osim ak znas stvarno nekoga tko ima cijelo vrijeme ili sam sadi...srecom nestsica je prosla i sada se moze nabavit bez problema ako znas od koga trebas trazit...a predpostavljam da je tako svugdje.
Old 07-06-2007, 23:53   #7
prolaps_rektuma

prolaps_rektuma's Avatar

Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 2

AAAA ,meni se brk omastio...imam hasha i trave...a sad idem gruat skanka...

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules