E to nema sanse da se desi meni u SA.... šta njega boli ***** šta ja pušim na to!!!
Nemojte me pogrešno shvatiti, nisam mangup nikakav, ali to meni murija ne bi mogla uraditi!!! Da mi uzme bong??? Nema šanse, a kamol' da me natjera da ga bacim sa mosta il' sl. !!!!
Meni su cijelo vrijeme prijetili da će me prebit da idem s njima u postaju i da će mi sutra doć kuć s hrpom kerova da mi njuškaju po stanu.
kad nisam ništ odo mog legu otjerali a mene kao vode u postaju i ja jebiga i pita me lik zadnji put jer imam išta kod kuće ja kažem nemam i on bacaj to sve u kantu ja bacim i on kaže ponovo al da se razbije ja opet bacim i nerazbije se i oni me otjeraju kuć još me prate autom i viču trči.
bilo ih je četvero i meni su sam jedan šamar dali a legu je jedan lupio lampom po bubrezima
sutra ošo pogledat jer bong u toj kanti i nema ga
imam jedno pitanjce. molim vas, preporucite mi od cega da napravim ovu cevcicu sto ide u vodu, nesto sto bi se moglo naci u svakoj kuci jer ja nemam pojma od cega bih to mog`o da napravim. evo slicice, ovako bi trebao da izgleda moj bong/waterpipe/nargila ili sta vec :) stvarno ne znam kako se ovo zove..
E vidiš ta cijev ti treba biti pod što većim kutem jer bi ti se ovako smočilo sve u luli i nisi nacrto onu rupu za carb to ti treba svakako jer nije bong bez toga.
Može se to od olovke napraviti ili flomastera jedino problem je ak ćeš lulu onda koristiti ali ima stvari jedino mora ti stojat prema gore pod što većim kutem da ti voda ne upada
Lokacija: volio bi da sam u amsterdamu ali eto nisam, tu sam gdje jesam
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
e a stvarno ne mogu vjerovat kako ljudi ne mogu prepoznati sta je bong a sta nargila, a to bas nije tesko, ili bi trebali uzet nargilu i bong lijepo i usporedit to dvoje da si mogu predocit princip rada i jednog i drugog!ja na srecu imam oboje tako da znam o cemu se radi u oba slucaja i znam na kakvim principima rade (slicno ali opet razlicito) ali stvarno ne mogu vjerovati kakvih ovdje budalastina ima!
evo kako izgleda bong koji ja imam kod sebe, sve se jako lijepo moze vidjeti!
Last edited by marijuana lover; 12-04-2007 at 14:33.
Normalno kad vi neznate objasnjavat...
Waterpipovi su mini bongovi, i UVJEK su mali osim oni za vise osoba i waterpipovi nemaju onu rupu.
A bongovi su kao veliki waterpipovi s onom rupom...
Zasto razlika u velicini...
Waterpipe nema svrhe ak je velik jel se uvjek uvlaci isto dima bezobzira na velicinu jer se nenakuplja dim neg ide direktno u pluca, dok kod bonga dim se nakupi pa kad se pusti rupa VELIKA KOLICINA dima ode u pluca...
DALI KUZITE POANTU??
Water pipe je za duhan!
Bong je za travu!
ZASTO? Nema svrhe uvuci odjednom dim od jedne cjele cigarete uvuci u pluca(mali podsjetnik da to bong omogucava),ALI IMA SVRHE UVUCI DIM OD JEDNOG CJELOG JOINTA TRAVE U PLUCA ODJEDNOM!!!
AKO NEKO NEKUZI...NEK PROCITA OPETI POVEZE...
OVO STO STE VI NAPRAVILI NECE VAM NISTA POMOC OSIM OHLADIT DIM...
To kad sam napusen pa bas neznam pisat...sam da znas uvrijedio si me, mogo si barem rec sam da nekuzis...
Mozda nisi skuzio pod sta mislim "ona rupa", to je rupa izbusena na sredini bonga na kojoj se drzi prst da se skupi dim i pusta prst da se uvuce...
Ovo ti mozda pojasni...
Razlika je sto kod bonga se odjednom velika kolicina dima uvuce u pluca, od jednom jel se prvo napuni cjeli bong pa kad se pusti rupa se odjednom uvuce, a kod waterpipa se ne napuni waterpipe dimom, pa uvlacite pomalo dima a ne sve odjednom...
Bong je samo za travu jer nema svrhe uvlaciti sav duhan odjednom...
Nadam se da sam pojasnio ipak mislim da je ono gore super jasno...