| Unutrašnje Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za unutrašnje uzgajanje. |
01-23-2007, 12:28
|
|
|
Marihuana Home Grower
Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Quote:
Originally Posted by BossGrow
dakle high indica, kaze: za in&out uzgoj, yield 300-400gr, 8-12 nedjelja cvjetanja
meni je rasla u stakleniku samo pod suncem 8) , 10 nedjelja cvjetala, urod oko 1200gr
|
Nisamo još fakat vidio biljku koja je dala 1200gr. (Ok, svježe ono tek sasječene...)
Quote:
Originally Posted by BossGrow
pa idemo....pusilo se na fintu, mi je zovemo kada, odrezes dno boce, uronis je do grla u vodu, a u grlo stavis foliju, malo rupica i normalno trava, boca se puni dimom kad je izvlacis iz vode.....sigurno vam poznato
|
Jel to ustvari BONG-u???? Mnogo je drugačije pušiti na BONG, nego džoje, i spuca te x puta jače nego džoja, a o "radu" da ne govorim. Meni je mnogo ljudi nakon jednog bonga bukvalno izvrtali, ko da su se heroinom spucali (bukvalno isto), a pušili prije rega džoje.
Ja sam neko vrijeme samo na bong pušio (prvo, jače me spuca, manje vuve potrošim...) ali nakon par dana, (5 - 7 plafon), počnem se buditi noću sav mokar, ne znojav, nego mokar i sve ispod mene mokro. Što je najgore, kad se presvučem, legnem na drugi krevet, čim zaspem opet se probudim i opet isto sve - gola voda. Tad sam skonto da na bong, se ne može (barem ja) non-stop pušiti...Dnevno sam znao po 15-20 onih "punjenja" da izvučem...
Ja lično ne mogu davati ovakva "report", radi drugih faktora koji su oko mene. Mislim na heptanon, apaurini itd, a ovi faktori itekako utiču na "smoke report" bilo koje vuve!!!!
Jah' dobro je da ima još takvih "naduvavanja" :), svašta sam i čuo a i vidio svojim očima, i žao mi što meni tako nikad ništa nije desilo... :(

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
Last edited by Bezze_Sa : 01-23-2007 at 12:30.
|
|
|
01-23-2007, 12:34
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Quote:
|
Mislim na heptanon, apaurini itd, a ovi faktori itekako utiču na "smoke report" bilo koje vuve!!!!
|
A? Ne razumem? To neki lekovi?
|
|
|
01-23-2007, 16:05
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Aha, upravo.... apaurin je kao i svaki diazepam, spada u BZO (benzodiazepame) skupinu, a heptanon se koristi kao terapija kod skidanja ovisnika od heroina.
P.S. Naravno hep. je ustvari med. heroin tj. supstitucija... i pored te terapije koju svakodnevno pijem, kad zapalim (bilo koju vuvu) mene raznese "bukvalno"... tako da ja ne mogu biti mjerodavan nikako, što se ovoga tiče.
Inače čist sam dvije i po godine (s tim da sam na hepu), mada sam smanjio i njega, sad sam na 60mg=12tbl (5mg=1tbl) i 50-60mg apaurin. Ovo je dnevna terapija (moja) i još kad na to sve zapalim :) hehehehehhe ihhhhhhhhhh

|
|
|
01-23-2007, 16:09
|
|
|
pristojan momak
Registrovan: Dec 2006
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
drzi se bezze smanjuj polako, svaka cast! :)
01-23-2007, 16:31
|
|
Registrovan: Dec 2005
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa
Aha, upravo.... apaurin je kao i svaki diazepam, spada u BZO (benzodiazepame) skupinu, a heptanon se koristi kao terapija kod skidanja ovisnika od heroina.
P.S. Naravno hep. je ustvari med. heroin tj. supstitucija... i pored te terapije koju svakodnevno pijem, kad zapalim (bilo koju vuvu) mene raznese "bukvalno"... tako da ja ne mogu biti mjerodavan nikako, što se ovoga tiče.
Inače čist sam dvije i po godine (s tim da sam na hepu), mada sam smanjio i njega, sad sam na 60mg=12tbl (5mg=1tbl) i 50-60mg apaurin. Ovo je dnevna terapija (moja) i još kad na to sve zapalim :) hehehehehhe ihhhhhhhhhh
|
kontam, al jel nije to malo previse "ljekova" jel se nebi mogo skontat sa 2/3 hepa prijepodne i 2/3 kasno posljepodne...+ vu...
|
01-23-2007, 16:41
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Quote:
Originally Posted by Clarence
kontam, al jel nije to malo previse "ljekova" jel se nebi mogo skontat sa 2/3 hepa prijepodne i 2/3 kasno posljepodne...+ vu...
|
Da vjerovatno bih mogao, ali problem je sto kad idem po terapiju (sad posto sam "dobar" :) imam povlasticu pa nosim kući, tako da idem gore utorkom, četvrtkom i petkom i tad dobijem do utorka).. hocu reci kad idem po terapiju, recimo utorak, pred njim pijem (sve znači) i jednu mi da koju nosim kući, onda opet u cetvrtak gore pijem za taj dan i daju mi do utorka, kad opet idem gore. Nekad moram doci i u petak, znaci ne nosim cetvrtkom, nego i cetvrtak i petak pijem tamo pred njima.
Ali prije nego što ću dobiti ovu povlasticu, godinu dana sam bio na 23 (gore dole par komada) koju sam moram svaki dan ici gore i pred njima piti (sve odmah) i samo subotom uz pratnji nekoga mi daju za nedelju (lafo da odmaram... ) Ovo sve govorim, da je do njih i njihovog programa. Sad sam (da kucnem u drvo) dobro smanjio (prepolovio terapiju) i 40-60mg apacha, s tim da opet kad zapalim bas me razguli. Izvinite što gnjavim ali našiljio sam se upravo ..... Jah' evo jedne slike:

evo i linka do video clip-a istog na youtube http://www.youtube.com/watch?v=JQR6mu2QxTY

Last edited by Bezze_Sa : 01-23-2007 at 19:28.
|
|
|
01-23-2007, 19:22
|
|
|
Ja misleo radis se lekovima a ti se ustvari lecis...
2.5 godine... Samo napred! Ne daj se!
|
|
|
01-23-2007, 21:06
|
|
Registrovan: Sep 2005
|
a daj zaspammajte svaku jebenu temu na forumu s offtopicem....
|
01-23-2007, 23:38
|
|
|
Brisacu... sta se pa nerviras...
A i nije bas off. Bezze govori o uticaju lekova na smoke report.
A i da jeste off... Bezze se skinuo i vredi ici u off da bi ga podrzao jer to nije nimalo lako. Imaj postovanja jer to nije jebeno spamovanje!
|
|
|
01-24-2007, 12:02
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Upravo tako, htio sam samo skrenuti pažnju što se tiče ostalih opijata (svaka čast ljudima koji samo šilje vuvu i to umjereno)... kod mene nije tako... :)
Inače hvala na podršci Inq, i upravu si, ovo nije nimalo lako, zato vuva (priroda) i uživanje :)

|
|
|
01-29-2007, 01:42
|
|
|
pred ban
Registrovan: Dec 2006
|
pozdrav bezze...podrska, samo guraj s heptom i polako smanjuj, znam tesko je to, sve sam to prosao sa dobrim prikom
[quote=Bezze_Sa;21090]Nisamo još fakat vidio biljku koja je dala 1200gr. (Ok, svježe ono tek sasječene...)
ma postao bih slike ali mi je na svakoj kuca u pozadini, a i staklenik je lako prepoznat, a neda mi se zajeb.. sa photoshopom
brate biljka je bila visoka oko 180cm s tim da sam joj skidao vrhove jedno 5-6 puta,
zadnje kidanje sam skinuo jedno 15ak vrhova
u obujmu je bila sigurno preko 3m
zanimljivo da je istocna strana biljke imala pri kraju samo par sati direktnog sunca, bila je u sjeni od juzne i zapadne i sazrela je neke 3 nedjelje prije, tako da sam imao 2 branja
ma raja nije vjerovala ocima
nevezano s ovim, malo off
bio s curom na odmoru u sarajevu 7 dana, inace sam s juga hrvatske, i ostavim biljke same i kazem sestri da zaljeva, kad i koliko, ali ona je na to zaboravljala i gledam ih sad a ono tuuuga
1 je gotova, uvenula, drugu mozda uspijem spasit a ostale dvije su jos na zivotu ali slabom
suze su mi dosle u oci
postat cu slike u galeriji
tuuuuuuuga
|
|
|
01-29-2007, 12:32
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
aaa sjeeeeebaaa..... uvijek se tako desi neko sranje kad svoje "cure" ostaviš nekome da ih pazi/mazi dok nismo tu, i meni se tako nesto (sl.) desilo....
Šteta.... :(

|
|
|
04-18-2007, 16:26
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa
brate biljka je bila visoka oko 180cm s tim da sam joj skidao vrhove jedno 5-6 puta,
zadnje kidanje sam skinuo jedno 15ak vrhova
|
Koliko je biljka imala vrhova onda, mislim ako si je rezao 5 ili 6 puta?? Koliko ti je onda vegetacija trajala??? S obzirom na manju kolicinu svjetla sto je primala?

Last edited by Bezze_Sa : 04-18-2007 at 16:28.
|
|
|
10-19-2007, 16:56
|
|
Registrovan: Jul 2007
|
Ja jesam i super je,,,nije da ti sad odpadnu ushi i slicno,,ali je opustajuci,za cooliranje...
Ali dacu ti tek tacan report za Orange bud za par dana kad se bude bio skroz osushio i bude bio stvarno spreman za pusenje,,tada cu ti reci i za ukus koji bi trebao da bude sladunjav..
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|