Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Uzgajanje » Unutrašnje Uzgajanje

Unutrašnje Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za unutrašnje uzgajanje.

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 10-01-2006, 17:30   #1
SLO-Era

SLO-Era's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema
Default smoke report

na vas predlog, probačemo pustiti topic kako smo prošli sa svojim urodom,ukus biljki...
neka proba to biti opuštena tema ali koristna po one koje se odlučuju koju sortu odabrat
navedite koja vrsta ili domaja-dali ste isprali....

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
SLO-Era is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 19:11   #2
Bloodspiller

Bloodspiller's Avatar

Registrovan: Dec 2005
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
Default Re: smoke report

Quote:
Originally Posted by SLO-Era
dali ste isprali....
:?: :?: :?:
Old 10-01-2006, 19:21   #3
imported_Svizac_:)

imported_Svizac_:)'s Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Čitaj malo paš' skužit...
imported_Svizac_:) is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 19:27   #4
gens

gens's Avatar

Registrovan: Jul 2006

Killer Queen

Jučer sam bio počašćen od strane jedne osobe sa ovog foruma sa pokojom pljugom ubojice iz naslova ;)

Reakcija... opralo me sa svih strana, cijelo vrijeme mi se pričalo i bio sam sav nekak nemiran... dobro, možda sam se i osjećao malo čudno jer sam se nalazio u društvu ljudi koje sam vidio prvi puta u životu :) ali sve 5 bilo je super! Onda sam sjeo u auto i krenuo doma, lagana oprezna vožnjica, provjeravanje mrtvih kuteva i svih njihovih pokojnih predaka :lol: Kad sam prolazio pored NSB-a vidio sam opako veliki vatromet jer je u Lisinskom bila Noć žderača reklama... stao sam i bilo mi je super promatrati sve te boje i slušati detonacije... čak sam se malo i smijuljio sam sebi kak stojim ko tele i blejim u nebo. No čeka me ekipa doma i krećem dalje... negdje pored Bundeka umirem od smjeha opće se ne mogu smirit... to je trajalo nekih minutu do 2. Doma su me dočekala 3 "pokusna kunića" ;) nakon konzumacije smo svi pričali u isto vrijeme, cerekali se i bilo je super... iako je količina bila mala svi su bili oduševljeni :D

Rezime... mozak mi je radio 100na sat, a tijelo je bilo malo neposlušno u smislu koordinacije pokreta :)

Poseban pozdrav od moje bolje polovice :ok:
Old 10-01-2006, 19:47   #5
Baphomet

Baphomet's Avatar

Registrovan: Jun 2006

kakav okus i miris?
Old 10-01-2006, 21:26   #6
gens

gens's Avatar

Miris nije jako intenzivan, ali je specifičan, ne znam ga točno opisati. Okus je odličan, težak dim koji ne dere za grlo.

Uglavnom ugodno za pušit...

Pod prstima je ljepljiva, čak sam prvo pomislio da nije dovoljno suha... prevario sam se.
Old 10-01-2006, 23:55   #7
hsrt

hsrt's Avatar

Registrovan: Jan 2006

Overeno:

THE HOG
1st place in the Indica category
of the High Times Cannabis Cup

http://www.thseeds.com/pages/en_hog.htm

Sta reci.... ovo je dovoljno:
"Price : € 100.00 for 10 seeds"
hsrt is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2006, 13:55   #8
SLO-Era

SLO-Era's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema

nek neko piše u mesto mene ili hrvatskim ili srbskim-jer opet
opet o svemu samo je qens pisao sta je duvao i to povrsno

hrst@ti nam radije reci kakva bese- tvoja biljka

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
SLO-Era is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2006, 14:35   #9
thc-dj

thc-dj's Avatar

Registrovan: Oct 2005
Default ORANGE BUD

do sada koje vrste sam probao taj orange mi je specifićan bio.....dali je tko probao to???ili udovicu?=ha
thc-dj is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2006, 11:19   #10
imported_Analord

imported_Analord's Avatar

KQ & NLX

PRvo je gens opisao vrlo dobro, nema se sto za dodat.. evenutalno.. miris je skanki lemon flavor.
Prestanite nakon trece :) (DEAD BODY)

NLX je vec druga prica. Manja koncentracija, vise hash/earth flavor. Malo jaci za grlo, slabiji/drukciji za mozak.. psihodelija. Mozes se napusit i radit sto treba, za razliku od KQ-a. Moze se puno popusit i ostat citav.
imported_Analord is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2006, 20:06   #11
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Heheh, mene ovih dana nije bilo, jer sam bio zauzet pravo.... skinuo sam sve skoro, ostala jedna samo... (koja je svašta pretrpila)... ali zato se spremam za podrum, indoor.... nabavio rasvjetu i sa jednim haverom (nije on na ovom forumu...) to nesto ganjamo, a bolje da smo za 15€ uzeli onaj reflektor sa 500W halogen (meni su bujale sa njim, jes da grije, ali uz neki vent. da se sve srediti...Sad smo na 4 neonke 36W duge jedna daylight (ne grije sek...) druga grije malo.... Trenutno se tu nalazi jedno 35 mladih biljcica, koje cekaju finu rasvjetu za svoju vegetaciju, takodje i ventilator nam jos treba i sve je tu....
Mislim super je .... uslikam pa posaljem....
Samo imam problema sa strujom, u njegovom podrumu. To ću otvoriti topic poseban da fino objasnim sta se radi, kad slike budu gotove....

Sto se tiče mojih tih biiljki, skinuo sam sve osim jedne sto je ostala, ona sad se jos bori...
Neki sa ovog foruma su probali pa neka kazu.... :)
LOL :)

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2006, 06:13   #12
Clarence

Clarence's Avatar

Pohvalio Puta:: 1

Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa
Heheh, mene ovih dana nije bilo, jer sam bio zauzet pravo.... skinuo sam sve skoro, ostala jedna samo... (koja je svašta pretrpila)... ali zato se spremam za podrum, indoor.... nabavio rasvjetu i sa jednim haverom (nije on na ovom forumu...) to nesto ganjamo, a bolje da smo za 15€ uzeli onaj reflektor sa 500W halogen (meni su bujale sa njim, jes da grije, ali uz neki vent. da se sve srediti...Sad smo na 4 neonke 36W duge jedna daylight (ne grije sek...) druga grije malo.... Trenutno se tu nalazi jedno 35 mladih biljcica, koje cekaju finu rasvjetu za svoju vegetaciju, takodje i ventilator nam jos treba i sve je tu....
Mislim super je .... uslikam pa posaljem....
Samo imam problema sa strujom, u njegovom podrumu. To ću otvoriti topic poseban da fino objasnim sta se radi, kad slike budu gotove....

Sto se tiče mojih tih biiljki, skinuo sam sve osim jedne sto je ostala, ona sad se jos bori...
Neki sa ovog foruma su probali pa neka kazu.... :)
LOL :)
pa de haveru reci nestu u vezi "smoke report-a"...na slikama sam vidio ljepe hedovine...
Old 10-04-2006, 09:25   #13
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Imao sam kao prvo jedan "belaj" i to pravi, naime pala mi je lampa na biljke. Tj. otkačila se i pala direkt na biljke (jedna uništena skroooz, mogla bi se iskoristiti da je samo malo jos zrelija....ovakoooo bezzze pušiti, odvratan ukus (mada ima likusa kojima se svidja tako da sam njima dao da puše to :) LOL... jer tek je neka 4-ta nedjelja cvjetanja bila...taman se pojavile prve smedje dlačice, ma nije to još za pušenja ba, ali kao što rekoh ima budala pa i listove će pušiti :) (više je to ne informisanje o biljci...)
Druga je oštećena sa jedne strane i nije bilo šanse da se "oporavi" tako da sam nju "obrstio". Ova je bila malo više zrelija (ni jedna sjemenka nije bila ni u jednom čičku...) Bila je nekih 6 nedjelja cvjetanja (tu negdje ....7-ma plafon)
Što se tiče lampe, za divno čudo pala sa visine od 2m na (samo da napomenem, da se to desilo po noći negdje oko pola 3 u jutro...) lampa čitava, žarulja za divno čudo sve radi....samo biljke dvije su otišle u qrac.
Samo mogu reći da me je extra dobro iznenadila ova što je malo zrelija bila, ali ne skroooz.... okus fenomenalan (isto kao da pušim "light joint" ali udara ne vjerovatno !!!!) mogu misliti kakva bi bila da je kraj dočekala...
Prve dvije sam skinuo i imao sam oko 250gr sa obje (pošto su Sative bile, a i izdužile su se bile tako da vrh je bio 60cm extra dobar uz stabljiku glavnu (ima slika, to je ona što sam je obrstio a ostao vrh samo :) LOL) a drugu nisam dirao i ona je dva vrha imala (rezana...), ali što sam se iznenadio za ovu treću vrsta Indica, sorta ne poznata (ukrštanjem dobio sjeme od havera) Ta me je biljka iznenadila praaavo....
U životu nisam puštio bolju travu, kad kažem bolju, tu mislim na sve stavke, od rada samog, ukusa, ona je sva smedja bila (bukvalno smedja skrooz i kad sam je suhno, i samo jednu sam sjemenku našao na njoj)...Niko nije vidio ni približno sličnu vuvu a o pušenju da ne govorim..... (imam još nešto malo od nje....a pod lampom trenutno imam samo jednu (vrsta Indica, sorta nepoznata (isto dobio od istog lika koji ukrštava razne biljke....) (On mi je čak platio 30€ za jednog mužjaka kojeg sam htio baciti naravno. On je tada bio kod mene i trazio mi da mu prodam. Da je trazio da mu dam sa zadovoljstvom bi mu je dao i džaba :) a još hajrov'o tranciku :) LOL
Sad je već počeo drugi grow, sve pripremljeno, podrum, slikam danas jer juče nismo ih zalijevali nikako..... (samo problem nam je malo oko struje ali kao što rekoh, napraviću topic da ne idem u OT.

Sve u svemu sam prijatno iznenadjen. Era, nemaš pojma koliko su mi tvoje rječi pale na pamet majke mi, :"Strpljenja samo i biljke će ti se na kraju zahvaliti max.)" :) hehehe dok sam skidao majke mi (listove tj. čistio je i spremao za sušenje....njegove mi rječi u glavi bile..... :)
Neki sa ovog foruma su pušili ovu vuvu pa nek oni kažu (Fanatik prvi, samo mu je komp prno, pa danas idem da mu sredim.....) a ima nekih koji su probali... i stvarno kažu da u životu nisu pušili nešto sl.
Prva reakcija kod svih je bila da nisam možda prskao nečim (mnogo njih i sad ne vjeruju da nisam ničim prskao... čak šta više nisam ni par puta gnojio ove (za cvjetanje)....
Ihhh...raspričah se ja....Meni bi trebalo zabraniti postati bilo šta u jutro kad pijem kaficu i šiljim :) LOL

Fanatik, haveru.... danas sredjujemo tvoj komp.... (u slučaju da prattiš forum sa tudjeg kompa....) :)
Nadam se da se nisi uništio od ono vuve :) LOL

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2006, 16:58   #14
Clarence

Clarence's Avatar

dajte koji post barem vi imate dobre vu...ovaj topic ima dobre predispozicije da bude jedan od zanimljivijih...
Old 11-08-2006, 18:29   #15
imported_growzilla

imported_growzilla's Avatar

Registrovan: Sep 2006

Nesto sam zeznuo tokom sadnje i jedan Crystal mi je ispao krzljav. Po zavrsetku sam pretpostavio da ce dati max 20 grama pa sam se odlucio za jedan test o kojem sam cuo. Kupio sam 7 bocica umjetne arome za kolace s okusom jagode. To su one male bocice koje sadrze koncentrat jestive boje i miris za kolace. To skoro platio 10 eura :)

Dva tjedna prije kraja sam isprao biljku i svakih 2 dana u pola litre vode izlio jednu bocicu i time zalio. Na kraju je cvijet zaista dobio blagi miris jagode :) Posto sam ja znao o cemu se radi, pozvao sam frenda na joint da vidim jedno objektivno misljenje. Nisam mu rekao o cemu se radi. Nakon par dimova se malo zacudio i prokomentirao: "Mozda ces mi se sada smijati jer sam se jako napusio ali... nekako... ne znam... ostavlja mi slatkast okus na jeziku i zakleo bi se da mi lagano mirisi na jagode????". Malo sam ga pravio glupim i na kraju rekao o cemu se radi :)

Nista preposebno, dim je tipicni Crystal (WW X NL) - blagi, ne grebe za grlo i intenzivnog mirisa (i vrlo up high - zujis po kuci jer ne znas kamo si krenuo). Svemu tome je dodan jako blagi slatkasti okus koji ostaje na jeziku (kao kad pusite aromatizirani duhan) i miris je malo ublazen i vocni, posjeca na jagode (vrlo kratko). Za bolji efekt bi trebalo jos povecati dozu (bar 2 - 3 puta... sto kosta!) i koristiti neku blazu neutralniju vrstu. Da je bio veci urod, vjerojatno mi nebi uspjelo. Ovako je bilo samo 17 grama pa se osjetila "aroma" :)

P.S. Ako probate to raditi pazite da kupite jestive arome! :) I nakon 6 dana u staklenci, sve je nestalo :(
Old 11-09-2006, 14:40   #16
Growimir

Default Urod

Lagano se kida Sour jack,Nirvana Special,Skunk #1,je platio glavam odavno prinos je bio kolicinski katastrofalan pa se sramim postati cjele biljke al cu postati naljepse budove, platio sam danak neiskustvu sa rezanjem i kratkom vegetacijom ali barem zam prezadovoljan kvalitetom.Svi koji si provali su odusevljeni.Rezao sam ih jednom,izduzile su se zbog slabog svijetla i jos sam prije vremena skinuo dvije bocne grane jer su zauzimale puno mjesta a na njima ni za joint:)one male indoor mix su jos na vegetaciji rezao zam ih dva puta i oblikovat cu ih da bude 4 glavna buda i ni grancice vise da bude bolji prinos a i s njima sam napravio gresku jer sam ih stavio samo zamlju sa vrlo malo stiropora pa rastu uzasno sporo tri puta sam ih presadio i brzo ce na cvijetanje.Djelovanje je vrhunsko lijepo su isprane nema kasljanja i berem ih dok je vecina "kristala" bijela sa malo zutih da bude bolji high nevolim zatupiti bolje letiti :) Sour Jack je najjaci pravi "stativa" rad a Nirvana Special me odusevila brzinom rasta i odnosom cvijet list koji je neusporediv sa drugim vrstama koje imam.Djelovanje je takode vrhunsko a ima i ljepsi ukus od Sour Jacka mada su srodni jer oboje omaju vecinu "Herer" gena al N.S. ima i neke Meksicke stative u sebi..uspio sam je i klonirati i prestigla je ove druge mada su mjesec dana starije...
evo ih :
S.J

N.S.
Growimir is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 02:30   #17
imported_growzilla

imported_growzilla's Avatar

Registrovan: Sep 2006

Vratio sam se iz "Obecane zemlje" ;) i da napravim mali smoke report za jedan hibrid koji me jednostavno oborio s nogu! Ljubav na prvi pogled!

Ona je ljupka sativa, dolazi iz Amsterdama i zove se Cindy '99 :!: Bivsi cimer kod kojeg sam sada bio u gostima me upoznao sa Francine iz FMS tima koji su me zasipali hrpom odlicne (besplatne) trave. Od svih tih vrhova, jedan se jako istaknuo. Znam samo da se zove C99 i da je sativa. Jakog je vocnog mirisa a okus je sladak kao med! Vrh je gusto prekriven dugim narancastim pistlsima. Dim je dosta potentan, vec nakon 2-3 udisaja sam osjetio snazan nalet energije kroz cijelo tijelo i lagani pritisak u usima. S takvim mirisom i okusom, jednostavno se ne mozes odvojiti od jointa. Jos, jos, jos, jos, jos i onda odjednom saznajem da je C99 jako psihodelicna! Lava lampa sa stola je postala urnebesno zanimljiva. Jos par dimova i onda su poceli dolaziti krugovi i linije raznih boja. Naglo se pojavljivali i naglo nestajali. Naleti nekontroliranog smjeha. Ali zabava je pocela kada sam zatvorio oci :arrow: :arrow: :banana_trance: High je potpuno kreativan, energican i jako socijalan. Neznate sto bi s rukama. Malo sam na kraju pretjerao ma mi se pocelo jako vrtjeti i bilo poprilicno mucno. Vjerojatno zbog viskija na kraju. Nemojte mjesati sa alkoholom, iako ste i iskusniji... Moze lose zavrsiti ;)

Ne znam gdje se sjeme moze kupiti ali to je nesto sto oni zovu X-Line sjeme. Limited edition feminiziranih sjemenki cudnih krizanaca. Sada spremaju novu ediciju tog svog XLine sjemena pa sam probao i NHxGP koji ima sve kao i C99 samo sto je stabilniji (manje sanse za hemafroditima, mutacijama i razlikama medju fenotipovima). Ne znam kako izgleda biljka i nista o njenom uzgoju ali u pravom duhu darivanja, decki (i cura) iz FMS-a su me obradovali sa puno malih tockastih darova tako da cu vjerojatno jos (puno) pisati o C99 i N.Haze x GP, ICE x NL, WW x BB...

I za kraj sam saznao da ce FMS uskoro kao X-Line imati u ponudi taj Nev. Haze x Grapefruit (75% C99 x 15% neka sativa) ;) ..a cijene su oko 20 eura za 5 feminiziranih sjemenki ako sam dobro shvatio.
Old 01-09-2007, 03:07   #18
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

hahaha jeste cak mislim da je C99 osvojio neke nagrade 2000 ili 2001.

Inace C99 nije seme femaleseed bank i njihovog X-line dela.Oni samo rade feminiziranje i nisu bas na dobrom glasu jer izbacuju seme sa veoma malim procentom klijanja ali zato su ponekad ljubazni i umeju da posalju novo seme za svako koje nije proklijalo,ali samo ponekad.

C99 je inace veoma dobro kotirana sorta sa veoma lepim urodom.
Drago mi je da ces to podeliti sa nama...a sada daj i report za ostale :D
neznalica is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2007, 01:32   #19
BossGrow
pred ban

BossGrow's Avatar

Registrovan: Dec 2006

evo jedan smoke report
radi se o BDS special
dobio sam 10 sjemenki kad sam narucio katalog od jedne nizozemske banke
njihov klon, btw bds su prva slova imena te banke
dakle high indica, kaze: za in&out uzgoj, yield 300-400gr, 8-12 nedjelja cvjetanja
meni je rasla u stakleniku samo pod suncem 8) , 10 nedjelja cvjetala, urod oko 1200gr, postat cu slike kad ih prebacim
pa idemo....pusilo se na fintu, mi je zovemo kada, odrezes dno boce, uronis je do grla u vodu, a u grlo stavis foliju, malo rupica i normalno trava, boca se puni dimom kad je izvlacis iz vode.....sigurno vam poznato
sjeli prika i ja uz rijeku i udari, a ono stalno sagnuti, puni, potezi, mrvi, puni i nakon 15ak min povukli svak po 3 boce, obostrano razocarenje, trava lijepo izgleda, mirise, a high *****, nista, digli se na noge i idemo do auta
krenemo do treceg prike na jos koju trubu, kad nakon par minuta pocnu trnut nozni prsti, vise kao lagano bockanje i pocne se polako penjat prema ostatku tijela, taj osjecaj nikad necu zaboravit, kao da vas netko polako uranja u bazen nekog zadovoljstva, srece, spokoja, popraceno laganim trncima, ljudi kad je taj osjecaj dosao negdje povise koljena, sto je trajalo dugo vremena, ja sam bio tako sretan, tj noge su mi bile neopisivo sretne, ne znam kako bi vam to objasnio, ali kao neopisivo lucenje srece samo iz tog dijela tijela
sjedim na sicu sa :D na licu i jedva cekam da mi se oduzme cijelo tijelo, sto se taj osjecaj sirio po tijelu to je bio slabiji ali i dalje jak
nakon prvog, dugog vala, trajao je sigurno nekoliko min, naleti drugi, ali je trajao samo sek i opisao bi ga kao udar struje
odjednom tisina i u pozadini glasno zujanje, glava puca od pritiska i to je sve sto osjecam
idem rec priki da stane, ne mogu okrenut glavu prema njemu, ne mogu usta otvorit, drama
idem otvorit prozor, ne mogu podignut ruku, nogu, ljudi nista, totalna paraliza
ljut na prijatelja sta me ne pogleda, da me malo trzne, nesto, bilo sto, ali brate nista
pricam s rukom, molim je da se digne i otvori prozor, ona mi odgovara da nece, sjecam se da mi je rekla "nikad ti necu otvorit prozor", ljudi to je tako stvarno bilo da me uhvatila jebena paranoja i u trenutku kad mi je strah zavladao tijelom sve je nestalo
sjedim na onom sicu ko potrosena stara krpa, pogledam priku i kazem mu da stane, ovaj ne reagira, nikakva muzika nista, tisina u autu, ja po treci put vicem stani, on nista
tek kad sam ga gurnuo dosao je sebi, njegov film je bio da mu je stopirao Niko Pulic da kasni na trku i da ga odbaci ali da moraju dobro pozurit jer Niko nece stic
mi smo presli nekih 10ak km, nitko se ne sjeca koliko brzo smo isli, kuda smo isli

nezaboravan trip, jos smo se mi gazili s tim BDSom i puno jace ali nikad vise nesto ovako, ma ni do koljena
BossGrow is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2007, 06:16   #20
Inq

Inq's Avatar

Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
njegov film je bio da mu je stopirao Niko Pulic da kasni na trku i da ga odbaci ali da moraju dobro pozurit jer Niko nece stic
mi smo presli nekih 10ak km, nitko se ne sjeca koliko brzo smo isli, kuda smo isli
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Takvih napusavanja ima samo nekoliko u zivotu.

- proklete 3 tacke...
LST tutorial
Vodic za bolesne biljke i nedostatke u prihrani
Vutra.org pravilnik

Pre nego sto pitate u vezi zutih fleka ili odumiranja i susenja biljke prvo procitajte ovo:
http://forums.vutra.org/unutrasnje-u...p-upitnik.html
Inq is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules