| Unutrašnje Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za unutrašnje uzgajanje. |
10-01-2006, 18:26
|
|
Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
da i još jedno pitanje,jeli bi ostavijo taj reflektor (gledaj str.1 prva slika)jer imam na njemu cjev koja vadi iz njega vruč vazduh iz boxa?
Ili onaj standardni skojim mislim,da če bit problem oko temp?
lp
<bap>
|
10-01-2006, 19:00
|
|
|
dogovoren za sutra ujutro,dobijem 600W. :banana_dancing_sha: :banana_jea: :banana_zelena: :banana_narandzhast: :banana_trance: :banana_kauboj: :banana_jednooka: :banana_djavo:  :banana_shpaga: :bravo_biggreen:
|
10-05-2006, 19:06
|
|
|
Evo mali report.U boxu sam likvidirao sve muške kojih je bilo samo 6 od svih 20 biljki koje su iz semenki,tako da imam 14 ženki plus jednu 15 koja je klon.I to mislim da sam uspijo da sam iz 20 semenki dobijo 14 ženki i svih dvadeset je na početku proklijalo.
Prije dva dana sam stavijo unutra hps od 600w ali prvo sam imao problem sa temp i staeraturom,onda kontam i stavim drugi jači ventilator na cjev koja je na reflektoru da vuče iz boxa vruči vazduh.Bilo je nutra 32-34*C izmerjeno pri vrhu biljke direktno pod sijalicom a ona je bila visoko koliko ju možem stavit.
E sad sam uspijo sa tim ventilatorom,temperatura je sad max. 28*C isto tako direktno pod lampompri vrhu biljke i razdalja među vrhom i sijalico je 30cm.
To je stvarno uspijeh.
E jedna stvar me jako nervira a to je,da imam dva hermija,koja sta verovatno nastala zbog stresa kod scrog tehnike.
Na svakom je bilo možda po 4-5 jaja a ja sam njih odtrgao,mislite da je stvar rješena ili če mi bit vutra puna sjemenki?
lp :wink:
<baphomet>
|
10-05-2006, 20:04
|
|
Registrovan: Jul 2006
|
Hermic
Slican se problem dogodio i meni imao sam Big buda kojega sam rezao nakon treceg noda al sam rane krpao sa vocarskim voskom koji je kapnuo tocno na pupove gdje su trebali rasti glavni vrhovi tako da sam odrezao jos jedan nod(kat) nakon toga pojavile su se dvije "bobice" dakle muski cvijet maknuo sam biljku od drugih i stavio je s muskim big budom da oprasi prije nego ona oprasi sama sebe.Te dvije bobice se uopce nisu razvijele dalje i ja sam ih skinuo i na moje zaprepastenje bile su skroz prazne nije bilo u njima ni vode ni pulena upropastio sam biljku al sad bar imam sjemenki za sljedecu turu.Ako imas srece mozda su i tvoje prazne ...
|
|
|
10-05-2006, 20:18
|
|
|
Da to sam negdije čitao da se zna dosta puta desit da ima hermič nerazvijene banane u kojima nema polena.
A zna se desit (rjetko) da ima puno jaja zrelijih i tad je biljka bez spasa.
Nadam se da se neče desit kod mene to drugo :cry:
lp
<baphomet>
|
10-06-2006, 08:21
|
|
|
Marihuana Home Grower
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Mnogo raje prave greske sto se toga tiče. Mislim u fazi cvjetanja, na jednoj sam i ja mislio da je hermić, i nisam dirao ništa, ali opet te bobice su bile vise na granama nego na glavnom stablu. Tad sam vidio da iz jedne upravo bobice koja izgleda isto muška, počele da izlaze smeđe dlake (tako da ostale nisam ni dirao na toj biljci).... Jah' na kraju sve je extra bilo, raja se otimala upravo oko te vrste (mislim da je DP (tako dobih, ako su mene slagali i ja vas lazem. Ali je beton stvarno bila.... zato kažem, mislim zbog tih bobica, kasnije iz tih bobica se razvijali čičci tj. dlačice i to odmah smedje izlazila (čak i nekoliko iz jedne bobice, tako da nisam dirao nista, do kraja....)

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|
|
|
10-06-2006, 10:20
|
|
Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema
|
ako si jih pravovremeno otkrijo nema zime :))
|
|
|
11-09-2007, 16:37
|
|
Registrovan: Sep 2007
|
oj,scrog je super,tvoje predivno izgledaju a i ta tehnika meni treba jer ja nemam prostora,nego htio te pitati za resetke,kako si ih montiro i kakve su to zapravo resetke,inace savrseno ti ispalo samo naprijed
|
11-09-2007, 20:18
|
|
|
gumigilinder
Tournaments Won: 1
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
|
bapho nije odavno na forumu,ima skoro godina
šteta,valja će se vratiti
|
|
|
11-10-2007, 00:54
|
|
|
pristojan momak
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
Ovo ti je vec druga tema danas koju bez razloga vadis iz naftalina, jao naletim li sad na jos koju :)
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|