Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Uzgajanje » Unutrašnje Uzgajanje

Unutrašnje Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za unutrašnje uzgajanje.

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 07-11-2007, 13:31   #1041
spushenje

Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default yield

e pa ja procitah milion postova i udario isto tolko srchova i nigde ne videh prinos zetve u ponom potencijalu jedne razbuktale domacice. istina pise svasta i da naraste do dva dva i po metra i da je domaca konoplja primarno namnjena proizvodnji tkanine i da je landace i da je mozda poreklom odavde odande al nigde urod...a ni ja nisam carobnjak...zato daj da ne mrsimo **** vec da odgovorimo konkretno...
spushenje is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 14:27   #1042
SLO-Era

SLO-Era's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema

može domaja da i do 400g suve VANI bez problema!!! ako je odradjeno kako treba-ali opet ne može niko reči za seme koje tebi ostalo od prošlih-kako je ....

inačer za nutrašnji ja se sprema odraditi nekoliko domačica u sledečem growu-da vidimo potencijal...

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
SLO-Era is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 14:55   #1043
Cantwo

Cantwo's Avatar

Quote:
Originally Posted by SLO-Era View Post
pa stvarno se vidi pomankanje svetla -kažeš da si nabavijo neki reflektor valjda je ok,ako su se tek pojavili ženski cvetovi-onda možeš još presaditi u zemlju koja ima puno fosfora tako če brzo razviti koren i napraviti dobar cvetni nastavak.
U koliko nisi siguran da je taj reflektor ok onda ti bolje savetujem odradi to vani-balkonu-prozoru improvizuj pa premestaj uveče u mrak.

Kakav si nabavijo reflektor
Reflektor je obican, kao oni sa senzorima sto se stavljaju ispred vrata. To mi je prelazno resenje dok ne skupim pare za MH.
Nego mene zanima vise oko one biljke sto joj rastu listovi sa jednim krakom...Jel to neka bolest ili modifikacija ili nedostatak necega? Na drugoj slici se vide neke fleke, pa ako znas o cemu se radi i kako da sprecim dalje sirenje?
Cantwo is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 15:10   #1044
bongash
Δ9-tetrahydrocannabinol

bongash's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Quote:
Originally Posted by Cantwo View Post
Reflektor je obican, kao oni sa senzorima sto se stavljaju ispred vrata. To mi je prelazno resenje dok ne skupim pare za MH.
Nego mene zanima vise oko one biljke sto joj rastu listovi sa jednim krakom...Jel to neka bolest ili modifikacija ili nedostatak necega? Na drugoj slici se vide neke fleke, pa ako znas o cemu se radi i kako da sprecim dalje sirenje?
Zašto MH ? Opet nećeš moći izgurati grow do kraja ...
Skunk #1, 2X150W
Klonovi 12/12 - eksperiment
12/12 iz sjemena - eksperiment

Vutra.org pravilnik

Onda uzmem, sanjam kako sam ja rasta
da umesto saksije imam cela bašta.
Da mi čuva granje imam pas i mačka
ko mi dira granje gađaću ga s praćka.

bongash is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 16:32   #1045
Cantwo

Cantwo's Avatar

Quote:
Originally Posted by TorcidaSpalato View Post
Zašto MH ? Opet nećeš moći izgurati grow do kraja ...
Zato sto ne znam gde mogu u Bg-u kupiti HPS, osim onih sto prodaju na veliko (Vis ili Viz). Ovom prilikom pozivam one koji znaju da me obaveste na PP. Unapred zahvalan. :-)
Cantwo is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 17:02   #1046
gens

gens's Avatar

Registrovan: Jul 2006

Ljudi dragi... pročitajte pravilnik... uostalom, prodaja sjemenki u našim zemljama je ilegalna. Nemojte postavljati ovakva pitanja i očekivati da ćete dobiti pozitivan podgovor. Nije nikakav problem naručiti sjemenke iz inozemstva... do sada nitko na ovom forumu nije imao problema radi toga.
Old 07-13-2007, 01:11   #1047
Triptico

Triptico's Avatar

Pardon, novi sam pa mi treba malo dok se usemim. Hvala na odgovoru al isto mi je malo bed narucivat izvana. Jel mi mozete preporucit neki online shop i naci na koji da plati (nemam kreditnu).
Pozdrav!
Triptico is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2007, 19:32   #1048
SLO-Era

SLO-Era's Avatar

jedna od opcija je nas sponzor growshop aline -imas banner na početnoj stranici i ovih dana če biti okačen još jedan sponzor koji takodje pruza dobru uslugu i normalne cene

svi primaju novac u gotovini-vrednostno pismo,nakazivanje prek banke,Western Union,...

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
Old 07-17-2007, 17:15   #1049
spushenje

Prilikom presadjivanja biljke ostetio sam koren i to jebiga podosta!!! Da li to znaci da ce mi biljka biti manja i sa manje urodoa??? Da li mogu nekako da je dreniram i kako??? Da li postoji neki efikasan metod za presadjvanje???
Old 07-17-2007, 17:44   #1050
Stoner
daje banove sakom i kapom

Stoner's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

O toj temi se već pisalo na forumu no eto ... ljudi dajte malo koristite tu tražilicu foruma ako ne pali na prvu riječ koju tražite pa probajte neku drugu varijantu ;)

ja obično kad presađujem pustim malo da se zemlja posuši , uzmeš teglu i lagano ju zajedno sa biljkom okreneš naglavačke (napomena : ako je tegla već neka ogromna obavezno uz nečiju pomoć) i kad si ju okrenuo u viseći položaj malo tu plastiku stisnem svuda okolo znači da zemlja odljepi od plastike a pogotovo radiš pritisak odozdo znači di su ti drenažne rupice i da vidiš samo ispadne iz tegle :). možda se malo i odlomi zemlje no korjen moraš paziti da se ne odlomi sa komadom zemlje . Tegla u koju ju seliš mora biti već recimo napola puna sa substratom napraviš u sredini rupu znači guraš višak zemlje sa strane i kad si napravio mjesta za njezin korjen i supstrat koji dolazi sa njom onda ju lagano položiš u novu teglu i u rupu odnosno mjesto koje si napravio i tada stavljaš još zemlje okolo nje i popunjavaš ostatak tegle željenim supstratom. Što se tiče drenaže obavezno ju napravi dole par rupica ako nema tegla i dobro je staviti malo na dno glinenih kuglica to bar ja radim tako . Ako još nešto nije jasno pitaj samo biraj sekcije .

Što se tiče oštećivanja korjena to je definitivno stres koji si joj priuštio no vrijeme će pokazati svoje , bitno je i koliko si ga otkinuo . U principu ako nisi otkinuo ovih par glavnih žila korjena mislim da bi trebalo biti ok .
PROČITAJTE
PROČITAJTE

Last edited by Stoner; 07-17-2007 at 17:47.
Stoner is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2007, 18:59   #1051
Makaveli OS Jug 2

Makaveli OS Jug 2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

evo ovako jedno pitanje na koje nisam nasao odgovor nigdje na netu niti je bilo tko koga sam pitao znao...pa mozda zna netko od vas, nadam se :)
evo ovako ako je bilo tko gledao ''I Grow Chronic'', vidjeo je da lik koji sve objasnjava ne sadi nista u zemlju nego u nesta sto izgleda popun neke spuzve.
pa me zanima sto je to uopce, i gdje bi toga trebalo bit za kupit...?
hvala
Old 07-18-2007, 21:38   #1052
Inq

Inq's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Quote:
evo ovako jedno pitanje na koje nisam nasao odgovor nigdje na netu niti je bilo tko koga sam pitao znao...pa mozda zna netko od vas, nadam se :)
evo ovako ako je bilo tko gledao ''I Grow Chronic'', vidjeo je da lik koji sve objasnjava ne sadi nista u zemlju nego u nesta sto izgleda popun neke spuzve.
pa me zanima sto je to uopce, i gdje bi toga trebalo bit za kupit...?
hvala
To je Hydro uzgoj. Potrazi na search ima nesto malo na forumu o tome. Inace zaboravi na to osim ako nema par godina grow iskustva.

- proklete 3 tacke...
LST tutorial
Vodic za bolesne biljke i nedostatke u prihrani
Vutra.org pravilnik

Pre nego sto pitate u vezi zutih fleka ili odumiranja i susenja biljke prvo procitajte ovo:
http://forums.vutra.org/unutrasnje-u...p-upitnik.html
Inq is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2007, 12:13   #1053
alienshit

Post Lowryder

voZdra, pre svega trazio sam neke informacije o lowryder-u, ali nazalost posto mi je komp prso morao sam da batalim pretragu . . . Zato bih zamolio nekog da mi da neke detaljnije informacije o lowryder-u , naravno ako je voljan . . . e sada frka mi je neznam da li je low za unutrasnje ili spoljasnje uzgajanje i kada se sadi posto bih zeleo da napravim jednu plantazicu . . . pa ako neko ima korisne informacije neka odgovori . . .

Unapred Hvala ! ! ! !

P.S.:Don't Drink And Drive Take Joint Fly
alienshit is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2007, 16:57   #1054
spushenje

E drugari da li znate gde u bg-u mogu da kupim milar foliju i ph trake??? Trazio sam po raznim akvaristickim radnjama i poljoprivrednim apotekama ali bezuspesno!
Old 07-19-2007, 17:18   #1055
SLO-Era

SLO-Era's Avatar

ph trake češ nači najlakse u nekoj trgovini za laboratorjisku opremu
mailer foiliju češ teže nači-za početak če ti bela mat folija sasvim dobro doči
sretno

www.vutra.org/pravilnik

Old 07-19-2007, 17:38   #1056
spushenje

a gde da trazim belu mat foliju???
Old 07-23-2007, 12:03   #1057
kokac

Molim, ako tko ima iskustva oko narucivanja sjemenki White Widow da mi pomogne. zanima me kolika je sigurnost narucivanja i kako to prolazi u Hrvatskoj s obzirom da je sve skupa ilegalno, odnosno da li postoji mogucnost zapljene, policijske prijave itd. Unaprijed se zahvaljujem!
kokac is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2007, 14:21   #1058
grimper

Default Prinos

Pozdrav,

zanima me koliki je srednji prinos biljke (indoor), ako se radi kako treba. Svi kazu ovisi i nitko ne daje konkretni podatak. Što znači "sea of green", tj. zanima me npr. na nirvani kazu za sjeme da daje 500g na 1 metar sea of green. Koliko je to biljki?
grimper is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2007, 09:27   #1059
strojar

strojar's Avatar

Za što služi filter od aktivnog ugljena?

I još nešto,molio bih vas da pogledate ovaj TEŽ-ev katalog (od 55 stranice) i da mi kažete koju od ovih cjevastih žarulja mi je
najbolja za fazu cvjetanja, samo ove od 250 W. Ima ih rarnih,pa ne znam!

http://www.tez.hr/_pdf/TEZ_Katalog_hr.pdf

Hvala!

Last edited by strojar; 07-24-2007 at 12:22.
strojar is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2007, 14:48   #1060
Makaveli OS Jug 2

Makaveli OS Jug 2's Avatar

Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

eo jedno pitanje u vezi vrucine ove...
biljke su mi stare 2 i pol tjedna i htio bi ih prebaciti van...
ali se bojim da mi ovo sunce nebi spalilo biljke jel kod mene u slavoniji je bas strava na direktnom suncu...kisa nije padala bas jako jako dugo i nemos stajat vise od 5 min na suncu...tak da kontam da bi se bilje spalile na suncu...znam da je u prirodni njima inace tako ali ovo stvarno nije normalno...neku preporuku bi zelio dal da ih ostavim unutra ili da ih mogu prebacit van ?
hvala

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules