| Unutrašnje Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za unutrašnje uzgajanje. |
06-26-2007, 22:59
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 10
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Jesi narucivao na svoje ime?
ako platim internet bankarstvom ne bi trebalo biti nikakvih problema, jelda?
kaj da im kazem ak dodje do komplikacija? :) - da bi ja jeo sjemenke, jer mi fali proteina? :D
- nazalost nisam pratio forum, vec samo vutra.org
|
|
|
06-26-2007, 23:24
|
|
|
zajebant
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
Želim ti ugodno čitanje.
|
|
06-26-2007, 23:41
|
|
Pohvalio Puta:: 10
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
evo, skratit cu pitanje na samo ono kratko koje me najvise zanima.
a ipak je ovo "pitajte sve sto vas zanima " :)
- moze li doci do komplikacija ako internet bankarstvom narucim na svoje ime sjemenke iz alien-a, a dostava u hrv?
|
|
|
06-26-2007, 23:55
|
|
|
Administrator
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema
|
sto se tiče sigurnog poslovanja sa strane vlasnika aliena neče biti zloupotrebe...a ima okačen post u kojem je : kazneni zakon R.H.(TO PRVO PROČITAJ) i bezbroj postova gde ostali opisuju u feedbacku o naručivanju....večinom kako ja pamtim bila su ok ali neko znam je imao problem sa strane policije-prošle godine iz Istre -i to možeš nači........ na pamtim nick tog dečka...
jel sad jasnije
|
|
|
06-28-2007, 17:43
|
|
Registrovan: Jul 2006
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Isto tako Erste banka... iz Hr... sve je prošlo bez ikakvih problema. Iskreno, bio sam zabrinut cijelo vrijeme, a najgore je bilo otići u poštu po to. Moram priznati da mi je laknulo kad sam to obavio ;)
|
|
|
06-28-2007, 20:12
|
|
Registrovan: Feb 2007
|
e ovako ...... ja sam vec pitao nekoga od administratora u vezi oprasivanja ........ mene samo zanima dali ima neki posebni period kada se moze biljka oprasiti .... tj. u kojemu tjednu cvjetanja mora biti da bi uspjelo .... imao sam jednu outdoor vrstu na koju nisam ni pazio i kada sam joj prisao vidim male grudice ....... nisam ni pazio koliko je stara ..... pozz & thx .... 
|
|
|
06-28-2007, 20:30
|
|
|
Koliko znam dok god je biljka u cvjetanju može biti oprašena, osim u onoj najkasnijoj fazi kada dlačice počinju tamniti. E sad, da li je stvarno oprašena možeš najbrže saznati ako provjeriš da li se na muškoj otvorila koja vrećica sa peludi... što bi moglo biti teško ako ih ima puno. Moj savjet je da makneš tu mušku istog trena dok još nije napravio veću štetu.
|
|
|
06-28-2007, 20:49
|
|
|
Administrator
|
ako vidiš muskarca onda kao sto kaže qens makni to od ostalih jer ako se otvori muski cvet -oprašeno je sve nadaleko.
Ako več zeliš oprasivati onda to uradi četkicom po donjim granama-gde se cvetovi bas i ne razvijuu(naravno isklopi ventilatore)
Sto se tiče perioda kad se može ženski cvet oprasiti-rečeno takodjer,največa steta je jer onda bilja svu energiju ulaže u seme....i dobičeš puno manje THC,ukus..
|
|
|
06-28-2007, 21:25
|
|
Registrovan: Feb 2007
|
poslusao sam vas i mudonja je uklonjen iz boxa .... hvala vam na savjetima jer sam mogao napraviti jos VECE sranje ...... pitaj boga kako bi ja to napravio (oprasio) .... pozz 
|
|
|
06-29-2007, 21:56
|
|
|
Bok Ljudi!
Novi Sam U Svemu Tome I Stvarno Mi Je Potrebna PomoĆ.
Zanima Me Kakvu Lampu Da Kupim Za Biljku,dvije Za PoČetnika?
|
|
|
06-29-2007, 22:08
|
|
|
Administrator
|
dobro nam dosao,prvo malo pregledaj temu o rasveti i osnove pa idemo dalje
http://forums.vutra.org/unutrasnje-u...07-svetlo.html
sretno
|
|
|
07-02-2007, 03:40
|
|
|
Uh
LJudi dajte molim vas da zakljucimo samo nesto ..... dakle, moze ili ne da se biljka stavi odma u 10-12l posude ili ne preporucujete .... jebiga potpuno sam nov i tek se pripremam za indor ..... hvala puno ljudi ... opasni ste 
|
|
|
07-02-2007, 14:11
|
|
Registrovan: Sep 2005
|
moze, pogotovo ak imas klonove onda mozes odma u najvecu teglu, prostor je jedini problem jer trosis prostor uzalud s najvecom teglom ako ispadne musko.
|
07-02-2007, 14:38
|
|
Registrovan: Jul 2007
|
Problem s visinom
Zdravo svima!
Uzgajam biljku u indoor box-u velicine kubicnog metra sa hps od 400w, znam da je box pre nizak ali se nije moglo drugacije.
Biljka je vec 20 dana u fazi cvijetanja i dosla je do vrha box-a.
Zanima me dali je pametnije odrezati vrh ili je nakriviti pomocu nekog konopa?
|
|
|
07-02-2007, 15:00
|
|
Registrovan: Sep 2005
|
ja bi tu biljku vegetiro samo 5 dana, odma na cvijetanje, 1m visine je extremno prenisko....... pogotovo jer hps puno grije, nebi se bas kladio na happy grow, inace ako ces rezat biljku onda ce ti veg trajat dosta dugo a s koncima mozes savijat, kraca vegetacija..... ne vjerujem da ce to rijesit tvoj problem, osim ako ne koristis 150w u kucistu recimo pc grow i to......
|
07-02-2007, 15:37
|
|
|
Administrator
|
shomy KGb@ kao sto reče doomer ali svako ima svoj način -i svi su-smo upravu.Naravno prvo stavi u manju posudu oko 1l da se formira koren i poraste 10cm onda možeš na taj način....
|
|
|
07-02-2007, 16:46
|
|
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
eo nisam nikada nista pitao al eo sada sam ostao zatecen i neznam odgovor na jedno pitanje pa bi zamolio ak mi bi mi netko tko zna mogao pomoci
jel moguce da sjeme bude prestaro da bi proklijalo ?
to me zanima zato sta prosli put kad sam radio proklijalo mi je jako brzo
a sada ni jedno sjeme ne klija...?
hvala
|
07-02-2007, 17:03
|
|
|
Može biti prestaro, ali imože biti i krivo čuvano ili nezrelo... Nekim sjemenkama treba dosta vremena da proklijaju, ja sam imao par takvih primjera.
|
|
|
07-02-2007, 17:12
|
|
|
Oprašivanje?
ovo pitanje je prvenstveno za SLO Eru, ali ako netko drugi zna...
Sačuvao sam jednu mušku biljku MK, procvala je i trenutno se nalazi na balkonu. Vidim da je spremna za oprašivanje jer su se počele otvarati vrećice sa prahom. Ženske biljke su na cvjetanju 4-5 tjedana. Planirao sam oploditi par najnižih tj. najslabijih vrhova da dobijem sjemenke. Po nekim informacijama sa foruma, sjemenki treba oko 10 dana da se razvije... što bi značilo da ću nakon nekih 4 tjedna imati sigurno zrele sjemenke.
Pitanje je, da li sam ja to dobro shvatio ili?
Ono što ne bi volio je da oprašim vrhove, a da na kraju sjemenke ne budu zrele.
|
|
|
07-02-2007, 18:45
|
|
|
Administrator
|
sto se tiče semenki-te neče biti zrele u deset dana -ali kao si u 4-5 sedmici onda možeš one najniže sto se ne razviju dobro oprasiti i do kraja bi trebale bit gotove.Možda češ ih pustiti još koji dan nakon sto uberes ostali urod.
Ja inačer skupljam polen u velike -epurvete.Dosta puta nabijem-navučem epurvetu preko muškog sveta -pre otvaranja.Onda možeš lepo polen sačuvati u zatvorenoj epurveti i nekoj tamnoj posudici,vrečici u hladnjaku poduže vreme.
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|