| Unutrašnje Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za unutrašnje uzgajanje. |
06-04-2008, 13:18
|
|
Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
Dok se ne vidi dlačica to tada možeš si jaja češat tako da kojeg vraga ideš u zid, on mu je sliku poslao da vidi šta ga može očekivat kao ženka, a druga stvar je da na ovom granju se ne vidi niti jedna dlačica, barem je ja ne vidim..
06-04-2008, 13:31
|
|
|
Universal ovo je za tebe pa mi reci sta je sta jer ocito nisi razmisljao u kojoj je starosti biljka.
Ovo je zenka i to vec duze vremena:
Sad mi reci sta je ovo:
Ako je ovo zenka evo poklanjam ti je i saljem je expressom
PS: Neželim se svađat ili kačit samo da se utvrdi dok je biljka u vegetaciji moreš samo nagađati i pušiti žižu dok se ne pojavi 
06-04-2008, 13:54
|
|
Simon Champion!
Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
NoP
Box ti je ok za jednu biljku lst(da je još barem malo visine) i 70W hps to može izgurat ok do kraja
(dobra ti je sijalica).Sa hps-om možeš i vegetirat i cvjetat koliko god koćeš.Hps rulz.E možeš slobodno
pogledat malo dnevnike micro uzgoja u kučištima jer su to otprilike slične dimenzije pa se ravnaj po
tome,možda pleksiglas,ventilacija ovo ono.Sretno
|
06-04-2008, 13:54
|
|
|
Sve to stoji, svako ima pravo na glas i odgovor, ali dozivio sam dosta toga da sam rekao jebote dali je moguće !!! Ako me razumiješ. Ništa ti loše ne želim reći a kamoli reći da se ne kužiš. Da doživio sam da u vegetaciji mi pokaže kalix ali to mi se nije dešavalo kod svake sorte.
Evo primjer stavim 10 semena sve klijaju i rastu istodobno, no od jednom počnu 3 rasti ko demoni pustaju grane ko korov, no druge ono lagano koda im se neda. To sve ovisi od biljke do biljke i kad će šta pokazat.
Kuži me, no frkx johny, može da i je ženka, ali vrijeme će pokazat i to je to. Ko nema strpljenja onda neka bolje uči na strpljenju.
Kaže se onaj ko je strpljiv i miran taj ima moč, moč je u strpljenju i miru. Tako da nek weed Killah malo čeka i bude strpljiv i to mu neće škodit..
06-04-2008, 14:25
|
|
Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
|
Quote:
Originally Posted by NoTrippin
NoP
Box ti je ok za jednu biljku lst(da je još barem malo visine) i 70W hps to može izgurat ok do kraja
(dobra ti je sijalica).Sa hps-om možeš i vegetirat i cvjetat koliko god koćeš.Hps rulz.E možeš slobodno
pogledat malo dnevnike micro uzgoja u kučištima jer su to otprilike slične dimenzije pa se ravnaj po
tome,možda pleksiglas,ventilacija ovo ono.Sretno
|
thx na brzom odgovoru :D
|
|
|
06-04-2008, 23:54
|
|
Registrovan: May 2008
|
Ljudi,ja sam posadio semenke nekog hibrida,to je dostiglo 15cm za 4 dana?
...da li je to normalno?
...ranije kada sam pokusavao da uzgajam radi zabave,to je tako sporo raslo...uzas...
|
06-05-2008, 00:02
|
|
|
|
Pa ak ti raste brzo, to je supeer, boli te K!
Al opet, nije bitno kolko su cm u visinu, neg jesu li kompaktne.. kuzis da nisu preiduzene da su pravilnih proporcija
Ono, da su fino onako ugojene.
Baci slikicu neku..
|
06-05-2008, 01:11
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
Quote:
Originally Posted by iDEATH
Ljudi,ja sam posadio semenke nekog hibrida,to je dostiglo 15cm za 4 dana?
...da li je to normalno?
...ranije kada sam pokusavao da uzgajam radi zabave,to je tako sporo raslo...uzas...
|
hm.. ja sam noob vulgaris al nekak mi se to cini fuuul previse.. Mislim, dao bog da tak nastavi al nekak mi je cudno..
|
06-05-2008, 18:16
|
|
|
daje banove sakom i kapom
Registrovan: Dec 2006
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
pa sve ovisno u kojoj je fazi biljka ako je u "seedlings fazi" odnosno tek niknula teško a ako je u vegetaciji već onda je to moguće no to su ekstremi . zabilježeno je da cannabis raste i do 15-tak cm po danu.
da napomenem neznamo o kakvim se uvijetima radi stoga malo ipak preciziraj pitanje. možeš uzet u obzir da traži svjetlo i zato se izdužuje ili da je jednostavno neka sativa u pitanju može biti mnogo stvari .
no te sve stvari možes zaključiti i sam samo malo pročitaj forum a ostalo sve zdravom logikom.
|
|
|
06-06-2008, 11:17
|
|
Registrovan: Apr 2008
|
jedno pitanje, imam jako mali box, ako ja u njega metnem biljku da raste, dok ne popuni prostor, dal ju mogu onda prebacit van, odnosno dali je to preveliki stres?
|
|
|
06-06-2008, 13:50
|
|
|
Možeš, ovisno, ako je svetlo 18/6 ili 24/0 u boxu i nakon recimo " 15cm visine " izbaciš ih van more bit stress a more bit sve 5. Samo Stvar je u tome sta dosta njiih ne kuzi jednu stvar kad se biljka premjestava ne gnojit samo zalijevat sa vodom 2 noci i ide se dalje.
PS: Ne gnojit taj dan kad bebe prebacivas van. Mozes gnojit dan prije da bi nahranio za sutradan.
06-06-2008, 14:54
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
papica
ewo jedno u vezi prehrane...imam lowRyd  2 i gnojim svakih 5 dana pola doze supervita od hesi_ja..e sad kad dođe u fazu cvjetanja ću počet sa Hesi Bloomom i onda još namjeravam uzet hesi fosfor i neki root ..pa neznam dali se to sve može kombinirat odjednom ili(postoji tablica od hesija al nemogu je nać (laidback stavi ju pliz))...znam da vjerovatno ima već ovakvih pitanja(postajte mi samo di ima), a kolko sam ja prozento Ništa jako..i što se tiče lowrajderića dali za njega vrijedi isto ispiranje ko kod normalnih biljki ili po mojoj logici samo zadnji tjedan...
fala unaprijed
|
06-06-2008, 16:06
|
|
|
Johny, gnojenje od hesi nisi uopste proucio...
SuperVit mores kroz cijelo razdoblje dodavat, root komplex samo u vegi i prvi tijedan cvijetanja, onda dolazi Bloom do zadnja dva tj.
SuperVit = 1 kap => 4,5 L
Root = 5ml => 1L
TNT = 5ml => 1L
Bloom = 5ml => 1L
Fosfor+ = 2,5ml => 1L
Prije nego sta pocnes gnojit prouci malo tablu gnojenja, jer kako si ti sad poceo malo mi je sumnjivo da se nebi zajebao. Prvo gnojis sa (root+tnt+vit) u vegetaciji onda (Bloom+phospor+vit+PowerZyme) u fazi cvetanja .
06-06-2008, 16:28
|
|
|
nebrini kompica neću se zajebat =)
Supervit dodajem cijelo vrijeme...i to 1kap-10L..e al sad me strah kad počnem dodavat bloom i fosfor da se nebi situacija zakuhala(znači pola doze i sve troje u šutu)...
od roota ništa ovaj cviklus onda, a što se tiče ispiranja...2 tjedna isto a?
fala braco
|
06-06-2008, 16:55
|
|
|
Ej la:
1kap na 10L, to nikako = na 4,5L jer nema ti efekta ako na 10L ide.
Posto ti imas lowryder mores krenut sa BloomComplex odmah ako je pocelo cvijetat, nakon 15 dana pocni sa Phospor+ i to je to, kad prođe 60ti dan onda ispiranje, ja bi ti preporučio mozda lin zna bolje jer on je lowryder dobro digao !!!
Ali ubiti kod lowrydera nema frkx sve ide automatski tako da bi to i babe znale skuhat :P
06-06-2008, 17:19
|
|
|
hvala care..al što se tiče 1=4.5....hm nebi se baš složio s tobom burki....
uvijek pola doze od namjenjene...
|
06-06-2008, 17:42
|
|
|
Sta se tice SuperVit tu moras bit oprezan, 1kap na 4,5 sve sta prelazi 4,5litara ide onda na (ml)
primjer ako imas bure od 50-100l onda 14kapi na 65L. Kapish
PS: Pazi hesi nije zajebancija, primjer ako propustis sipanje biljaka i listovi su spusteni onda samo vodu sa PH sipati jer ce ti shebat plant !!!! 
06-06-2008, 18:45
|
|
|
Imam jedno pitanje za pro growere, koliko dugo treba da seme bude gotovo ako je opraseno ???
Na Zadnjoj turi sam cekao 4-6tj, to jest u 4 tj. su pocele padat + 2tj. sušenje sijemena. Dali je to OK
Last edited by KaraJack : 06-06-2008 at 18:56.
|
|
|
06-06-2008, 19:33
|
|
Registrovan: Sep 2005
|
ok je to, ma i kad budove okrenes naglavacke sjemenke padaju ko lude > : D
btw nemas tu bas pro growera tu ti se vise krpa kraj s krajem > : P
|
06-06-2008, 23:53
|
|
Registrovan: May 2008
|
hteo si da pitas koliko dugo treba vremena semenu da sazre od onog trenutka kada je oprasen cvet?!! hehe...kakvo je to pitanje za PRO-growere...da,do seste nedelje obicno sazre seme i obicno gledas kakve je boje.Sto te to interesuje,kada i sam znas?...umalo da zaboravim..sto se tice tvog pitanja sa slikama...da li si cuo za-pistillate i staminate-izraz.naravno da jesi!!!I dodao bi citat iz knjige Cannabis Botany od R.C.Clarke-a:"Although the staminate plants begin to release pollen before the pistillate plant has begun to form floral clusters, pistillate plants actually differentiate sexually and form a few viable flowers long before most of the staminate plants begin to release pollen. This ensures that the first pollen released has a chance to fertilize at least a few flowers and produce seeds. The production of prominent pistils makes pistillate plants the first to be recognizable in a crop, so early selection of seed-parents is quite easy.Often the primordia of staminate plants first appear as vegetative growth at the nodes along the main stalk and do not differentiate flowers for several weeks. Pistillate plants also may develop vegetative growth in place of the usual primordial calyxes and this growth makes staminate plants indistinguishable from pistillate plants for some time. This is often frustrating to sinsemilla Cannabis cultivators......"-kakvo pitanje takav odgovor,a u ovom slucaju i kakva slika takav odgovor,sto se tice weedkillah.**pogledaj pitanje jos jednom kako je postavio!!!@doomeru-- ne mora da znaci da ce kod svakih biljaka da ispada seme kada okrenes biljku,pa cak i ako je treses(dobro ispasce ako je treses ko manijak)---indike znaju da drze seme u chauri cvrsto i onda kada je taman vreme za berbu semena*** 
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|