| Unutrašnje Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za unutrašnje uzgajanje. |
12-25-2007, 19:52
|
|
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Nekolika pitanja
E ovako imam par pitanja. Zasadio sam Afghan i posle 3 meseca sam dobio 3 biljke koje su lepo izgledale ali su slabo rodile, predpostavljam da znam sta je uticalo da urod bude slabiji ali eto cisto da pitam ako neko moze da mi da neki pametan savet za sledeci put. Temperatura je bila oko 22c preko dana a 14, 15 nocu, verovatno je ovo dosta uticalo pored toga ne znam dali sam stavio dovoljno litara zemlje(imale su oko 6 litara) zemlju sam izmesao kako sam ovde procitao, zanima me samo da li sam trebao dodatno je da djubrim ili ne. E sad sto se tice susenja jednu biljku sam ostavio 5 dana bez vode pa sam je tek onda isekao i okrenuo je naopako da se susi, dal sam dobro postupio i koliko treba vremena da se osusi, tj kad mogu da probam moje delo :D Druge dve biljke jos nisu spremen za branje ali ce uskoro i one, ocekujem od sve tri biljke prihod oko 30 g sto smatram za veoma malo, inace tu su kristali i po liscu i po hedovima ali su mali hedovi i malo ih ima :/
|
|
|
12-25-2007, 20:13
|
|
|
pred ban
Registrovan: Dec 2007
|
pa koje si lampe koristio, i kolko ti je dana bila biljka u vegetaciji?
Ovo sto si ostavio 5 dana je dobro...
Last edited by Crass : 12-25-2007 at 20:19.
|
|
|
12-27-2007, 02:18
|
|
|
Koristio sam filipsovu HPS od 400w za sve tri ali prve tri nedelje su bile pod neonkom
|
|
|
12-27-2007, 11:56
|
|
Registrovan: Dec 2006
|
koliko ti je trajala vegetacija a koliko cvjetanje. kakav je prostor, ventilacija
|
|
|
12-27-2007, 17:15
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Juno okani se pitanja jer ti nitko nece uliti znanje u glavu.
Procitaj sta vise sadrzaja na forumu, pogledaj neki grow video i znanje je tu.
Ovakvim rastrkanim pitanjima neces nista postici jer se nikome sa pravim znanjem neda iskljucivo tebi pisati sve ono sta je vec ranije napisano na tu temu.
|
|
|
12-27-2007, 22:51
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
Dobro je to sve šta si napisao, nego, daj pošalji slike uroda na stabiljkama ako može, pa da procijenimo vizualno
|
|
|
|
01-15-2008, 03:08
|
|
|
Evo slike...Imam neke nove informacije, od ove biljke sam dobio izmedju 10 - 15 g kada se osusilo, medjutim sta je vazno, druge dve biljke koje su sasadjene isto kada i ova, jos nisu obrane a proslo je 3 nedelje...
Da li je moguce da je to zbog hladnoce, da je cvetanje prestalo da napreduje i da je to sto sam dobio dobio sa, listovi su poceli da zute, medjutim po dlacicama vidim da hedovi nisu spremni za berbu...
Ako moze neko nesto da mi kaze povodom ovoga...
Ako vas ne mrzi da mi pomognete hvala, ako vaz mrzi oke ali nemojta samo da ko elphantor mi priacate da gledam video i citam posto sam to vec uradio ali ovo su neki problemi sa kojima nisam upoznat, tacnije skupljam iskustvo koje je bitno :D
Vec od naredne berbe ocekujem mnogo bolji rezultat
I da za kraj ovo sto sam ubrao i pousio mogu reci da je bilo skroz dobro, a pogoto ljudi iz okruzenja su pohvalili :D
|
|
|
01-15-2008, 03:10
|
|
|
Pa gde je post koji sam napisao?
|
|
|
01-15-2008, 03:36
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 15
|
pa mogo si bar pravilno okačit sliku , meni ovo sasvim pristojno izgleda kolko mogu skužit sa slike.
|
|
|
01-15-2008, 08:40
|
|
|
zajebant
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
Moguce da je sativastija sorta pa joj treba vise vremena da cvjetanje zavrsi.
|
|
01-15-2008, 22:29
|
|
Registrovan: Feb 2007
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Evo ja zelim da ti kazem jednu malu stvar ako sad vidis postove!!!
Potentnost biljke zavisi od genetike prvo a onda od svih ostalih bitnih faktora u vezi sa uzgojem!
A to su sve one lepe i zanimljive sitnice vezane za temperaturu ,svetlo,vlagu,provetravanje ,zemlju,vodu i sve te cake vezane za njih a koje ces procitati ne forumu ako si dovoljno uporan i zelis da naucis!
Koristi "search" Sve sto ljudi pitaju pitace uvek ali sve sto je napisano na forumu pisace samo jednom! Znas sta je SPAM? Ako znas znas sta ti pricam!
|
|
|
01-16-2008, 01:14
|
|
|
Marihuana Home Grower
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Ovo malo slike sto se vidi, (ako si je tad skinuo) to je prerano, i zato ti nije nešto dobra bila, .... ovaj vrh još nije gotov... dok genetika - ne vjerujem bas da je to razlog... prije će biti ovo prvo, jer kako vidim (a slika zna iskriviti skrooz) njoj je još dosta trebalo vremena...

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|