| Unutrašnje Uzgajanje Saveti, pitanja, iskustva i informacije vezane za unutrašnje uzgajanje. |
11-14-2007, 06:23
|
|
|
bambara
Tournaments Won: 1
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
|
Quote:
Originally Posted by baca
Idi lepo zasadi biljku na neku livadu kad je oberesh, i videcesh sledece godine ko nova...
|
jeste ja imam jednu svake godine sve ljepša i ljepša
???
pričamo o travi ovđe
ne o jabukama
|
|
|
11-14-2007, 16:29
|
|
|
pristojan momak
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
Auuu jesmo mi svi groweri budale sto uberemo biljke umjesto da samo uberemo hedove jednom godisnje....
...svasta
11-15-2007, 12:28
|
|
|
Marihuana Home Grower
Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Quote:
Originally Posted by baca
Kako vas bre nije sramota da ubijate biljke na tako surov nachin? Sta je vama vuna uradila pa da je tako maltretirate. Idi lepo zasadi biljku na neku livadu kad je oberesh, i videcesh sledece godine ko nova...
|
E drug, da ti nisi fulio forum slučajno?????

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|
|
|
11-15-2007, 17:44
|
|
Registrovan: Feb 2007
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Mnogo je ljut na ljude sto beru biljke!
Onda su vocnjaci i njive cist genocid!
|
|
|
11-15-2007, 20:17
|
|
Registrovan: Nov 2007
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Postovanje! Novi sam na forumu, regao sam se tek neki dan a ovo je moj prvi post.Moram napomenuti da vas citam vec sigurno 6 mjeseci i upijam korisne informacije.
Daklem Pozdrav vutroljupci.
Pitanje:
Gdje se u hrvatskoj (u osijeku) recimo moze kupiti ona dvostrana pvc folija (jedna strana bijela druga crna- koristio ju je jorge cervantes u ultimate growu)
Ili recimo ova maylar? Takodjer sam cito da alu folija nevalja dakle nezelim ju u svom boxu. pozdrav! 
|
|
|
11-16-2007, 11:21
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Nju je fakat teško nabaviti, mislim kupiti.... pogledaj u većim prodavnicama, kao Mercator, Interex (ako ima i kod vas) ili jedino otiđi do ZG jer tamo ćeš sigurno naći....
Mada na forumu ima dosta raje iz Osijeka, tako da možda ti neko direkt da info gdje je nabaviti...
Stay tuned! iiii dobrodošao na vutra.org

|
|
|
11-17-2007, 16:30
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa
Nju je fakat teško nabaviti, mislim kupiti.... pogledaj u većim prodavnicama, kao Mercator, Interex (ako ima i kod vas) ili jedino otiđi do ZG jer tamo ćeš sigurno naći....
Mada na forumu ima dosta raje iz Osijeka, tako da možda ti neko direkt da info gdje je nabaviti...
Stay tuned! iiii dobrodošao na vutra.org

|
Govoris o dvostranoj ili o mylaru?

poz!
|
|
|
11-17-2007, 17:48
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Plastična, sa jedne bijela sa druge crna boja.... siguran sam da ima u većim prodavnicama mješovite robe, npr: Mercator, OBI, Interex, Visa itd(btw: ovo su kod nas prodavnice, a siguran sam da ima i kod vas....)

|
|
|
11-18-2007, 14:07
|
|
Registrovan: Sep 2005
|
ej stefano...nema ti u zg folie ni u hr(ni s/w ni mailar)...pretrazio ja i ekipa...naručio sam iz austrije...hebiga
pozz
smoke
|
|
|
12-09-2007, 12:55
|
|
|
Stavio sam u box dvije neonke, jednu zarulju od 100w i ventilator, biljke su jos jako male, al mi se sva voda u boxu isusi za par sati, a ako maknem 100w zarulju spustit ce mi se temperatura, sta da radim???
|
|
|
12-10-2007, 19:00
|
|
Registrovan: Dec 2007
|
help
vozdra, pre svega zelim da vas pohvalim i mogu vam reci da sam se edukovao na ovom sajtu. . . Ha. . . pravim neki bedni growbox jadnih dimenzija posto mislim da ga stavim u neki orman. Racunao sam da box bude dimenzija 40x40x120. e sada me interesuje koje jacine mi treba HPS, mislio sam da stavim jednu od 100W, za jednu biljku , nezelim da pucam na veliko u startu posto ce mi biti prvi put. za pocetak mi je sasvim cool, nemislim da prodajem nego za sebe , cisto rekreativno . . . a za kasnije cemo videti. . . i jos nesto, toliko visim ovde a jos nisam skontao koliko traje period od nicanja do berbe. znam da se moze time kontrolisati ali me interesuje sta profesionalci misle. . . HVALA UNAPRED . . . .
|
|
|
12-11-2007, 00:21
|
|
|
machado produkcija
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
ako mislis sve odraditi kako treba racunaj na 3 i po mjeseca sa susenjem naravno ako mislis na zemlju
12-11-2007, 13:48
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Quote:
Originally Posted by dark grower
vozdra, pre svega zelim da vas pohvalim i mogu vam reci da sam se edukovao na ovom sajtu. . . Ha. . . pravim neki bedni growbox jadnih dimenzija posto mislim da ga stavim u neki orman. Racunao sam da box bude dimenzija 40x40x120. e sada me interesuje koje jacine mi treba HPS, mislio sam da stavim jednu od 100W, za jednu biljku , nezelim da pucam na veliko u startu posto ce mi biti prvi put. za pocetak mi je sasvim cool, nemislim da prodajem nego za sebe , cisto rekreativno . . . a za kasnije cemo videti. . . i jos nesto, toliko visim ovde a jos nisam skontao koliko traje period od nicanja do berbe. znam da se moze time kontrolisati ali me interesuje sta profesionalci misle. . . HVALA UNAPRED . . . .
|
Ja sebe ne smatram profesionalcem (još  ) al evo ti moje mišljenje... Jeste fakat malo, ... (i nemas hps od 100W, imas od 75W i 150W) mislim jer iako uzmeš od 150W (npr:) opet racunaj nekih 40-50cm od vrha za lampu.... Pa onda gdje je saksija, nece ti ostati ni 60-tak...cm za biljku (da rega raste...)
Sa takvim box-om mogao bi da probas odmah, znaci cim nikne, (pustiti koji dan), i odmah na 12/12 pod hps...(imas temu "12/12 iz sjemena") Nece ti biti mnogo uroda, al moze se uzgojiti biljka u tom box-u....
Cini mi se da je Brain rekao da i od 75W (i za nju isto treba odg. (balast) prigušnica da bi radila) pa mozda i nju ako nadjes, jer moras voditi racuna o temp....
Ja bih ti ipak preporucio, da nadjes veci ormar (koliko je moguce) i onda fino rega uzgojis 1do 2 biljke (mozda si qrate srece i prvi mužjak ti bude....)
Pozz i sretno :)

|
|
|
12-11-2007, 14:36
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Quote:
Originally Posted by Ratar
Stavio sam u box dvije neonke, jednu zarulju od 100w i ventilator, biljke su jos jako male, al mi se sva voda u boxu isusi za par sati, a ako maknem 100w zarulju spustit ce mi se temperatura, sta da radim???
|
Gdje ti se nalazi to box?? koliki je box (od prilike makar...) Koje su ti neonke????
Što se tiče vlage, jel mjeriš vlagu čime?. Mozda ti je vent. prejak? da njega uklonis?? Probati sa manjim, i izbaciti tu običnu od 100W, a uzeti štedne (4 makar) i sa njima bi mogao pregurati fino vegetaciju, ovako pod neonkama ti neće moći još dugo? Kad planiras sa cvjetanjem? Posto su ti (sad pročitah ponovo tvoj post...) male biljke, mogu jos neko vrijeme sa tim neonkama, rasvjetu tu komplet zamjeni za 4 i vise stednih....
Ili ako imas kupi jednu MH i sredićeš oba problema....
 i sretno

|
|
|
01-07-2008, 23:32
|
|
Registrovan: Aug 2007
|
oču i ja vako nešto
pomagajte drugovi... da krenemo od početka, planiram uzgojiti njekoliko stabljika, ali se baš i ne snalazim... vako-kako da prepoznam sjemenke (da li boja igra kakvu ulogu ili?) i još molim nekoliko pametnih savjeta za kućni uzgoj (zemlja, tegle, lampe itd itd) i da ne bude velika ali široka 
znam neke osnove, ali molim detaljno 
dankeeeeeeeeee
|
|
|
01-07-2008, 23:40
|
|
Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
e sad ce bogumi da te napadnu
odmah ako vec nisu
al neka tako i treba
hahahahahhaha 
|
01-07-2008, 23:41
|
|
Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 5 Puta u 5 Tema
|
Nemoj da ti bude mrsko čitat ovdje,imaš apsolutno sve što si pito već napisano,al eto...
Joj,izgleda da ću morat mijenjat avatar... 
01-08-2008, 00:12
|
|
Registrovan: Dec 2007
|
Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa
Jeste fakat malo, ... (i nemas hps od 100W, imas od 75W i 150W.
Pozz i sretno :)
|
E bazze nisi u pravu ima za dobit HPS sijalicu od 100W...govorim ti jer sam je sam koristio u svom prvom growu,bila je Radium.
evo link od 100w hps sijalice:
http://www.hydroponicequipment.com/d...temnumber=1220
lp
<baphomet>
Last edited by baphomett; 01-08-2008 at 00:17.
|
|
|
01-08-2008, 00:19
|
|
Registrovan: Aug 2007
|
znam, ali pola linkova ne radi, a oni koji rade mi ne daju odgovore, gledam svuda pomalo i ne piše ono što pitam, tražim jednostavan uzgoj bez komplikacija što se tiče lampi i ventilacije i sl.
hvala
|
|
|
01-08-2008, 00:21
|
|
|
Chavli i kreletke :S
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema