| Sport U zdravom telu zdrav duh |
07-28-2007, 01:45
|
|
Registrovan: Mar 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Partizan Kaznjen Izbacivanjem Iz Uefa Kupa.....
Nisam grobar (Bogu hvala :))))), ali postalo je simptomatično da navijači sa prostora exYu prave medvedje usluge svojim klubovima, a UEFA to ne toleriše...Zanima me šta mislite o tome...a zanima me i ko je sledeći na listi za izbacivanje??? Zvezda? Hajduk? Budućnost iz Podgorice ( ne zaboravite da se ovih dana u Splitu igra revanš Hajduk - Budućnost Podgorica, a na prvoj utakmici je bilo baš veselo...) ? Dinamo?
Šta mislite o svemu ovome???
|
|
|
07-29-2007, 02:38
|
|
|
Δ9-tetrahydrocannabinol
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Torpedo
Nisam grobar (Bogu hvala :))))), ali postalo je simptomatično da navijači sa prostora exYu prave medvedje usluge svojim klubovima, a UEFA to ne toleriše...Zanima me šta mislite o tome...a zanima me i ko je sledeći na listi za izbacivanje??? Zvezda? Hajduk? Budućnost iz Podgorice ( ne zaboravite da se ovih dana u Splitu igra revanš Hajduk - Budućnost Podgorica, a na prvoj utakmici je bilo baš veselo...) ? Dinamo?
Šta mislite o svemu ovome???
|
Ja ti kao torcidaš mogu reći samo jedno, nereda neće biti, prvo zato što će crnogoraca doći možda 2 autobusa i biti će zaštićeni ko' lički medvjedi, drugo, nismo blesavi radit nerede, Budućnost nema šanse u Splitu, IMAO.
Evo ti snimka direktno iz autobusa sa Hajdukovim navijačima pa sam prosudi o objektivnosti CG medija i policije.
http://www.youtube.com/watch?v=ckflBJr5Uo0
P.S.
Ne bi započinjao nikakve flameove na nacionalnoj i navijačkoj razini, ovaj forum mi je svetinja i mislim da politici nije mjesto ovde.
|
|
|
07-29-2007, 13:13
|
|
|
Grizem beton,zvacem armaturu
Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema
|
Kaznjeni su i Poljaci i Holandjani.Jebi ga stvarno se preteruje sa sranjima."ajde ono malo provokoacije,koji sitan incident,ali ovo vise nema veze ni sa sportom ni sa mozgom.
A sto se tice izvestaja policije...Njihovi izvestaji se jako cesto ne slazu bas sa stvarnim stanjem stvari,tako da me ni ovo od Crnogoraca ne iznenadjuje.Sve je to ista pandurska skola.
|
07-30-2007, 01:29
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
Sve ove debile što rade nerede bez obzira kojem klubu navijača pripadaju treba zatjerati negdje u polje i dati svakom po motiku i neka kopaju kad dobro prekopaju polje onda neka posiju ganju i onda kad im rodi neka puše dok se ne ukomiraju.

07-30-2007, 14:18
|
|
|
Δ9-tetrahydrocannabinol
Registrovan: Dec 2006
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
Quote:
Originally Posted by cannebosanac
Sve ove debile što rade nerede bez obzira kojem klubu navijača pripadaju treba zatjerati negdje u polje i dati svakom po motiku i neka kopaju kad dobro prekopaju polje onda neka posiju ganju i onda kad im rodi neka puše dok se ne ukomiraju.

|

|
|
|
07-31-2007, 02:14
|
|
|
Stvarno pun mi ih je ***** sviju ,znao sam i ja otić na tekmu ali ovo je stvarno prevršilo sve mjere više , pa evo svaka čast bakljade s kojih moraš pobjeći sa stadiona inače udišeš sumpor ,a ako su ti pluća i onako u kurcu od aljbaneza.onda moraš otići da ga jebeš.Ali ovakve pizdarije jebo mater ko da je 92 , a i onda je to bilo sve u službi politike nečije i podizanju međunacionalnih strasti.
A šta je tek ovo između Haj i Din ili npr. Zve i Par.O kakvim se tu netrpeljivostima radi ?!
Mora da ih je pukla Jugonostalgija,pa moraju s nekim da se šoraju.  Ma rekao sam već po motiku u ruke i sve će biti kewl.
sranje sve u svemu.
"a policiji i miliciji svaka čast" Aaiiiiiii čudna jada od Europskog grada.
Last edited by cannebosanac; 07-31-2007 at 02:22.
|
|
|
07-31-2007, 16:34
|
|
|
machado produkcija
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
ma ekstremnim grobarima je maltene u cilju da partizan izbace iz natjecanja ne bi li se konacno mogli razracunati sa upravom.
|
|
07-31-2007, 20:26
|
|
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Quote:
Originally Posted by cannebosanac

|
kako su ti dobre metode brate
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
|
|
|
08-01-2007, 12:12
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
ma nemos ti objasnit ljudima da nisu svi navijaci takvi i da nije uredu da zbog nekih pojedinih grupa se kazni cijeli klub koji se trudio da ude u natjecanje i onda ovako...
ali tu su glavne predrasude prema nasim navijacima i klubovima...ko da smo neki divljaci..nadam se da ce se na kraju ispostavit da ipak nismo...:)
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|