Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Rekreacija i relaksacija » Putovanje na mentalnim talasima

Putovanje na mentalnim talasima Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem...

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 11-04-2005, 17:52   #1
San Pedro de Peyote

Default Uvod u...

...je bio u nesto sto sam mislio da se moze podjeliti sljudima. Ima dosta ljudi na ovom mjestu koji ne i nisu zasluzili ovakav akt i moju odluku da pobrisem sve sto sam napisao, ali opet, poklonjen povjerenje Neko je izigrao na vrlo Odvratan nacin, a zaista ne bih da objasnjavam. Kao vjernik stojim na liniji onog nacina koji kaze: Bog je taj koji sudi. Na ovaj poslednji post necu odgovoriti. Pozdravite mi Doors-a.
Vutragenjo, zaista izvini sto sam uneredio sopstveni apsurd, no smatrao sam i smatram da je tako Postenije.
Osim sto sam bio iskren sa svima i zeljan isto takvog uzvracanja, ne vjerujem da sam nekog namjerno uvrijedio, a ako se iko takvim osjeti, neka mi oprosti sto se nijesmo na isti nacin i u isto vrijeme razumjeli.
Necu sugerisati nesto sto smatram pogresnim, ali ja sam pogrijesio sto sam povjerovao da se Prijateljstvo moze graditi i na ovakvom mjestu. Ne moze, bar ne onoliko iskreno i srcem, kako ja to cinim u svom svakodnevnom zivotu.
Neko me je i te kako slagao i zbog toga ne zelim vise ovdje vagati svaki sledeci susret s nekim novim ljudima.

Liceat mihi arbire.

Last edited by San Pedro de Peyote : 02-21-2007 at 13:41. Reason: promena
  Reply With Quote
Old 01-07-2007, 14:49   #2
drevor

drevor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Prijatelju odlično zapažanje, tako mnogo prevoda nisu točni radi velikog i malog slova.Njemci pišu sve imenice velikim mi samo imena i nazive dok je recimo indijski Shrimad Bhagavatam preveden kao i sve ostalo samo imenice velikim slovom,dok kod njih postoji razlika u shvačanju konteksta tako da što se odnosi Transcendentalno na Boga
se piše velikim slovom,jer Bog se ne petlja direktno u materijalni svjet..npr:Bog je Sve ali sve nije Bog..vjerojatno teže za shvatiti tko se time ne bavi ali eto primjer..

A šta to ono beše.
drevor is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2007, 13:50   #3
sinsemila_smajl

sinsemila_smajl's Avatar

Registrovan: Feb 2006

suradnja, prihvaćanje ....

opasnosti Jezika kao nesavršenog pokušaja Komunikacije (DoP)...

energija oko Riječi je svojevrsni početak 'kompletnog' međuprožimanja...

ipak; Riječ u ovim postavkama našeg Postojanja zna bit i orgazmično efektna, i štoviše potrebita...

počastio bi nas Brate San Pedro i oduševio... da nam bar na Tren pokažeš odsjaj bar jedne od Tvojih zraka...
Old 01-21-2007, 13:51   #4
sinsemila_smajl

sinsemila_smajl's Avatar

Registrovan: Feb 2006

nanovo, dakako:D

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules