Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Rekreacija i relaksacija » Putovanje na mentalnim talasima

Putovanje na mentalnim talasima Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem...

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 09-05-2007, 21:09   #1
kanehbosem

kanehbosem's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
Default nikola tesla (nestale tajne)

dobar link o utjecaju tesle

pogledajte sva četiri dijela i povežite ovu temu s 2012 i važnosti shvaćanja energije
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač

Last edited by kanehbosem; 09-05-2007 at 21:14.
kanehbosem is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 11:11   #2
Makaveli OS Jug 2

Makaveli OS Jug 2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

stvarno strasne stvari...tko zapravo zna koliko jos toga ima sto javnost nece saznat nikada...vlade velikih i mocnih zemalja koliko ja kontam zadrzavaju sve to za sebe jel tko zna kakve bi promijene nastale diljem cijele Zemlje kad bi takvo sto izaslo u javnost...tko zna koliko su stare sve te takozvane tajne tko zna sto oni sada sve spremaju a to ce procurit u javnos kao neka inovacija za npr 50 godina...ako 2012 nenastupi ono sto bi moglo...ehehe...onda nas bas nece zanimat teorija zavjere i ostale gluposti...:)
Old 09-06-2007, 13:12   #3
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

ma jao ta 2012 vise mi se popela na vrrr da ne kazem cega....vise prorichu smak svijeta vijekovima...imam osjecaj da pola planete zeli smak svijeta pa ce se najvjerovatnije to i desit....nesto ce satrt vecinu ljudi a ovi ostali da ce bog da nesto valja i nastavljamo...covjecansvo je daleko od kraja pa dovoljno je samo malo razmislit i shvaticemo da ima jos dosta da guramo tek smo u tinejdzerskim godinama.
Old 09-07-2007, 07:51   #4
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

koliko sada ovo grozno zvucalo, stojim iza toga, mada ne zelim da se to dei za mog zivotnog vijeka...ali eto mislim i nadam se da ce na planeti uletiti jedan format disk i sve fino pokositi i satrati i nadat se da oni koji prezive naucit ce lekciju i krenut nesto fino i pametno ispocetka raditi....nadam se nadam se jer ovo je vise necuveno. a to kada i te slicne godine...vise mi je pun qurac tih prorocanstva i rekla kazala, maye i ostali qurci...samo nek se sve ristarta i da izademo pametniji, mada ne vjerujem...
Old 10-16-2007, 18:02   #5
elephant0r
elegant0r

elephant0r's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema

http://val.hr/php/index.php?option=c...d=19&Itemid=37

ermm.. ja citam ovaj site od jucer i.. hmm ne zelim ispast lud.. ali me usrecio u pravom smislu te rjeci.

Po prvi put u zivotu nakon djetinjstva naisao sam na nesto sta mi ima nekog smisla i sta logicki nisam u stanju odbaciti u potpunosti nakon kraceg brainstorma..

Ne kazem da je sve na siteu istina, ali po dosadanjsim saznanjima i zivotnim iskustvima sadrzaj stranice mi je omogucio povezati brojna znanja koja su do sada bila odvojena.

Neznam ni sam sta da mislim u ovom trenutku zivota.. znam samo da zelim shvatiti sve oko sebe u najvecoj mjeri mogucoj, a mentalni napredak zadnjih godinu dana u odnosu na ostatak svojeg zivota me fascinira.

Mislim da je okidac svega bila istinska spoznaja i pogled na sve kao energiju i nista vise, te pokusaj zanemarivanja osjetila i percepcije koja mi je evolucijski omogucila zivot ne uzimajuci sebe i svoju korist kao mjerilo, vec razumijevanje "materije" kakva zbilja jest.
elephant0r is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2007, 19:56   #6
wannabeshaman1

wannabeshaman1's Avatar

Registrovan: May 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

evo ova pjesma savršeno opisuje moje mišljenje o svemu tome :)
http://www.youtube.com/watch?v=uCEeAn6_QJo
wannabeshaman1 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2007, 02:41   #7
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by elephant0r View Post
Mislim da je okidac svega bila istinska spoznaja i pogled na sve kao energiju i nista vise, te pokusaj zanemarivanja osjetila i percepcije koja mi je evolucijski omogucila zivot ne uzimajuci sebe i svoju korist kao mjerilo, vec razumijevanje "materije" kakva zbilja jest.
Dobra stranica, jako "logična objašnjenja". Stvarno ih je teško odbacit. Ko da su "ukodirana" duboko u (ne)svijesti.

Materija jeste energija, u posebnom vidu. A oba izraza su samo pokušaj da imenujemo neobjašnjivo
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules