Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Rekreacija i relaksacija » Putovanje na mentalnim talasima

Putovanje na mentalnim talasima Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem...

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 04-05-2008, 11:20   #41
Weedran

Weedran's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema

Super tekst Yami! Ono s civilizacijom se slažem.
Da, možda se vračamo natrag u kolektivu od kud smo i došli, ali možda postoje drugi svjetovi iza ovog pa će se naš fragment svijesti nakon smrti naći u drugom obliku postojanja ali još uvijek odvojen fragment svijesti... makar sigurno će biti manje granica nego sada.

Da, sve je to filozofija, ali šta sad. Malo nabacivamo poglede, pa možemo i mi valjda kad se skoro cijeli svijet fura na religijske bajke. Mi bar razmišljamo vlastitim mozgom.

Weedran is online now   Reply With Quote
Old 04-05-2008, 11:29   #42
Yami_Raziel

Yami_Raziel's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

Quote:
Originally Posted by Weedran View Post
Super tekst Yami! Ono s civilizacijom se slažem.
Da, možda se vračamo natrag u kolektivu od kud smo i došli, ali možda postoje drugi svjetovi iza ovog pa će se naš fragment svijesti nakon smrti naći u drugom obliku postojanja ali još uvijek odvojen fragment svijesti... makar sigurno će biti manje granica nego sada.

Da, sve je to filozofija, ali šta sad. Malo nabacivamo poglede, pa možemo i mi valjda kad se skoro cijeli svijet fura na religijske bajke. Mi bar razmišljamo vlastitim mozgom.
fala fala :)))

moguce da postoje...imam i ja misljenja o drugim svjetovima ali ovo se tice direktno poslje smrti pa necu to o tome raspravljat...bit ce jos tema :)

mozda ti drugi svjetovi/dimenziji su samo napredniji oblik naseg kolektivnoga,odnosno jos vece razine kolektivne svijesti...

dalo bi se o tome pricat :)
Old 04-06-2008, 22:09   #43
THC mind

THC mind's Avatar

Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

covijek mora u zivotu dotaknuti dono da bi spoznao ljepotu i poceo to cijeniti
tako se to i meni dogodilo. osijecala sam mulijun emocija i misli u glavi, nisam ih mogla objasniti niti izrazit. nasla sam odgovre na sva moja pitanja, i mislila sam da sam otkrila "novu" religij. uvidjela sam da to tako nije, vec je to budizam. no, nezeim se opredjeljivati na nikakve religijie vec samo uzivam u zivotu koliko mogu, u svakom losem vidim dobro (ne odmah) jer "lose" stavri postoje samo kako bi nesto naucili iz toga... treba vijdet ljepotu u stinicama jer one velike stvari se vrlo riejtko dosevaju
toliko od mene poz
THC mind is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2008, 22:13   #44
THC mind

THC mind's Avatar

Registrovan: Apr 2008

i da...vjerujem da ako smo u ovom zivotu postigli nesto vise (mislim na vlastitu unutrasnjost) da idemo na visu razinu a ako ne...idemo u nizu, dakako.
sve je to relativno.
ljudi vjeruju u sve i svasta da im bude lakse. ja ovo nekak osjecam u sebi ali nije da sam opterecena smrti vec zivim za dan i uzivam :)
THC mind is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2008, 16:45   #45
Travanda

Registrovan: Mar 2008

posle smrti rađa se novi život...
ako si u ovom svijetu bila dobra vutra, i ako je tvoj dim "pucao" dobro na ostale,
tada će i tvoje sjeme posmrtno roditi još boljim životom...
u suprotnom ako ti je dim nevaljao, tvoje sjeme neće biti vrijedno u novom životu...
Travanda is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2008, 17:14   #46
KaraJack

KaraJack's Avatar

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema

Ako je ko pogledao film The SUN šta je jako interesantno, jer svi mi ovisimo o suncu, sune nam daje energiju da živimo ne samo nama ljudima nego prirodi i životinjama, svako od tih specija ima jedan rok trajanja života i zato svi pokušavamo nešta dostići ili doživiti da bismo sretno otišli....

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules