Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Rekreacija i relaksacija » Putovanje na mentalnim talasima

Putovanje na mentalnim talasima Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem...

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 04-01-2007, 16:44   #1
marva
( .)(. )

marva's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
Default Volim je!

Jučerašnji dan je počeo kao jedan običan ispodprosečni Avramov dan. Probudio sam se oko 11, blejao ceo dan kući, gledajući TV i surfujući internetom. Predveče sam odlučio da posle mesec dana izađem malo da se prošetam gradom. Sto godina nisam izašao u Mladenovcu, tj. od kad je naj ortak otišao u vojsku pa nemam kolegu u alkoholisanju. Krenuo sam od kuće oko 23h bez ikakvog plana, odnosno sa idejom da prošetam jedan krug i da se vratim najkasnije oko 1 sat. Kako nisam planirao da pijem to veče nisam ni poneo keš već sam imao nekih stotinak dinara u novčaniku. Dok sam šetao naiđem na neke komšije koji su par godina mlađi od mene kako idu u provod negde (isto ne znaju gde će ali imaju ekipu) i krenem sa njima na stanicu da sačekaju neke ortakinje. Dok smo čekali te njihove ortakinje setim se ja ortaka u vojsci i pošaljem mu poruku da me cimne kad bude mogao da se čujemo (sutra u toku dana). Posle 2 minuta zvoni telefon, zove me taj isti ortak i kaže kako je dobio nagradno odsustvo za vikend i da dođem do Scene za dvadesetak minuta. Pozdravio sam se sa ovom ekipom sa kojom sam blejao na stanici i krenuo prema Sceni.
Dok sam išao prema Sceni svratio sam u par prodavnica/trafika koje rade celu noć i pitao da mi zamene neke evre jer dinara nisam imao kod sebe (osim pomenutih 100) i kako niko nije hteo da mi zameni evre produžio sam prilično sjeban prema Sceni. Kada sam došao tamo dotukla me je činjenica da neki momci sviraju neki HC i da se plaća upad 70 din. Šta je - tu je... platim ja 70 din i upadnem unutra, pozdravim se sa Markom i tu blejali malo i krenemo do Piramide. Nađemo se na parkingu ispred Sportskog centra sa nekim ortacima i tu pocirkamo par pari litara piva i krenemo prema Piramidi.
U Piramidi je bilo prilično dosadno, iako je bila velika gužva unutra. Zato smo i izašli napolje i pričali o tome koliko bolestan treba biti čovek da smisli bilo koju epizodu South Parka. Dok smo nas četvorica tu blejali Marko se izgubio negde.
Negde oko pola jedan - jedan iskoči Spuki ispred mene. Traži gandžu. Rekoh mu da je on poslednji čovek od kojeg sam očekivao da traži umesto da nudi.
Spuki je jedan od onih likova koji je uvek spreman za varenje, uvek kod sebe ima rizle a čak je kupio i mrvilicu za gandžu koju uvek nosi sa sobom - za svaki slučaj. Reče mi da ima gandže ali na nema kod sebe nego kući, nekih 4-5 km odatle. Tada jedan od ostalih likova reče da ima kola tu i da hoće da nas vozi da uzmemo to i da se vratimo. Seli smo u Stojadina i krenuli smo: taj lik što vozi, Spuki, ja i jedan Spukijev ortak. Taman sam pomislio kako će ova noć od jedne ispodprosečne večeri da se pretvori u veče sa najboljim provodom, što se kasnije ispostavilo kao tačno.
Na pola puta smo ugledali crveno svetlo koje nije bilo semafor i svi smo rekli: Do kurca! Zaustavila nas je policija. Napisali su kaznu ovom našem vozaču za 0.75 promila alkohola u krvi i uzeli su mu dozvolu. Euforija je nestala i svi smo smoreni sedeli u kolima dok su panduri pisali kaznu ovom liku. Zanimljivo je to da ni jedna dobra kola nisu zaustavili dok smo mi bili tu već samo neke stojadine, jugiće i slično.
Produžili smo do gajbe tog Spukijevog ortaka i uzeli gandžu a onda javili ovima u gradu kako nećemo da se vraćamo :) Spuki je srolao džok i izašli smo napolje prvo na piš a onda na puš "pauzu" :) Ispušili smo taj džok prilično brzo i seli nazad u kola sa idejom da se vozač i ja vratimo u grad a oni da zapale kući. Onda je Spukiju sinula jedna veoma dobra ideja: Ajde da srolamo još jedan? Pošto smo svi bili već high lako smo se složili sa tom idejom. Taman što smo zapalili drugi džok ovaj naš vozač upali radio u kolima i reče: Hvatam samo b92 radio ali nema veze, štagod da puste sad biće dobro. U tom trenutku se završila tekuća pesma i na iznenađenje svih prisutnih u tom trenutku, sledeća stvar koju su ovi sa radija b92 pustili bilo je Eyesburn - Šejn. Pošto smo svi u istom "fazonu" sa oduševljenjem smo dočekali ovaj lepi gest redakcije radija b92. Pojačali smo radio do kraja i bukvalno skakali u kolima :) Posle toga je opet bila neka shitty muzika pa smo isključili radio i pustili neku kasetu koju smo našli u kolima. E tu smo se već zbunili: Muzika koja je izlazila iz zvučnika se sastojala uglavnom iz dva tona koji se smenjuju ogromnom brzinom uz tek poneku nerazumljivu reč... ispiranje mozga u pravom smislu te reči. Mi smo se smejali dok je Spuki skakao po kolima. Ja sam nacrtao smajlija sa unutrašnje strane na staklu, ako nas panduri zaustave da vide da smo u dobrom raspoloženju. Onda smo se pitali šta bi panduri pomislili da nas zaustave, mi otvorimo prozor/vrata a ono dim počne da izlazi iz kola, na šoferci nacrtan smajli kojem je nos neka petokraka a kad vozaču traže dozvolu on odgovara: "Uzeli mi". Pretpostavljam da bi nam samo rekli: "Produžite" i zgranutno bi nas gledali :)
Kad smo odslušali celu kasetu te mozgoispirajuće muzike (što je nama izgledalo kao da traje nekih 15ak minuta) Spuki i ovaj njegov ortak neverovatno brzo nestadoše a ja i ovaj drugi lik krenusmo prema gradu. Išli smo zaobilaznim putem da bismo izbegli policiju (mada ne znam zašto, ne bi nam mogli ništa sada) i kada smo stigli bilo je 4 sata ujutru. Nigde nikog nema, svuda fajront odavno... stavio sam slušalice u uši, pustio neki reggae sa mp3 plejera i zaputio se kući. Jebeno najbolje veče u proteklih par meseci.
Evo sada sam se probudio (3 sata popodne) i nema mamurluka, nema glavobolje, nema ničega, ja se predivno osećam i baš sam srećan!
Legalize it!
Old 04-01-2007, 17:44   #2
Inq

Inq's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1

Fear and Loathing in Mladenovac... Sada razumem zasto nisi skapirao ono na shoutu ali nema veze sada vidim forum. :)

- proklete 3 tacke...
LST tutorial
Vodic za bolesne biljke i nedostatke u prihrani
Vutra.org pravilnik

Pre nego sto pitate u vezi zutih fleka ili odumiranja i susenja biljke prvo procitajte ovo:
http://forums.vutra.org/unutrasnje-u...p-upitnik.html
Inq is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 18:12   #3
marva
( .)(. )

marva's Avatar

Sve je dobro kad se dobro svrši :P
Ovaj, pa da, sinoć nisam mogao, sad sam podesio to.. i tako...
"Fear and Loathing in Mladenovac" - potpuno tačno! :)
Old 04-02-2007, 15:35   #4
Vuspra Buksnic

Vuspra Buksnic's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Kako si me zajebo.Ja reko vidi kolki tekst, neka interesantna prica, procitam sve i smorim se do jaja.Bitno da je tebi bilo zabavno
Vuspra Buksnic is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2007, 15:41   #5
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

Ja sam mislio da se Vramo opet tragicno zaljubio...

mada pouka priche je: Don't drink and drive. Smoke and fly.
Old 04-02-2007, 19:26   #6
Head

Head's Avatar

Registrovan: Oct 2006

Najmocniji je osecaj kad izadjesh bez para i provedesh se do jaja. Kad od nicheg nastane neshto :)
King of kings, lord of lords, conquering the lion of the tribe of the Judah Jah Rastafari, never live never faithfull never shown who've been zion eyes words of wisdom,wisdom that burn your eyes man and with your eyesburn you are going to zion eye man to all WICKEEEEEEEEEEED
Head is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2007, 19:56   #7
kanehbosem

kanehbosem's Avatar

Pohvalio Puta:: 1

Quote:
Originally Posted by Avram View Post
U tom trenutku se završila tekuća pesma i na iznenađenje svih prisutnih u tom trenutku, sledeća stvar koju su ovi sa radija b92 pustili bilo je Eyesburn - Šejn. Pošto smo svi u istom "fazonu" sa oduševljenjem smo dočekali ovaj lepi gest redakcije radija b92. Pojačali smo radio do kraja i bukvalno skakali u kolima :)... Posle toga je opet bila neka shitty muzika pa smo isključili radio i pustili neku kasetu koju smo našli u kolima. E tu smo se već zbunili: Muzika koja je izlazila iz zvučnika se sastojala uglavnom iz dva tona koji se smenjuju ogromnom brzinom uz tek poneku nerazumljivu reč... ispiranje mozga u pravom smislu te reči. Mi smo se smejali dok je Spuki skakao po kolima
LOLčina:pa t:
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
kanehbosem is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2007, 11:30   #8
delboy

delboy's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 17
Smile

Meni su najjači izlasci koji su neplanirani,
koji se sami od sebe odviju u jeben provod.
Jos kad netko donese dobrog zita , uljepsa cijelu stvar za 100% !

Marilize Legajuana!
delboy is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2007, 13:16   #9
marva
( .)(. )

marva's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vutragenjo View Post
mada pouka priche je: Don't drink and drive. Smoke and fly.
Bravo!
Old 04-03-2007, 18:49   #10
UserName

UserName's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vuspra Buksnic View Post
Kako si me zajebo.Ja reko vidi kolki tekst, neka interesantna prica, procitam sve i smorim se do jaja.Bitno da je tebi bilo zabavno
ma nijeee zamorno za citanje.. bio bi cak i odlican film kad bi se poradilo na tome.
Bitno da se vas dvoje volite ;)))
Old 04-09-2007, 02:35   #11
Be_HappY

Be_HappY's Avatar

Registrovan: Sep 2005

:))))))))))))))))) kako li se secas svega.... upravo sam chitao sve i valjam se od smeha....
Old 04-09-2007, 03:18   #12
RastamanBG
pred ban

RastamanBG's Avatar

Registrovan: Mar 2007

au i ja se isciamao da si smuvao neku ribu ali dobro vazno je voleti, nebitno koga
RastamanBG is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2007, 16:55   #13
marva
( .)(. )

marva's Avatar

Quote:
Originally Posted by Be_HappY View Post
:))))))))))))))))) kako li se secas svega.... upravo sam chitao sve i valjam se od smeha....
Ooo, Spuki, 'de si? x)
Sinoć smo se slično proveli :D

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules