| Putovanja Svuda podji,kuci dodji |
04-03-2008, 23:03
|
|
Registrovan: Dec 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Quote:
Originally Posted by elephant0r
hahha "voyager" LOOL
jel ima tamo nasih zastavnika i koliko su svi "visoko"? 
|
Ja bila 7of 9 
|
|
|
04-09-2008, 03:35
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
korjenko, hvala na savjetima. :))
još 4 dana i .... ajme, jedva čekam!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
04-09-2008, 03:43
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 15
|
dobra je fora s razglednicom , mogo bi si tripove tak poslat :D
|
|
|
04-09-2008, 15:05
|
|
|
Prije mjesec dana krenuo na CeBit u Hannover i hajde Amsta je blizu pa cu svratiti... sta reci o toj zemlji... jednostavno ljudi su previse pametni i recimo zaokupljeni PRAVIM problemima da bi te gledali preko oka jer pushish nesto smotano...
strasno, prespavali smo u malom gradicu 50ak KM od amsterdama (prvi komsija nam je bio Ernesto Hoost, valjda neko prati K1) te dok smo setali tim gradicem sreli smo dedu od 70 godina koji pusi produzenu tricu i vodi malog ponija kroz grad ! (ovo ako se netko pitao je li hash popularan samo u amsterdamu, ne nije puse ga u cijeloj je**noj drzavi)
Navecer se zaputimo u Amsterdam, blaga setnja, mirise vutra na sve strane, grasshoper me ocarao (pogotovo naslov NO ALCOHOL na ulaznim vratima, svaka im cast kakav je vise alkohol) ! Obisao sam jos par kafija i utaborio se 20 metara iza Grasshopera u jednom malom kafiju ( ne sjecam se imena )...
Ne znam.. to je nesto sto se mora dozivjeti jer koliko god ja objasnjavao to se ne boze rijecima docarati... ljudi ulaze, kupuju smotane, kupuju u vrecicama, svih vrsta sa svih strana svijeta... zapalio sam dvije domace indoor nizozemske, balzamiro se, otiso u McDonalds i silovo Big Meka te nakon toga spawo 2 dana :)
Najljepsi osjecaj na svijetu, koji sam odavno htio osjetiti, je taj kad sam stajao na sred ceste pored milion ljudi koji prolaze, drzo joint u ruci, ono shanerski se nasmijao i povukao dim :)
Najbolje mjesto na svijetu, bez premca... idem opet cim dobijem shansu za to :) A svi koji mozete a vec niste - ne oklijevajte - to je stvar bez koje se ne ide na nebo :)
btw: savjet - nikad, nikad i NIKAD ne idite nigdje sami ! Ili neka sa vama bude netko od gore ili se drzite velikih skupina ljudi sa navigacijom jer ima previse ludjaka i grad je prevelik da se zajebajete !
Najpristupacniji garmin navigacioni sustav kosta oko 400, 500 KM, kartu komplet europe mozete naci na PIRATE BAYu crackovanu, vjerujte da se taj novac itekako isplati, jer bi bez toga potrosili 500KM goriva vise koliko bi ste se puta izgubili ;)
Viva la holandija, zemljo obecana :-*
04-09-2008, 16:19
|
|
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Tako je nikud sam, ima hebenog olosa pa ih se ne mozes rijesiti!
A Voyager odmah nasuprot autobusnog kolodvora, mozda uspijes i smjestaj nesto jeftiniji dobiti, ja sam dobila koji dan gratis :) iako tamo nemoj uzimati nista za pljugati roba im je koma, naravno uzmes ak te ponude dzabe :) pa se uvjeris.
Pijenje na javnom mjestu, sex na javnom mjestu, pusenje na javnom mjestu...kazna 80eu, a murije pjehaka, na biciklu, na romobilu, skuteru i svim mogucim prometalima, tako da cugaj, pljugaj i jebi macku m.... tam gdje mozes i smijes, najbolje.
Uz dobru pljugu ide odlicno njihova predobra tocena piva i krekerici od sira mljac
Ufff ajd idem i ja :):):):)
|
|
|
05-31-2008, 02:47
|
|
Registrovan: May 2008
|
Trebam pomoc. Zanima me kako jeftino doc do amsterdama iz zagreba i kako nac jeftin smjestaj na jedno 4 dana. Ide nas troje i cilj nam je sto vise novaca potrosit na gigu, gljive itd.., a ne na spavanje. Isli bi oko 20.8 i jedino vlakom ili busom svejedno samo da je kopneni prijevoz. Ako netko zna neka plz pomogne.
|
|
|
06-04-2008, 00:28
|
|
Registrovan: Feb 2007
|
jel kom ikad palo napamet sa ovog foruma da ide autom u amsterdam?? skupe se 4 i gas...+GPS.. i u gepeku pola kile trave... shalim se... al ono peneseš si za put do tamo...
|
06-04-2008, 00:34
|
|
Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 1
|
palo je meni mnogo puta da bi to bili jako ljepo za napravit... ali posto sam jos nov ovdje i nepoznam nikog osobno to je bas tesko... inace bas bi volio hehe amsterdam ... joj sta bi dao
mozda nebi ni busom il avionom jeftinim, bilo lose recimo dogovorimo se ko oce ic odemo na par dana
|
|
|
06-04-2008, 17:54
|
|
|
ma problem je to što je na ovom forumu cijeli balkan... i slabo se ljudi osobno poznaju!! al bilo bi lijepo kad bi neki skup forumaša se napravio...
|
06-04-2008, 17:56
|
|
Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 3 Puta u 2 Tema
|
Svi groweri se okpue i padnu svi na jednom mestu, nije bas zabavno ;)
|
|
|
06-04-2008, 18:02
|
|
|
istina!!!!...  al nek padne dogovor... bez vuve dolazit a mjesto i vrijeme preko PM-a
|
06-05-2008, 00:52
|
|
|
machado produkcija
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
i šta ćemo bez vuve pricat jedni drugima šta inace pušimo, ma kakvi bez vuve nego prvi balkan konoplja kup organizirati pod pokroviteljstvom vutra sajta i pobjednik dobije vaporizer drugi dobije bong a treci kutiju rizli.
06-05-2008, 23:25
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
al bilo bi dobro kada bi se nasli nas skupina ljudi sa Vutre dogovorit se, nac neku putnicku agenciju ( da dobijemo neki popust), neznam da krecemo iz Zagreba (sve sredimo preko agencije put i smjestaj) kao da idemo na maturalac, nemoramo se mi druzit i neznam sta nego samo da se ide u Obecanu zemlju
|
|
|
06-06-2008, 00:01
|
|
|
Ak-47... zbilja dobar prijedlog ali skoro pa neostvariv.. ima nas tu svakakvih... od 16-40 godina.. ko zna mozd je tu neki i murjak redovni clan foruma... al zbilja bilo bi lijepo..
|
06-06-2008, 00:06
|
|
|
pa rekao sam sto se mene tice nije problem dob samo da se okupimo i odemo kao skupina (jos si nabavimo majice sa Logom vutre.org) a sto se murjaka tice moze nam pusit i lizat istodobno u Amsterdamu jedino ako nas zbog njega ne budu dodatno friskali na povratku
|
|
|
06-06-2008, 00:12
|
|
|
ma nije problem murja ovak... vec sam nek saznaju kak se ko zove i odakle je(od forumaša)... i posalju policijskim upravama di stanuješ da paze na tebe... i ak imas indoor ili ak te u civilu iz daljeg prate... padneš dok si reko keks..
|
06-06-2008, 00:26
|
|
|
nisam na to mislio... upravu si... a uglavnom bila bi to lijepa prigoda
|
|
|
06-06-2008, 00:32
|
|
|
machado produkcija
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
ma vodimo i muriju nek se malo iskacu po Red light districtu kad su im vec zene lopate i gabori.
06-06-2008, 00:35
|
|
|
Joj joj nisu zene krive da njih sada vrijeđamo
|
|
|
07-09-2008, 00:12
|
|
Registrovan: Jul 2008
|
Srdacan pozdrav svima! Ja prilicno retko konzumiram vutru, ali sam trenutno u Amsterdamu, i mogao bih da vam budem od pomoci, ako nesto bude zatrebalo, mada, vracam se pocetkom Avgusta za BG.
:(
Hosteli su prilicno jeftini, a postoji i ogroman broj budget hotela, koji se nalaze u samom centru grada, a cak se i sklopu nekih hotela i hostela nalaze coffee shopovi. Nocenje ispada oko 35-60 Evra, u zavisnosti od kategorije, naravno, ali, ako se rezervise unapred, tu mogu da se nadju fenomenalni aranzmani za vise nego pristojne hotele.
Sto se dolaska u sam grad tice, postoji nekoliko opcija:
1. direktno JAT Airwaysom/Croatia Airlinesom/Adria Airwaysom
2. Postoji odredjen broj jeftinih aviokompanija koje saobracaju iz Venecije za Charleroi (Bruxelles sud), mislim da je Ryanair, i posle moze da se navata voz za Amsterdam
3. Da se uzme Germanwings iz Zagreba/Beograda, pa do Kelna, i onda da se odatle uhvati voz.
Put kolima nikako ne bih preporucivao, jer je grad uzasno zajeban za voznju, nema parking mesta, i ima pun k***c biciklista, tako da, ako bi ste drumom, verovatno ima autobuskih linija, mada ni to ne preporucujem, jer murija u Nemackoj, Madjarskoj i Austriji cesto presrece nase buseve, i umeju temeljno da drkaju.
Ako neko ima neko konkretno pitanje - bujrum ;)
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules