| Putovanja Svuda podji,kuci dodji |
05-25-2007, 15:42
|
|
Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
O hostelima imaš koliko hoćeš na netu , a jedan ti mogu preporučit, što se tiče cjene odličan je i usluga je OK za tu lovu nećeš naći puno bolje u Amsterdamu nigdje , Hostel Meeting Point, imaš u prizemlju recepciju i Pub , možeš duvat unutra koliko hoćeš ne smeta im ,to je bilo prije skoro dvije godine kad sam ja bio , samo nisam siguran sad da li se više može tamo duvat jer izašao je zakon da Coffee shopovi koji su prodavali i vutru i alkoholna pića ,dakle pivo i ostalo , moraju da odluče šta će prodavati ili jedno ili drugo . zakon je koliko znam već trebao stupiti na snagu u 4. mjesecu ove godine . E sad pošto hosteli uopće ne prodaju travu nego je samo dopušteno duvanje u Pubovima koje pojedini hosteli imaju u sklopu recepcije,moguće da se taj zakon na njih i ne odnosi , ne bi trebalo da se odnosi.Što se tiče prijevoza , a ovisi koliko para toliko muzike jg . avion ti je najbolji samo ja u to ***** bez padobrana ne idem sve i kad bih imo 1000000 € na banci .Zato željeznica , autobus to je što semene tiče pa vidi šta ti bolje odgovara , organizirano je što se mene tiče sranje jer onda te oni vozaju kako oni hoće bar , šta mene ima neko vodat ko da mi je 15 godina pa na ekskurziji,nigdje veze . Ima hostela i nešto boljih od ovog ne mogu se sjetit točno imena sad trenutno .
@Šaman Šandor , da ima Coffee shopova u svakom gradiću s 1000-2000 stanovniak imaš bar jedan Coffee shop.Bio sam u Amsterdam, Lisse(mali gradić između Amsterdama i Haga,blizu azilantskog kampa,gdje sam boravio neko vrijeme), oda Arnhem,Venlo,... u svakome sam našao od 1 do 300 Coffee shopova :) . U ostalom Nizozemska je relativno mala u odnosu na naseljenost , pa od grada do grada ti ne treba ni pola sata jer je sve povezano Auto putevima .Nizozemska je zemlja iz bajke što se mene tiče , možeš duvat pa skoro gdje god hoćeš ,kao ne bi se smejelo u javnosti ali to ni murija ne jebe 2% .
05-25-2007, 17:48
|
|
Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
ja sam bio za maturalac pre 2 god,al bi svakako htjeo svojevoljno...grad mi je predobar,ne samo zbog droge,več je masa alternative...
|
05-26-2007, 13:24
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
E cane pa znaš da je avionski prijevoz statistički najsigurniji
05-27-2007, 15:57
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
kad smo kod para i prijevoza najispatnije je otic, ako par ljudi ima auto recimo troje, podjeli se trosak za cestarine, gorivo, vinjete ili ti sta vec ima... ona se moze ic i u neku šumicu kad tamo dojdemo, a mozemo i u Amsterdam... ja cu tako ove godine na more, pa eto palo mi napamet da tako zaprašimo i za Holland:)
znaci 3 auta to nam je 15 ljudi... di ces lijepse....
|
|
|
05-28-2007, 18:17
|
|
|
Chavli i kreletke :S
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
wait...
ja moram da cekam jos do punoletstva.A tad JURIS!!!
|
|
|
|
05-28-2007, 21:09
|
|
Registrovan: Apr 2007
|
ne moraš...u nekima ti i prodaju, ja sam u bulldogu kupovao a bio maloljetan,ili ako ideš s nekim punoljetnim on ti kupi...
|
05-29-2007, 13:31
|
|
Registrovan: May 2007
|
poz!
naletila slucajno na forum, pa evo samo da kazem... gledala i ja i kombinirala opalit neki put na lito. irska mi propala jer nisam u stanju ustedit toliko love, ali zato sam nasla super ponudu za amsterdam. znam, znam, i ja mrzim organizirana putovanja ali ovo se cini o.kej jer ga organizira HFHS, EURO<26. dosta je jeftino i sva razgledavanja turistickih atrakcija 'n shit su fakultativna, sto bi znacilo da ti tada mozes bit di oces. link slijedi...
http://www.hfhs.hr/page.php?lang=hr&page=programi&id=4
a o pravom putu po europi sljedece lito kad rezerviram InterRail kartu...
Poz 'n piiis! 
|
05-31-2007, 21:37
|
|
Registrovan: Jun 2006
Lokacija: 0 Lokacija: 1 Lokacija: 2 Lokacija: 3 Lokacija: 4 Lokacija: 5
Pohvalio Puta:: 1
|
uups, ja sam ispunio onaj formular na hfhs-u jer sam mislio da cu dobiti nekakav papir kojega cu morati isprintati, kada umjesto toga dobijem poruku.
Vas zahtjev je uspjesno poslan...
Arrrgghhhh!!??!?!?!?!?!
|
|
|
06-02-2007, 17:25
|
|
Registrovan: Jun 2007
|
ej!
Evo ja baš idem sa HFHS-om u amsterdam 31.07. ove godine. Cijena je 1820 kn, a mos na rate placat do 10. mjeseca.
hostel u kojem cemo biti je smjesten u centru grada tako da nece bit pusiona sto se tice prijevoza do hostela (kao recimo u Pragu gdje btw. imaju JEBEEN skunk ove godine  ). Bus krece iz osijeka, ima jos mjesta tak da - navali narode.
ja se vec pripremam za svu tu kolicinu gljiva i sranja koju cu pojest i popusit, al moram prvo ispite neke porjesavat
inace, zenke iz hfhs-a su normalne, mos se s njima dogovorit sve (cak su u pragu platile veceru i 2 cuge jer je bio neki problemcic sa sobama)
e ekipa koja ide... ma bit ce show 
|
|
|
06-02-2007, 20:52
|
|
|
|
|
|
06-03-2007, 00:56
|
|
Registrovan: May 2007
|
...
jebe me ekipa!! oni bi radje djir do crne gore i makedonije a meni u k... ici sama. 
|
06-03-2007, 16:12
|
|
|
Administrator
Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema
|
Dobar savet:
Tko uistinu želi osetiti duh Amsterdama onda se ide Jeseni,zimi ali ne za božične praznike i sve do 1.maja
može se desiti,da se inačer i razočarate
kako bilo-sretno
|
|
|
06-03-2007, 23:10
|
|
|
zajebant
Registrovan: Jan 2007
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema
|
po meni je naljepse razdoblje kraj četvrtog mjeseca odnosno kraljicin rodjendan , cijeli grad poludi , a i za vrijeme cvjetanja tulipana mozete doziviti prekrasan dojam cijele Nizozemske i kad vec pisem o ovoj temi moze jedan savjet " ne kupujte slucajno nista na ulici od onih sto nude nesta na glas to je prevara garantirana"
|
|
06-04-2007, 19:20
|
|
|
PUT:
- po meni, najisplativije je putovati avionom... povratna karta kosta 250 EUR, dok povratna za bus kosta 200 EUR. Sjednes ujutro u 8, a u pol 11 vec palis 1 jox.
Kartu rezervirat sto ranije, niza je cijena... ako rezerviras 6 mj unapred, dobijes zaista povoljnu cijenu.
SMJESTAJ:
- imas hrpu hotela i soba za iznajmiti. Cijene su od 20 do 35 EUR na noc... govorim o samom centru Amsterdama... next time kad cu ici necu nista rezervirat, nego direktno u centar, pa lagana setnja i naci cu nesto sigurno... za hostele nemam pojma
|
|
|
06-04-2007, 19:22
|
|
|
Quote:
Originally Posted by mr.skunk
po meni je naljepse razdoblje kraj četvrtog mjeseca odnosno kraljicin rodjendan , cijeli grad poludi
|
A Tiesto roka na Museumpleinu... jebenica!!!
|
|
|
06-04-2007, 21:02
|
|
|
zajebant
|
Samo na koju kompaniju mislis kad spominjes 250 eura do Dama ?
|
|
06-04-2007, 21:03
|
|
|
Evo na wizzairu: budimpesta - eindhoven (povratna) cca 60 eura.
sad trebalo bi jos uracunati put do budimpeste 20-ak eura (recimo meni iz osijeka) i od eindhovena do amsterdama 10-15 eura i to bi bila super cijena

|
|
|
06-04-2007, 21:23
|
|
|
Quote:
Samo na koju kompaniju mislis kad spominjes 250 eura do Dama ?
|
Croatia Airlines: Zagreb - Amsterdam - Zagreb, redovna linija, leti svaki dan
|
|
|
06-05-2007, 00:42
|
|
|
zajebant
|
Svaka cast na ovoj informaciji Kokose bas sam zato i pitao jel sam znao da ce neko izvaliti najbolju opciju, za ovaj CA let znam ali low cost je zakon. Ode odmah prosurfati malo po Wizu iz budimpeste leti i Sky Europe i to ravno na Schipol samo neznam dal je povoljnije, znaci 16 000 je 60eura? al stvarno mi zvuci zgodno ovo sa Eindhovenom jos malo tamo prosvrljati. ufff
Last edited by mr.skunk : 06-05-2007 at 00:47.
|
|
|
06-05-2007, 11:28
|
|
|
Quote:
al stvarno mi zvuci zgodno ovo sa Eindhovenom jos malo tamo prosvrljati. ufff
|
da, to sam i ja mislio - uopće nije toliki crnjak što let do eindhovena jer moš malo proputovat nizozemskom i vidit šta ima na putu do amsterdama.
e da, čuo sam kao da je rotterdam bolji za studente što se tiče izlaska, cijena i svega. čuo sam to iz prve ruke. tamo također ima studentskih kantina pa se može fino najest za malo love, a cijene hostela su puno jeftinije nego u amsterdamu. ako čujem još kakvih korisnih informacija, javim. 
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|