Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Rekreacija i relaksacija » Putovanja

Putovanja Svuda podji,kuci dodji

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 07-10-2008, 10:19   #201
Zet

Registrovan: Jul 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Pomoć u Amsterdamu!

Pozdrav svima na forumu!
A pogotovo StatTreku.Imam jednu malu zamolbicu,ako bi mi mogao pomoći.Bit ću na proputovanju Europom,pa ću svratiti do Damma na nekoliko dana.Dolazim sa djevojkom,kolima.E sad pitanjca.Pošto znam da je veliki problem sa parkingom blizu centra,dali znaš za neki jeftini smještaj (budget hostel,hotel ili apartman) koji je malo izvan zone centra,tako da bi me parkiranje ispalo što jeftinije,ili besplatno.U principu mi treba smještaj za dvoje (privatna soba,poželjno sa wc i tušem),nije bitno koliko daleko od centra,ali opet u zoni tramvaja,a da ne ispadne skuplje od 25-30 evra po osobi po noći.
Inače,po gradu se vrlo dobro snalazim,iako sam malo zahrđao,jer sam zadnji put bio prije 13 godina.Ali to su bila druga vremena,dok smo spavali po squatovima,pili i jeli hranu kojoj je istekao rok trajanja,i duvali za vrijeme happy houra po coffie shopovima.Tako da sam prolazio VRLO jeftino:):):):):):)Znam da se sada puno toga promjenilo,da su cijene astronomske.A i ja sam malo ostario,pa trazim malko luxuzniji smjestaj:):):):)
Svaka pomoć bi mi dobro došla,a pogotovo ako je netko tamo na licu mjesta:)
Unaprijed hvala.
Zet is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2008, 14:20   #202
StatTrek

Registrovan: Jul 2008

Quote:
Originally Posted by Zet View Post
Pozdrav svima na forumu!
A pogotovo StatTreku.Imam jednu malu zamolbicu,ako bi mi mogao pomoći.Bit ću na proputovanju Europom,pa ću svratiti do Damma na nekoliko dana.Dolazim sa djevojkom,kolima.E sad pitanjca.Pošto znam da je veliki problem sa parkingom blizu centra,dali znaš za neki jeftini smještaj (budget hostel,hotel ili apartman) koji je malo izvan zone centra,tako da bi me parkiranje ispalo što jeftinije,ili besplatno.U principu mi treba smještaj za dvoje (privatna soba,poželjno sa wc i tušem),nije bitno koliko daleko od centra,ali opet u zoni tramvaja,a da ne ispadne skuplje od 25-30 evra po osobi po noći.
Inače,po gradu se vrlo dobro snalazim,iako sam malo zahrđao,jer sam zadnji put bio prije 13 godina.Ali to su bila druga vremena,dok smo spavali po squatovima,pili i jeli hranu kojoj je istekao rok trajanja,i duvali za vrijeme happy houra po coffie shopovima.Tako da sam prolazio VRLO jeftino:):):):):):)Znam da se sada puno toga promjenilo,da su cijene astronomske.A i ja sam malo ostario,pa trazim malko luxuzniji smjestaj:):):):)
Svaka pomoć bi mi dobro došla,a pogotovo ako je netko tamo na licu mjesta:)
Unaprijed hvala.
Ovako Zete :)
Oko Amsterdama ima uzasno puno hotela, i da nadjes neki nije nikakav problem. stavise, moze da se nadje veoma luksuzan smestaj (4 zvezdice, pa cak i 5) za ok cenu, naravno, ako rezervises unapred. Preporucio bih ti neki hotel oko aerodroma, tu ima i mesta za parkranje koliko ti dusa pozeli. Na netu se moze naci pun qrac sajtova koji nude hotelski/hostelski smestaj.
Evo nekih:
http://www.hotels.nl/
Evo i stanova (aparthotel)
http://www.eslworldwide.com/AmsterdamAparts.htm
A evo i thread na tripadvisoru: http://www.tripadvisor.com/Hotels-g1...nd-Hotels.html

U svakom slucaju, ako nemas iskustva sa voznjom po Amsterdamu, ne bih ti preporucio voznju, jer ima jako puno biciklista, a ulice su jako tesne, i kanali su cesto neogradjeni.
StatTrek is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2008, 00:58   #203
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

Ne znam...ja sam bio u hotelu preko puta aerodroma i ono...pazi...sve to lijepo izgleda, umjetna jezerca, parkiralište, uredno i čisto...još i patke gledaš kako ti plivaju pored... ali uf...sve je to fizički dojam... ja bi amst općenito izbjegavao ikad više...rađe rotterdam ili neko manje mjesto... al pošto pitaš za smještaj, bolje po meni, u centru bit nego vani...nije neki bed ić basom hotela do aerodroma pa vlakom do centra...al zajebi, ako ćeš uzimat neke gljive, štajaznam tripove ili kakve god haluciogene, a neće pomoć ni obična trava i cuga, grad počne bit konfuzan i učinit par stvari koliko god da one bile jednostavne, počne bit problem... jednostavno, tolike mase ljudi, tolika prostranstva ničega, pa avioni koji sljeću svakih 5min, ogromnost...uf... vjeruj da ćeš itekako uživat kad zapališ u centru pa fino izađeš van i mozak na pašu a brigu na veselje kad te briga di, šta i kako...ne moram ni reć da se gubi u centru koji je ko stvoren da bude labirint za ubijene ljude da se gube u istim ulicama i reklamama coffe shopova... tako da, ja uvijek za bit u centru čisto da ne gubiš vrijeme, da uvijek možeš malo bit "kući" pa izać po guštu kad ti se da i da se ne moraš uhodavat u šemu prijevoza...a i kad si ubijen, zajebi....bolje ne morat razmišljat kako preć 15kilometara :))
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 13:36   #204
Brus

Brus's Avatar

Moon Lander Champion!Tournaments Won: 1

Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 14
Pohvaljen 8 Puta u 6 Tema

Ne znam jel ko gledo jucer na exkluzivu il explozivu kak se vec zove onaj prilog o coffe shopovima u Amstu

Ugl shema je sad da ne smijes pljugat gens pomjesan s travom u coffe shopu. Al ak coffe ima terasu smijes na terasi. Ak nema terasu moras bit 20 metara od ulaza u coffe (iako to niko ne je.be 5% neg se sam stanu vani odma ispred i duvaju)

I sad su zbog toga u coffije isfurali vaporizatore.. To bi bas htio probat

Ugl simpaticna je ta zemlja u kojoj smijes duvat wu a ne smijes duhan.. e da je bar tu tako

Brus is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2008, 10:11   #205
pazi_pec

pazi_pec's Avatar

Simon Champion!
Registrovan: Oct 2007

brus zas ne napravis svoj vaporizer malo improviziras i to je to
gledo za amsterdam za novu godinu 1190 kn 3 ili 4 dana si tamo bumo isli?=)
Old 08-05-2008, 11:48   #206
mr.skunk
zajebant

mr.skunk's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 3 Tema

Quote:
Originally Posted by pazi_pec View Post
brus zas ne napravis svoj vaporizer malo improviziras i to je to
gledo za amsterdam za novu godinu 1190 kn 3 ili 4 dana si tamo bumo isli?=)
daj link !!
Old 08-05-2008, 12:38   #207
Brus

Brus's Avatar

1200 kn je ok al ovi iz tih agencija su gamad reko sam ti strpaju te u neku picku materino od amsterdama...
Al vidit cemo, do nove ima vremena :D

Old 08-05-2008, 14:11   #208
pazi_pec

pazi_pec's Avatar

Simon Champion!

evo skunk
http://www.collegium.eu/?action=podr...d_kategorija=5
Old 08-05-2008, 14:13   #209
pazi_pec

pazi_pec's Avatar

Simon Champion!

dole ti jos pise voznja brodom i ostale piz...e na koje nemoras ic!
Old 08-05-2008, 15:53   #210
Brus

Brus's Avatar

Evo pec gledam taj link i to ti je ono sto pricam
U ovoj ponudi za 1490 pise Holliday Inn 25 km od grada
25 *****A stari moj, kad sam ja bio prosle godine sam bio u tom holiday inu i bili su ti ljudi kaj s collegiumom idu..
E taj hotel nije 25 km neg 40+ km od grada
+kaj pise smjesataj 150m od plaze, a na plazu ak odes te odnese vjetar kolko je jak +kaj je tam industrijsaka zona plaza, a ne ova normalna plaza

Tak da te agencije fakat znaju srat bezveze bolje rezervirtat mjesec dva prije nove i hotel i avion i baaaaaaaaam peglaj brate

Old 08-05-2008, 17:14   #211
pazi_pec

pazi_pec's Avatar

Simon Champion!

pa istina ak nades neki last minute putovanje a ovak znas da si bar blizu amsterdama heheh
sve u svemu jos je ljeto al brzo ce nova godina i onda po zalihe juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Old 08-05-2008, 19:44   #212
doors_of_perception
pred ban

Je, bolje je skupit neku ekipu, neki auto sredit na 5 ljudi, rezervirat neki jeftin smještaj u centru i deri... Ako ne, collegium, jeftine pare za bit gore, al jedan dan i pol ti oduzmu na putovanje u početku, pa si gore 2 dana, pa kreneš popodne predzadnji dan...tako da elegantno ukradu 3 dana ko iz picke... ko je vidio kretat sljedeće popodne od nove godine?
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
Old 08-06-2008, 16:20   #213
pazi_pec

pazi_pec's Avatar

Simon Champion!

da doors imas pravo samo kaj je problem bezin mislim neznam kak je vani al ak je ko kod nas onda zali boze . al ovo s ekipom i tam negdje iznajmit je cool=)
Old 08-06-2008, 17:28   #214
Brus

Brus's Avatar

To sam i ja bas brijo
Skupi nas se 6-7-8 i kombi piknemo :D
To ti dodje 10 eurica po danu po glavi brijem, a tolko platis javni prijevoz dnevno (ak te taksi dopadne 5x vishe jos :(

Old 08-06-2008, 18:37   #215
doors_of_perception
pred ban

što više ljudi, to bolje...definitivno.. jedino šta treba nać tih 6-7 ljudi i kombi a benzu onda natočiš slovenija/austrija di su najjeftiniji. Ako netko još ima auto na plin...uf.

Taxi vjerujte da ćete kad tad gore koristit... ako si u centru i ne možeš nać put jer je sve fakin isti labirint ulica koje se sjeku pod pravim kutem i u bilo koju uđeš vrtiš se napušen u krug ko tuka (ili nagljiviran pa pizdiš di si, šta si i ko si), onda moraš čisto da se snađeš... cijene ne budu neke astronomske, nekih 5eu, jedino šta ko i svugdje varaju turiste pa te za vožnju iza ugla malo provozaju po gradu :D

collegium treba razmislit... + je mala cijena (ono dobar plus) a - udaljenost hotela koji je ona najjeftinija varijanta preko puta aerodroma (znači svaki dan tlaka putovat do grada i onda se naveče/ujutro vraća) i dan ipo koji oduzmu napočetku i dan ipo nakraju (ogromni minusi).

Tako da auto sa ekipom ili možda nekako vlakom doć do gore ili jeftino avionom je najpovoljnije ali već i teže ostvarivo.

Merlin
Old 08-08-2008, 12:32   #216
3kokosa2

3kokosa2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

evo baš ja i 2 frenda idemo 12.08. za amsterdam autom.

trebalo bi biti j-e-beno
3kokosa2 is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules