Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Uzgajanje » Oprema za Unutrasnji uzgoj

Oprema za Unutrasnji uzgoj Grow box,sijalice,cool tube i ostalo...

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 09-12-2006, 15:06   #21
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Ja ti haveru preporucujem da pogledas koji film o uzgajanju, mnoooogo stvari ces skontati tu.
Za struju, mozes koristiti adapter, onaj sto mozes regulisati snagu. Samo da dodam, halogenke griju praaaavo (to odmah da imas na umu, ovo iz licnog iskustva govorim, tako da ne znam sad dali ce ti vent. ohladiti sve kako treba.
Evo ja upravo sam skinuo i skidam filmova i filmova sa torrent-a (skinuo onaj 4,3 gb ISO, u Alcoholu 120% sam mountovo jedan virtualni dvd i pregledao... tu ima nekoliko filmova...koji su obavezno za pogledati....
Ako koristis torrent, potrazi, sjebaces se kad vidis sta ima sve za poskidati... ja srecom imam finu konekciju bez ogranicenja....tako da sad samo skidam i skidam....
Imas par filmova "I Stonned free" i onaj I groow Chronical sto ti preporucujem (pogotovo ovaj drugi, gdje lik objasni bukvalno sve, od pravljenja dva box-a (veg. - cvjetanje), od sjemenke preko klijanja i sve do "Harvest Timeeee!!!!" :) super film

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2006, 18:46   #22
domba

domba's Avatar

Registrovan: Jan 2006
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

imam onaj film stone free..ili tako nekako..pogledo sam ga i više puta i odličan je!

iako na box..tj. da ga napravim mogu računati tek poslje božića jer nemogu ni odvojiti 100Kn viška koliko sam u kurcu sa parama...:((
nije da nemam..starci imaju :D ali nedaju :(((

totalna jebada...tek mogu misliti na svjetla i lampe i box poslje božića...a jbg...:(

pare su đavo :D
domba is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2006, 22:42   #23
domba

domba's Avatar

riješio privremeni box.
Ali ovo su kombinacije koje ni alieni nebi iskobinirali :D
Dakle uzeo kutiju veliku i unutra stavio kaljić a na vrh kutije stavio svjetlo i sve ljepo radi.
Probušio rupu i stavio ventilator jedan a unutra sve omoto celuofanom....
i sada ljepo raste ;)
Old 09-15-2006, 11:31   #24
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Ne znam haveru kakva ti je konekcija, ali neko je ostavio link (za torrent, DVD sa 8 filmova, jes da je težak 4.3Gb ali se isplati skinuti, neko je ostavio link negdje... ako imas mogućnost skini obavezno i sa Alcohol 120% mozes "mountati" virtualni DVD sa ISO fajlom (tj. daj koji skines...)
Ima negdje link, ostavio ga je neko (ja ispocetka nisam mogao skinuti dok nisam skinuo BitCommet (torrent client) i sa njim skinuo i joooos filmova (u "Search" ukucas samo "Marijuana" i izbaci ti kamaru filmova (torrent naravno) i poskidaj i uzivaj u filmovima. Ja sam par dana samo gledao filmove majke mi....(mislim ove sto sam skinuo....itd itd
Ako nemas torrent client idi na www.isohunt.com tu ces naci sve. Od filmova pa do prog. za skinuti to sve, samo ako ti konekcija (mislim brzina) dopusta

Old 09-15-2006, 11:32   #25
domba

domba's Avatar

nebini se budem skiuno ja ...
ima se brza veza ;)

iako torrent me živcira jer je seed uvijek na 1 ili 2 i skida mi presporo!
Old 09-15-2006, 11:41   #26
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

To opet zavisi od fajl-a do fajla. Ja sam recimo skidao taj DVD sa filmovima (4.3Gb) od 20:00 i citavu noc, u jutro kad sam ustao zavrseno bilo, samo me na pocetku jebalo dobar client (BitTorrent kurcu ne ljava), dok drugi film "Kulinarstvo sa vuvom" tezak 250Mb (skid'o citav dan skoro) a isto jedan film od 680Mb skidam ima dva dana (doduse ono kad sam na kompu samo, jer izgleda da taj film koji skidam je isti kao i jedan na DVD-u sto sam vec skinuo. Zove se "Ready Set Grow 2i!" eh, imam 1 i 2 (ali ovo "i!" na kraju me buni, pa reko da ga skinem ako je isti ide u kantu :)) konekcija mi je 2048/1024 MBit-a eh, sad to podijeliti sa 8 i dobije se Kb/s (Znaci 2048Mbit/s ustvari je 240Kb/s download i 120kb/s upoload)
Ovo napisah jer mnogo raje buni Mbit i pravi protok podataka (down/upload)

Old 09-15-2006, 11:47   #27
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Ovjde je bilo priče ono da nema šanse da biljka dođe do kraja (znači do berbe), bez lampe sa crvenim spektrom. Na filmu "Ready Set Grow!" (mislim) pokazano je da se moze koristiti i MH (plavi) i HPS(crveni pretezno spektar, mada ima i plavog nesto.) U filmu lik je stavio da vise lampe izmedju biljaka, i kaze da od pocetka do kraja se moze koristiti i jedna i druga (ukoliko nemamo za obje). Ali isto tako napominje da je naravno najbolje koristiti MH u vegetaciji i HPS za cvjetanje (govori o 400W jačine).
Takodje govori da svaka HPS lampa ima i plavog spektra, samo sto je najvise bazirana na crveni, tako da se moze koristiti od samog pocetka do kraja, te nazvao je "Pametnom lampom" zadnje generacije

Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules