| Oprema za Unutrasnji uzgoj Grow box,sijalice,cool tube i ostalo... |
09-17-2007, 17:01
|
|
Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Sylvania HSI-T 400W - 32.000 lumena, navodno ide na istu arhitekturu kao i HPS - 250 kuna.
Jel ova zarulja OK? Mislim, nema kod MH specijaliziranih agro zarulja kao kod HPSa?
|
|
|
11-03-2007, 21:21
|
|
Registrovan: Apr 2007
|
Quote:
Originally Posted by botanicar
nasao sam za 5 eura mh 400 w marka vito, da li neko ima iskustva sa ovom markom i koliko za te pare moze da valja .
|
ja trazio hps i posto nisam nasao uzeo sam bas tu za 8e inace vito je turska firma i proizvodi se PRC. e sad da radi radi, i greje se i biljke rastu ali mi je cudno posto je daylight tj malo vise plavicasto bela, da su klonovi koje sam kao izvadio sa neonke odmah poceli da cvetaju  , pa sam se i ja upitao zasto?
|
11-04-2007, 10:20
|
|
|
Marihuana Home Grower
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Zato i jeste 5-8€ i kineske il' turske (svejedno....) HPS-ka 400W (lampa samo) je oko 25€ (Sylvania naravno), nemojte se zalijetati i uzimati koje-kakve lampe samo zato sto su jeftinije... Radije se strpi, pa skupi (kao i ja istooo...) monete i kupi jedno po jedno.... Na kraju krajeva nije bas toliko skupa osnovna oprema (što se kaže), ako skontate koliko mjesecno potrosite na gluposti... (tako sam i ja isto.... prvo skupio za lampu, pa za prigusnicu itd itd...)
@richsmoke - mislim da nema "agro-varijanti" MH lampe....

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|
|
|
11-04-2007, 10:30
|
|
|
elegant0r
Tournaments Won: 1
Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 16
Pohvaljen 15 Puta u 15 Tema
|
Mene zanima gdje se moze ta jeftina MH kupit u zg?
|
|
|
11-07-2007, 18:47
|
|
|
Mene zanima POTVRDA nekog teksta koji sam skinuo prosle ili pretprosle godine, a video sam i ovde prevode nekih delova, A gde se kaze da se sa MH sijalicom u fazi cvetanja dobija urod nedelju dana ranije ali se ipak vise vredi strpeti nedelju dana sa HPSom. tj da li cu dobiti nedelju dana ranije a imam domaju tj jako puno je sativa sa elementima LSTa. ili da prelazim na hps inace nema ni 1m2 a oprema je od 400w 
|
11-07-2007, 19:34
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Ja koliko sam skonto, ti namjeravaš da sa MH lampom izguraš sve do kraja???? Mislim da ti to neće uspjeti :), tj. ne mislim nego sam siguran, mada u jednom filmu sam vidio da je lik izgurao komplet grow sa mh (doduše vise njih (od koliko W, neam pojma, i one su "zdepastog" oblika, ne kao HPS) i više ih je imao, ali i dosta biljaka..., ne znam koji je trenutno taj film.

|
|
|
11-08-2007, 21:01
|
|
|
Ne da cu uspeti da izguram do kraja vec bi trbalo da bude i nedelju dana ranije!!!, sa manjim urodom nazalost.
Da te zdepaste su MH i ima ih dosta kod General Electrica ( www.ge.com ) i chini mi se uglavnom za americko trziste tj. nije im grlo E40 ali je dosta slicno i teraju i po 1 i 2 kW. kao sto rekoh iz prethodnog mog texta doticni text je stariji i tada su HPS bile i duplo skuplje danas je situacija obrnuta.
Last edited by dehhiher : 11-08-2007 at 21:27.
|
|
|
11-09-2007, 11:18
|
|
|
Marihuana Home Grower
|
Aaaa hehehhe, tek sad vidjeh datum.... :)

|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|