| Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja. |
08-09-2006, 22:40
|
|
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
Droga? -Nikada!
Stvarno nikoga nebi htio povrediti ali moram ovo reci;
Nemogu si objasniti kako si covjek nakon svih informacija koje su dostupne o heroinu, kokainu i sl. moze ustrcati u vene/snifati navedeno? Svi znaju kuda vode droge i kakav ih pakao ocekuje. Zar stvarno vrijedi patiti i na kraju umrijeti zbog jednog suta?
Poznanica mi je rekla da kad probas prvi put heroin, da je dozivljaj neopisiv, ispune ti se (u glavi naravno) sve zelje koje si ikad imao i sve vrste ugoda su na vrhuncu, ali drugi sut i svi iza njega nikad nece biti ni blizu prvog. Veli da poslije prvog suta naravno da nisi jos ovisan ali si gotov na psihickoj razini ovisnosti jer ces stalno teziti onom dozivljaju. I tako ce svatko teziti onom osjecaju dok se ne razvije fizicka ovisnost i nakraju smrt. Pitam se sto je tim ljudima koji reskiraju zivot samo za jedan dozivljaj ugode? Shvacam da covjek moze doci do totalnog dna depresije i ne vidi dalje put u zivotu, ali da na temelju svega sto zna o heroinu si ipak ustrca u vene i pati do kraja zivota mnogo vise nego na pocetu? Takav covjek mora po prirodi biti nista drugo nego GLUP/BLESAV. Anthony Kiedis (RHCP) izjavio je da mucenje koje je prozivljavao na lijecenju od heroina nebi pozelio ni NAJGOREM neprijatelju. (Njega jedinog ne smatram glupim kao sve narkomane svijeta jer mu je kao malom otac davao heroin i navukao ga, kako kaze.)
E sad, ucinak nase biljke nije NI BLIZU (NI PO NACINU, NI PO DIJELOVANJU) DROGAMA u pravom, uzem, smislu rijeci, i mi to dobro znamo.
[Nikada nisam probao i zato necu tvrditi kako dijeluju DROGE (nisam kao oni dezinformirani ljudi koji nam sole pamet o stetnosti trave) ali svi dobro znamo kakve posljedice ostavljaju DROGE, ako vec ne vjerujemo onim ljudima koji se bore protiv njih (jer im je ugled na dnu u nasim ocima zbog lazi o travi) onda moramo vjerovati vlastitim ocima kada gledamo kako u nasem drustvu pate i nakraju umiru narkomani.]
Poanta: NE MJESAJTE MARIHUANU S DROGAMA
|
|
|
|
08-09-2006, 22:52
|
|
Registrovan: Jul 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Quote:
|
Poanta: NE MJESAJTE MARIHUANU S DROGAMA
|
Ova ti je dobra druze BRAVO ;)
|
|
|
08-15-2006, 02:16
|
|
Registrovan: Jul 2005
|
Slazem se sa vama.....ali 90%
Moje je misljenje (sto ne znaci i da je tacno) da
je trava uvertira!
Nekom se svidjaju halucinacije, pa pocne da se radi esidom npr.
Drugima se svidi stond pa uzimaju dop.
Sve po svom ukusu.
Sa travom se mogu uzivati skoro svi ovi efekti
ali sa slabijim intenzitetom.
Mozda one osobe koje teze ekstremnijem...mogu da kazu
da trava predhodi jacim drogama.
Ipak je to hteli mi da priznamo ili ne, povezano
|
|
08-15-2006, 02:23
|
|
Registrovan: Jul 2006
|
Jeste Stefane :roll: sve su to rodbinske veze i sve je tu nesto povezano.
|
|
|
08-15-2006, 18:55
|
|
|
slažem se- kemija je najveće *ranje! samo nakon 'experimenta'/probanja bilo koje vrste KEMIJE više nikad nećeš biti ista osoba!
-kako kažu "na teže droge se dolazi preko trave"
:?: došlo bi se i bez nje...prvo što ide su cigarete, alkohol i štatijaznam....a i da ne postoji vutra, ljudi koje privlači kemija i ostali haluciogeni shit doći će do toga!
*preporučujem svima da nikad ne konzumiraju tak šta... :idea:
|
|
|
08-22-2006, 13:39
|
|
|
Manijak iz mandrije
Registrovan: Oct 2005
|
Re: Droga? -Nikada!
Quote:
|
Originally Posted by Weedran
Stvarno nikoga nebi htio povrediti ali moram ovo reci;
Nemogu si objasniti kako si covjek nakon svih informacija koje su dostupne o heroinu, kokainu i sl. moze ustrcati u vene/snifati navedeno?
|
Odgovor je veoma jednostavan: Jedino valjano iskustvo jest ono proživljeno. Tek tada ono probija svoju opnu riječi i ne-Žive-sterilne teorije i postaje Živom masom, praksom, ostavrajem... Drugim riječima, Tijek Zbilje fizički se materijalizira u Tijek dogodivosti a sama "oku nevidljiva" (koristim metaforu oka pošto 90% naše percepcije opada na vid a oko je inače receptior materijalne spoznaje okolnosti događaja) Apstrakcija postaje materijom i potpunom (jer biva stvorena i postignuta obostranom i Komplementarnom, tj. međusobno-isprepletneno-proživljenom).
Čovjeku možeš pričat dan i noć, tuć ga ko budalu, nagovarat, zabranjivat mu, naređivat..ali sve dok se on sam ne uvjeri i opeče to ništa ne znači..jer dotad, sve je to bila samo riječ. Mi moramo grješit kako bi učili. Naravno, ne probaju svi žuto da bi skužili da je loše (nemojmo sad u ekstreme) ali činjenica je da svi svakodnevno grješimo jer dolazimo u nove situacije ponukani željom, ambicijom, Alternativom Potencijalnosti, znatiželjom. Koliko su nam puta samo stariji govorili: "Nemoj to učinit" pa kad smo ostali sami ipak smo to učinili? ...i još bolje... koliko puta ćemo to još činiti?
Moj čale kaže: "Čovjeku možeš oduzet al mu ne možeš dat"... teška Istina...
Kad ti netko svaki dan puni glavu nemoj, nemoj, nemoj, nemoj on radi 3 stvari:
1) Spominje ti i omogućava spoznaju određenoga (tada saznavaš, tj. bivaš podređen poziciji saznanja na nametnut način: spoznaja ti se pruža umjesto da spoznaja nađe tebe i da je potpuno Slobodan Put)
2) Iskorištava psihologiju Bića: naša Duša direktno se protivi ograničavanju, podređivanju, zabranjivanju, tj. samoj manipulaciji dopuštanja/ne-dopuštanja. Neprestanom repeticijom negacije + sama znatiželja koja mora postojat kako bi Biće potakla na čin, tj. otkrivenje čari čina, mi dolazimo u poziciju činjenja suprotnoga od onoga što nam se zabranjuje, iako je realno, da ono želi biti kršeno jer tim poticajem ostvaruje svoj profit i hipokriziju skrivenosti plana.
3) Iz Slobodnog Bića Beskonačnosti degradira nas na isključivo tjelesnu i bezličnu masu organske supstance robovlasničke eksploatacije koja više nema svome Postojanju svojstvnen dar slobodnoga izbora, već svoje želje sada sadržava u obliku nametnuto-usađenog paketa socio-kulturno-prikrivenog načina počinjanja i nastavljanja načina konzumacije.
Srdačan pozdrav
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "
Merlin
|
|
|
08-22-2006, 17:35
|
|
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Hemija je sranje... :x
Samo priroda... tj. Marihuana... :D
Drzite se toga i nista vise...
|
|
|
08-22-2006, 22:32
|
|
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema
|
doors_of_perception slazem se s tobom, ali heroin stvarno netrebamo probati da bi znali da je destruktivan. Ja vjerujem ocima (a i sluhu dok cujem patnje ovisnika kojemu se uskrati droga), u mom (sirem) drustvu su bili par ovisnika, i samim pogledom na njih sam vec zakljucio da nevalja probat tu kemiju. Izgledali su jadnije od klosara i ponasali se kao da nisu s ovog planeta i kao da za njih zivot nema nikakvu ulogu...
|
|
|
|
08-22-2006, 22:40
|
|
Registrovan: Jun 2006
|
jednostavno je,svi koji su na heroinu su kukavice i to extremne,heroin je jedina droga koja ubija strah od smrti koji svi imamo podsvesno zato se budale drogiraju jer su...(nemogu da uporedjujem idiote sa tako lepim zenskim organom)
e sada kako ko gleda
za mene je sve droga sto utice na mozak ili telo kafa duvan marihuana alkohol lsd mdma pcp speed gljive kokain heroin nebitno sve su to droge
svako ko popusi cvet trave dnevno ili paklu pljuga ili pivo ili nemoze bez mentol bombona je zavisnik
e sada velika je razlika o cemu si ovisan
da li se trujes labaratoriski napravljenim gudrama (koje su dizajnirane da te sklone sa puta naprednijih ljudi,selekcija plus mnogo ljudi uziva u parama koje si dao da se sjebes)ili je majcica priroda dala neki plod
jer recimo ja pusim travu od `95 i kada je jedan drugar hteo da izracuna koliko sam joinata popusio za taj period bilo je ovako
dnevno 1 joint (a bilo je i po 15 a bilo je i pauza ali ne velikih)
puta 365 dana puta deset godina =3650
da je jedan dnevno...ali to se nije desavalo uvek vise komada dnevno tako sam bio iskren prema sebi pa dosao do cifre koja nije ispod 10 000 smotanih (zato tu nisam nasao sebi ravnog:-)
e sada odem na sluzbeni put i ne pusim po 10 dana bez ikakve krize ili zelje,ali i dalje mislim da sam narkoman...cisto da ne lazem sebe tako je lakse neko da sam sebe foliram
da sam popio alkohola koliko sam i pusio bio bih verovatno bez jetre
da sam bio na heroinu verovatno bi moj duh pisao ovo
na kokainu bih bio toliko isparanoisan da ne bih mogao da zivim ili bi ubio nekoga ako me nebi roknuli
od extasy-ja bih bio kao dosta ljudi koje znam kao biljka misle da im nije nista a nikada srecni i zadovoljni jer mozak ne luci vise supstancu koju ispusta u trenucima srece...pojeo je ex taj deo glave
samo dosta meda da izbacuje sranje iz pluca i mleka jer je ono jedina supstanca na planeti zemlji koja absorbuje(cisti) od THC-a (tetrahidrocanabidol)
i propratnih stetnih materija,lubenica je dobar cistac
a da me pitas da li bih opet u sedmom razredu probao travu rekao bih ti ne !
probao bih u cetvrtom srednje...
obozavam je i pripisujem joj dosta zasluga i nezasluga
ali je volim....i pusim i nikada necu prestati..cisti duh..
a znate onu U ZDRAVOM TELU,NEMA DUHOVA
p.s. probao sam sve droge do kojih sam mogao doci na starom kontinentu i nijedna nije toliko dobra da sebi s***** zivot.
|
|
|
08-23-2006, 10:54
|
|
|
Manijak iz mandrije
Registrovan: Oct 2005
|
Jako lijepo napisano aeroponic brate...
Iako, tvoj uvodni dio: "Svi koji su na heroinu su kukavice..." previše banalizira stanje situacije i njenu uzročno-posljedičnu kariku Zbilje. Ja ovako kažem: kako ja imam pravo nekog osuđivat (ne kažem da ti to jesi radio) kad ja ne znam kakav ću postat, što ću činit, u čemu sam grješio ili šta da sam ja bio u toj poziciji. Kontaš, da su se meni starci cijeli Život dok sam bio maleno dijete svađali, tukli, opijali, mene zlostavljali fizički/psihički, da sam bio zanemarivan, bez Ljubavi, napuštan, po domovima, skrbnicima, bez ambicija, Snova, želja, ideja, pod utjecajem posttraumatskih paranoja, strahova i bojazni od neuspjeha/uspjeha, da sam patio od nedostatka mogućnosti uzrokovanih ratnim stanjem, neimaštinom, bolešću, komplexima... i da mi se tada netko našao i ponudio mi heroin a ja zato što sam svoj dom našao na ulici i među određenom grupom ljudi (pomogućnosti narkomani i kriminalci) njega prihvatio kako bih im se približio, bio jednak, da me ne bi i oni napustili kao i drugi i da sam osjetio kakav je to Osjećaj kada zaboraviš na sve te probleme, sve te loše strane Života koje su te pogađale godinama i godinama i činile te tako sjebanim i nikako nisu prolazile... tko kaže da i ja ne bi bio na žutom?
Naravno, nisu svi koji su na heroinu iz loših obitelji, ima i onih koji su razmaženi i iz dobrostojećih obitelji... Ali fora je kod svih da su nešto tražili u Životu...nešto što su sami mogli postić (jer za sve naše probleme oni se rješavaju Srcem a nikako ne drogom) ali nisu imali sredstvo za to, nisu imali duhovni alat, nisu bili podučeni kako da to nešto što im nedostaje nađu u sebi, u okolini, u borbi za Istinom, u borbi za Sebe. Tako da reć da su jednostavno kukavice značilo bi uskraćivanje cijelog uzroka koji je doveo do takvih destruktivnih posljedica...
Ugl, moje stajalište se tiče mene (ne kao mene osobno jer se to podrazumjeva) jer ne želim ulazit u druge sa stajalištem: ja znam kako ti je, ti si to itd. Jedino ovisnik o heroinu koji je sve to proživio i propatio zna kako mu je bilo i nitko drugi. Ostali samo pretpostavljaju a to je nemogućim... Jer ponavljam, jedino valjano iskustvo jest ono proživljeno.
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "
Merlin
|
|
|
08-24-2006, 11:38
|
|
|
na ono sto je aeroponic rekao dodajem i stihove:
poput cvijetka zivim od petka do petka
nema metka koji me moze zaustavit
svakog dana u svom zhivotu da prestanem slavit
s ljudima sto nikada nece za parama zhalit
i mislim da to dovoljno govori o ljudima koji znaju sto je trava...
|
|
|
09-08-2006, 18:40
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
e da ljudi shvate to...
Puno ovih klinaca koje gledam kako rastu umišljaju si da je što se više drogiraš da si to što veća faca.Pomalo me i baca u bed kada idem od subote kući a vidim djecu koja jedva imaju 15 godina a već su na ekserima,speed,i sličnim sranjima i kemikalijama....što se tiče heroina,kokaina,za mene ljudi koji to uzimaju na izgovor da nevide više put u životu za mene su jedino slabi ljudi.Ništa nije kraj,uvijek ima neki način za izvući se.Gotovo je jedino kada ti sam kažeš da je gotovo i kad ti digneš ruke od sebe..dok u tebi ima trunak nade da se izvučeš iz svih govana,sa vremenom ćeš i uspujeti.Zašto ljudi koriste droge?Ne zato da im bude dobro,nego zato što misle da će im biti dobro,a nakraju se sjebu i bude gotovo.Što se tiče ovih klinaca koji bi pošmrkali bražno da im daš samo da ispadnu face a neznaju ni šta uzimaju ni kako to djeluje ni šta je to...to mi nikada neće biti jasno...znaš da te uništava,znaš da ćeš bit osušen i nećeš imati mozga,gubiti ćeš pamćenje,i uz sve to znanje ideš to uzimati....nerazumljivo.Jednostavno uništavaju sebe samo da ispadnu face..užas...a najviše me smeta kada kažu da je trava droga.U nekom većem pogledu i je droga koja te omami...ali šta je onda alkohol?Isto sranje samo što ovo pušiš a ovo piješ,puno ljudi kaže da možeš biti glup od trave,da moš dobiti rak pluća te da se nemožeš kontrolirati pod utjecajem zelenog...samo malo..a pod alkoholom kao možeš?Trava--->pluća alkohol--->jetru
Trava jednostavno gledajući nije nikakva droga koja od tebe pravi ovisnika,i slično.Konzumiranje u normalnim mjerama je sasvim uredu i isto je kao da pušiš cigaretu.Pa evo danas sam prvi sat imao tjelesnu,počinje mi škola u 7 ujutro,ja sam došao u pola 7,sjeo na tribine i sam popušio jednu frulu...dok bi ovi klinci čekali samo da dođe netko da ih se vidi kako puše dim....ma strašno..sve to,i droga kao kokain i slično,i predavanja u školi da je trava droga nije kriv zakon,krivi su ljudi i takvi klinci što su napravili da se kaže da je trava droga.I još nešto,to će znati ova starija škola na vutri...u amrstedamu jedino tko puši na ulici su ili turisti ili tako nešto...pravi domoroci nikada u životu neće pušiti vani,jer imaju onu politiku ako ste nam već legalizirali onda cemo ljepo u svojim domovima pušiti a ne na ulici kao neki uličari...Jednostavno gledajući travu kao drogu je isto kao gledajući alkohol kao coca colu.
Još jedna stvar..koju niste znali.. imam nekoga[nemsijem reci tko jer čita ovo murija :( ] i jednoj firmi gdje se može uspoređivati ph svega.jednoom samo bio sa starime tamo i usporedili smo ph ono što grize vode iz bojlera[onaj kondezat,što ljudi govore da je otrovno ] i ph od COCA COLA..znate šta je ispalo?Coca cola ima veću ph vrijednost od kondezata...što hoću reći..sve šteti...ali koliko šteti je druga priča,..a sada jedna tajna...čaj od vutre je manje štetan nego coca cola...malo promislite o tome ;) pa onda slobosno pričajte šta je droga a šta nije droga
|
|
|
09-26-2006, 00:09
|
|
Registrovan: May 2005
|
ma nema do vutre... mogla sam i mogu probat bilo sta da hocu, ali netreba mi nista.... odjebala sam cigare i alkohol, sve... sad samo pusim i ne mislim nista drugo probavat.... jebes sve... kad je vutrica tako lijepaaaaa..... :lol: ko je nebi volio... eh....
|
09-26-2006, 14:07
|
|
Registrovan: Sep 2006
|
vutra secas se nije ni jin ni jang
vutra vrh.
ipak dovoljno je da je ljudima u mozgovima stvoren rad da je vutra droga i da je mnogo lossa i onda je to tako
prosto nema objasnjenja jer ljudi veruju
tako isto veruju da ona vodi tezzim drogama i to je onda tako
nema druge
ipak mogu da kazem da na neki naccin vutra mozze i da zavara
npr.
ccovek si misli
pa ova vutra je mnogo dobro nessto aj da probam i hors moze da je i to super
recimo i to je dovoljno da te dosta sjebe
a ccovek je radoznao a heroin je crna mamba :) ne oprassta
tako da
ne probajte hors!!!
kossta mnogo.
a za exere koje prave pedere i ostale mdmdma amft mdda
i vecc neznam sta
seccam se jednog jutra od nekog big muzzy
urin besse skroz zelen fluoroscentno
a za mozak da ne govorimo
:)
|
09-26-2006, 14:46
|
|
|
Koliki su vam post-ovi, jebo vas lesh... 
Ja cu samo reci na ovu temu: Marihuana nije put ka tezhim drogama, jer, ti ako si psihichki slab, tebi ce se svideti bilo shta shto te navodno tera da zaboravljash na probleme koje imash...
RESHENJE NIJE BEZHANJE OD PROBLEMA...PROBLEMI SE RESHAVAJU :!:
|
10-04-2006, 18:25
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
evo jedno moje iskustvo/dozivljaj ili sta vec : diler od kojeg ja kupujem gandzu je na horsu vec nekoliko godina.Frajer je ono totalno propo nidje veze.E sad,prije par noci na vikendicu mi dodje jedan komsija koji takodje je na zutom(stariji tip 40 god.) i nakon nekog vremena skonta da je izgubio oko 3 grama zutog.Trazili smo i nismo nasli.Ujutro kad sam se probudio izadjem vani i nadjem ispod stolice dje je frajer sjedio paket neki i odma skontam da je to to.Bio sam nesto tanak s lovom i skontam da mu ne vracam nego da odem do dilera da se coramo nekako.Otvorio sam prvo paket i unutra su bili paketici mali pakovani u najlon(kuglice).Otvorio sam jednu i skonto da je zuto.Ni sam bog s neba me nije mogo nagovoriti da probam.Ponovo sam napravio taj hors u paket,stavio u djep i u grad.Naso sam dilera na jednoj sportskoj dvorani u gradu koja ne radi,odnosna nije nikad napravljena do kraja.Doso sam sa spikom da uzmem siber wutre a on je bio sa jos jednim svima poznatim propalim narkomanom na horsu.Pripremali su frajeri zuto da se bodu :shock: Ja zovnem tipa vamo i kazem imam zutog ajd da se pravimo kaze on daj odma da probam...Tad sam se prilicno sjebo jer bilo je to prvi put da vidim nekog kako se fiksa ... boli su se nekih 15 ak minuta.Kada su zavrsili frajer mi udari spiku kako ima secera u horsu i uvali mi za 3 grama zutog 15 eura i 50 grama wutre ali bio sam zadovoljan jer je i to doslo djaba...ali to nije bitno kao ono sto sam vidio ... tipovi nakon fiksanja su ... neobjasnjivo ... jedan tip sjeo uza zid stavio spricu usta ja odlazim i on ono govori meni VOZDRA gleda negdje u picku materinu kroz 15 zidova :S strasno zaista...
ljudi pushite wutru jebo bobe,speed,hors i ostala sranja ... smoke marihuana,be smart !
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|