ekipa bas ste spaljeni :D heheh par puta sam i ja tako megapijan moto i prije bih sam smoto sebe neg đeju... hehehe uglavnom rolam tanke i dugačke jel mi je to nekak više finjak pušit (15cm) za dvoje savrseno. a gice debele mi nekak nisu pregušt... što mislite kako brže izgori duža ili deblja? naravno ako se jednakom jačinom sikće. kad rješim neke gudrovine uslikam pa da cujem misljenje... nadam se da ce biti jako jako skoro.. :D
da se razvalim ko prasić hehe
E pa sad da vidimo koje sorte duhana najviše volite???
Meni je najdraži Bali Shaq i Old Holbron ili kako se već to piše.
Dakako tu je i Golden Virginija samo je on malčice prejak ali dobar, nije parfumiran kao Samson recimo.
Od parfumiranih Mac Baren, ima i neparfumirani. Daleko je najbolji, po mojem ukusu. Ali nije za one koji mnogo puse, jer nekako je neobican, brzo dolazi do zasicenja specificnim okusom, pa prestaje biti toliko dobar. Rekao bih da je to prava gurmanska stvar, cak i za ljubitelje nikotina.
Zatim slijedi George Karelias and Sons, jako dobar grci duhan.
Old Holborn je dobar, kao i Bali i Virginija, ali dosta zaostaju za gore navedenima.
Jedini je problem sto ih je u hr tesko nabavit. U Zagrebu svega na par mjesta, a u drugim gradovima nisam niti vidio da netko ima, a kamoli pronasao na kiosku, iako sam trazio.
Pa to je rizla pukla!!!! Bubuuuaaauuaaaaahahahahhahahahahahahhaahaa ovo je najveći smijeh ikad. looooooool
Nemoj drkat po tom! Ne debilu!! DAj da zapalim. Daj da vidimo kak gori to da snimim hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa plačem od smijea hahahahahahah loooooooooool
svaka čast
Možda bi trebalo napravit topik - što da , a što ne stavit u pljugu!?
Kad sam nedugo bio u južnoj Španjolskoj, Marokanci rolaju pljuge hašiša tak da otrgnu ljepilo s rizle i stave filter od cigarete.
Kad sam se vratio doma i ja sam to radio, samo s pola filtera o pljuge.
Pa kad sam s ekipom ovdje doma znao takvu pljugu zamotat počeli su mi srat da se niš ne napljugaju pa sam na kraju odustao....
Valjda tam imaju dosta šita pa si mogu priuštit to da si stave te filtere...