| Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja. |
06-07-2007, 23:03
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
dobri tutorijali, neke "metode" prvi put vidim...
|
|
|
06-09-2007, 11:46
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
|
Quote:
Originally Posted by 70kgShita
ja vas ne razumem vi stavljate flop na sredini ja stavljam na ivici rizle i posle obmotam!kako zamotate posle ako je flop u sredini?molim da mi objasni neko...
|
Kad stavis u sredinu samo preklopis prvo jednu stranu pa drugu(podmotaš prvu pod drugu).Nema bas neke razlike.Mislim da možda malo bolje prijanja uz filter ako obmotaš.
|
|
|
06-09-2007, 12:28
|
|
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Ne kontam ni ja kak na sredinu rizle flok stavit šta onda otkineš dio rizle koji je iza njega ili šta pušiš prvo jednu pa drugu stranu??
06-09-2007, 13:26
|
|
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
|
:-).Na kraj rizle svi stavljaju,al možeš staviti uz rub ili u sredinu(po širini).
|
|
|
07-05-2007, 16:36
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
rijetko se nade tko moze smotati bas dobar đoint , neznam kak vecina radi predpostavljam da svatko mota sam sebi...mi imamo ekipu koja uvijek pusi zajedno tak da imamo tko ce motao i taj uvijek mota, imamo tko ce nabavit taj nabavi i tako dalje...
ali stvarno je lijepo gledati nekoga tko smota đoint kak spada da bude funkcionalan i da lijepo izgleda..ehehhe
e da , i da mi se ne raspadne i ne odlijepi u pola posla...
|
07-06-2007, 19:01
|
|
Registrovan: May 2007
|
sve sto ima reci je;sve je stvar prakse.u početku cete potrošiti cijelu rolnu da bi smotali nesto pušljivo a kad dođete do vrhunaca onda cete od 10 cm rizle smotati dva predobra đoksona.sto se tice nekih drugih tehnika meni se posebno sviđa tulipan.prelako za napraviti meni čak lakše od motanje standardnog jointa.jedini problem je sto vam treba malo vise travulje jer se neisplati pušiti na taj način ako imate za dva đonta.ja preferiram velike tulipane,preciznije oko 5 g trave al zato brate odvalite do jaja i ti i lega i njegov prijatelj i od njegovog prijateja 2 prijatelja,predobro.
|
|
|
07-06-2007, 20:40
|
|
|
Kolko je dvoega u jednom?
Registrovan: Oct 2005
|
Vi dobro smotajte, a ja ću vam reć kako dobro popušit :D :D
Inače, malen savjet onima koji žele dobro naučit motat... kolko sam primjetio kod onih koji su još novi u tome ili kod onih koji nisu dobri u tome (dođu skoro pa na isto), uzrok greške je glavni taj šta ne žele da uče i ne gledaju druge kako to rade!
Ja sad npr kad rolam, SVE ali ama baš sve stvari koje radim tokom tog čina, sam uzeo od nekoga koga sam procjenio da to radi najbolje (kolko sam imao dosad prilike da vidim, kad dođe netko bolji s nečim, preuzimam njegov dio)... od mrvljenja vutre, rađenja filtera, lizanja rizle do presavijanja, tabanja i zatucavanja i kako npr. tokom motanja sužavat rizlu (ovo zadnje je inače glavni razlog zašto kod većine pljuga ispadne ili puna zraka ili debela i mala a ne tanka i duga).
Gledajte sve dok motaju i učite kako tko šta radi...nakraju, skupljeno znanje kroz cediljku i sami napravite svoju kombinaciju koja vam naj leži:)
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;) 
|
|
|
07-11-2007, 00:01
|
|
Registrovan: Jan 2007
|
pozdrav za sve koji stavljaju flop u sredinu rizle! malo nas je, ali nas ima...  
|
|
07-11-2007, 03:08
|
|
|
pristojan momak
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
kako mislis u sredinu rizle...? ne kuzim...?
07-11-2007, 13:49
|
|
Registrovan: Feb 2007
|
i ja to ne kuzim ... ako ga stavis u sredinu , ostatak ce ti se zaljepiti za usta ili za dio rizle popunjen travom ... de malo pojasni ...
|
|
|
07-11-2007, 14:25
|
|
|
pristojan momak
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema
|
Moras se nadimit da bi ga skuzio... Vjerovatno misli na ovo, kao na sredinu rizle po sirini...
Dakle normalno... tako svi motaju, barem koje ja znam...
07-11-2007, 14:36
|
|
Registrovan: Jul 2007
|
samo rolaj
Mogu srolam dzok i sa jednom rukom. Pre par dana ja i ortak rolamo buksne i posle par minuta treci ortak ih pogleda i kaze brate ove buksne kao da je rolao jedan covek, sve su identicne, hehehe godine iskustva, rada truda i sve to dodje na svoje. Zato samo rolajte i rolajte i sve ce to doci na svoje 
|
|
|
07-14-2007, 12:02
|
|
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
Ja isto kad motam spustim flok uz rub rizle i napravim oblik i ostatak rizle zamotam okolo
08-07-2007, 17:42
|
|
|
ja imam masinicu za rolanje jointa... nije ko ona obicna za cigare nego je na jednom kraju tanja a na jednom deblja... za sekund zmotas odlican dzoujus i nabijen i lepo izgleda i sve to.... Ali meni je car u rolanju, zato retko kad je koristim!!! Samo kad zurim negde... posto uzasno nevolim ralot po tim nekim wc-ima...
Zivielo rolanje!!!
|
|
08-07-2007, 22:19
|
|
|
nema sta odradjen je prvoklasno :-) svaka cast .-)
|
|
09-03-2007, 14:30
|
|
|
Chavli i kreletke :S
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
ha!
Mislio sam da nikad ne bi mogao dobar jock da smotam dok sam gledao starije kako motaju iz sale,ali praksa je ucinila svoje,evo sad bi mogao jednom rukom da srolam :)peace & respect
|
09-03-2007, 15:27
|
|
Registrovan: Aug 2005
|
U pocetku motao kako sam znao i umio... Ljepilo na unutarnju stranu, 3 sloja rizle ako se radi o nekoj širokoj rizli itd.
Zadnje dvije godine samo jednoslojke (zastavice, amsterdamski stil ili kako se gdje zovu) - puno pusljivije, ugodnije, manje stetno a po meni i jednostavnije za smotat lijepu gicu.
Nije bitno da li se pali ostatak rizle (opasno ako splalis i napravis rupu na gici) ili se samo otkine (bolje- ali se mora malo osusit ili pazit kako se kida).
Kod losijih rizli postoji mogucnost da, dok se otkida nepotrebni dio rizle (zastavica), se otkine i komad ljepila te da se gice raspadne.
Kod Smoking i OCB-a nema tih problema.
Uglavnom, jednoslojka je najbolje kako mozes pusit gice. Puno se bolje osjeti vutra, ne pece jer nema dva sloja papira itd.
Znaci, ili

ili najbolja rizla

Last edited by Laidback; 09-03-2007 at 15:29.
|
|
|
09-03-2007, 17:21
|
|
|
Chavli i kreletke :S
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
Da da brate OCB i Smoking su zakon,ja imam Smoking 120's i OCB 100's,nikad mi nisu pukle pri motanju ili kidanju nepotrebnih delova rizle...Ta dva pakovanja imaju po 50 kom. u svakoj.Ali moja su jednostavna i mala pakovanja nisu kao ova na tvojim slikama...

|
09-04-2007, 00:17
|
|
Registrovan: Aug 2005
|
Mi ih imamo i u rolicama...
Iako moram pohvaliti i RS, ali u zadnje vrijeme su mi malo predebele - vise papir nego rizla - naucio sam se na bolje :)
OCB ima najbolje ljepilo od bilo kojih rizli a naravno da je i natural gum
|
|
|
09-27-2007, 23:55
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
evo braco.. sta dupljenka..
ovdje sam slozio cetiri filtera na djelu... bolje od tulipana samo treba paziti da ne povucete previse...
http://img511.imageshack.us/my.php?image=img0836oe8.jpg
ako koga zanima kako napraviti neka javi.. i ne, nije fora u tome da slozis 4 normalne fume i onda ih omotas rizlom kako su neki mislili.. sve je u jednoj rizli :)
Last edited by Weed Killah; 09-27-2007 at 23:59.
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules