pa pogledaj malo dnevnike uzgoja...tamo je dobra roba... mislim, nije loša ni ona sativa domaja koja se sad prodaje pod pseudonimom "skunk/hibrid/supergrass"..isto je to friška sativica sa nekih 3-4% thc-a..toga da se posoli čitav mić (od ludih 100kuna

) isto fi fino roklo... samo toga treba stavit čitav gram..a ovih pravih skunk hibrida treba nekih 0,3-0,5...al na očigled se vidi razlika i popizdim kad mi netko prodaje tu priču sa supergrassom jer da si u avionu i da ti netko dođe sa 2 robe, odma bi se skužilo

sknk je prekriven kristalima, nije toliko tamnozelen, više je manikiran, flafi i spužvast...kad se soli ne mora ga se tako čupkat, mekaniji..kao da si ga napuho...o mirisu da ni ne pričamo... a ovo šta se prodaje na ulici, tamnozelenije više, ima baš onaj tipičan sativa domaja miris, onako zemljaniji...više malih listića po sebi, tvrđa konstrukcija kifa i tako...ugl vidi se razlika, ali da si i tu robu s ulice posadio doma indoor, ispalo bi tu negdje, ko ovaj prvi sknk...pušio sam domaja koje su itekako bile dobro odrađene, sa nekih 7-8% thc-a, i fino su rokale..staviš mrvicu više i bude fina prava roba