to su kao legalni budovi... jedino cega se mogu dosjetit je da su bez thc-a mozda ili.. nemam pojma.. zato me bas zanima. ugl, fakat su legalni a navodno imaju "rad"... zbunjen sam :)
Koliko sam ja shvatio ti 'budovi' su ustvari mješavina nekih biljaka koje su legalne, ovi su im dali imena poznatih vrsta vutre, sve to zapakirali i sad beru porez na budale. Fino piše tamo na sajtu, ne obećavaju oni ni stone ni high feeling, samo fini 'opuštajući' dim ...
Ma ima za to okolo po netu rreklama to su kao neke psihoaktivne biljke koje nisu ilegalne i sad oni ih reklamiraju kao herbal bud ili tako nešto a nije trava nego divlji kupus i štajaznam ali ko će ga znati možda i balja ali ja bi provjerio koje su posljedice uporabe tih biljaka za svaki slučaj
Osobno sam kod frenda probao vise tih "laznjaka".. pa cak i kombinaciju 3-4 skupa u dzoji i nemogu rec da nema nikakvog efekta.. ali mislim da se radi o head highu i utjecaju samog dima na organizam. Kad smo nakon toga smotali "pravu" dzoju e onda sam doso na svoje..
Dakle ne preporucam trosit pare na to.. osim ako netko nije rekreativni pusac i pusi radi samog pusenja a ne efekta.
Uff.. lik je imo 4 razlicite vrecice toga.. i probali smo sve jedno za drugim pa sve skupa.. onako ucinilo mi se vrlo fino i smooth za pusit.. Onako blagi puni dim i znam da su nekakvi okusi bili u pitanju, al se nesjecam tocno.. znam samo da je jedan bio mango..