| Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja. |
05-05-2008, 15:23
|
|
Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
pretres je takodjer dio protokola i to svaki drot moze napravit ali pod uvijetom da ima opravdanu sumnju..njemu je to sve dozvoljeno..naravno da je glupo i sramotno za doticnog/u...
frenda su mi pretresali pred cijelom bus stanicom...a nije imo apsolutno nis kod sebe niti u sebi :)
zamisli koja bruka..ali to sve njima zakon odobrava..
a sta ces...sve vise pandura to koristi samo da sebi skrate vrijeme..bar ja mislim
|
|
|
05-09-2008, 02:14
|
|
Registrovan: Nov 2006
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
neznam ja di se vi skrivate dok duvate, al meni je nakako najdraze sjest na kamenje uz jedno mi drago jezero, policija par puta dosla mi bacimo jocksya u vodu... Popricamo pozdravimo se ko ljudi, oni uzmu dokumente upisu nas, valovi lupaju nesta prekrasno:)
Kazu nemojte samo radit probleme da se ljudi nezale(u blizini ima kuca) i mi prijatelji ko sto smo i bili... Nikad nas nitko nije đepo, pretreso i sl...
|
|
|
05-09-2008, 02:16
|
|
Registrovan: Jan 2008
|
Ma samo opusteno s njima...Veliku vecinu intersuje samo smjenu da zavrse.Ali ima i drugih.Zato se cuvat i nema problema.
|
|
05-09-2008, 15:31
|
|
Registrovan: Nov 2007
|
Banja..ledo..khmkhm. ah taj kasalj 
|
|
|
06-17-2008, 03:26
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
desilo mi se nedavno da sam u jednoj sedmici zaustavljen 3-4 puta od murije... svaki put sam bio napusen ali nisam imao nista uz sebe... par puta je proslo skroz opusteno ali 2 puta sam se morao skinuo do bokserica... Nikad nisam imao nista uz sebe jer cim mi je nesto sumljivo ja bacam sta imam uz sebe... primjetio sam u Sarajevu da imao dosta murijaka u civilu a i da ima pojedinih koji puse travu... Par lokala se prati a cak je do mene doslo da se jedan park snima...
ovako
Kad su me jednom zaustavili izivcirali su se zato sto nisam imao nista uz sebe a prije tog zavrsio paket... osjetio sam to po njima... postao sam malo bezobrezan i pitao: Ako ce te vi mene jos duze da zadrzavate mogu li ja da to dobijem pismeno da znam zasto sam ustvari prerovljen i zasto me peglate???
Odgovor od jednog policajca je bio : Momak jesi li ti svjestan da ti mi mozemo pronaci travu BEZ OBZIRA NA TO STO JE TI NEMAS!!!
Sjebao sam se jer sam odmah pomislio da ce mi podmetnuti nesto...
U tom slucaju sta bi mogao uraditi??? Da mi murijak podmetne???
|
06-17-2008, 03:43
|
|
|
Super PerfundO
Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
Pa da...Ket ili dva...Sve zavisi od njega...Puno njih je podmuklo...Neki rede to...
|
|
|
06-17-2008, 09:32
|
|
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Quote:
Originally Posted by Stoned
U tom slucaju sta bi mogao uraditi??? Da mi murijak podmetne???
|
Posjetit zenicu-nista drugo. Njih su dvojica a ti jedan i kome ce se vise vjerovat na sudu??
Dvojici "finih" pandura ili "narkomanu"(il dileru zavisi koliko ti podmetnu) kod kojeg je pronadena trava i koji pokusava da se "izvuce" tako sto tvrdi da mu je murija to podmetnula??
Igraju oni prljavije nego sto mislis. A ne vjerujem da bi ti podmetnuli-samo te strase.
Nemaju koristi ako ti podvale, to se podvaljuje dilerima da propjevaju odkud im ono malo sto su im nasli. I on ce naravno propjevat neg gulit za kilu dvije dzabe.
|
|
06-17-2008, 20:12
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
mogu oni sve
treba biti svijestan da policija u nasim drzavama moze sve...korumpirani su da vise nemogu biti...kod nas u osijeku je poznato kako ce te krimovci cak mozda i pustiti ako ti nadu travu,naravno uz batine i oduzimanje te trave koju ce naravno oni kasnije popusit eheheh...znam za vise ovakvih slucajeva pa vam to govori sve o nasoj policiji(barem velikoj vecini).
|
06-17-2008, 22:41
|
|
|
propela! ne ventilat0r:-)
Tournaments Won: 1
Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
|
policija svuđe može sve
trećina samo jede govna i čeka penziju
trećina napaljena na pravdu i smrdi i radi
a treća trećina radi sve što može da se radi
i mlate najbolje pare i siguran posao
ako ti ne granaš i ne privlačiš pažnju ponašanjem i društvom
neće te niko nikada dirati
|
|
|
06-17-2008, 23:25
|
|
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Balkan bravo 
Sve vam je rekao ukratko
|
|
06-18-2008, 19:27
|
|
Registrovan: Jun 2008
|
jos jedno upozorenje za sugrađanine osiječane naime nedavno sam čuo da su se plave gice počele zavlačit na staru dravu, kopika, šumica preko mosta, i slična mjesta kampiraju u autu i gledaju okolo s infrared/night vision tako da su neki likovi na taj način pali (gledaju u ovom autu se je** u ovom isto dok je zadnji nešto čudno miran i PLJAS" .. strašno još će početi praviti sačekuše zbog 1 buksne...osijek je postao i već dugo je opasno mjesto ja yointe...
pozz makaveli sa V.N.O.-a.
just keep burning :D
|
06-18-2008, 20:54
|
|
Registrovan: May 2008
|
Quote:
Originally Posted by zelenikawasaki
jos jedno upozorenje za sugrađanine osiječane naime nedavno sam čuo da su se plave gice počele zavlačit na staru dravu, kopika, šumica preko mosta, i slična mjesta kampiraju u autu i gledaju okolo s infrared/night vision
|
super utrošen novac poreznih obveznika... 
|
|
06-18-2008, 23:02
|
|
|
Joj,uhakovao sam preko lap topa mac, wireless,na acess point okruznog suda.
Pokupio sam gomilu slucajeva,evo jedan,
lik je imao 14,05g marihuane, nahvatala ga murija,i dobio je 2,5 godine zatvora i 70000 din [oko 855 eura] da plati.ovde u jebenoj Srbiji je tako rigorozan zakon a najvise pravosudje.
|
06-18-2008, 23:08
|
|
|
neb baš reko... kod nas u Hrvatskoj je zakon taki da sa par gr. dobiš min. 3 godne
|
06-18-2008, 23:13
|
|
|
Quote:
Originally Posted by iDEATH
lik je imao 14,05g marihuane
|
nadam se da si zaboravio staviti k ispred g, inače je takva kazna prilično bolesna...
|
|
06-18-2008, 23:23
|
|
|
Super PerfundO
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
|
Quote:
lik je imao 14,05g marihuane, nahvatala ga murija,i dobio je 2,5 godine zatvora i 70000 din [oko 855 eura] da plati.ovde u jebenoj Srbiji je tako rigorozan zakon a najvise pravosudje.
|
Jedan moj poznanik dobio 14meseci zatvora za 25 g ganje...Nikakvu novcanu kaznu...Ne kontam sta je ovaj drugi drugacije uradio,plus je imao manju kolicinu...
|
|
|
06-18-2008, 23:54
|
|
Registrovan: Apr 2008
|
Mozda mu je taj slicaj "prelio casu"...
Mozda je imao drugih dela prethodno i bio je osudzen sa manjom kaznom.
I kad mu se desilo ovo zadnje naletio ja na istog sudije koji mu je prvi put popustio.
Ne kazem da se tako dogodilo, ali je ipak moguce..
Pozdrav... 
|
06-19-2008, 01:19
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
Quote:
|
svi AP-ovi koji su posredno ili neposredno spojeni do osjetljivih podataka su pod WEP enkripcijom.. Brijem da nisi uhakovao neko preduvao:P
bajdvej, ne valja pretjerivati i tvrditi kak su murjaci opaki krvozedni kujini sinovi.. Mislim, tu i tamo se nadje koji ali nemojte pretjerivati.. Vecina njih samo radi svoj posao i zaradjuju kao i obicni ljudi. Nisu svemocni i ne ubiru neznam kakvu pinku. Treba biti ljubazan i to je to. Svaki susret ce biti bez problema.
Naravno da ima i govana ali ima i govana koje puse vutru pa ne znaci zbog toga da smo svi koji pusimo govna.. Siguran sam i da imam milijon situacija u kojima bi vam bilo drago da je murijak blizu ak je neko sranje.
Takodjer, ovo sto mi svi radimo je nazalost, ILEGALNO, znaci njima je posao to sprjecavati i nema se tu sta ljutiti bilo tko na koga.
Cuvajte se mladih murijaka koji ce vas vodit u stanicu radi ne koristenja zebre, jer mora bilo sto "upecat", stariji murijaci ako imaju imalo mozda ili vas barem malo poznaju nece vam raditi probleme ako ste mirni, diskretni i ljubazni... Nemaju razloga..
Ima murijaka koji su sadisti pa uzivaju druge jebati u mozak ali taj je postotak puno puno manje nego sto to ovdje predstavljate. Barem moje misljenje.
Sto se tice pretresa i blabla, osnovana sumnja nije dovoljna za pretres mjesta prebivanja jer
CLANAK 36. Dom je nepovrediv (moze biti uzurpiran samo uz nalog suca)
tako da nikako bez naloga ga ne morate pustiti u kucu sto god on rekao...
Budite oprezni, ljubazni, diskretni i imajte mjere, nemojte utjecati na okolinu u kojoj zivite i bit ce sve u redu..
Nemojte se cuditi ako u parku pusite vutru i dodje murijak i opali vam samar.. Iskreno, da sam ja murijak i ja bi to napravio.. Neke mjere treba imati u svemu...
sto se tice onih istinskih govana kojih ima, oni nisu vrijedni uopce trosenja rijeci..
Last edited by Weed Killah : 06-19-2008 at 01:30.
|
|
|
06-19-2008, 22:28
|
|
|
ok,za pocetak ja se inace bavim IT tehnologijama,mrezama,elektronikom,kompovima, programiranjem, serverima...i u microsoftu sam registrovan IT professional.trenuto spremam ispite za MCSE [microsoft certified system engineer] dakle znam kako da probijem AP sa wep enkripcijom ,i td...
evo originalnog dokumenta samo cu imena i mesta oznaciti sa "?" .malo je glupo davati licna imena i mesta.
dokument :
P R E S U D U
Opt. ??????????????, sa podacima u spisima,
K R I V J E
1. Što je dana 19.6.2007. godine oko 0,05 časova u ??????? na Macanskom groblju u ????? omogućio drugom da uživa drogu na taj način što je svestan činjenice da čini zabranjenu radnju koja predstavlja kriv. delo čije izvršenje je hteo, zajedno sa svojim drugom ???????? svojim vozilom marke «Zastava 128» reg. označe ???????? otišao na navedeno mesto, gde je iz jednog od celofanskih paketića u kojima je držao opojnu drogu tzv. «marihuanu», koja u sebi sadrži psihoaktivnu supstancu tetrahidrokanabinol odvadio deo iste i napravio jednu cigaretu tzv. «džoint» dajući ga na uživanje ??????????? bez naknade, s tim što je i on povremeno pušio isti džoint,
Čime je izvršio kriv. delo mogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 247. st.1. KZ.
2. Što je istog dana i na istom mestu kao pod tačkom 1. izreke presude, svestan činjenice da čini zabranjenu radnju koja predstavlja kriv. delo, čije izvršenje je hteo, neovlašćeno držao radi sopstvene upotrebe supstancu koja je proglašena za opojnu drogu i to 4 celofanska paketića sa ukupno 14,05 grama sasušenih delova biljke kanabis tzv. «marihuane», koja u sebi sadrži psihoaktivnu supstancu tetrahidrokanabinol, od kojih su mu tri paketića prilikom kontrole od strane patrole policije pronađena u jakni koja se nalazila na zadnjem sedištu njegovog automobila, dok je jedan paketić naknadno pronađen u blizini mesta gde je automobil bio parkiran, a koji je okrivljeni ?????? odbacio u trenutku kada je primetio da mu se približavaju ovlašćena službena lica PU ?????,
čime je izvršio kriv. delo neovlašćeno držanje opojnih droga iz čl. 246. st.3. u vezi st. 4. KZ,
pa mu sud na osnovu čl. 60. st.1. KZ,
UTVRĐUJE KAZNE:
Za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 247. st.1. KZ kaznu zatvora u trajanju od 30 (trideset) meseci.
Za krivično delo neovlašćeno držanje opojniih droga iz čl. 246.st. 3. u vezi st.4. KZ novčanu kaznu u iznosu od 70.000 (sedamdesethiljada) dinara,
Pa mu sud na osnovu navedenih odredbi i čl. 4, 42, 64, 65 i 66 KZ izriče
USLOVNU OSUDU
Kaznu zatvora u trajanju od 30 (trideset) meseci i istovremeno određuje da se kazna neće izvršiti, ako optuženi u roku od dve godine, po pravnosnažnosti presude ne izvrši novo krivčno delo,
a na osnovu navedenih odredbi i čl. 4 i 42, 50, 54, 56 i 57 KZ istog
O S U Đ U J E
Na novčanu kaznu u iznosu od 70.000 (sedamdesethiljada) dinara, koju da plati u roku od 30 dana po pravnosnažnosti presude, a u slučaju nemogućnosti naplate ni prinudnim putem ista će biti zamenjena kaznom zatvora računajući svakih započetih 1.000 dinara za jedan dan zatvora.
Izriče se mera bezbednosti oduzimanja od optuženog ????? ????? opojna droga kanabis tzv. marihuana, neto mase 14,05 grama.
Obavezuje se optuženi ?????? ????? da sudu na ime paušala plati 4.000 (četirihiljade) dinara u roku od 15 dana po pravnosnažnosti presude.
Po objavljivanju presude prisutni su poučeni o upotrebi pravnog sredstva.
Ako ja lazem,dokument NE!
|
06-20-2008, 10:48
|
|
Registrovan: Jan 2006
|
koje li slucajnosti, ja imam CCNA certifikat (cisco)
ajd ako ti kazes.. Ne kazem da nije istina to sto si rekao, samo kazem da nije moguce :))
jesi li koristio bruteforce ili? :P
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|