| Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja. |
06-23-2007, 03:23
|
|
|
pred ban
Registrovan: Aug 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
Policija
E ljudi nešto se mora poduzet u vezi s policijom. Jučer sam opet dobio batina i bio izvrijeđan. Dva policijajca i inspektor su me pretresli u parku.Nisam imao ništa iodjednom policajac počne na mene vikat kako sam ja zlo,kukulj koji treba spaliti. Ja mu kažem da me prestane vrijeđat kad se on izdere "tko te vrijeđa *********** ti materina" i navali me mlatiti.
Neznam kako je u velikim mjestima ali ja sam iz malog gradića gdje je događaj mjeseca kad neki klinac padne sa pljugom tako da se vole iživljavat.Majku im...
|
|
|
06-23-2007, 10:09
|
|
Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
|
Glupi ljudi.Neki policajci su toliko glupi da se uzive da kad nekog izmlate bezveze da ce nauciti da se ne treba zajebavati sa zakonm.
Trebamo na svakog policajca kamericu staviti i onda po zelji izaberes nekog na internetu i gledaš šta radi.Naravno sve bi se snimalo ako nešto naprave što nebi smjeli.
|
|
|
06-23-2007, 12:48
|
|
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
|
DA i mene zanima jel bi se mogli ikako tužiti policajca koji nas lupi, prebije ili tako nešto tj. jel možemo ista dokazati i jel bi prošlo na sudu.
Recimo odem kod dokitora on mi napiše di sam i kako ozlijeđen i šta onda dalje?
06-23-2007, 14:30
|
|
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema
|
Nebi bilo nikakve koristi.Možda(gotovo nevjerovatno) bi uspio dokazati da je upotrjeba sile bila pretjerana ti od toga nebi imao nikakve koristi,policajca bi ukorili a kad bi te sljedeci put uhvatio nebi više bio živ da ih nebi slucajno opet tužio.
|
|
|
06-23-2007, 17:19
|
|
Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 17
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
Obrati se medijima...i saznaj broj značke tog policajca.
Jbg pa nemoze murijak mlatit nedužne ljude.

Marilize Legajuana!
|
|
|
06-24-2007, 05:31
|
|
Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 2
|
Ako te je izudaro sigurno ti neće dati broj značke...
ako imaš masnice ili neki fizički dokaz,samo odeš u bolnicu i kažeš šta je bilo...oni moraju slati crvenu prijavu državi(tako je barem u hrvatskoj) i tužit kao institucija onoga tj.onu instituciju u ovom sličaju policiju...a ti sa tom dokumentacijom možeš podnjeti i privatnu tužbu...
ako nema modrica jedini način ti je ako još živiš s njima da kažeš starcima
|
06-28-2007, 17:11
|
|
Tournaments Won: 1
Registrovan: Jun 2007
|
Reko si mali je grad...saznaj ko je gdje zivi i baci mu bombu pred kucu/stan...
oko za oko zub za zub...
|
|
|
06-28-2007, 17:55
|
|
|
a da nije pasta za zub
|
06-29-2007, 02:43
|
|
Registrovan: Oct 2006
|
Mene nisu nikad mogli uhvatit bio sam brži a i ne motam se puno po parkovima tj. u vrijeme kad sam puno aktivnije pušio , nisam se motao po mjestima na koja se sumnja ,radije zapalim na javnom mjestu ko zna ,zna šta miriše ,a ko ne zna, nešto mu smrdi i nije mu jasno odakle smrdi , šta on zna odakle je vjetar nanio miris.
Kažeš da ništa nisi imao ,pa idi prijavi ih nekome njihovom nadređenom,reci mu sve kako je bilo kao što si ovdje napisao , načlelniku ili kome već , koji čin veći ima od tog usranog inspektora.
Kolika ti korist ima od toga ,mala sigurno , zato mislim da je najbolje ili bježi od kretena kad ih vidiš ,tj. ne motaj se po mejstima gdje ti mogu banut pred tebe da ih ni ne vidiš odakle su došli.
S ovima kretenima kod nas nema puno zajebancije pogotovo u malim mejstima i sam sam iz relativno malog mjesta,pa znam kako ti je , moj ti je savjet ne zavlači i kad zapališ vani pali negdje gdje ih možeš vidjeti kako dolaze iz kruga od bar 500 m tako da možeš i dovrši joint ako treba dok dođu ,mislim ako idu pješke, ako su s autom baci jebiga nije zadnje na svijetu.Kad nemaš ništa mogu jedino pušit ***** jedan drugome , čak i da mirišeš na travu to nije nikakav dokaz.Izbjegavaj idiote to je najbolje rješenje , jer vidio si nekoliko puta na TV šta bude kad te murija prebije ,prijaviš kretene malo to po medijima zuji pardana i na kraju poj`o vuk magarca nikome ništa ,mediji sve zaborave puno prije nego i modrice i dobivene ozljee prođu, ovo je isto kao i u bivšoj državi samo su promjenili značke i umjesto Mi sad je Po. Sve su to isti kurvini sinovi ,čast rjetkim izuzecima , a što se vutre tiče izuzetaka gotovo i da nema,osim poneki koji takođe potajno duva ,ali to je rjetko rjetko koji murijaš koji se nije pretvorio u zombija nakon što se zaposlio kao murijaš.
06-29-2007, 12:32
|
|
|
Ako se odlucis da prijavis , nemoj ici sam, dobices jos.Ako nemas svedoka nista ti nevredi, moj drugar je imao oko 8 svedoka i nakraju je on placao neku kaznu.
Mozes i anonimno da ga prijavis.Kod nas vec dosta pandura radi za dz zbog gomile prijava, skidaju im sa plate pa im nepada na pamet da prave s****.
Sto se mene tice, pre osam meseci sam odradio dredove i ocekivao da me cimaju josh vise.Ali mogu se pohvaliti da me nijedan nije startovao vise od osam meseci.
Ali nijednom.Nadam se da nece josh neko vreme.

|
|
|
06-29-2007, 19:15
|
|
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema
|
Fuck tha police
ma obicna policija je nista njima mozes sta hoces bar je tak kod nas :)
ali problem nastane kat ti dodu krimovci kojima je ''malo teze'' pobjec s obzirom na to da su to sve redom bivsi sportasi, jebiga
a i nemos im nista kad pocnu tuci bilo u stanici ili vani
mog su legu razbili mokrim novinama tak da od toga nema masnica i nemos mu nista ali jedina je prednost moraju te uhvatit s necim da te optuze jedino sta ovak mogu je tuci kad za drugo ni neznaju ehehhe
mene i moju ekipu nikada ne uhvate(srecom) jel cim ih nanjusimo ladno se izgubimo jel je bolje bjezat neg u stanici cekat da te razbiju :)
|
|
|
07-01-2007, 03:06
|
|
|
pred ban
Registrovan: Aug 2005
|
Ma šta im mogu. Ako ga tužim kad sve prođe neću se ga moći rješit. A mene imaju iz nekog razloga na piku. Mislim da briju kako ja dilam ili nešto. A to mi u životu nije ni na pamet palo.Ono ako imam više dam nekom dobrom frendu za 50 kn i to. Ali su rijetki slučajevi.Ja to smatram uslugom ne dilanjem. Ali oni misle da ja to na kile rješavam.Čak su i u školu javili da me drže na oku.
A ne kužim zašto mene. U životu se nisam potukao tj. od 5. osnovne jebiga.Nikad nisam radio sranja ni razbijao po gradu.Ne kradem. Možda im smeta upravo to šta sam unatoč prirodnim halucinogenima ostao normalna i produktivna osoba koja ide u školu , dobra je sa starcima i ima sezonski posao. Mislim da rušim njihove stereotipne poglede. Ja sam za anarhiju ali ne u smislu političke nego jednostavno da se ljudima dozvoli da si sami kroje sudbinu. Naša televizija je prepuna serija o policajcima,forenzičarima itd. Jedini problem je šta takve serije prikazuju policiju kao suosjećajne ljude koji samo žele pomoć narodu. Najgori su ovi novi mladi policajci. Ego im prelazi granice normalnog.
Ne mrzim policiju ali prezirem njihov način rada.
Rekao bi marley :
" They were all dressed in uniforms of brutality"
"Sheriff John Brown always hated me. For what, i dont know"
|
|
|
07-01-2007, 15:52
|
|
Pohvalio Puta:: 10
|
ako si iz hrvatske, mozes nazvati broj 08000092, to je besplatni broj unutarnje kontrole MUP-a. navodno prihvacaju sve i istrazuju sve, i svaki prekrsaj koji policajac napravi - mozes prijaviti.
a ja opcenito ne shvacam taj cijeli sistem - policije. naime, netko tko ima samo srednju skolu, ili eventualno neku visu.. ali opet - skole bez ikakvih preduvjeta, i upisu se doslovno svi koje niti jedna druga normalna skola/gimnazija nije htjela primiti., izadju van nakon 3 godine, i oni su sad sherifi koji ce ostatku populacije krojiti zivote i govoriti im kako da se ponasaju?
stvarno se zapitas tko je dizajnirao taj sistem, i s kojim ciljem su lutkice koje provode zakone na ulicama bas to - lutkice. meni to sve nekako previse izgleda kao veliki treptajuci neonski signal koji pokazuje da se gore na vrhu vrhova kuhaju neke opasne juhe, i da se oni gore ogradjuju glupavim ljudima kako ih se ne bi skuzilo.
prije par mjeseci je nas cetvero zavrsilo u stanici radi jednog g skanje. uhvatila nas 2 civilca koji su se predstavili kao inspektori specijalizirani sa droge... da ne duzim pricu - frajer me pokusavao uvjerit da je marihuana stetna za moj mladi mozak ("ti studiras, a ti si neki pametni, ha? si ti izmislio ovu pricu koje se drzite?"), a taj superspecijalizirani inspektor za droge nije mogao izgovoriti tetrahidrokanabinol., kakvu da mi to poruku posalje? da ne spomenem da smo svi bili punoljetni (al ono, oko 20 god). i svi fino explicitno rekli da ne zelimo da kontaktiraju roditelje (valjda i zato kaj je bilo 3 u noci), i naravno da su frajeri zvali doma. "kolega - jesu izjavili da zelimo da kontaktiraju roditelje. kolega: jesu."
takoder, rekla mi je sestra, - neka njena frendica.. - nasli ju kako se drpa sa deckom u autu pod sljemenom., pretrazili ih i kod decka joj nasli neku sicu. Cije je koje je, i ona rekla da je njeno zato sto decko vec ima prijavu od prije, pa da ne bude duplo sranje. odveli je u stanicu, i cijelu noc je maltretirali i govorili joj da ce je pustiti ako im pokaze sise, ili im popusi obojici...
uglavnom, sve se to svede na hrpetinu maloumnih debila kojima je netko stavio previse moci u ruke, pa di ces gore?
naravno stvarno cast onih par izuzetaka koji nisu debili i zaposlili se zato sto stvarno zele pomoc ljudima, ali takva sam upoznao 2 u zivotu.
|
|
|
07-01-2007, 18:50
|
|
|
Quote:
Originally Posted by SvjetloIstine
takoder, rekla mi je sestra, - neka njena frendica.. - nasli ju kako se drpa sa deckom u autu pod sljemenom., pretrazili ih i kod decka joj nasli neku sicu. Cije je koje je, i ona rekla da je njeno zato sto decko vec ima prijavu od prije, pa da ne bude duplo sranje. odveli je u stanicu, i cijelu noc je maltretirali i govorili joj da ce je pustiti ako im pokaze sise, ili im popusi obojici...
|
jebeš to mali što imala kod sebe...ja bi starcima rekao...a da to neko mom djetetu napravi pa glavu bi mu otkinuo...
|
07-08-2007, 12:27
|
|
|
Akcija Krimovaca-upozorenje !!!!!!
e ako slucajno netko od ekipe sa foruma dolazi u osijek ovih dana neka nenosi nista sa sobom...izgleda da murija provododi neku akciju kod nas u gradu...ima ih svugdje, prate cijele ekipe ovak po gradu, pretresaju te na sred ulice samo aku si se nasao tamo bezveze...prate sve koji su ikada imali veze sa travom ili bilo cime takvim...krimovaca je pun grad...moje su prijatelje uhvatili 20 meara od kuce i vodili ih u stanicu a nista nisu ni imali kod sebe nego samo zato sto su se nasli na krivom mjestu u krivo vrijeme...zato stvarno ako netko dolazi NISTA nemojte nositi sa sobom...to vam je moja preporuka jel krimovcima nemos pobijec...ako ipak nesto imate pazite se sive skode fabije, bijeli polo i nova siva astra gtc...u tim se autima vozaju uvijek zato pazite...nadam se da cu ovim postom bar nekome pomoci.
|
07-10-2007, 01:05
|
|
Pohvalio Puta:: 6
Pohvaljen 5 Puta u 5 Tema
|
e makaveli,stvarno ti hvala,ja baš sad za par dana mislio ić u osijek kod rodbine pa ponijet malo za bratića i ekipu,ali vidim da je bolje da ne nosim ništa  ,još jednom,HVALA.... 
|
|
|
07-10-2007, 11:55
|
|
|
ma nista u redu je bilo upozoriti cijeli forum, samo sto ni to nije pomoglo dosta ljudi iz osijeka koji su imali nesta uz sebe i bili odvedeni u stanicu, vecina likova koji dilaju su se dosta uplasili tako da je sada nastala onak dosta velika nestasica ali i to ce proci kada zavrsi ova akcija krimovaca...samo neznamo kada ce zavrsit...zato do daljnjega nemojte dolazit u osijek sa bilo cime, ili se zadrzavati s nekim tko ima necega kod sebe zato sta prate sve i svakoga a nemozete ih skontat 100% samo ce vas iznenadit i za tren ste u stanici...
|
07-30-2007, 03:41
|
|
Registrovan: Jul 2007
|
Danas mene i druagricu startovao neki murjak na stanici jer je chuo da smo razgovarale nesho o travi.al nekako smo se izvukle jer smo josh maloletne 
|
|
|
07-30-2007, 11:23
|
|
|
sam se ti nebrini policija ti nemoze nista ako pricas, pa cak ni ako te vide s travom a rijesis je se dok ne dodu do tebe, policija te mora uhvatiti s travom da bi mogli nesta poduzet inace im je to samo gubitak vremena(ko da iovak nesto rade osim sta trose bogu dane)...nisi se trebala ni obazirat na njega jel ti ionako nista nije mogao...
|
07-30-2007, 18:15
|
|
|
Kolko je dvoega u jednom?
Registrovan: Oct 2005
|
U svakom slučaju ne treba bit ni previše opušten i pričat o travi u masama ljudi, jer nije da širim neke paranoje i bed tripove, al zajebi brate, pričaš o travi a netko te iza leđa sluša i onda kasnije prca kad te opet ulovi za osobnu itd.
Uglavnom, okreneš se oko sebe, vidiš nema nikog i onda slobodno pričaš i kako si sinoć pobio pol grada, pokro 33 banke itd.
Bilo je slučajeva kad sam pričo o vutri i taman u tom trenutku ti iza ugla prođe pandur ko naručen..samo pregrizeš jezik i umukneš. Naravno da ti nitko ne može dok nema vu u rukama, al ne diraj vraga ako ne moraš. Bolje bit tihi igrač i ne inkriminirat se.
Pretapajući se u beskonačnosti molekularne strukturalnosti praiskonske niti vodilje, putujem u oceanu ništavila i istražujem neotkriveno alatom vlastitosti i bezgraničnošću svoje biti kao bića... Bivam na zrncu zvjezdane prašine...želiš li doći? ;) 
|
|
|
| Opcije Teme |
Pretraži Temu |
|
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules