Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Obrazovanje

Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja.

Reply

Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza
Old 06-20-2008, 12:53   #161
balcan_smoke
Prs Lee

balcan_smoke's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema

omogućavanje uživanja ga je sjebalo
inače čujem da u bgd-u nađu ti ket dva i samo platiš kaznu
tu opremu ne održava sud već privatna firma
a tamo rade malo zajebani
ako hoće da de ćape
imaju svu pravnu podršku
da dođu ilegalno do tebe
Old 06-20-2008, 18:20   #162
pecko88

pecko88's Avatar

Registrovan: Apr 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Ma nije vazno dali je moguce probiti ili ne, iako ima 9999999 toools na netu koji ti mogu pomoci da probijes WEP.
Vazno je to da tip nije osudjen za posedovanje 30 meseci, nego za OMOGUCAVANJE i POSEDOVANJE, sto je sasvim razlicno.

Pozdrav
Old 06-20-2008, 18:30   #163
iDEATH

iDEATH's Avatar

Registrovan: May 2008

Quote:
Originally Posted by Weed Killah View Post
koje li slucajnosti, ja imam CCNA certifikat (cisco)

ajd ako ti kazes.. Ne kazem da nije istina to sto si rekao, samo kazem da nije moguce :))
jesi li koristio bruteforce ili? :P
Sad vidis da je moguce
koristio sam na mom macintoshu preko terminala: netcat,istumbler, macstumbler,cryptcat,finger,pam,cygwin,john the ripper ,l0phtcrack,encase i jos 2 moje applikacije za dekripciju.
Old 06-20-2008, 19:44   #164
Džidžadžojac

Džidžadžojac's Avatar

Registrovan: Oct 2007

Imao sam iskustva sa njima, takva da su mi gaće skidali, samo što nije rekao zavrati kožu sa glavića da vidim ima li nešto unutra, takav je pretres bio.Sva sreća pa sam dobro uštekao ostale unučiće.
Nego mene zanima, šta bi se desilo da su ih našli, kako bi oni utvrdili da su to naši ? Kako bi nam krivicu nabili zato što je jedan od likova iz interventne tražio pola sata okolo po štekovima, bukvalno je sve podizao.Sad, znam da su oni stoka i mogu da ti nađu iako ti nemaš(hehe), pa reko čemu to traženje ako se ne može dokazati čije je ? I šta bi se desilo da nađu u šteku.
Džidžadžojac is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2008, 20:16   #165
iDEATH

iDEATH's Avatar

e mog ortaka su nahvatali u beogradu,tako sto je bacio paket,tokom hapsenja njega su psovali i bas su ga maltretirali tokom puta,i stalno su provocirali kako bi poludeo i jos vise ga izgazili.kasnije u policiji su ga tukli i kada se skidao ,nasli mu stek kod j.a.j.a paket i jos vise ga bili.oni su samo trazili da prizna.ali su ga olesili.slomili mu nos i 2 rebra,bio je sav natecen,crven i plav.samo neznam kakva je kazna,tek treba da dobije "plavi koverat"
Old 06-20-2008, 20:48   #166
balcan_smoke
Prs Lee

balcan_smoke's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema

alo bre niko ne dira normalne ljude
ja od kad furam košuljica film
nema tog cimanja više
ranije me ni jedan nije promašio
obožavali su moj imidz
sada kenjam za medalju pa im ne pada na pamet da me privode

aj opet niko nikoga iz čictamira ne dira
ne zaboravite da vas i dileri mogu namjestit
Old 06-20-2008, 22:15   #167
pecko88

pecko88's Avatar

Ma neka mene udari neki drot, ima da ga gonim na sudu dok sam ziv, pa makar i ceo zivot zaradzivao samo za tuzbe...LOL..
I mesto gdje me je udarionikada se nece zaleciti, tako da ce trebati ceo zivot da mi placa ostetu...

Pozdrav...
Old 06-22-2008, 14:49   #168
LiskeEvil

LiskeEvil's Avatar

Registrovan: Jun 2008

LJUDI TREBAM POMOC!

-Radi se o tome da mi je poznanik uhvacen sa 3 inta. Kad su ga uhvatili ja sam bio kraj njega, ali nista nisam imao kod sebe, takodje uzeli su izjavu u kojoj sam tvrdio da nisam imao pojma sta se desilo( i stvarno nisam znao da je imao).

Mene su pustili nakon sat vremena bez papira, uzeli su mi samo broj telefona ime i lokaciju gdje zivim, njemu su dali naravno papire i zvace ga na sud...

Zanima me zna li neko sta bi moglo da se desi... Da li cu imati sad nekih problema i to?

Ma murija ne postuje niki ***** kad te privode, seru pretjerano... klepaju te i sl.

Last edited by LiskeEvil; 06-22-2008 at 15:38.
LiskeEvil is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2008, 16:56   #169
fĿőШ∆S┬eЯ

KAd bude sud vjerovatno ćeš bit pozvAn!
Old 06-22-2008, 17:06   #170
LucidDream
Chavli i kreletke :S

LucidDream's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema

bravo flomasteru care...to je verovatno i on znao...

Bices pozvan na svedocenje,tj ispitace te detaljno o toj veceri,sve,da li si znao sta je on imao kod sebe,ako jesi da li si znao njegovu nameru s tim,mozda da proda ili za osobne upotrebe...Samo opusteno,smireno,smisli jednu pricu i nikako je ne menjaj tokom cele stvari...Nemas se zasto brinuti ako nisi znao za to,ali pazi da on nije pokvaren pa da svali na tebe deo krivice...znas ono:Ako ja padam,padas i ti samnom...
Nemoj misliti da te plasim,nego ti pricam iz licnog iskustva sa pokvarenim ortacima,prljavim drotovima itt...Samo budi pribran dok dajes izjavu,i pravi se lud,kao da nikad nisi imao dodira sa "drogom"...da misle da si cist i dobar "decko"..

Quote:
Originally Posted by marva View Post
leave the almighty marva alone
LucidDream is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2008, 17:19   #171
LiskeEvil

LiskeEvil's Avatar

Quote:
Originally Posted by LucidDream View Post
bravo flomasteru care...to je verovatno i on znao...

Bices pozvan na svedocenje,tj ispitace te detaljno o toj veceri,sve,da li si znao sta je on imao kod sebe,ako jesi da li si znao njegovu nameru s tim,mozda da proda ili za osobne upotrebe...Samo opusteno,smireno,smisli jednu pricu i nikako je ne menjaj tokom cele stvari...Nemas se zasto brinuti ako nisi znao za to,ali pazi da on nije pokvaren pa da svali na tebe deo krivice...znas ono:Ako ja padam,padas i ti samnom...
Nemoj misliti da te plasim,nego ti pricam iz licnog iskustva sa pokvarenim ortacima,prljavim drotovima itt...Samo budi pribran dok dajes izjavu,i pravi se lud,kao da nikad nisi imao dodira sa "drogom"...da misle da si cist i dobar "decko"..

Ma da sinoc se to bas odigralo, ono ja materem nisam znao da je imao, al nije takav lik da ce me sjebati, priznao je da pusi i nasli su mu 3 komada, takodje rekao je da ja nisam bio sa njim i da ne uzimam travu, ja sam se drzao sinoc cijelo vrijeme iako sam bio malo veseo u policijskoj stanici, al jebga bio sam sabran fino sam pricao i to je to... Takodje pravio sam se lud kao sto ti kazes...

Takodje jel znas mozda za koliko bi dana trebao stici poziv? Mislim ako stara vidi garant ce traziti da se testiram...
Old 06-22-2008, 17:33   #172
fĿőШ∆S┬eЯ

Neće ti to doć još dosta...ustvari neznam kako je kod vas u snibo..cirka pol godine godinu u mom slučaju
..pitaj kompicu ako je šta potpiso..bilo bi jebeno da nije onda može totalno promjenit čupri a ti ga pokrivaš ko svjedok...
al je potpiso 100%..po mom nekom šestom čulu

Last edited by fĿőШ∆S┬eЯ; 06-22-2008 at 17:44.
fĿőШ∆S┬eЯ is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2008, 17:44   #173
Džidžadžojac

Džidžadžojac's Avatar

Registrovan: Oct 2007

Najvažnije je da se ti držiš svoje priče kao što su ti rekli, on je rekao šta je rekao, priče vam se poklapaju.Ne vidim razlog da tebe cimaju jer će sada da se bakću oko njega, nisu baš toliko dokoni oni.Verovatno će taj proces da traje malo duže, znaš već kakvo je pravosuđe kod nas.

Elem jel zna neko odgovor na moje pitanje ?
Džidžadžojac is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2008, 17:57   #174
LiskeEvil

LiskeEvil's Avatar

Quote:
Originally Posted by fĿőШ∆S┬eЯ View Post
Neće ti to doć još dosta...ustvari neznam kako je kod vas u snibo..cirka pol godine godinu u mom slučaju
..pitaj kompicu ako je šta potpiso..bilo bi jebeno da nije onda može totalno promjenit čupri a ti ga pokrivaš ko svjedok...
al je potpiso 100%..po mom nekom šestom čulu

Cek aj da ovako fino objasnim ja sam skratio malo, bilo nas je 4 dva brata, ja i jedan moj kolega koji je maloljetan nismo imali nista, ali ta ostala dvojica su imali 3 komada i oni su priznali da puse da su uzeli za sebe, a da mi nemamo veze sa njima... Takodje potpisali su i na papiru pise da su imalo 8 grama, i nije bio chistak...

I sto je najludje ovaj moj kolega kod kod nisu nishta nasli prije detaljnog pretresa u policijskoj stanici lik usteka pis kod njih u foyelji... ovi naravno nisu nashli, josh je imao srece dok je rolao oni ga trznu udare ga i sve mu ispadne iz ruke negdje u bezdan ni to nisu nashli...

Bice odlicno da stigne za po godine, taman da THC izadje...

Ljudi baj d vej mnogo hvala...
Old 06-22-2008, 18:39   #175
Django

Django's Avatar

a jesu ti rekli uopće da će te zvat na sud?

kad sam ja pao prije par godina pušio sam s još dva frenda i samo sam ja najebao jer je sve bilo kod mene, oni nisu morali ni na sud dolazit ni ništa, doduše ja sam priznao krivnju...

al to je još bilo dok je to bio prekšaj, sada je kazneno djelo...neznam kako je u BiH
Old 06-22-2008, 18:48   #176
LiskeEvil

LiskeEvil's Avatar

Quote:
Originally Posted by Django View Post
a jesu ti rekli uopće da će te zvat na sud?

kad sam ja pao prije par godina pušio sam s još dva frenda i samo sam ja najebao jer je sve bilo kod mene, oni nisu morali ni na sud dolazit ni ništa, doduše ja sam priznao krivnju...

al to je još bilo dok je to bio prekšaj, sada je kazneno djelo...neznam kako je u BiH

Ma nista, samo je rekao slobodan si, i prije toga mi uzeo podatke ono gdje zivim ime i br. mobilnog telefona
Old 06-22-2008, 19:36   #177
LucidDream

LucidDream's Avatar

Ma koji pola dine,ako stigne stici ce za mesec dana...ako ne uoste nema nista od toga...Kod mene vamo uvek zovu,tek da das izjvau ako nista drugo...samo opusteno...

Quote:
Old 06-22-2008, 21:24   #178
pecko88

pecko88's Avatar

Najverojatnije ce te pozvati da budes svedok pred sudu, zato su ti i uzeli podatke.
Pitace te dali ti pusis, dali si znao da tvoj drug ima nesto i naravno da opises kako su vas uhvatili.
Ali to za koliko vreme ce da dodze pokana, mislim da niko ne moze da odgovori adekvatno, jer to sve zavisi koliko dela ima sud za procesiranje i kad ce doci "tvoje" delo na redu.
Kod nas u MKD ponekada zna da kasni i vise od godinu dana.
Ali imaj ovo u predvidu.."Sud bavi, ali nikada ne zaboravi"...LOL..
Pozdrav...
Old 06-23-2008, 00:55   #179
LiskeEvil

LiskeEvil's Avatar

Quote:
Originally Posted by pecko88 View Post
Najverojatnije ce te pozvati da budes svedok pred sudu, zato su ti i uzeli podatke.
Pitace te dali ti pusis, dali si znao da tvoj drug ima nesto i naravno da opises kako su vas uhvatili.
Ali to za koliko vreme ce da dodze pokana, mislim da niko ne moze da odgovori adekvatno, jer to sve zavisi koliko dela ima sud za procesiranje i kad ce doci "tvoje" delo na redu.
Kod nas u MKD ponekada zna da kasni i vise od godinu dana.
Ali imaj ovo u predvidu.."Sud bavi, ali nikada ne zaboravi"...LOL..
Pozdrav...

Ma najgore je sto sam ja njima vec odgovorio na sva ta pitanja:
Da li si znao da ima kod sebe?
Odakle mu?
Jel pusis?
Odakle ga znas?

+On je sve priznao i rekao da ja i prijetelj nemamo veze s tim, da je on to uzeo za sebe, i da smo se slucajno nasli te veceri s njim, +sto smo ja i moj jaran pricali istu pricu... samo sto se na njemu vidjelo da je odvaljen...

E btw, ako traze da radis test jel mozes odbit?
Old 06-23-2008, 03:40   #180
LucidDream

LucidDream's Avatar

Pa normalno da si sve odmah odgovorio...to je izjava koju dajes policiji...a na sudu dajes posebnu izjavu...sve u detalje,nista ne promice...
Kod mene vamo ne mozes odbiti radnju testa,iz ortakovog iskustva...neznam za van srbije...

Quote:
Reply

Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Preciznija Pretraga Foruma
Način Prikaza

Posting Rules