| Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja. |
01-11-2008, 15:03
|
|
Registrovan: Jan 2008
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
|
eee brate kako sam ja glupo pao skuzio ih tek na 2 metra mariola bila a ja u autu ne mogu bjezat al najveci ja halc to sto su me prekopavali ko da sam neki ratni zlocinac a oni jos se nalozili ko da su S.W.A.T
|
01-11-2008, 15:40
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 15
|
Quote:
Originally Posted by Bong_Cadjavi
eee brate kako sam ja glupo pao skuzio ih tek na 2 metra mariola bila a ja u autu ne mogu bjezat al najveci ja halc to sto su me prekopavali ko da sam neki ratni zlocinac a oni jos se nalozili ko da su S.W.A.T
|
pa mogo si to jednostavnije rješit a da ne opandrkneš, jednostavno odeš negdje s autom , i poneseš si za pljugu ili dvije , po mogućnosti još s nekim da nebudeš sam. i onda fino zaključaš se u auto i pojačaš cd player prilično glasno.
i jebe ti se , ak dođu fino ili popušiš pljugu do kraja(pa pojedeš filter) ili pojedeš cijelu buksnu ak se zasereš i onda im fino otvoriš , kad ti počnu srat šta nisi odma otvorio kažeš muzika mi bila pojačana ili tak nešt nisam htio otvorit štajaznam ko ste vi i tak sereš...
uglavnom smo ja i frend jednom tako prošli loss.
al onda se moraš jebački pripazit jel te imaju na piku i kad tad će te probat srušit Govna 
e da uglavnom ti je bitno da imaš neku pomoć za pojest buksne i da ne nosiš više od za pljugu ili dvije. eto
Last edited by 3ananasa2 : 01-11-2008 at 15:42.
|
|
|
01-11-2008, 18:14
|
|
|
[quote=3ananasa2;48711]pa mogo si to jednostavnije rješit a da ne opandrkneš, jednostavno odeš negdje s autom , i poneseš si za pljugu ili dvije , po mogućnosti još s nekim da nebudeš sam. i onda fino zaključaš se u auto i pojačaš cd player prilično glasno.
i
ma sve je to tako bilo i to da vidis steka dje smo isli al samo sto smo se parkirali ja i ovaj jaran tek ide neko auto upaljena duga svjetla mi nista ne vidimo tek kad su stali pored nas ja upika drotovi jos otvoren prozor u autu govori onaj drot drogerasi izlazite napolje ja crko od smjeha cuj drogerasi ko da sam na metu jebo usta a trave bilo za 2 rore i to ustekano u pepeljari i kad prekopavali auto nasli odma ee cuvaj se da ne padnes nikako pogotovo dok je zima ja sto sam bio u celiji isto ruski zatvor na onom jednom zidu sve se led pofato a pratili su oni nas i od prije jer ovaj jaran dilo prije i kad sam bio na saslusanju donese onaj genter slike mi u parku duvamo preko dana nas 4 ja se isfuro a to bilo jos ljetos a ja dekno sad u decembru 21. al to je kad si peh jos u stanici kad su me upisvali u neku knjizurinu ja bio na zadnjem listu govori ona drotkinja drotu nemojte vise nikog dovodit nemamo mjesta za upis eeeeeeeeee kontam koji sam ja baksuz
|
01-11-2008, 21:10
|
|
|
Marihuana Home Grower
Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
|
Quote:
Originally Posted by 3ananasa2
pa mogo si to jednostavnije rješit a da ne opandrkneš, jednostavno odeš negdje s autom , i poneseš si za pljugu ili dvije , po mogućnosti još s nekim da nebudeš sam. i onda fino zaključaš se u auto i pojačaš cd player prilično glasno.
i jebe ti se , ak dođu fino ili popušiš pljugu do kraja(pa pojedeš filter) ili pojedeš cijelu buksnu ak se zasereš i onda im fino otvoriš , kad ti počnu srat šta nisi odma otvorio kažeš muzika mi bila pojačana ili tak nešt nisam htio otvorit štajaznam ko ste vi i tak sereš...
uglavnom smo ja i frend jednom tako prošli loss.
al onda se moraš jebački pripazit jel te imaju na piku i kad tad će te probat srušit Govna 
e da uglavnom ti je bitno da imaš neku pomoć za pojest buksne i da ne nosiš više od za pljugu ili dvije. eto
|
Tako, dajte drotovima ideje.... !!!! A i lično sumnjam da bi se izvukao, jer kad lupne ti na haubu, prozor pendrekom, ne znam koliko da ti je pojačan CD, ima da čuješ sigurno!!!! :)

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|
|
|
01-11-2008, 21:39
|
|
Registrovan: Jun 2007
Pohvalio Puta:: 15
|
Quote:
Originally Posted by Bezze_Sa
Tako, dajte drotovima ideje.... !!!! A i lično sumnjam da bi se izvukao, jer kad lupne ti na haubu, prozor pendrekom, ne znam koliko da ti je pojačan CD, ima da čuješ sigurno!!!! :)
|
nemam ja njima šta davat ideje , kao da oni neznaju da se puši po autima na lenijama!
ja sam samo predložio kak da se probaš izvuć...
jadno je što ti mene kao napadaš da dajem ideje!
pa normalno da čuješ kad ti lupne , pa nećeš reć čuo sam al nisam htio otvorit(možeš i to reć ak očeš i nemaš ništ kod sebe) jebe ti se , nađeš neki razlog , pa i oni znaju da si čuo al šta će ti nemože ti ništa ak nemaš ništ kod sebe, kod nas u Hrvatskoj je tako,mada i to varira od grada do grada. Meni i frendu je upalilo , pojeli smo što smo imali i oni su bili bespomoćni , jedino su auto pretresli skroz naskroz i to je bilo to morali su nas pustit jel nisu ništ našli niti imali razlog za uhićenje .
ja sam samo dao savjet da ako nemaju neki dokaz protiv tebe nemogu ti ništ , eventualno te mogu odvest u stanicu i drkat (možda i koji put ispeglat) al i zato ima lijeka , ak te oni nisu ozlijedili , sam se mazneš od zid odeš kod doktora , nazoveš novinare i još ih tužiš za maltretiranje... 
kod nas ionako ima dosta slučaja suspendiranih policajaca a novinari gladni ko vukovi.
Eto tolko , pozdrav!
|
|
|
03-18-2008, 23:30
|
|
Registrovan: Mar 2008
|
mogu ti reci iz iskustva da nije jako lijep osjecaj kad padnes s bustom...znam iz iskustva,a i isto znam dosta stvari iz iskustva s policijom...dovoljno da me je jedan te isti pandur na jednom te istom mjestu svaku subotu zaustvljao jer sam vani poslije 23:00 a maloljetan sam i tad nisam imao osobnu...i tako me godinu i po dana zaustavljao,dok mi stvarno nije puknulo i dok mu nisam rekao da neka nauci vise da nema osobnu...inace pandur koda je kloniran,gdje god bi otisao vidio bi njega,kad god me zaustave tu je on...sad u zadnje vrijeme ga ne vidam bas vise,ali jedni jako pokvareni ljudi i znaju jako biti bahati prema maloljetnicima ili mladima od sebe!!!
ima i onih koji su dobri,koji su mi progledali kroz prste masu puta i tako,ali uvijek ce biti onih koji su govna!!!!! 
|
03-19-2008, 01:33
|
|
Registrovan: Dec 2007
|
Ja pušim češto vani, i po parkićima i kojekakvim buksarama...
Ulete mi civilci bar jednom mjesečno... Ponekad ni nisu u civilu.
Uglavnom već smo ja i moja ekipa razvili 6 čulo za njih i skužimo ih gotovo odmah.
Zna se zlatno pravilo: uvijek se buksa sve šta imaš negdje blizu mjesta na kojem pušiš.
Da se ja toga ne pridržavam već bi vjerojatnp bio u zatvoru, a ovak- nisam nikad ni pao.
Kako živim u većem gradu rijetko me prepoznaju civilci, iako ja ih znam većinu :D
Glavna finta je kad vidiš nekoga, i ako ti se čini da je osoba vrlo vjerojatno civilac, baciš fino joint na pod , džonom ga ubiješ u zemlju da ne ostane niš od njega i fino ih pričekaš, pozdraviš, isprazniš džepove il šta već traže...
Oni isto već kuže da smo iskusnjare, pa ni ne spominju rizle, samo se bune što smo ovo gazili(jer znaju što smo gazili) hehehe...
Moram se pohvaliti da mi se u tim situacijama čak ni kucanje srca više ne ubrza :D
|
|
|
03-19-2008, 01:40
|
|
|
Quote:
Originally Posted by doors_of_perception
Pričaš gluposti.
Volio bih vidit kako bi ih cimo kad bi te zapamtili dobro, namjerili se, pa svaki put pretraživali kad bi te vidili...a jednom od 100 puta ne bi sve bilo glatko i bajno i onda bi se usro po nepovoljan ishod kao i svaki normalan čovjek koji ne želi odgovarat zbog iluzornog i nepostojećeg razloga.
Zašto dirat luđake? Bolje ih ostavit na miru, igrat igru tihog igrača i ne mješat se. Te spike: ja ih zajebavam, oni mi ne mogu ništa, volim ih cimat...od toga mi se sere. Pa čovječe! Oni tebe pretražuju i pokušavaju ulovit, ne ti njih!
|
U većem gradu poput npr. zagreba nećeš tako često nalatit na civilca ili murjaka koji te haltao,,, A još rjedje će te on prepoznat i baš zato ić haltat... Therefore- možeš ih cimat i uživat.. . bar malo...
Neznam... jel ti se još sere?
|
|
|
03-19-2008, 09:49
|
|
Registrovan: Mar 2008
|
Mene su X puta istresli naopako i sve to takodje i auto nista nisu nasli , takodje da napomenem kod sebe imam za 1-2 jointa i nista vise jer u slucaju sranja to se jede ako nista drugo... isto tako dok vozim auto uvijek mi stoji u ruci i prozor je otvoren u slucaju zaustavljanja a vidim da ima neki inspektor samo lagano bacim van. Nikada nisam pao za vec punih 10 godina duvanja, a nikada me nisu ni mlatili neznam zasto... bio sam tu dok su kraj mene klince mlatili a mene ne... mozda samo cista sreca neam pojma... ali sto jest, jest ima njih i dobrih radio sam takva sranja da bi negdje bio prebijan ko macka ali izvukao sam se :).... i najsmjesnije je kad ti kaze tip da te prati i ti kazes ok nece se vise dogoditi tako sto ... i onda odes i opet varis kao da nije nista bilo axaxax :D
|
03-19-2008, 10:46
|
|
Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
|
ACAB osim barry coopera koji više nije C, tako da ACAB :)
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač
|
|
|
05-03-2008, 22:34
|
|
|
A.C.A.B.
hangin around with my mates one night
WE got in a little fight
Geezer come with a knife in his fist
i got cut along with the wrist said
ACAB ACAB ACAB
All cops are bastards
Coppers come up & say what's the matter with you?
now they see what we can do
Next thing i knew i was in a cell
all my mates are in there as well
ACAB ACAB ACAB
All cops are bastards
i had a court date to plead my case
they had delight at the look in my face
they said we're gonna put you away
i said all i had to say
|
|
05-04-2008, 14:51
|
|
Registrovan: May 2008
|
Stranac - Problem
Hello guys, i can read some serbian but I absolutely can't write in it.
I came here to ask your advice.
Yesterday me & my friend were caught with 5 grams of skunk after police checked our pockets at Kn. Mih. We were brought to the police station and it was protocolled.
The first police guys were not so nice with us and making fun of us, but later we reached some inspector who told me that he likes Russians (we are both from Moscow) , we are first foreigners to do it in Belgrade in his practice and he will try to make it allright for us.
We signed 2 prijavas (what was confiscated and what happened) and were let go with passports. He told us to come back on Monday to "finish with it".
So what can it be? "Finish with it"? Does it mean jail or some penalty (kazna) or deportation?
My friend has a flight back on Tuesday but I am staying here for some journalism work.
How deep in shit are we?
Respect & regards,
Hvala in advance.
|
|
|
05-04-2008, 15:49
|
|
|
U poslednje vreme kada se naduvam, uvek me startuju panduri-kerovi ,i pri davanju licne karte,uvek je*eno pitau isto pitanje: "da li imate nesto nelegalno kod sebe,znas ono?" ,naravno i kada imam i nemam uvek odgovorim "ne,nemam", zar je moguce da su toliko glupi?
kako da ne primete da su mi krvave oci?
da li je tako stanje kod vas?
|
|
|
05-04-2008, 16:03
|
|
|
Quote:
Originally Posted by auslanderRU
Hello guys, i can read some serbian but I absolutely can't write in it.
I came here to ask your advice.
Yesterday me & my friend were caught with 5 grams of skunk after police checked our pockets at Kn. Mih. We were brought to the police station and it was protocolled.
The first police guys were not so nice with us and making fun of us, but later we reached some inspector who told me that he likes Russians (we are both from Moscow) , we are first foreigners to do it in Belgrade in his practice and he will try to make it allright for us.
We signed 2 prijavas (what was confiscated and what happened) and were let go with passports. He told us to come back on Monday to "finish with it".
So what can it be? "Finish with it"? Does it mean jail or some penalty (kazna) or deportation?
My friend has a flight back on Tuesday but I am staying here for some journalism work.
How deep in shit are we?
Respect & regards,
Hvala in advance.
|
well i think you`ll get away with some financial penalty...they like russians in serbia.thats my opinion.
|
|
05-04-2008, 16:50
|
|
|
try to ask him is there "any other solution". Be very nice whit him, because he likes you, so better that things stay that way...
|
|
05-04-2008, 18:11
|
|
Registrovan: Apr 2008
|
ideath @
on te po protokolu mora pitat dimas li nesto nelegalno kod sebe bez obzira na stanje u tvojim ocima
jer ukoliko kasnije dodje do sranja nekih, tj. najd nesto a da te ne pita to onda ti njega mozes teretiti za nest u stilu ometanje bla bla...
|
|
|
05-04-2008, 18:52
|
|
Registrovan: Apr 2008
|
kod mene u MAC  EDONIJU doneli zakon da ase dileri i pusaci na travu kaznu sa iste merkr.pa to nije normalno bre ljudi.kako moze diler i covek koi puse vutru i ne steti nikome bude kaznjen.lol.........nije fer 
Last edited by skankovka : 05-04-2008 at 18:55.
|
|
|
05-04-2008, 20:00
|
|
|
prva moram primjetit da sve više makedonaca dolazi na forum, znaći širi se forum dosta,
pa slušaj skankovka, sve je moguće, kod nas u hr naprimjer svejedno je jesi ratni zločinac koji je poubijao par desetaka civila ili imaš kod sebe za 2 trube, dobit češ skoro isto zatvora
apsurd!
P.S. jeste li ubrali da je obama za dekriminalizaciju marihuane 
|
|
05-04-2008, 20:07
|
|
|
|
|
05-04-2008, 21:34
|
|
|
Quote:
Originally Posted by THC mind
ideath @
on te po protokolu mora pitat dimas li nesto nelegalno kod sebe bez obzira na stanje u tvojim ocima
jer ukoliko kasnije dodje do sranja nekih, tj. najd nesto a da te ne pita to onda ti njega mozes teretiti za nest u stilu ometanje bla bla...
|
da to je ok,ali poceli su od skoro da pitaju,ali moras priznati da je glupo,jok recicu mu da imam trave ,skanka i rizle.
ranije su me pretresali,u beogradu se me cak i izuvali jednom prilikom.
ali nikad me nisu nahvatali 
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|