Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Obrazovanje

Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 11-22-2007, 22:51   #81
chawo

chawo's Avatar

Registrovan: Oct 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default j...o kerove

Ljudi zabole nas dupe...iskreno zabole me dali ce me prebiti ili zatvoriti ja cu i dalje pusiti!Volim da sam napusen...preporucujem to i vama!RELAX
....
chawo is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2007, 23:53   #82
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Neznam baš hoćeš tako mislit kad zbog panja ili dva provedeš godinu, dvije ili tri u zatvoru
Pazi se s mentalitetom "boli me ***** šta mi mogu" nećeš daleko
Old 11-23-2007, 18:21   #83
MONSTER

MONSTER's Avatar

Registrovan: Nov 2007

Quote:
Originally Posted by chawo View Post
Ljudi zabole nas dupe...iskreno zabole me dali ce me prebiti ili zatvoriti ja cu i dalje pusiti!Volim da sam napusen...preporucujem to i vama!RELAX
....
to je ok,a jesi li mislio na to da u buksi neces biti napusen,barem ne toliko koliko bi ti zeleo,ganja je za slobodu,zato uzivaj u njoj i budi oprezan,,,,
MONSTER is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 18:52   #84
Slim_Shady

Slim_Shady's Avatar

Registrovan: Sep 2007
Default Uvijek se moze

Quote:
Originally Posted by Marsbre View Post
Slusajte ljudi tu se ne moze nista i nemojte da se zajebete i da prijavite pandura, to je poseban sloj ljudi ne mogu se uporedjivati sa obicnim ljudima kao ni sa mangupima, kriminalcima...je to.
Ne slazem se s tobom u potpunosti ima dosta sanse da se optuzi murjaka i dobro prode!
Zamisli samo kako mediji samo ko lesinari cekaju neku novu vijest npr "murijak silovao djevojku jer je imama kod sebe sicak marihuane" I takve gluposti, pajkani su za njih ko mravi... morate se jedino cuvat osoba kao sto su poznati nogometasi i politicari i te gluposti (makar mislim da bi bilo zabavno medijima zajebat nekog politicara)

Nekog mog rodaka je jedan nogometas opalio jako jer ga je zamjenio za nekog drugog klinca, ovaj ga je iso tuzit i jos su u Sanja show zavrsili i na kraju ispalo da je moj rodak neki grozni tip, a nogometas neki superjunak (jos ti izvade da si npr u skoli imao tucu pa ti to jos i na nos naseru)

Sanse su 50-50, mozes pajkana tolko razbit da dobi otkaz i da gaze po njemu zadrekanim cipelama, a moze samo proc da odes doma i nista se ne desi, u svakom slucaju bolje prijavit.
Uvijek doduse ovisi o tome gdje se nalazio, mos but u nekom velkom gradu il na selcu nije svugdje isto isto kao i svaki sudac, policajac....
samo nemoj zakasnit, cim ti se to desi isti cas prijavit!!! Bori se i izgledaj sto bijednije sto mozes i unisti ga.
Slim_Shady is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2007, 20:53   #85
Ratar

Ratar's Avatar

Registrovan: Nov 2007

Ja znam da kod nas stanje s drotovima skroz lose, rade stvarno sta oce, mogu te okrenit naglavce gdje god hoce i kad god hoce, niko im nista nece. Moram jos jednu pricicu ispricat. Jednog lika priveli i provode standardni postupak prikupljanja informacija, i pitaju oni njega cime ces, malim, velikim pendrekom, mokrim novinama ili snjezanom. I sad misli lik pa ajde snjezanom ce rec mozda neku zensku dovedu da ga pegla, a oni uzeli lopatu za snjeg i s tim ga tukli
Ratar is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2007, 09:40   #86
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Aaaa..... to kod nas nema.... bar ne u većim gradovima... Kod nas drotovi su skrooz rega, pretres i tako to (na ulici) jedino ako im ti dopustis, ako ne, onda te vode u stanicu... jer sjeb je skidati se negdje a raja koja prolazi gleda... aaa o tući i maltretiranju da ne govorim, koliko ih je samo izgubilo posao radi jednog samara jos '99, da nema OHR-a i Visokog Predstavnika, i ovi bi ovdje radili sta im je qrcu volja.... al' ovako nema sanse, i sad decertificirani drotovi trazili u par navrata (stajali ispred OHR-a) i ovi iz RS-a i Federacije.... (svi zajedno...) traze da ih vrate na posao....
Do dan danas niko nije vracen, niti ce biti.....

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 16:13   #87
5AR

5AR's Avatar

Registrovan: Jun 2006

nisu samo naši policajci pametni...

http://www.net.hr/webcafe/webvideo/p...9/0492006.html
5AR is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 16:24   #88
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Ajme, kakvi carevi

Respect the PRAVILNIK

Last edited by b r a i n c h i p : 12-03-2007 at 16:26.
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2007, 00:36   #89
Sho

Registrovan: Dec 2007

Quote:
Originally Posted by Crass View Post
Jedanput su kod nas nasli trave drotovi frend se od shoka onesvjesto razbio cjela usta i nekoliko zubiju drotovi se prestrasili da ceih tuzit i pustili nas XD XD...znaci ak vas ikad uhvate pravite se mrtvi i padnite na pod sa glavom...

Crass je ovo napisao iz neznam koje zajebancije...i samo potakao sranje :),
edit gloSS_ZelenKy
ovdje u rijeci ni to ja mislim nebi proshlo... tu su drotovi toliko nabrijani na ekipu koja pushi da kad te zaustave i ako si sumljiv (nedo bog da ti rizle nadju, nasrchu na tebe onda ko psi) budi siguran da che ti i nozhne prste rashirit nebi li nashli nesh... josh ako imash prijavu, a ochi ti crvene... jjjaaaaooooo sve zbog malo zelenila :/ a narkomana pun grad...da :(

Last edited by gloSS_ZelenKy : 12-14-2007 at 09:55.
Sho is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2007, 11:06   #90
Laidback

Laidback's Avatar

Registrovan: Aug 2005

Odlican opis stanja u Rijeci!

Laidback, molim te bez nepotrebnog citiranja.

Last edited by gloSS_ZelenKy : 12-14-2007 at 09:41.
Laidback is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2007, 00:10   #91
Crass
pred ban

Crass's Avatar

Hah to kod nas svugdje tracevi " u rijeci ti je najgore, imamo srece sto smo u zagrebu..."
Crass is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2007, 01:08   #92
Silent Bob

Silent Bob's Avatar

Registrovan: Jun 2005
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
Cool

Jedan clan je trazio da mu prodam sjeme skunka preko pm. Nije niko od poznatih, ili neko ko postuje na forumima. Samo da upozorim ako se jos nekome javi, pazite se mozda je murija. Nemojte nikako prodavati ili razmjenjivati ista ilegalno preko foruma, opasno je.
Silent Bob is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2007, 20:09   #93
dark grower

Default murija i fto

ha, kod nas, u vojvodini, situacija je smesna, sto se tice murije oni su likovi. . . sitacija je ovaka: prijatelj i ja varimo na ulazu u groblje prolazi neko fizicko-tehnicko obezbedjenje i staje kolima gledaju, ubacuju u rikverc i dolaze, ja se uspanicio bacio dzoks, a drugi sto sam imao negde ga bacim medju travu. u medjuvremenu oni dolaze i gledaju i nesto nas traumiraju. . . bla. . . bla. . . nemojte biti tu, remetite mir . . . uglavnom ok, mi se okrenemo i krenemo kroz groblje nekih 200 m, pa cemo se vratiti po onaj dzoks, ok napravili krug, dolazimo, kad ono dzoka nigde, propo, nestao nije proslo 10 sec, kad ono patrola staje i pocinje da nas startuje, kao sta se to desava . . . bla. . . javili su nam iz FTO(fizicko-tehnicko obez.) da neko poseduje marihuanu od vas, nista tu nas pretresu, nista nenadju okrenu se i odose prema kolima kad jedan murjak iz kola vice: "Daj, nemojte se drogirati, idite ka*ajte neke ribe, sta ce vam droga". pogledali se onako krvavi i samo smo se nasmesili. . . uglavnom dzok je nestao u rukama takozvanog "obezbedjenja"
dark grower is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2007, 22:13   #94
Crass
pred ban

Crass's Avatar

Ma nikad nesmijes pusit na mjestima kao prakici, skole i to, najbolje kod kuce zapaliti, nema nikakvog straha a i nije tak hladno
Crass is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 09:47   #95
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Mr.Skunk oprosti ak je ispalo da te vrjedjam.Svaka cast sto si skužio da laže....sve što sam htio je reci da to nije daleko od stvarnosti.A Mr.Skunk kad nekome kažeš da šta god kaže nije tocno je puno veca uvreda nego kad je neko mamin sin i .(tocka).
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 13:50   #96
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Uf groblje je bolesno mjesto za pušit po danu je sigurno fino po noći neam pojma ali je strava doživljaj onako sve svijetli i grobovi i tako vrlo veselo
Old 12-14-2007, 14:03   #97
Anarhoster

Anarhoster's Avatar

Registrovan: Oct 2007

Quote:
Originally Posted by Chmaka View Post
Jedan clan je trazio da mu prodam sjeme skunka preko pm. Nije niko od poznatih, ili neko ko postuje na forumima. Samo da upozorim ako se jos nekome javi, pazite se mozda je murija. Nemojte nikako prodavati ili razmjenjivati ista ilegalno preko foruma, opasno je.
Također i mene.
Anarhoster is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2007, 00:04   #98
bozga

bozga's Avatar

Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

Evo neka moja mišljenja o policiji i pljuganju izvan kuće/stana...

Dakle, valjda najgluplja stvar koju možete napraviti je pušiti u nekom parkiću ili vrtiću jer lako vas netko može vidjeti i pozvati policiju... Rađe odite negdje na WC u neki birc i smotajte i pušite gradom nego se zaustavljati u parkiću, vrtiću ili sl. lokacijama..

Nikad nisam pao, ali bio sam vrlo vrlo blizu i od tada ful pazim.

1. Ako imate kod sebe nešto i nađete se na mjestu gdje dolazi murija prema vama- počnite trčati!!!
Kada proradi adrenalin, nitko vas neće moći uloviti, a ono što imate možete baciti usput. ;)

2. Stvar, ako baš morate pušiti na javnom mjestu rađe pušite joint kao normalnu cigaretu hodajući gradom... Tak je najmanja šansa da vas ulovi murija osim ako ne naletite na nekog murjaka u civilu... Nemojte smotati neke prevelike pljuge da se previše ne osjeti...

Doživio sam jednom da lik na Trgu bana Jelačića puši frulu, okrenem se i vidim nekog spaljenog metalca. Dođem do njega i pitam ga kaj sluša, a on meni pruži pljugu!
Ušli smo u tramvaj prema Glavnom s jointom, na sljedećoj stanici u tramvaj uletava murijak!!! Bacio sam pljugu kad je dotični metalac počeo vikati "cop, cop"!!!
To je bilo prejako...

3. Stvar; uvijek pušite u sigurnosti svoga doma!

4. Stvar; uzgojite sami svoju vutru, nemojte biti pohlepni i zarađivati na tome nego uživajte u plodovima vlastitog rada i pružanja ljubavi prema biljci.

Tako će vam vutra biti legalna cijeli život bez ikakvih frustracija... I naravno, oprez i pamet u glavu.

Boz
bozga is online now   Reply With Quote
Old 12-16-2007, 02:18   #99
balcan_smoke
propela! ne ventilat0r:-)

balcan_smoke's Avatar

Tournaments Won: 1

Registrovan: Jan 2007
Pohvalio Puta:: 4
Pohvaljen 6 Puta u 6 Tema
Cool

Quote:
Originally Posted by bozga View Post

1. Ako imate kod sebe nešto i nađete se na mjestu gdje dolazi murija prema vama- počnite trčati!!!
Kada proradi adrenalin, nitko vas neće moći uloviti, a ono što imate možete baciti usput. ;)
nikako ne bježite jer sigurno padate i onda kad vam natovare najebaliste
ima da vam dodaju još kesu nečega
zavisi koliko imate ali iskulirajte koliko god možete
ako stvarno dimi vas 10 na otvorenom đe može murija nalećet
onda vam i onako nema spasa

budi pametan i misli prije što i kako
jer poslije ima vremena ali rešetke jebu
Old 12-16-2007, 02:19   #100
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Quote:
Sa ovim se nikako ne slazem osim ako niste u 100% prednosti, znaci vidite njih, a oni vas ne. Jer ako pocnete trcati, u njihovoj glavi ste momentalno krivi za nesto, i makar vam ne nasli nista ako vas uhvate kasnije, najebali ste jer necete znati objaniti zasto ste bjezali.
Moj savjet za takve situacije je da se ono sto se ima kod sebe (mislim na travu) ili vec smotani joint strpa u usta, onako lagano kul, kao bombon, i proguta... Ako nosite velike kolicine sa sobom, kolicine koje ne mozete progutati... jebiga sami ste krivi sto ste takve konjine...

To je samo moje misljenje, peace.

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules