Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Obrazovanje

Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 08-29-2007, 20:08   #61
Marsbre

Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by Pampers View Post
e pa moskri ce te poklopit u 90% slucajeva a ne cipelic. A njih nitko nezna di su sta su.
Celava likovi s facama koje koje odaju "na zadatku sam" su najcesce moskriji. Nemos nikad znat jer se rotiraju po gradovima svakih godinu dvije.. zajebi situaciju i pusi doma;)
da da najlepse je kod kuce lepo i opuuuuuuuusteno
Marsbre is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2007, 12:27   #62
LucidDream
Super PerfundO

LucidDream's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema

Eh kada bi bilo jos ovako pametnih policajaca kao stao je ovaj koga je Yami sreo...Kod mene su sve supcine koje mogu da se sire jer je malo mesto...Sjebacu ih kad tad...peace & respect
LucidDream is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2007, 21:03   #63
Sats

Registrovan: Jun 2007

Dragi prijatelji,

doci ce jednom kraj ovom pateticnom patrijarhu, i ovoj pateticnoj kulturi..
treba izdrzat, biti oprezan i pametan,
i treba shvati da je to sve jedan veliki ciklus i da necemo mi nista istinski promijenit,
sto ne znaci da se ne treba izrazit!!
no, isto tako treba shvatit da ce ta patetika sama sebe pojest...
treba biti strpljiv,

sto se tice same teme policije, evo jednog lijepog emocionalnog simbolizma,..

Let's follow the cops back home ---and rob their houses...

http://www.youtube.com/watch?v=qPomFt3dEro

Pozdrav..
Sats is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 20:13   #64
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006

Quote:
Originally Posted by DirtyDeeds View Post
Glupi ljudi.Neki policajci su toliko glupi da se uzive da kad nekog izmlate bezveze da ce nauciti da se ne treba zajebavati sa zakonm.

Trebamo na svakog policajca kamericu staviti i onda po zelji izaberes nekog na internetu i gledaš šta radi.Naravno sve bi se snimalo ako nešto naprave što nebi smjeli.
Ovo je odlična ideja samo kad država ne bi bila u kurcu ko što jest.Po kameru svakom policajcu u kapu i da snima sve dok su na radnom vremenu i onda nema skidanja i gašenja kamere i sve da se kontrolira kompjuterski , i da kamere budu takve da ih ne mogu gasiti nego jednostavno cjelo vrijeme su upaljene i povezane sa centrom čim neka prestane davati signal uzbuna .A murjašima još ugradit čipove u kape i uniforme tako da se cjelo vrijeme preko GPS-a zna gdje se točno nalaze .Tehnologija zato već sva postoji samo treba provesti u djelo.A i zašto ne kad oni nas žele kontrolirati stalno neka se i njih stavi pod kontrolu .Ako neki murijaš skloni kapu s glave ta ko da kemera ne vidi šta radi onda mu se odbije mjesečna plata ,kao onima u Big Brotheru kad ne stave mikrofon odbiju im od nagrade .Jedino smiju skinut kapu kad idu srat i pišat ali onda moraju da najave i imaju 1 min da pišaju i to da se čuje piššššššššššš i prdddddd.

cannebosanac is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2007, 18:11   #65
Sixthy

Sixthy's Avatar

Registrovan: Sep 2007

OMG...

Pa to nema sanse da bih dopustio... O_o

Uvijek zbuksaj djiku, ali rizle ostavi kod sebe... :D
...Tako ja cimam drotove kad me haltaju i pretrazuju... :P

...Ma sta ce on vrijedjati... Mamicu mu...

Uvijek nadji neki nacin da ga ignoriras i pravis se glup...
...To iritira ljude pa ce tako i glupe drotove... :D
Sixthy is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2007, 18:46   #66
doors_of_perception

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005

Quote:
Originally Posted by Sixthy View Post
Uvijek zbuksaj djiku, ali rizle ostavi kod sebe... :D
...Tako ja cimam drotove kad me haltaju i pretrazuju... :P
Pričaš gluposti.

Volio bih vidit kako bi ih cimo kad bi te zapamtili dobro, namjerili se, pa svaki put pretraživali kad bi te vidili...a jednom od 100 puta ne bi sve bilo glatko i bajno i onda bi se usro po nepovoljan ishod kao i svaki normalan čovjek koji ne želi odgovarat zbog iluzornog i nepostojećeg razloga.

Zašto dirat luđake? Bolje ih ostavit na miru, igrat igru tihog igrača i ne mješat se. Te spike: ja ih zajebavam, oni mi ne mogu ništa, volim ih cimat...od toga mi se sere. Pa čovječe! Oni tebe pretražuju i pokušavaju ulovit, ne ti njih!
Old 09-23-2007, 00:31   #67
Lud-Mlad

Registrovan: Aug 2007
Default Acab

Ma tu se nema sta drugo rec neko da su seljacine koje trce za nama koji pusimo travu u mraku i nikom nesmetamo i nikoga neometamo,a drugi koji rade sranja kradu provaljuju i sta sve ne,s njima nista rijetko se koji uhvati!!!Zamislite vi kad se tuu Hrvatskoj Ubije covjek u pol bijela dana ispred kafica i da se nikada neuhvati,a kad ja zapalim joint u pol bijela dana ili po mraku e mene onda uhvate!!!Treba tu stosta promjeniti u ovim rupama u zakonu,jer je ovo prebolesno...!!!
Lud-Mlad is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2007, 15:57   #68
Pacox

Pacox's Avatar

Registrovan: Apr 2005

Ma, policija na ovim prostorima je samo produzena i legalna ruka kriminalaca i korumpiranih politicara. Nema svrhe se nervirati zbog njih, jer se time nece nista postici. Kod nas su panduri takodje kreten do kretena. Neki cak i koriste sluzbeno oruzje da pucaju u pse lutalice (dabogda ih silovali gej sumo rvaci sa sidom) i kurce se pistoljima i autoritetom... Mada jedan je dobio svoje kada se napio (!!!) i poceo da preti ljudima u kaficu :)
Licno iskustvo nisam imao, ali sam cuo da su kod nas isto pohvatali par ljudi po parkovima i kaficima zbog toga sto su imali vutru kod sebe. Cak znam da su i pored gimnazije uhvatili par likova koji su duvali na odmoru... Za sve su krive znacke u civilu...
Pacox is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 22:12   #69
Jim Morrison

Jim Morrison's Avatar

pa verovalili ili ne, ali meni je drug iz pouzdanih izvora rekao: da se zna sa nekim dilerom tamo iz beocina, i da on kad povalja sve to tim pajdasima i slicnim, lepo ode kod upravnika, preda spisak kome je sve predao, drotovi ih navataju, naravno zaplene robu...
E a tu (kad se ovima shto su popadali zavrsi sudenje), roba bi trebala otic na "unistavanje".... drotovi normalno po zakonu predaju upravniku, e a upravnik opet ovom, da jadnim komanima prodaje to shto su vec jednom (ili vishe puta) kupili!!!!!
I sve se to tako vrti ukrug... dok nekom pajdashu nedopizdi, izvadi noz i izbode i dilera i pola stanice... :)
Old 10-13-2007, 15:10   #70
ja0

Registrovan: Aug 2007

mlad sam i imam iskustva sa govnima od policajcima(ne svim),
ono kada ih sretnes u 11h pa tjeraju doma, a ti pobjegnes,
pa ono kada zapalis u parkicu a oni ko strvinari ono polako idu u punticu i gledaju ko je u parkicu, iz iskustva znam da su ovi stariji policajci bolji, ono nece te jebat oko cigarete ili boce vina, a ovi mladi ako im ne pokazes osobnu idu za tobom do kuce u autu. ima dobrih a ima i losih policajaca
ja0 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 16:58   #71
salvia

Registrovan: Jan 2006

pao sam već tri puta
prvi puta sam dobio samo uvjetnu
drugi puta sam dobio pišanje
a treći puta evo dobio presudu prije neki dan na kaznu od 7500 kn
za 3g vutre
nisam imao večih problema sa policijom
bio sam uvjek kulturan sa njima
pakovi
salvia is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 18:47   #72
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Kako si pao, i to tri puta?
Moze li mi netko pojasniti tu presudu 'pišanje', jel' to neka maloljetnicka presuda? Obavezni ste raditi testove na THC neko vrijeme. Sto ako su pozitivni?

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 19:31   #73
DirtyDeeds

Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

To nesto kao biras oces zatvor/kaznu il ces ljecenje.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 23:48   #74
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

I koja je sluzbena terapija za 'skidanje sa trave'...? Gajba žuje uz rijeka-varteks? gluposti...

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2007, 17:44   #75
salvia

Registrovan: Jan 2006

nema službene terapije samo jednostavno nema pušenja
jedanput tjedno ideš na pišanje i budeš čist
ako ne, ide ono što te sljeduje
kazna novčana ili buksa
salvia is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2007, 13:18   #76
Voce_i_Povrce

Registrovan: Nov 2007

Bio sam dosta puta startovan od pandura,klasika pretres i to je to! NIkad nisam padao(dace bog da tako i ostane) cuvam se takvih situacija, i uvek sam na oprezu! nisam od onih a boli me za njih ne mogu mi nista! mogu oni i te kako mogu! Jednostavno moze im se! MAMU IM!
Voce_i_Povrce is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2007, 12:24   #77
Rogonja

Registrovan: Nov 2007

ima i ok policajaca... Evo ja sam iz Splita i imamo jednog ovog kvartaškog pandura koji tu stalno kruži al nikad ekipi ne sere zbog dima upozori ih malo i to al nikad nije nikog privea zbog dima.. svaka mu cast...
al evo imao sam jos jedno iskustvo ovo ljeto, zadnji dan skole... isli smo na koncert i ova cura se pridimila i onako zbunjena stavila dim u torbu i kad smo ulazili pandur joj je gledao boršu jer nas je vidio upušene (crvene oči i sve ostalo)... ali ocito nam nije tija usrat tu vecer pa je samo povrsno pogledao, da je htio nac nasa bi bez problema...
Rogonja is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 00:53   #78
kotva

kotva's Avatar

ima ih i dobrih, i loših... nažalost, ovi potonji su u većini,gamad
Old 11-08-2007, 11:24   #79
prolaps_rektuma

prolaps_rektuma's Avatar

Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

u nekoj temi se spominjao tracking ip adrese i tako slično...e ovako pošto se preko ip adresa hvataju npr. pedofili...

u guglu kad se upiše najučestaliji naziv za travu:vutra dobije se stranica vutre.org što i nije loše,ali šta da murija a sumnjam da to nisu napravili traži po netu...od blogova do foruma...i nalete tu na unutarnje uzgajanje,vanjsko kao da je njima problem nać ip adresu,a i forum je dostupan svima koji nisu članovi...pa je moj prijedlog da se određeni VITALNI dijelovi foruma maknu,odnosno da ne budu dostupni gostima...
možda je offtopic,il sam trebao stavit pod prijedloge itd...ebat ga
Old 11-08-2007, 11:45   #80
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by psihonaut19 View Post
E ljudi nešto se mora poduzet u vezi s policijom. Jučer sam opet dobio batina i bio izvrijeđan. Dva policijajca i inspektor su me pretresli u parku.Nisam imao ništa iodjednom policajac počne na mene vikat kako sam ja zlo,kukulj koji treba spaliti. Ja mu kažem da me prestane vrijeđat kad se on izdere "tko te vrijeđa *********** ti materina" i navali me mlatiti.
Neznam kako je u velikim mjestima ali ja sam iz malog gradića gdje je događaj mjeseca kad neki klinac padne sa pljugom tako da se vole iživljavat.Majku im...
Eee vidis kod nas je skroooz druga situacija sa tim.... Moze da galami samo, a da te takne, samo u IPTF-u ga prijavim i automatski je bez posla, ma sta da ja uradim....

Čak kod nas, xxx puta me je zaustavio drot, i znam da neam nista kod sebe, i on kao hoce da me pretrese vani... reko' nema sanse, ako imas "osnovanu sumnju" idemo u stanicu haveru, a tamo ako te takne, (ovo je opet u BIH, ne znam za manje gradove...) ali u SA nema više da drot takne nekog.... jer ode sa posla u roku 10 dana...
Ne davno su pred OHR-om decertifikovani drotovi trazili da ih vrate na posao..... :), čekali, čekali i pa paaaaaaaa (a skinuto ih je sto iz RS-a, sto iz FBiH koliko hoces...) sad ovi vise vole posao, nego da nekome samar "spuca"...
Mnogo ih je izgubilo posao tako, al' sad im je metoda ono.... vrištanje, prijetnje, al' kad vide da taj neko zna da mu on ne moze nista .... joooo :) to najvise volim tako se grizu a nemogu nista :) hehehhehehe
Eh, sad ne znam jel jos IPTF postoji kao zasebno "tijelo"(kao prije), ili to pripada nekom ogranku OHR-a, a kod nas je dobro sto ne moramo gledati niti traziti broj značke, jer ime i prezime im je zakaceno na uniformi...
.... a najviše volim (to mi se desilo nedavno)... nafatali me bezze skrooz ono, mislim nista nisam imao kod sebe, i ovaj jedan papak, počeo nešto vikati ovo ono... kad sam mu ja "skreso..." a opet drugi i ovaj treci,(trojica ih bila) znali me od prije... i govore ovom drotu (kao da ja ne čujem...:) ) da se smiri, a ja se uspalio hocu da se svadjam sa njim i bog... samo cekam da bilo sta uradi, ma šamar.... donji bi bio....
iiii naravno nakon 15-tak min. pustili me, cak ni pretresli me nisu, jer nisam dao na javnom mjestu da me "trkeljaju".... iii fino sam im rekao, ako hocete, hajmo u stanicu pa tamo me trkeljajte....i tu me pustili .. :)
Sto se drotova tiče, kod nas je extra za to... mislim sto se toga tiče...

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules