Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Marihuana » Obrazovanje

Obrazovanje Sve od istorije marihuane do najnovijih istrazivanja.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 08-05-2007, 13:45   #41
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Eto sam da se zna čuo sam juče neku glasinu da u Osijeku murjaci prisluškuju mobitele, ali nemam blage veze her istina i tako to ali juče čuo a i nije tolko nemoguće pošto je sada kak čujem totalna nestašica
Old 08-05-2007, 14:30   #42
Svizac_:)

Svizac_:)'s Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Ma čisto sumnjam jer zamisli da idu svima prisluškivat mobitele...to bi bio posao koji je skoro pa neizvediv. Trebala bi im još jedna dodatna postaja i njih 100tinjak koji bi samo držali slušalice na glavi i preslušavali tone snimljenog materijala. Možda nekome i prisluškuju al to se radi kada su neki teži sumnjivci u igri, a ne neki klinac koji pokušava sredit korova za 50kn ...tako da mislim da se po tom pitanju ne trebaš brinut sve dok ne zoveš za kilu bijelog ...
Svizac_:) is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2007, 20:04   #43
Marsbre

Registrovan: Jul 2007
Default Oprez

Slusajte ljudi tu se ne moze nista i nemojte da se zajebete i da prijavite pandura, to je poseban sloj ljudi ne mogu se uporedjivati sa obicnim ljudima kao ni sa mangupima, kriminalcima...Pa sta vam je bre moj cale je lezo u zabeli jer nije vratio na vreme pare! Pa vi vidite momci. Tu se nista ne moze i kraj, klonis se budale koliko mozes. I to da prisluskuju telefone je tacno dovoljno je da ste jednom pali sa mobom i to je to.
Marsbre is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 09:59   #44
Makaveli OS Jug 2

Makaveli OS Jug 2's Avatar

Registrovan: Jun 2007
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

evo procitao sam post od samana i ostale i posto sam iz os mogu reci da saman ima pravo...krimovci vam tu stalno neke akcije provode neznam sta im je majke mi...
a to da prisluskuju mobitele je vrlo lako moguce...jel u os imate par ono ''lokalnih'' vecih dilera za koje svi opcenito znaju i nije nikakav problem njima prisluskivat mobitel...
ali sada nemaju sta prisluskivat jel trenutno u os nema dilanja na panj ili takvo sto...sada stizu veci paketi za koje svi znaju da stizu ali nitko nezna gdje...tako da im je to prisluskivanje sada stvarno nepotreban gubitak vremena...
Old 08-06-2007, 12:52   #45
stellac

stellac's Avatar

ovdje u Sarajevu je moda nositi majcu sa Listom ili vec gotovim Yointom ... tako da ovdje nema takvih problema ... i sam je nosim i nemam frke :-)

Last edited by stellac : 08-06-2007 at 13:05.
stellac is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 13:06   #46
darkestrah696

Registrovan: Aug 2007
Default hehe

Kod nas u našem gradiću ima drotova previše,pogotovo krimovaca nemože se vjerovat kolko ih subotom recimo ima,hodaju po parkovima, livadama u kafićima sjede, po centru ono mislim na svaki dio grada ima ih par komada čak iz osijeka stižu pojačanja vikendom jer kod nas je kriminala previše droge ima ono...recimo u našem gradiću ima 7000 - 7500 tisuća ljudi,dilera ima recimo 20 svi dilaju razlićitu robu večinom travu i koku i onak previše previše droge ima i onda recimo samo u jednom danu nastane suša i svi grebu a nije nitko pao kod nas he, pa recimo več mjesecima bilo je jednom ali su dečki pali sa svime imali su pun auto ono...koka,horse,bomboni,trava,tripovi ma sve i ono netko ih otkuco i ono sjedili su na parkiralištu i masa drotova baš ono masa ih je okružila sa sirenama i sve i jedan dečko je probo bacit te vreće dole u rijeku ali nije palo u vodu i uvatili su ih i sad leže u zatvoru...nažalost
darkestrah696 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 14:50   #47
SLO-Era
Administrator

SLO-Era's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvaljen 7 Puta u 6 Tema

Nažalost je ovo Balkan pa večina muškaraca želi biti neka narodna vlast:policajac,postar,sumar...samo da se oni pitaju :))) + večini ovdašnjeg prostora vlada kriza indetitete,max zloupotreba marihuane i ostalih nedozvoljenih droga,.... idealni uslovi za dogadjanja koje opisujete.
U petak sam se vračao sa koncerta pa sam bijo slučajno prisutan postupku oduzimanja jointa u Lj -Savim korektan odnos policajaca-popisano,oduzeto i konačan epilog sudija za prekršaje sa novčanom kaznom

ali u koliko se promeni zakon- barem osobna upotreba postane prekršaj a ne kaznivo delo,onda uz vasu informiranost,odgovorno ponašanje,kulturan pristup... ne može policajac bas mnogo osim,da napravi zapisnik i prosledi sudiji za prekršaje...
Ja ne znam kako je u vasim zemljama ali večinom bi prilikom osobnog pregelda trebao biti prisutan svedok...
Ja vam mogu napisati kakav je postupak i vasa prava prilikom postupka policije u Slo:vasa prava i duznosti i takodje policajaca..

www.vutra.org/pravilnik

budimo odgovorni do sebe i ostalih, tako čemo najbolje promovisati cannabis kulturu
SLO-Era is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 19:38   #48
Jim Morrison

Jim Morrison's Avatar

napisi..... jel sme drot da mi gleda u gace ili u onaj qurac sa parama???
Ja sam cuo da mora imati dozvolu, da bi pogledo, u osobne stvari u koje spada i qurac sa parama, torba, gace.....
Old 08-06-2007, 23:48   #49
Pampers

Pampers's Avatar

Registrovan: Mar 2007

Quote:
Originally Posted by Šaman Šandor View Post
Eto sam da se zna čuo sam juče neku glasinu da u Osijeku murjaci prisluškuju mobitele, ali nemam blage veze her istina i tako to ali juče čuo a i nije tolko nemoguće pošto je sada kak čujem totalna nestašica
Da pa, prisluskuju, ali ne sve. A i ove koje prisluskuju, imaju automate koji oznacavaju razgovore i smsove u kojima se koriste odredjene kljucne rijeci... koje su to nemam pojma, ali sam deri troša (šatro) i boli te kita.

Naravno to vrijedi ako nisi pao. I nisi pod povecalom. Obicno ako si bio u imenku onog tko je pao.

A u Osijeku su havarije od nove godine ako niste primjetili drugari... Ta akcija je najavljena jos proslo lijeto, samo sto se nitko nije obaziro, a sad eto ti jebiga
Old 08-07-2007, 12:04   #50
Jim Morrison

Jim Morrison's Avatar

jel zna neko neshto za ove dozvole jel sme da ti gleda u gace(privatna stvar, mozda se ja stidim mog:))???

Last edited by Jim Morrison : 08-07-2007 at 12:05. Reason: ispravka
Jim Morrison is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 23:38   #51
Pampers

Pampers's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jim Morrison View Post
jel zna neko neshto za ove dozvole jel sme da ti gleda u gace(privatna stvar, mozda se ja stidim mog:))???
U Hrvatskoj nesmiju, ali ako ima opravdanu sumnju, smije te odvesti u postaju i tamo te rektalno pretrazit;) Pa ce ti cesto reci da se skines ili te vodi u postaju, da moze nest uvjerljivo navest sudcu u slucaju da ga se odlucis tuzit.

No opet, moze ti radit sta oce ako ne ostavlja na tebi fizicke tragove pogotovo ako si pijan i maloljetan... Pogotovo ako imas dosije, koji je "opravdana sumnja" + tvoja rijec kao svijedoka u svoju korist vrijedi ***** pred sudcem.

Lega, to su sad pravne nijanse u koje se ne trebas petljat ako nemoras jer oni vec znaju sve kuteve i cesto idu na to da ti neznas. Pa ono... Probaj s nekim pravnim prijetnjama ako imas vise od 20god i pod jajima ti je pola keta. Mozda se useru, mozda samo jos jace zagrizu...

Last edited by Pampers : 08-07-2007 at 23:40.
Pampers is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2007, 17:20   #52
bjboy24

Registrovan: Aug 2007
Cool ma majku im

e stari kužiš ja sam iz hrvatske iz grada bjelovara i pao sam samo jedanput sa 2 stabljike od 66cm i 77cm i dobio 2 mjeseca zatvora no još nije bilo ovog sad zakona jadnog zbog kojeg možeš sa frulom završit u buksi.e a da su mene šamarali il nešt gorje šta sve nerade nama ljudima koji sam duvamo sačeko bi ga sa fredovima i zbomombali bi ga ko budalu al znaju oni e sad stari ljepo idi doktoru pa idi u neke obližnji novinski ured pa napiši članak i imenuj tog seljačinu i sve ispričaj šta je bilo.jednog dana čemo svi valjda duvat u miru pozz.
bjboy24 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2007, 18:12   #53
Marsbre

Default Pazi

Gledajte ljudi to kao da se nesto ide u medije, pa ovo nije film, nije to tako lako, cak i ako to dodje u novine sta sa tim ljudi ce procitati i vec sledece nedelje ce da zaborave jer je to sve poznato. Pa sta je bilo sa onim pandurem kojeg su snimali da smrce kokain u Valjevu valjda(pandur radi u patrolnim kolima koja idu tako po krajevima i traze mangupe i naravno nas) bio je suspendovan samo dva meseca i vracen na ulicu da ''stiti'' ulice. Ispostavilo da mu je keva okruzni tuzilac u Valjevu, pa ljudi ovo je scandal i mislite da je nesto bilo? Sve u svemu nemojte da se zalecete ovo nije film, da je to tako lako pa samo bismo to gledali na tvu
Marsbre is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2007, 18:57   #54
Pampers

Pampers's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marsbre View Post
Gledajte ljudi to kao da se nesto ide u medije, pa ovo nije film, nije to tako lako, cak i ako to dodje u novine sta sa tim ljudi ce procitati i vec sledece nedelje ce da zaborave jer je to sve poznato. Pa sta je bilo sa onim pandurem kojeg su snimali da smrce kokain u Valjevu valjda(pandur radi u patrolnim kolima koja idu tako po krajevima i traze mangupe i naravno nas) bio je suspendovan samo dva meseca i vracen na ulicu da ''stiti'' ulice. Ispostavilo da mu je keva okruzni tuzilac u Valjevu, pa ljudi ovo je scandal i mislite da je nesto bilo? Sve u svemu nemojte da se zalecete ovo nije film, da je to tako lako pa samo bismo to gledali na tvu
Film ili ne, tu je zakon. Ako ti objavis u novinama, ako budu htijeli... Da te zlostavljao policajac M.K iz odjela za narkotike u Graskogradu, Sef od M.K ce to procitat i popizdit sto mu ljudi na odjelu prave sranja, unutarnja kontrola kad vidi clanak pocet ce se raspitivat, pokrenut istragu. M.K ce bit u govnima. A sad ako ima nekih prejebenih veza, jebiga. Al takvih nema puno. A ako uspije nekako dokazat da te nije zlostavljao, na sudu, nemoze te tuzit za klevetu jer nisi stavio puno ime u novine. Uglavnom... film ili ne... ne
Old 08-09-2007, 14:13   #55
LucidDream
Chavli i kreletke :S

LucidDream's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema
Default budale...cccc

Najgore je to sto bupovi misle da im niko nista ne sme,ako je tako zasto ne prilaze nama u Bg kada nas ima 20 u mraku,zato vise volim kad odem do grada a kod mene u selu moze da rade sta hoce,bukvalno....

Postacu minitar policije....hehehehe

Quote:
Originally Posted by marva View Post
leave the almighty marva alone
LucidDream is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2007, 15:13   #56
Makaveli OS Jug 2

kod nas stvarno vise nema veze zbog cega su te uhvatili ili s cim si pao..bitno je jedino da tvoji starci imaju nekoga tko te moze izvuci i vani si odmah...tako da nas pravosudni sustav nije za nista...
Old 08-29-2007, 12:23   #57
Makaveli OS Jug 2

saznali smo evo jednu jako vaznu stvar za os...tocno koliko je murjaka po gradu...govorim za radne dane...evo ovako u centru grada i okolici...govorim centar, tvrda i okolica ima ih samo 6, u rtf samo prolaze autima, na jugu 2 ima 1 na dan koji patrolira i auti koji produ jako rijetko ali nade se koji...na snk koliko smo doznali produ samo pored igralista i kruga onom stazicom i to jako rijetko...a u osale dijelove grada zalaze samo autima...govorim za obicnu muriju...za krimovce neznamo...znamo da ih je bilo 4 ili 6 ali nikada da doznamo tocno...relativno malo murije ali puno padanja u zadnje vrijeme...
Old 08-29-2007, 13:15   #58
Pampers

Pampers's Avatar

e pa moskri ce te poklopit u 90% slucajeva a ne cipelic. A njih nitko nezna di su sta su.
Celava likovi s facama koje koje odaju "na zadatku sam" su najcesce moskriji. Nemos nikad znat jer se rotiraju po gradovima svakih godinu dvije.. zajebi situaciju i pusi doma;)
Old 08-29-2007, 13:24   #59
Yami_Raziel

Yami_Raziel's Avatar

Registrovan: Jan 2007
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

ovak...prije nego sto te pretraze...pitaj ih da im vidis broj znacke...ako to odbiju....nisu pravi policajci...te ih mozes tuzit...ako je mali gradic mozes ih valjda indentificirat?
odi na muriju i prijavi zlostavljanje od strane policajaca...i jos ako ti nisu pokazali znacku....mozes ih tuzit po par optuznica....

mene je murija pun ***** puta pretrazivala al nikad nista nasla ili nista nisam imao...cak sam s murijacima pricao o ganji dok su me pretrazivali...
jednom sam upoznao jednog fakat dobrog murijaka s nekim debilom od partnera...ovaj debilni partner cijelo vrijeme tvrdi da sam imo nesto al da sam bacio...ja frajeru "pretrazi me,pretrazi oko mene,testiraj me,neces naci nista" a frajer meni "sta si tak bahat ***** ti?"

ja nista....kazem mu da idem svaki tjedan na testove(tad sam isao) i frajer je odjebo...

al ovaj ok frajer je bio predobar murijak...frajer meni "je mislim da je ziza cisto ok,nema tu niceg tak teskog,nemres se navuc,sto se mene tice ja bi hvato samo ove s kemijom,mi samo trosimo vrijeme na zizu a ionako ju je nemoguce istrijebit...najbolje bi bilo da pohvatamo samo kemicare a vas na miru ostavimo,ionako nikom ne stetite...ja bi sad najradje bio doma igrao PS2 a ne tu vas pretrazivao,ili radio u amsterdamu...tamo bi se samo na pravi kriminal okomio"

mislim ne sad bas tim rijecima ali otprilike u tom smislu..negdje pol cuke sam prico s frajerom fakat je murijak bio skroz ok bio,takvog nisam upoznao...a svi ovi ostali...pa to su debilcine teze bile...uglavnom...ja vam predlazem da ako idete s icim po gradu...samo furajte za pljugu i to u ustima...ako vidite da vas idu pretrazit mozete to progutat,a nece vas puknut minimum cuku-cuku i pol...sto znaci da ce oni biti u picki materinoj do tad....a ako hash furate...samo kockicu u nos...predobra buxa :)))...

valjda pomognem nesto s ovim :)
Old 08-29-2007, 18:30   #60
Šaman Šandor

Šaman Šandor's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Kockicu u nos hehehe
JA imam ogromnu nosinu mogu u nju stavit pol kile hasha

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules