Marihuana Društvo

Marihuana Društvo » Organizacija » Najnovije

Najnovije Novosti i obavjestenja.

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Old 12-18-2006, 22:13   #21
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 3 Puta u 3 Tema

e pa to ne znam :lol:
neznalica is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2006, 10:35   #22
dread irie

Registrovan: Mar 2005
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Kako ne? Pa promovisete slobodan uzgoj biljke, nakon legalizacije. Morate informisati ljude, zar ne? Zamislite da se legalizuje, a niko ne zna da sadi... ;) Pa i dalje bi uvozili iz Albanije. Ovako pruzate informacije o svim aspektima uzgoja. Samo biste mogli definisati te stranice o uzgoju, ZA MEDICINSKE SVRHE, tako cete imati pravno pokrice, i dalje cete moci da pisete na istom sajtu.

Pomesali ste malo stvari, no nema veze. Razjasnicemo. Da je Vutra.org prijavljena javna nevladina organizacija/tj udruzenje gradjana, onda biste naravno morali da razmislite da li treba promovisati uzgoj kanabisa, koji je jos uvek zvanicno ilegalan. Cisto da ne biste diskreditovali to sto radite pred ovima javnosti. Posto nije organizacija te prirode. Slobodno pisite i informisite o svim detaljima. Necemo vam uzeti za zlo. ;P Dajete samo jasnu celinu. Ovako biste ljude zbunili. I nastala bi podeljenost. Svrha legalizacije je totalna reforma zakona, i dozvoljen uzgoj i konzumacija odredjenih kolicina od strane starijih osoba. Tako, bolje se drzite ovog sajta. Dva su vec previse, narocito sto ni ovaj niste sredili kako valja. REDIZAJN NASLOVNE STRANE, podhitno!!!!
dread irie is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2006, 10:43   #23
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

Ja se slazem sa redizajnom i ubacivanjem jos po nekih prijateljskih linkova.
Stvarno nigde nisam nasao link ka ovome sajtu/forumu niti se preko banera sa ovog sajta/foruma moze otici na sajtove slicne idejne strukture ili informacija vezanih za temu ovog sajta.
Old 12-19-2006, 12:32   #24
GreenMan
Grizem beton,zvacem armaturu

GreenMan's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 2

Nista nije problem...Ali zasad vazi ono - koliko para toliko muzike.Idemo korak po korak...pa dokle stignemo :lol:
Old 12-19-2006, 19:39   #25
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

bit ce i para i redizajna i muzike samo da Avram i ja zavrsimo sve trenutne projekte.
Old 12-19-2006, 20:09   #26
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

"samo" :shock:

Salim se momci...samo napred :ok:
Old 12-20-2006, 13:10   #27
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

to "samo" je na cemu mi baziramo nasu egzistenciju
Old 12-20-2006, 20:49   #28
dread irie

Registrovan: Mar 2005

Nemora mnogo da kosta. Cak stavise, mozete naci nekog ortaka da vam odradi za manji kes, ili free. A hosting, uvek moze da se pronadje jeftinije. A koliko vidim, imate sponzora tako da nije neko opravdanje da celih godinu dana obecavate redizajn. Pa pogledajte samo kako izgleda CannabisCulture.com, HighTimes.com, norml.org i slicni. To su veoma kvalitetni sajtovi, a posto inace i sam sa vremena na vreme odradim koji sajt znam da je za dobar dizajn potrebno ne vise od jednog dana. Malo zrtvovanja!! :) A verujte, nema nista lepse nego kada vidite odlican dizajn, grafiku i jos bolji sadrzaj. I izbacite SVE DODATNe informacije o hemijskim drogama, tome ovde nije meesto. Napravite stranu tipa zloupotreba modernih droga, ili stetne droge ili nesto. Ovako bukvalno promovisete da se neko dobro informise kako koja droga deluje, pa da ne daj boze dodje i u kontakt sa tim. Slazem se treba informisati, samo pronadjite adekvatnije resenje. Dajte ljudima jos trave, i znanja, a kada toga ima na pretek. Sta ce kome ekstazi...
dread irie is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2006, 21:09   #29
Rafazi_pihe
professor emeritus

Rafazi_pihe's Avatar

Registrovan: Jul 2006

NE CITIRAJ BEZ POTREBE!!!!!!!!!!!
Sa ovim se jednostavno moram složiti! :) Potpisujem! 8)
Kako u prirodi sve teče bez naprezanja i lomova! Proljeće uvijek sigurno dolazi, drveće iznova pupa, sunce kruži, mjesec ide svojim putem bez zastoja, ptica maše krilima i leti... U tome je tajna! Ja ništa ne vidim, a ptica se o to ''ništa'' oslanja krilima i leti!
Rafazi_pihe is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2006, 23:43   #30
imported_Tihojla

imported_Tihojla's Avatar

Registrovan: Sep 2006

opet je tema skliznula.

što se dizajna i posla oko weba tiće... zašto genjo i ekipa nebi napisali što im treba pa nek se javi dobra duša koja zna i može pomoć u tome. Eto ljudi ne stignu (ma šta god mi mislili o tome) i nema smisla ih prozivati da nisu dovoljno brzi i ažurni ili nešto treće.
siguran sam da vutra.org rado prima volontere samo "odgovorni" trebaju reć što im treba.

Za razliku od irie-a ja ne mislim da vutra i lorg trebaju biti jedno te isto. Vutra bi trebala biti online zajednica vezana uz marihuanu, nešto na liniji onog što irie spominje.
Lorg, sa druge strane, treba obavljati funkciju zagovaranja legalizacije. To treba biti jedno opinion making mjesto koje će promicati razloge za legalizaciju. Za sve drugo postoji vutra.org
Radi se o dva različita sajta koji bi trebali imati dva različita pristupa, fokusa pa na kraju i dvije različite ciljne skupine.

+ slažem se sa izbacivanjem kemije
imported_Tihojla is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2006, 11:05   #31
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Quote:
Originally Posted by dread irie
Pa pogledajte samo kako izgleda CannabisCulture.com, HighTimes.com, norml.org i slicni. To su veoma kvalitetni sajtovi, a posto inace i sam sa vremena na vreme odradim koji sajt znam da je za dobar dizajn potrebno ne vise od jednog dana.

Ti sajtovi po izgledu i dizajnu informacije nece biti prismrdit nasem novom sajtu. Dobar sajt se ne pravi za jedan dan. Ja bih vozio novi bmw-e da pravim sajtove za jedan dan. Znam ljude koji prave ali sto cu kad nisam brz. O tekstu vec druga rijech ja sam kriv i proklet jer hemija je jedan nas dobar dio trafika sa pretrazivacha. Ukucajte u Google ekstazi i mi cemo biti prvi i neki klinac ce doci i vidjet nas sajt. Ja sam mislio da je to cool i ako smo jos protiv hemije onda jos bolje. Izgleda da vecina ljudi ne zeli hemiju tako da cemo je izbacit.

A sajt za legalizaciju ne smije biti komercijalan i zato vutra.org ispada iz legalizacije i upada kao sponzor legalizacije...uvesce mo oko 10 sponzora na vutru.org i pokusati ovoriti neke nove puteve i mozda shopping cart i slicno...

Kao sto rekoh sve ce doci na svoje mjesto i jos jednom da kazem da nije fer da nas prozivate poslije ziliona sati koje smo proveli da odrzimo ovaj forum i sajt i uplodovanjem milion stvari i popravljajuci forum bugs satima i satima, uvjek da budemo online i da privucemo pretrazivache i svasta jos. Vjerovali ili ne sve smo radili free. Vrijeme koje sam ja proveo oko ovog sajta ne moze naplatiti ni 100 sponzora, a isto govorim i za ostale.

Sajt ce biti kad mi budemo nasli vremena (a bit ce) kad nahranimo svoje porodice i stare majke...

Ako neko zeli moze da nam posalje skicu i dizajn za novi sajt pa cemo mozda prije sve krenut. Posaljite email sa sajta citamo ih sve.
Old 12-21-2006, 11:25   #32
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

A vutragenjo niko vas ili tebe ne napada...evidentno je da sve to ide malo sporo i zezamo se na taj racun nista to nije licno niti uvredljivo a i ti si crnogorac pa tako da nije ni cudno :D :D salim se :wink:
Znam da ima mnogo posla i da je problem odvajati vreme da se nesto radi skoro besplatno a na drugoj strani mozes da uzmes nekakav novac...

Extra je ako ubacujete sponzore,jos bolje bi bilo kada bi to bili iz nekoliko razlicitih oblasti poslovanja...

Sto se tice nekakve estetike,rada u pojedinim programcicima za obradu digitalne fotografije i samog tog dela ja cu vam pomoci koliko budem mogao i sta budete trazili...ako nista drugo bar da vam malo skratim posao
Old 12-21-2006, 15:02   #33
GreenMan

GreenMan's Avatar

Ma ljudi bice svega...samo strpljivo...Ja mislim da je i ovo uspeh sto smo opstali do sada :) Inace sto se hemije tice ja sam odavno za to da se izbaci ali...razlog koji je genjo naveo je bio prvi i osnovni da to ostane na sajtu,mada mislim da mozda i posle redizajna treba da ostane ali da se malo to uoblici,drugacije formulise i tako to.

Legalizacija.org ipak mora biti odvojena prica strogo usmerena samo na legalizaciju(dekriminalizaciju)!

p.s. A o Genju i Crnoj Gori da ne trosim reci
Old 12-22-2006, 10:07   #34
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

samo se vi salite ovo je rasna diskriminacija!!

a ti Green samo klepaj po glavi dzabe ti je majka mi je bosanka tako da je glava tvrda najtvrdja!

Ne stvarno ljudi pa mi svi imamo zivote van ovoga i ja znam da smo malo zakazali ali vazno je i da shvatite da sam ja ozenjen odnedavno i da svo vrijeme koje provodim na kompu koristim da zaradim neku kintu za zivot i to mi je jedini posao...Avram takodje ide na fax i radi zajedno sa mnom...od vutre nismo ni kinte zaradili ali nadamo se da ce biti nesto u buducnosti da nas malo bolje motivise :--)
Old 12-22-2006, 13:17   #35
marva
( .)(. )

marva's Avatar

Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema

Avram ne ide na fax :) pauza...
...ali zato radi ko crnac sa genjo-om :)
Šalim se... isuviše se družim sa njim pa sam i ja postao lenj :lol:
Old 12-22-2006, 15:20   #36
GreenMan

GreenMan's Avatar

Quote:
samo se vi salite ovo je rasna diskriminacija!!

a ti Green samo klepaj po glavi dzabe ti je majka mi je bosanka tako da je glava tvrda najtvrdja
:mudonja:

Ma bice ljudi svega,samo polako.Sto je brzo to je kuso. :wink:
Old 12-22-2006, 15:30   #37
neznalica
buntovnik bez razloga ;)

neznalica's Avatar

:D

Old 04-26-2007, 12:52   #38
kanehbosem

kanehbosem's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 1

Quote:
Originally Posted by imported_Tihojla View Post
opet je tema skliznula.
:)

da obavijestim one koji ne znaju
radimo na članku o legalizacija.org koji bi trebo se pojavit na zamiru www.zamirzine.net
čini mi se da znam tko sam. ja sam promatrač

Last edited by kanehbosem : 04-26-2007 at 12:55.
kanehbosem is online now   Reply With Quote
Old 05-16-2007, 19:56   #39
kanehbosem

kanehbosem's Avatar

zamirzine je nešto spor možda su se napljugali kad su došli na naš link šta ja znam ne odgovaraju ništ.možda im lorg djeluje bez veze pa zato.bumo videli.

Last edited by kanehbosem : 05-16-2007 at 21:03.
Old 05-31-2007, 18:32   #40
kanehbosem

kanehbosem's Avatar

javio se zamir, mjenjali su urednika, pa sam moro zvati...
objaviće članak o legalizacija.org
no, prije svega moramo malo srediti taj site (genjo majstore), to nije njihov uvjet već moja zamisao
ako ne uspijemo:)) poslaću ima članak i dobro, a šta sad
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules